Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Vrijdag en zaterdag: 12:00 tot 15:00
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles in Leiden

Bijles in Leiden

Woon en studeer jij in Leiden, de regio (Oegstgeest, Leiderdorp en Voorschoten) of in de Gemeente Leiden, en kan jij wel wat studiehulp gebruiken om je resultaten te verbeteren of om je prestaties te maximaliseren? Mr. Chadd biedt je individuele bijles aan die bij de moderne student past.

Of je nou zit op de middelbare school of een mbo-opleiding volgt, de bijlesdocenten van Mr. Chadd in Leiden sluiten aan op jouw leerbehoefte. Studenten van de Haagse Hogeschool helpen wij zich voor te bereiden op hun startvaardighedentoetsen en heb je als wo-student aan de Universiteit Leiden (UL) moeite met statistiek, ook dan helpt Mr. Chadd je verder.

Op deze pagina vind je:

Bijles is aan de orde van de dag in een studentenstad als Leiden

Leiden is één van de bekendste studentensteden, die elk jaar groeit. Er komen namelijk steeds meer studies bij in Leiden. Leiden heeft diverse hogescholen en universiteiten die samen tientallen hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Kenmerkend aan de onderwijscultuur in Leiden, zowel op de basisscholen als het voortgezet onderwijs, is de persoonlijke benadering, individuele aandacht en hoge kwaliteit in onderwijs en onderzoek.
Aan de andere kant versterkt de onderwijscultuur ook de prestatiedruk. Excellentie is in Nederland de nieuwe norm: er zijn steeds meer honours colleges, selectieve programma’s en excellentietrajecten. Dit begint al op de basisschool, waar nu ook ‘Excellente Scholen’ van bestaan. Daarnaast hebben ook beleidsmaatregelen vanuit de overheid invloed op de prestatiedruk. Denk aan het leenstelsel met als doel om de studieduur van studenten zo kort mogelijk te houden en het rendement van nominaal studeren te verhogen.
Ouders in Leiden geven steeds meer uit om hun kind een zo hoog mogelijk onderwijs niveau te laten volgen. In Leiden is de vraag naar bijles en huiswerkbegeleiding van hoge kwaliteit met 25% gestegen in de laatste 5 jaar.
Voor veel Leidse scholieren is bijles een vast onderdeel geworden van het dagelijks onderwijs. In Leiden hebben meer dan een kwart van de leerlingen zich buiten de les laten bijspijkeren met bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Leerlingen in Leiden die kiezen voor een kwalitatief goede bijles hebben hogere cijfers, blijven vrijwel niet zitten en stromen door naar hogere onderwijs niveaus.

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

“Onderwijs zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en uitzicht krijgen op goed werk.”
“Onderwijs zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en uitzicht krijgen op goed werk.”

– Kim van der Esch, onderwijskundige

Wil jij moderne bijles in Leiden?

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld om je schoolprestaties te verbeteren. Tegen een voordelig tarief komt een bijlesdocent bij je thuis in Leiden langs om te helpen. Zo heb je wekelijks bijles van een professional.

Tijdens dat je wacht op je matching met onze bijlesdocent krijg je meteen toegang tot de Mr. Chadd app die je kunt gebruiken om overal en altijd je vragen te laten beantwoorden.

Mr. Chadd biedt on demand ondersteuning door professionele bijlesgevers die alle vragen via onze app beantwoorden. Binnen 10 seconden krijg jij antwoord op al jouw vragen, ongeacht je studieniveau of vakkeuze.
Een perfecte match: online ondersteuning en een bijlesdocent die wekelijks langs komt.

Mr. Chadd bijles in Leiden biedt kansen

Mr. Chadd is moderne bijles dat leerlingen in Leiden sociaal en communicatief helpt ontwikkelen terwijl er binnen 10 seconden altijd een deskundige begeleider klaar staat om elke vraag die gesteld wordt te beantwoorden, ongeacht het tijdstip, vak en niveau. Dit biedt niet alleen lastenverlichting voor het reguliere onderwijs, maar verminderd ook stress voor ouder en kind en helpt elk kind het vermogen om vragen te stellen te ontplooien.

Wat kan je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Leiden bijles aan in elk vak. We zien dat er in Leiden een sterke vraag is naar bijles Wiskunde maar dat de mogelijkheden om het te krijgen beperkt zijn.

 • Ligt het ene vak je beter dan het andere? Heb je een achterstand of sta je voor een bepaald vak onvoldoende en wens je vakspecifieke ondersteuning, kies dan voor Mr. Chadd bijles. De Mr. Chadd begeleiders op de app kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kan.
 • Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan bij uitstek de tool voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo in de veilige omgeving naar jouw keuze. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.
 • Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.
 • Ben je aan het blokken voor je examens en kan je wel examentraining in Leiden gebruiken? Stel je vragen waarop jij vastloopt aan de Mr. Chadd app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kan.

Try-out

€125,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 5 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Back on track

€235,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 10 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Werk aan de winkel

€450,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 20 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Examenstress

€550,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 30 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Vul je gegevens in voor een intakegesprek

 • Leerniveau
 • Leerjaar
 • Pakketkeuze

Door op de knop hieronder te klikken, sturen wij je door naar de betaalomgeving van het Mr. Chadd app-abonnement. We bieden onze bijles aan huis alleen aan als pakket in combinatie met het het app-abonnement is een vereiste om de bijles van Mr. Chadd thuis te ontvangen. Jouw kind kan na aanschaf van het abonnement direct vragen stellen via onze app. Wij bellen je zo spoedig mogelijk voor het bijles-intakegesprek.

Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gegeven worden. Het is voor veel aanbieders van bijles in Leiden daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op Reeshof College Leiden, De Nieuwste School of Odulphuslyceum zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2019 meer dan 945 leerlingen en studenten in Leiden geholpen om te ontwikkelen en goede resultaten te behalen.

Ouders in Leiden geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

 • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

 • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

 • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

 • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

 • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp