Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Frans

Bijles frans nodig? Online via onze app en thuis biedt Mr. Chadd professionele bijles aan. Hiermee ben je verzekerd van een gefocuste bijles coach die aan huis die je helpt met al je vragen. De app gebruik je als tool om altijd de vraag te kunnen stellen die jij op dat moment hebt, of dat in de klas, thuis of samen met studievrienden is. Wanneer je een vraag stelt via de app krijg je binnen 10 seconden antwoord van een bijlescoach.

Bijles frans aan huis

Naast de online app geven we ook bijles aan huis. Wekelijks komt een coach bij je langs om te helpen met Frans. In tussentijd kun je gewoon via de app vragen blijven over Frans en alle andere vakken. De perfecte match: altijd bereikbaar voor je vragen en 1-op-1 bijles van een ervaren bijlescoach.

Mr. Chadd helpt bij:

• Franse grammatica
• Het leren van woordenlijsten
• Lezen en spraakvaardigheden ontwikkelen

Frans is een taal waar veel tijd in gestoken moet worden om onder de knie te krijge
Frans is een taal waar veel tijd in gestoken moet worden om onder de knie te krijge

– Kim van der Esch, onderwijskundige

Mr. Chadd: Voor alle vragen

Een extra taal leren is voor veel scholieren moeilijk. Het vergt veel toewijding en tijd. Bij het leren van een nieuwe taal is het maken van ‘meters’ ontzettend belangrijk. Hoe meer tijd je besteed aan Frans, hoe beter je schoolprestaties worden. De bijlescoaches van Mr. Chadd helpen je bij het leren van woordenlijsten, grammatica en spreekoefeningen, zodat je sneller en gerichter je Franse schoolprestaties kunt verbeteren.

Frans op het middelbaar onderwijs daalt flink in populariteit en veel studenten zeggen dat ze veel moeite hebben met het leren van Frans. Met name op de havo en vmbo wordt er steeds minder gekozen voor Frans. Dit is erg jammer aangezien Frans een prachtige taal is met een rijke literaire geschiedenis, met daarnaast nog steeds een centrale plek in het bedrijfsleven en de wetenschap.

“Frans is te moeilijk’ is wat je veel hoort onder scholieren. Onze professionele bijlescoaches geven thuis en via de app antwoord op alle vragen om het leren en begrijpen een stuk gemakkelijk te maken.

Mr. Chadd voor excellente studenten

De Mr. Chadd app is er niet alleen wanneer je een achterstand hebt, maar ook wanneer je de beste cijfers wilt behalen. We helpen je bij het voorbereiden van examens om het beste resultaat te halen. Via de app stel je jouw vragen en je krijgt binnen 10 seconden antwoord. Tijdens het bijles moment aan huis helpen we je met een bijlesplan op maat.

Tarieven bijles Frans

Voor een laag bedrag van €23,95 per maand gebruik je de Mr. Chadd app. De app is er niet alleen voor het Frans maar voor alle vakken waar je vragen over hebt. Je wisselt eenvoudig van chat-sessie om bijvoorbeeld een vraag te stellen over Nederlands. Dit maakt onze app uniek ten opzichte van alle andere bijles aanbieders. Bijles aan huis wordt tegen een scherp tarief van €25,- per uur aangeboden.

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Voor bijles Frans geven ouders ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

  • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

  • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

  • Profijt hebben van een moderne leeromgeving dat aansluit bij modern onderwijs

  • Ervaren dat wij excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp