fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles in Leiden van Mr. Chadd

Bijles in Leiden

Bijles Leiden voor alle vakken en alle niveaus

Kan je kind niet goed meekomen met de klas? Wordt het examenjaar een enorme uitdaging? Voor bijles in Leiden zit je bij Mr. Chadd helemaal goed! Een opgelopen achterstand is moeilijk zelf weg te werken. Gelukkig is je kind snel weer bij met onze intensieve 1-op-1-bijles, die we zowel online als aan huis geven. Iedere week verkleinen we de achterstand met een persoonlijke vakcoach. Binnen de kortste keren doet je kind weer mee in de klas.

Weten wat er precies valt onder lang of kort vreemd vermogen? Of krijgt je kind kansberekening maar niet onder de knie? De bijles van Mr. Chadd is uniek. We bieden een combinatie van intensieve 1-op-1-begeleiding en toegang tot ons leerplatform. Wij geven 1-op-1-bijles in Leiden en omgeving, of online.

Bijles in Leiden biedt kansen

Je zoon of dochter kan via de app makkelijk vragen stellen op ons leerplatform. Hij of zij krijgt dan direct hulp. Liever geen telefoon in de buurt als je kind huiswerk maakt? Het leerplatform is ook beschikbaar via tablet, pc of laptop.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij
  Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Eindexamen? Geen stress!

Examenstress veroorzaakt frustraties in het hele gezin. Is het eindexamen in zicht en heeft je kind een achterstand in Nederlands of wiskunde? Wacht niet langer en pak het probleem aan. Mr. Chadd schiet te hulp.

Onze bijlescoach brengt rust en structuur. Samen met je zoon of dochter maakt de coach een planning om naar de examens toe te werken. Alleen al dit steuntje in de rug geeft meer vertrouwen. De deskundige coach legt de vraagstukken van het lastige vak helder aan je kind uit. En door de gestructureerde aanpak van de examenvoorbereiding neemt hun kennis van dat lastige vak per week toe. Exit examenstress!

Kickstart je bijles met Mr. Chadd

Bij Mr. Chadd krijgt je kind niet langer bijles dan nodig is. Wij hebben namelijk een eenvoudige, maar zeer effectieve methode ontwikkeld.

We geven je kind een vliegende start door de unieke combinatie van 1-op-1-bijles en onze huiswerk-app. In de individuele bijles aan huis of online steken we alle energie in het wegwerken van de achterstand en het verbeteren van de motivatie van je kind. Naast de individuele bijles heeft je kind toegang tot het leerplatform. Hier kan je zoon of dochter altijd en onbeperkt vragen stellen. Zo houden we de motivatie en het tempo hoog. Binnen 10 seconden schiet een professionele vakcoach je kind te hulp.

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

De volgende stap: van bijles naar leerplatform

Presteert je kind beter? Haalt je zoon of dochter betere cijfers? Dat is mooi! Onze 1-op-1-bijles heeft geholpen. Dit betekent dat je de stap kunt maken naar app-only-ondersteuning. Nu de achterstand is weggewerkt, heeft je kind er in principe genoeg aan om vragen via de app te stellen. Dit kan via tekst, foto’s of spraakberichten. Zo kan je kind direct verder met huiswerk maken. In deze fase is online bijles of bijles aan huis niet meer nodig.

Je kind houdt on-demand ondersteuning met de huiswerk-app. En wist je dat dit een stuk goedkoper is dan bijles blijven volgen? Je kind kan op het platform vragen stellen over ieder vak en elk onderwerp. Ook als je alleen bijles economie of Duits hebt of had.

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Heeft je zoon of dochter bijles natuurkunde nodig? Of is juist Latijn of Frans lastig? Wij hebben voor elk vak en ieder niveau een geschikte bijlescoach. Iedere vraag wordt uitgebreid behandeld: van topografie leren tot het schrijven van een zakelijke brief.

Als ouder of verzorger ontvang je maandelijks een terugkoppeling over de voortgang. Zo zie je precies welke sprongen je kind maakt. Wel zo prettig!

We staan offline én online klaar voor je kind. Iedere middelbare scholier uit Leiden kan bij Mr. Chadd terecht voor bijles op ieder niveau: vwo, havo en vmbo. Uiteraard geven we ook bijles aan studenten, bijvoorbeeld van mboRijnland. Je kunt de bijles op locatie in Leiden of online volgen.

“Onderwijs zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en uitzicht krijgen op goed werk.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Waarom bijles in Leiden van Mr. Chadd?

Doordat Mr. Chadd offline én online bijles biedt, heeft je kind altijd ondersteuning. De combinatie van intensieve 1-op-1-bijles en hulp op ons leerplatform is een schot in de roos. En doordat je kind binnen 10 seconden contact heeft met een coach via de app, zakt de motivatie nooit weg.

Onze directe vorm van ondersteuning is niet alleen fijn voor je kind, maar ook voor jou als ouder of verzorger. Met onze bijles valt er een last van je schouders. De geselecteerde vakcoach zorgt er zelfs voor dat het huiswerk op tijd af is. Dat scheelt jou veel frustratie en tijd.

We zijn altijd online beschikbaar – ook ’s avonds en in het weekend. Het maakt niet uit of je kind huiswerk maakt in een tussenuur of op zondagavond. Je zoon of dochter kan altijd vragen stellen. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen van je kind toe en presteert hij of zij snel beter.

Geselecteerde coaches van Mr. Chadd

Wij werken samen met universitair geschoolde vakcoaches. Zij kunnen de stof helder uitleggen, doordat ze volledige grip op het lesmateriaal hebben. Iedere coach beschikt over hoogwaardige vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden.

Mr. Chadd selecteert ook op inlevingsvermogen en positieve houding. Dat betekent dat je kind zich altijd veilig voelt om vragen te stellen – of de achterstand nu groot of klein is.

Hoe ziet een bijlestraject in de regio Leiden eruit?

Als je kiest voor bijles van Mr. Chadd, selecteren we een passende coach voor je kind. De coach begint altijd met een intake en kijkt daarbij naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Daarna maken de coach en je kind samen een duidelijke planning. Wil je hierbij zijn als ouder? Dat kan natuurlijk. In de planning houden we rekening met doelstellingen, toetsmomenten, de lesmethode en struikelblokken. Met de intake en planning leggen we de basis voor bijlessen die écht passen bij je kind.

Begrijp je de stof tijdens de les, maar vind je het nog lastig om thuis aan het werk te gaan? Dan is huiswerkbegeleiding zeker wat voor jou. Dit bieden we ook in Leiden aan!

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp