Hoe wij de kwaliteit waarborgen

Zonder het leveren van kwaliteit heeft Mr. Chadd geen bestaansrecht. Ons doel is om iedere leerling te helpen bij het maken van lastige huiswerkopgaven, zodat de leerling het begrijpt en na de uitleg weer zelfstandig verder kan.

Hoe bereiken wij dit doel?

Met een team van onderwijskundigen letten wij letterlijk iedere seconde op de kwaliteit. Dit doen wij door elk gesprek mee te lezen en onze coaches van tips te voorzien die zij direct, tijdens de chat, kunnen toepassen. Hoe wij onze coaches selecteren, wie deze coaches zijn, hoe wij de kwaliteit meten en hoe wij onze coaches trainen, dat lees je hier!

Werken met de beste coaches

Coach bij Mr. Chadd word je niet zomaar. Coaches zijn altijd in het bezit van een vwo-diploma, hebben minimaal een acht gehaald voor het vak wat ze geven en hebben al onze assessments doorlopen.

Ontdek online huiswerkhulp

Testen, testen, testen

Door middel van assessments testen wij de vakinhoudelijke kennis, didactische vaardigheden, zoeksnelheid en typsnelheid van een coach. Daarbij kijken wij of een coach aan kan sluiten bij het referentieniveau van de leerling. Wij geven altijd persoonlijk uitleg die aansluit op het niveau en belevingswereld van de leerling. Wij hanteren een unieke tone of voice per leerjaar en leerniveau. Coaches worden getest of zij dit van nature aanvoelen. Zo niet, dan worden zij na afloop van het assessment hierin getraind.

Het monitoren van de kwaliteit

Om te voorkomen dat het beantwoorden van een vraag langer duurt dan nodig, maar ook om te zorgen dat gebruikers altijd de best mogelijke uitleg krijgen, werken wij met een zeer geavanceerde backend. Aan de voorkant zijn wij een chatapplicatie, maar aan de achterkant is iedere vraag die gesteld wordt live in te zien en te volgen. Vanuit onze samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen hebben wij onderwijskundigen die gedurende de hele dag alle vragen live meekijken en bijsturen waar nodig.

On the job trainingen

Het bijsturen van coaches geschiedt via een interne chat. Onze coaches leren op deze wijze “on the job”. Terwijl er uitleg wordt gegeven aan de leerling, kan een onderwijskundige parallel advies en training geven aan de coach. Dit zorgt ervoor dat wij altijd de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Ook is het voor een coach mogelijk contact te zoeken met de monitor. Dit kan hij doen als hij vragen heeft over of alles goed gaat op zowel inhoudelijk als pedagogisch en didactisch vlak. Zo zorgen we bij Mr. Chadd constant voor de beste kwaliteit.

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons