Bijles voor Frans

Frans is een lastig vak. Woordjes leren, grammatica en zinnen vertalen in een andere taal zijn moeilijke onderwerpen. Vervolgens moet die kennis ook mondeling en schriftelijk worden toegepast. Loopt je kind een achterstand op bij Frans? Dan is het heel lastig om die op eigen kracht weg te werken. Ook als ouder is het vervelend als je je steeds moet inlezen in de stof. Met de bijles Frans van Mr. Chadd zorgen we ervoor dat je kind binnen de kortste keren weer op klasniveau is.

Je kind krijgt uitgebreide uitleg over iedere vraag. Hoe schrijf je een zakelijke brief? Vragen over de grammatica van être en avoir? Of wil je weten hoe woordjes leren ? We behandelen ieder aspect van het vak Frans. En als er gedurende de week meer vragen ontstaan, kan je kind die makkelijk stellen op ons leerplatform! De huiswerk-app is beschikbaar op de computer, tablet en smartphone. Nooit meer wachten op de volgende bijles, dus.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Frans bijles aan huis

Wij zijn altijd te bereiken. Juist tussen de bijlessen door is het belangrijk dat je kind vragen kan stellen. Zo voorkomen we dat de achterstand weer oploopt. Wij geven bijles Frans aan huis of online op ieder niveau: vmbo, havo en vwo. Ouders en verzorgers krijgen maandelijks een terugkoppeling. Zo ben je altijd op de hoogte van de voortgang.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Met Mr. Chadd ga je voor een vliegende start

Het is niet meer van deze tijd om alleen contact te hebben in een wekelijkse bijles. Daarom heeft Mr. Chadd een methode ontwikkeld die effectiever en eenvoudiger is.

Je kind maakt een vliegende start bij Mr. Chadd. Wij combineren 1-op-1-bijles met onze eigen unieke huiswerk-app. De persoonlijke bijles-uren gebruiken we om de achterstand weg te werken en om je kind te motiveren. Met de huiswerk-app houden we de motivatie daadwerkelijk hoog. Je kind kan via de app snel en onbeperkt vragen stellen aan onze streng geselecteerde vakcoaches. Zo beantwoorden we vragen direct op ons leerplatform, en niet pas tijdens de volgende bijles.

Fase 2: van bijles naar begeleiding via ons leerplatform

Presteert je kind beter? Komt je zoon of dochter thuis met hogere cijfers? Kijk, dat betekent dat onze bijlessen hebben geholpen! Dit is het moment waarop je kunt overschakelen naar de app-only-begeleiding. Je kind kan nog steeds iedere vraag stellen, maar dan via de huiswerk-app. Dit kan met tekst, maar ook met foto’s van de opdracht of spraakberichten – handig als je wilt weten of je uitspraak klopt. Individuele bijles (online of thuis) is in deze fase niet meer nodig.

Je kind heeft onze professionele ondersteuning altijd bij de hand – ook ’s avonds of in het weekend. En dat voor een veel lagere prijs dan langdurig bijles volgen. Wist je trouwens dat de app voor ieder vak kan worden gebruikt? Je kind kan vragen stellen over elk schoolvak, dus niet alleen over Frans. Je kind kan ook vragen stellen over bijvoorbeeld DuitsEngels en Nederlands.

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr. Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en met zorg geselecteerde coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Waarom bijles Frans bij Mr. Chadd?

Wanneer je kiest voor bijles Frans van Mr. Chadd heeft je kind altijd ondersteuning, door de unieke combinatie van intensieve 1-op-1-bijlessen en ondersteuning via ons leerplatform. Binnen 10 seconden heeft je kind contact met een coach. Zo heeft hij of zij altijd iemand om vragen aan te stellen.

Als ouder of verzorger kun je je handen vol hebben aan het helpen met huiswerk. Dat is met bijles van Mr. Chadd verleden tijd. Onze professionele coach heeft tijdens de bijles alle aandacht voor je kind. Zo zorgen we er samen voor dat het huiswerk voor Frans op tijd af is. En dat scheelt jou weer tijd en frustratie.

Doordat we ook ’s avonds en in het weekend online zijn, kan je kind altijd vragen stellen. Wanneer hij of zij ook bezig is met huiswerk. Hier hebben we bewust voor gekozen; zo houden we de motivatie er namelijk in. Met onze begeleiding kan je kind weer meekomen met Frans. Dat zie je ook terug in de stijgende cijfers. Zo wordt het vak Frans eindelijk weer leuk.

Professionele coaches van Mr. Chadd

Al onze coaches zijn universitair opgeleid. Ze kennen de stof door en door. Mr. Chadd screent iedere coach op vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden. Ook fijn: onze coaches zijn snel en duidelijk in hun uitleg.

De coaches kunnen zich goed verplaatsen in je kind. Hoe groot of klein de achterstand ook is, iedere vraag is een goede vraag. Onze coaches hebben een open en positieve houding, zodat je kind iedere vraag durft te stellen. Hun duidelijke uitleg helpt je kind de lesstof voor Frans te begrijpen.

Hoe ziet een bijlestraject Frans eruit?

Als je bijles Frans van Mr. Chadd wilt, selecteren we altijd een coach die precies past bij wat je kind nodig heeft. In de intake kunnen je kind en de coach kennismaken. De coach kijkt naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. We maken een planning samen met het kind. Wil je daar als ouder of verzorger bij zijn? Uiteraard kan dat gewoon. Onze coach houdt in deze planning rekening met toetsmomenten, lesmethode, doelstellingen en struikelblokken. Zo zorgen we voor bijlessen waarin je kind écht verder wordt geholpen.

Meest gestelde vragen over bijles voor Frans

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons