Tijdens de pauze, in een tussenuur of aan de keukentafel

Kom je soms niet verder met je huiswerk omdat je iets niet begrijpt? Vind je het lastig om een vraag te stellen in de volle klas? Kunnen je ouders niet helpen met die lastige wiskunde vragen? Met Mr. Chadd krijg je altijd en overal direct antwoord op je vraag. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende les!

Onze slimme vakcoaches helpen je overdag, ’s avonds en in het weekend. We geven uitleg voor alle vakken en niveaus. We helpen je tot je het snapt, zodat je gelijk verder kunt met je huiswerk.

Download de app Meestgestelde vragen
Wat is het voltooid deelwoord van 'fly'?
Hoi, mijn naam is Anna. Goede vraag, ik ga je helpen!
Het werkwoord 'fly' is een onregelmatig werkwoord. Het voltooid deelwoord hiervan is 'flown'.
Bedankt voor de snelle reactie! Ik snap het helemaal 😎!

Haal je vakken met Mr. Chadd

Met onze hulp heb jij geen probleemvakken meer. Wij zijn de persoonlijke huiswerkcoach die altijd voor je klaarstaat. Samen zorgen we dat jij je huiswerk afkrijgt.

Met onze hulp:

  • Wordt dat lastige vak net een beetje leuker

  • Maak jij van die onvoldoende een voldoende

  • Ga je over en blijf je bij je vrienden en vriendinnen in de klas

  • Haal je je toetsen, schoolexamens en het centraal examen

Benieuwd hoe we dit doen? Hieronder leggen we uit hoe de Mr. Chadd-app werkt.

Kies je vak, stel je vraag

Krijg uitleg die je snapt

Gelijk weer verder met je huiswerk

Snap je iets niet? Open de app, kies het vak en stel je vraag. Een spraakbericht of foto van je werkboek of uitwerking meesturen kan ook. Je hebt binnen 10 seconden contact met een van onze coaches.

Voor een beter cijfer is het belangrijk dat je de lesstof écht snapt. Daarom leggen onze coaches het niet alleen uit, maar checken ze tussentijds ook of je hun uitleg goed begrijpt.

Alles duidelijk? Kun je zo weer verder? Top! Heb je een andere vraag, over hetzelfde of een ander vak? Open de app op je telefoon of laptop en een coach helpt je snel weer verder.

Wist je dat...

Met Mr. Chadd krik je je resultaten met wel 15% op. Wist je dat maar liefst 86% van onze gebruikers binnen een maand beter presteert? Geen leerling, maar wel meer weten over Mr. Chadd? Kijk dan op onze pagina’s speciaal voor ouders, voor docenten of voor schoolleiding.

De ervaring van Rozemarijne

"Als ik vastloop met mijn huiswerk dan pak ik Mr. Chadd erbij. De coaches nemen altijd rustig de tijd om de stof helemaal uit te leggen, zodat ik het later ook zelf kan!"

Meestgestelde vragen door leerlingen

Docent of directeur? Vraag een gratis testperiode aan!

Mr. Chadd uitproberen? Dat kan nu twee weken gratis en geheel vrijblijvend met jouw klas! We komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Docent of directeur? Vraag een gratis informatiepakket aan

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u een gratis informatiepakket over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Docent of directeur? Neem contact op

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons
{"api_base_path":"https://c.mrchadd.nl","funnel_return_domain":"https://www.mrchadd.nl","third_party_js_asset":"third-party.js"}