START NU JE EERSTE MAAND VOOR €4,- MET CODE:

CHATBOT

Bijles van Mr. Chadd: online en aan huis de beste ondersteuning

1-op-1 begeleiding, precies zoals jouw kind dat wil!

Heeft je zoon of dochter moeite met een bepaald vak? Als je kind eenmaal een achterstand heeft opgelopen, is het heel moeilijk om die op eigen kracht weg te werken. Geen zorgen: je kind krijgt de volle aandacht in de intensieve 1-op-1-bijlessen van Mr. Chadd. De persoonlijke coach zorgt dat de achterstand iedere week kleiner wordt. Het resultaat? Je kind doet binnen no-time weer mee in de klas.

Mr. Chadd biedt een unieke bijles-methode in heel Nederland. We combineren intensieve 1-op-1-begeleiding met toegang tot ons leerplatform. Wij geven voor ieder vak individueel bijles. Onze bijlesdocenten geven bijles aan huis én online. Dan spreken we elkaar via de webcam, net zo makkelijk!

We beginnen altijd met een intake. Zo garanderen we de best mogelijke bijles voor jouw zoon of dochter. In de intake kijkt de 1-op-1-coach naar wat je kind nodig heeft. Na het maken van een helder plan van aanpak gaan we van start. Als ouder of verzorger krijg je iedere maand een update van de voortgang.

Dit zijn de voordelen van bijles van Mr. Chadd:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de fysieke bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij

Geef je kind een vliegende start met onze unieke bijles

Langdurig bijles afnemen is niet meer nodig. Mr. Chadd heeft een totaaloplossing ontwikkeld die effectiever en eenvoudiger is.

Bij ons is je kind verzekerd van een kickstart. Wij combineren individuele bijles (thuis of online) met onze unieke huiswerkapp. Tijdens de intensieve 1-op-1-bijlessen werken we de opgelopen achterstanden weg en bouwen we aan de motivatie van je kind. We houden de motivatie hoog, doordat je kind altijd en overal vragen kan stellen op ons leerplatform.

Onze professionele vakcoaches reageren binnen 10 seconden op iedere vraag die je kind stelt via de app. Liever geen telefoon tijdens het huiswerk maken? Het Mr. Chadd-leerplatform is ook beschikbaar via tablet of pc.

Als je kind weer helemaal bij is door de 1-op-1-lessen, kunnen we overschakelen naar platform-only-begeleiding. Net zo efficiënt en stukken goedkoper.

Zo werkt de app

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Wat kost bijles van Mr. Chadd?

Mr. Chadd biedt online én aan huis bijles, door heel Nederland en voor elk niveau. Heeft je zoon of dochter vragen buiten de vaste uren om? Via de Mr. Chadd huiswerk-app kan je kind 7 dagen per week vragen stellen over elk vak. Binnen 10 seconden schiet een coach te hulp, zodat je kind gelijk weer verder kan met zijn of haar huiswerk.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Direct de beste hulp via de app

Als je kiest voor Mr. Chadd, kan je kind direct met alle vragen bij ons terecht. Zo voorkomen we verdere achterstanden. Via de Mr. Chadd-app kan je kind op ons leerplatform iedere vraag stellen aan de coaches. Dat kan met tekstberichten, maar ook met foto’s van de vraag of zelfs met spraakberichten.

Je kind krijgt hoogwaardige ondersteuning door de combinatie van onze huiswerk-app en de persoonlijke bijles. En wist je dat je kind in de app vragen kan stellen over ieder vak? Het maakt niet uit voor welk vak je 1-op-1-bijles hebt afgenomen.

Wil je altijd antwoord op al je vragen?

Geen vraag is te lastig voor onze vakexperts. Zij geven jou niet alleen het antwoord, maar leggen de stof zo uit dat je de vraag echt begrijpt.

Bekijk hoe het werkt

Wie zijn onze bijlesdocenten?

Bij Mr. Chadd werken alleen de beste bijlesdocenten. Al onze coaches zijn universitair geschoold. Dat betekent dat ze de lesstof 100% kunnen doorgronden. Hun vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden zijn van het hoogste niveau. Hoe groot de achterstand ook is, je kind voelt zich veilig om iedere vraag te stellen.

Bijlesdocenten worden altijd gescreend op drie niveaus: hun competentie in het schoolvak, de manier van uitleggen en hun pedagogische vaardigheden. Voordat ze aan de slag kunnen, krijgen ze uitgebreide terugkoppeling en begeleiding van onze onderwijskundigen. Zo zorgen we voor professionele bijlesdocenten die de beste uitleg geven.

Met doorlopende monitoring houden we de kwaliteit hoog. Onze onderwijskundigen controleren de kwaliteit van chats live. Ze checken continu of de coaches alle vragen goed beantwoorden en waar ze het nog beter kunnen doen. Voor de 1-op-1-bijles kunnen ouders of verzorgers altijd actief om terugkoppeling vragen bij de bijlescoach of de medewerkers van Mr. Chadd. Zo ben je op de hoogte van de voortgang en weet je precies wat we doen in de bijlesuren.

Bijles populairder dan ooit

Steeds meer scholieren en studenten volgen bijles. Zo volgt in Amsterdam en Utrecht gemiddeld één op de vijf scholieren bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. De prestatiedruk in het onderwijs is groot, ook voor jouw kind. Daarbij komt dat klassen steeds groter worden, waardoor docenten hun aandacht over meer kinderen moeten verdelen.

Het gevolg? In onder andere Den Haag en Rotterdam is de vraag naar goede bijles in de laatste vijf jaar meer dan verdubbeld. We zien ook dat de leeftijd voor bijles steeds lager wordt. Bijles in Den Haag begint bijvoorbeeld in veel gevallen al in groep 3, als kinderen zes jaar oud zijn.

Blijven zitten? Dat kun je voorkomen!

Bijna de helft van alle leerlingen in Groningen, Almere en Eindhoven blijft een keer zitten op de basisschool of middelbare school. En dat terwijl volgens onderwijskundigen bijles beter is dan een heel jaar overdoen. Een woordvoerder van CNV Onderwijs is hier heel duidelijk in: ‘Als je niet goed bent in één of twee vakken, is het beter om daarin bijgeschoold te worden dan alle vakken opnieuw te moeten doen.’

Daarnaast heeft zittenblijven vaak een flinke impact op het zelfvertrouwen van je kind. In principe is het een betere oplossing om bijles te volgen voor probleemvakken.

Zijn er nog vragen? Nee?
Dan gaan we beginnen!

Docenten op de basisschool, het voortgezet onderwijs en mbo’s hebben het druk en de klassen worden steeds groter. Als je kind iets langzamer werkt of geen vragen durft te stellen, valt hij of zij al snel tussen wal en schip.

En dat terwijl leren begint met vragen. Het durven stellen van vragen is de gehele schoolloopbaan enorm belangrijk. Toch kan je kind dit erg lastig vinden. Vooral als de achterstand al groot is.

In de klas worden meestal procedurele vragen gesteld. Is dit het goede antwoord? Wat moeten we voor de toets kennen? Wanneer moet het huiswerk af zijn? Maar eigenlijk zijn inhoudelijke vragen veel belangrijker voor de ontwikkeling van je kind.

Bij Mr. Chadd heeft je kind alle tijd om vragen te stellen tijdens de 1-op-1-bijles. Naast bijles aan huis is er natuurlijk ook de mogelijkheid om online bijles te volgen.

Bijles aanvragen

De meeste bijles wordt gezocht in:

 1. Bijles Amsterdam
 2. Bijles Rotterdam
 3. Bijles Utrecht
 4. Bijles Groningen
 5. Bijles Den Haag
 6. Bijles Leiden
 7. Bijles Almere
 8. Bijles Haarlem
 9. Bijles Nijmegen
 10. Bijles Tilburg
 11. Bijles Eindhoven
 12. Bijles Zwolle
 13. Bijles Breda
 14. Bijles Apeldoorn

De meeste scholieren zoeken bijles voor:

 1. Bijles Wiskunde
 2. Bijles Economie
 3. Bijles Engels
 4. Bijles Duits
 5. Bijles Nederlands
 6. Bijles Natuurkunde
 7. Bijles Scheikunde
 8. Bijles Frans
 9. Bijles Biologie
 10. Bijles Geschiedenis
 11. Bijles Maatschappijleer
 12. Bijles Latijn
 13. Bijles Bedrijfseconomie

Meest gestelde vragen over bijles

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons