fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Mr. Chadd

De beste bijles thuis en online

Bijles van Mr. Chadd: online en aan huis de beste ondersteuning

Heeft je zoon of dochter moeite met een bepaald vak? Als je kind eenmaal een achterstand heeft opgelopen, is het heel moeilijk om die op eigen kracht weg te werken. Geen zorgen: je kind krijgt de volle aandacht in de intensieve 1-op-1-bijlessen van Mr. Chadd. De persoonlijke coach zorgt dat de achterstand iedere week kleiner wordt. Het resultaat? Je kind doet binnen no-time weer mee in de klas.

Mr. Chadd biedt een unieke bijles-methode in heel Nederland. De basis hiervoor is onze app. Dit leerplatform combineren we met intensieve 1-op-1-begeleiding. Deze individuele bijles is beschikbaar voor ieder vak. Onze bijlesdocenten geven bijles aan huis én online. Dan spreken we elkaar via de webcam, net zo makkelijk!

We beginnen altijd met een intake. Zo garanderen we de best mogelijke bijles voor jouw zoon of dochter. In de intake kijkt de 1-op-1-coach naar wat je kind nodig heeft. Na het maken van een helder plan van aanpak gaan we van start. Als ouder of verzorger krijg je iedere maand een update van de voortgang.

Dit zijn de voordelen van bijles van Mr. Chadd:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Geef je kind een vliegende start met onze unieke bijles

Langdurig bijles afnemen is niet meer nodig. Mr. Chadd heeft een totaaloplossing ontwikkeld die effectiever en eenvoudiger is.

Bij ons is je kind verzekerd van een kickstart. Wij combineren individuele bijles (thuis of online) met onze unieke huiswerk-app. Tijdens de intensieve 1-op-1-bijlessen werken we de opgelopen achterstanden weg en bouwen we aan de motivatie van je kind. We houden de motivatie hoog, doordat je kind altijd en overal onbeperkt vragen kan stellen op ons leerplatform.

Onze professionele vakcoaches reageren binnen 10 seconden op iedere vraag die je kind stelt via de app. Liever geen telefoon tijdens het huiswerk maken? Het Mr. Chadd-leerplatform is ook beschikbaar via tablet of pc.

Als je kind weer helemaal bij is door de 1-op-1-lessen, kunnen we overschakelen naar platform-only-begeleiding. Net zo efficiënt en stukken goedkoper.

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

De grootste struikelblokken voor je kind:

 • Op school is er niet genoeg tijd om je kind 1-op-1-begeleiding te geven.
 • De achterstand is zo groot geworden, dat je kind geen vragen durft te stellen op school.
 • Je kind is bang om een domme vraag te stellen in de klas.

De oplossing van Mr. Chadd:

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform.
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach.
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend.

”De klassen worden steeds groter, er is minder aandacht voor de individuele leerling, maar de eisen van vervolgopleidingen gaan omhoog. Dit was dé aanleiding om te starten met Mr. Chadd.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Direct de beste hulp via de app

Als je kiest voor Mr. Chadd, kan je kind direct met alle vragen bij ons terecht. Zo voorkomen we verdere achterstanden. Via de Mr. Chadd-app kan je kind op ons leerplatform iedere vraag stellen aan de coaches. Dat kan met tekstberichten, maar ook met foto’s van de vraag of zelfs met spraakberichten.

Je kind krijgt hoogwaardige ondersteuning door de combinatie van onze huiswerk-app en de persoonlijke bijles. En wist je dat je kind in de app vragen kan stellen over ieder vak? Het maakt niet uit voor welk vak je 1-op-1-bijles hebt afgenomen.

Wie zijn onze bijlesdocenten?

Bij Mr. Chadd werken alleen de beste bijlesdocenten. Al onze coaches zijn universitair geschoold. Dat betekent dat ze de lesstof 100% kunnen doorgronden. Hun vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden zijn van het hoogste niveau. Hoe groot de achterstand ook is, je kind voelt zich veilig om iedere vraag te stellen.

Bijlesdocenten worden altijd gescreend op drie niveaus: hun competentie in het schoolvak, de manier van uitleggen en hun pedagogische vaardigheden. Voordat ze aan de slag kunnen, krijgen ze uitgebreide terugkoppeling en begeleiding van onze onderwijskundigen. Zo zorgen we voor professionele bijlesdocenten die de beste uitleg geven.

Met doorlopende monitoring houden we de kwaliteit hoog. Onze onderwijskundigen controleren de kwaliteit van chats live. Ze checken continu of de coaches alle vragen goed beantwoorden en waar ze het nog beter kunnen doen. Voor de 1-op-1-bijles geven we een maandelijkse terugkoppeling aan de ouders of verzorgers. Zo houden we je op de hoogte van de voortgang en weet je precies wat we doen in de bijles-uren.

Bijles populairder dan ooit

Steeds meer scholieren en studenten volgen bijles. Zo volgen in Amsterdam en Utrecht steeds meer scholieren bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. De prestatiedruk in het onderwijs is groot, ook voor jouw kind. Daarbij komt dat klassen steeds groter worden, waardoor docenten hun aandacht over meer kinderen moeten verdelen. Het gevolg? In onder andere Den Haag en Rotterdam wordt de vraag naar goede bijles in de laatste vijf jaar steeds groter.

Blijven zitten? Dat kun je voorkomen!

In Groningen, Almere en Eindhoven gebeurt het vaak dat leerlingen ten minste een keer blijven zitten op de basisschool of middelbare school. En dat terwijl volgens onderwijskundigen bijles beter is dan een heel jaar overdoen. Een woordvoerder van CNV Onderwijs is hier heel duidelijk in: ‘Als je niet goed bent in één of twee vakken, is het beter om daarin bijgeschoold te worden dan alle vakken opnieuw te moeten doen.’

Daarnaast heeft zittenblijven vaak een flinke impact op het zelfvertrouwen van je kind. In principe is het een betere oplossing om bijles te volgen voor probleemvakken.

‘Door Mr. Chadd kan ik mij beter richten op de pedagogische relatie met mijn leerlingen.’
– Gerwin Beishuizen
Docent Noorderpoort

Meest gestelde vragen over bijles:

Bijles is een term die iedereen wel kent en voorbij heeft zien komen. Echter is er nogal veel onduidelijkheid en verwarring over wat het precies inhoud en wat iemand er precies aan heeft.

Allereerst de term zelf. Bijles is een les die je naast je reguliere schoollessen volgt. Het wordt over het algemeen buiten school om aangeboden, door ervaren en deskundige bijlesdocenten. Bijles is primair om tekorten, knelpunten en achterstanden op te lossen en weg te werken. Bijles is vaak tijdelijk en vakgebonden, aangezien je in sommige vakken minder goed bent en alleen daarvoor extra hulp nodig hebt.

Er zijn verschillende vormen van ondersteuning zoals individuele bijles aan huis, examentraining en, het meer moderne, online bijles. Ook komen diverse combinaties van deze vormen voor.

Een bijlesdocent beantwoordt de vragen en helpt bij knelpunten die naar boven komen tijdens het leren van een specifiek vak. Snap je een vraag niet, dan geeft je bijlesdocent je niet alleen het antwoord, maar legt je ook uit hoe je de volgende keer zelf tot dit antwoord kan komen.

Bijles is voor scholieren die de stof van één of meerdere vakken niet onder de knie hebben of achterstanden hebben opgelopen, waardoor er extra tijd en aandacht nodig is. Huiswerkbegeleiding is voor scholieren die hulp nodig hebben met structuur en het plannen van het huiswerk of problemen hebben met ‘leren’ in het algemeen.

Wij vinden het belangrijk dat we elke leerling goed leren kennen. Daarom stellen we een persoonlijk plan van aanpak op voorafgaand aan de begeleiding. Dit betekent dat aan het begin van de bijles een intake plaatsvindt met de leerling en ouders. Tijdens de eerste bijles wordt er met de leerling een plan van aanpak opgesteld. Ouders mogen hier bij zijn, maar dit is niet verplicht.

De Mr. Chadd app heeft een eigen online volgsysteem. Hier kunnen ouders 24/7 de vragen en vorderingen van hun zoon of dochter bekijken. Daarnaast stuurt de bijlesdocent maandelijks een verslag per mail. Na elke periode vindt er een evaluatie plaats.

Bijlessen (online en gewoon) zijn altijd één op één waarbij inhoudelijk ingegaan wordt op een specifiek vak. Mr. Chadd Bijles vindt plaats bij jouw thuis, op school of in de bibliotheek bij jouw in de buurt. Online bijles is gemakkelijk via de app op je telefoon beschikbaar en kan dus overal gebruikt worden.

Mr. Chadd online bijles is net zo effectief als gewone bijles maar heeft een aantal unieke features zoals meer gemak, flexibiliteit, lagere kosten en een veilige ontspannen omgeving voor de scholier. Onze ervaring is dat scholieren die eerst gewone bijles hebben gehad en daarna overstappen naar online bijles het minstens zo effectief vinden, maar de extra features toch wel heel erg fijn vinden.

Ja, dat kan. Als je om welke reden dan ook een andere bijlesdocent wenst dan kan je dit aangeven en regelt Mr. Chadd indien gewenst een andere bijlesdocent. Neem direct contact met Mr. Chadd op, zodat wij gelijk voor je op zoek kunnen gaan naar een nieuwe bijlesgever. Met alle informatie, wensen en voorkeuren die tijdens de online inschrijving worden opgegeven en met onze ervaring zoeken wij een bijlesgever. Wij proberen dus altijd samen met je een perfecte koppeling te maken.

Mr. Chadd docenten geven niet zomaar de antwoorden maar werken vanuit de filosofie dat het juist om leren begrijpen gaat. De scholieren leren hierdoor om zelfredzaam om te gaan met de opdrachten en begrip in het vak te ontwikkelen. Mr. Chadd is geen antwoorden service.

Ieder kind is uniek en heeft een andere leerstijl. Onze coaches weten binnen een mum van tijd, na enkele minuten chatten, met welk type leerling ze te maken hebben en welke manier van leren hier het beste op aansluit. Vanuit hier begint de coach de persoonlijke begeleiding.

De CEO van Mr. Chadd, Kim van der Esch heeft een achtergrond als onderwijskundige en dyslexie-adviseur. Het toegankelijk houden van onze dienst voor alle gebruikers, inclusief dyslectici is dus altijd ene prioriteit geweest. De coaches van Mr. Chadd worden constant begeleid in het persoonlijk benaderen van iedere leerling. Als een leerling aangeeft last van dyslexie te hebben, houden de coaches daar natuurlijk rekening mee. Leerlingen kunnen foto’s maken van vragen zodat het schrijven geen drempel hoeft te zijn om vragen te stellen. Het is daarnaast, zowel voor de coach als de leerling mogelijk om spraakberichten achter te laten.

De coaches van Mr. Chadd zijn geoefend in het persoonlijk benaderen van iedere unieke leerling. Als een leerling aangeeft last te hebben van dyscalculie, kan de coach zijn uitleg daarop aanpassen. De functie om spraakberichten en foto’s te sturen in chats geeft eveneens de optie voor andere manieren om uit te leggen die meer aansluiten bij de leerbehoeftes van een leerling met dyscalculie.

Wanneer een leerling aangeeft moeite te hebben met lezen van veel tekst, zal de coach aanraden een samenvatting te maken. Omdat zij echter begrijpen dat iedere leerling een andere leerstijl heeft en het maken van een samenvatting lastig kan zijn, zal de coach aanbieden samen een begin te maken. Aan de hand van deze ervaring kan de coach bijvoorbeeld ook aanraden een mindmap te maken bij visueel ingestelde leerlingen.

Automatiseringsproblemen zijn lastig om op te lossen, omdat het een intern proces in de leerling betreft: het aanleren van bepaalde stappen die continu herhaald kunnen worden. Door middel van het delen van eigen ervaringen met bijvoorbeeld het leren van grote hoeveelheden woordjes voor toetsen, geven de coaches tips die de leerling kan gebruiken. Uiteindelijk moet de leerling vanuit deze tips een eigen manier van leren vormen die het beste bij hem/haar past.

Het enige dat je nodig hebt om te kunnen beginnen is een smartphone, of computer, met toegang tot het internet.

Jouw online veiligheid heeft een hoge prioriteit. Onze website is ontwikkeld met veel aandacht voor deze prioriteit en we hebben vele beveiligingen opgesteld om anonimiteit, veiligheid en privacy te kunnen waarborgen, zodat scholieren en bijlesdocenten altijd in een veilige omgeving kunnen werken.

Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp