Werken bij Mr. Chadd

Beschik jij over een vwo-diploma, weet jij nog goed welke kennis en vaardigheden relevant zijn voor een middelbare scholier en ben jij minimaal 9 uur per week beschikbaar? Je zal bijles gaan geven via onze online app, lijkt dit je leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou!*


* Op dit moment zijn wij op zoek naar coaches die goed zijn in de vakken: bedrijfseconomie, economie, natuurkunde, scheikunde en wiskunde A.

Word coach bij Mr. Chadd!

Vul je gegevens in en noem minimaal drie kernvakken waarin jij wilt coachen (klantenservice geldt niet als vak). De vakken die wij onder kernvakken verstaan zijn: aardrijkskunde, biologie, economie, Engels, geschiedenis, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde A/C en wiskunde B/D. Vul daarnaast deze kernvakken aan met zo veel mogelijk overige vakken die wij aanbieden voor een zo breed en compleet mogelijk vakkenpakket!

Als jij ons team kunt versterken, ontvang je per e-mail een link naar een online, persoonlijk assessment. Deze leg je af om er zeker van te zijn dat jij, als universitair student, aan onze kwaliteitsnorm kan voldoen. Aan het einde van dit assessment wordt daarom ook om jouw cijferlijst van de middelbare school gevraagd. Als jij hier succesvol doorheen komt, dan ontvang jij binnen twee weken na de deadline van het assessment een uitnodiging voor een gesprek.

Solliciteren
Hoe bereken je de oppervlakte van een piramide in cm2?
Hoi, mijn naam is Jim. Goeie vraag, ik ga je helpen!
Je zal elk vlak apart moeten berekenen en alle zijden en deze daarna bij elkaar optellen.

Solliciteren

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons