Mr. Chadd is jouw digitale onderwijsassistent

Wil je meer tijd hebben om te differentiëren in de klas? Beter zicht op struikelblokken in de stof? Leerlingen motiveren om hun huiswerk te maken?

Met Mr. Chadd heb je altijd een digitale onderwijsassistent bij de hand. Onze ondersteuning geeft jou meer lucht en houvast tijdens het voorbereiden en geven van lessen.

Zo kun jij je eindelijk weer richten op wat het belangrijkste is: kennis overdragen met oog voor iedere individuele leerling.

Meestgestelde vragen
Wat is het voorzetselvoorwerp?
Hoi, mijn naam is Ilse. Goede vraag, ik ga je helpen!
Een voorzetselvoorwerp is een voorwerp dat begint met een voorzetsel. Dit komt voor bij sommige werkwoorden, zoals 'hopen op' of 'twijfelen aan'.
Bedankt voor de snelle reactie! Hier kan ik weer mee verder 😎.

Beter differentiëren, verbeterde leerprestaties en verhoogde effectieve leertijd

Ons leerplatform leidt voor management, teamleiders, docenten en leerlingen al gauw tot minder stress, betere resultaten, hogere motivatie en meer plezier.

Mr. Chadd helpt jou als docent of teamleider door:

  • De allerbeste vakcoaches in te zetten als digitale onderwijsassistent.

  • Jou in de klas meer tijd te geven om te differentiëren, zodat je meer individuele aandacht kunt geven.

  • Ook buiten de les om uitleg te geven aan leerlingen, waardoor achterstanden worden voorkomen.

Ondersteuning die bij jou en je leerlingen past

Wij zijn er voor jou en voor je leerlingen, voor alle vakken en alle niveaus. Onze coaches zijn universitair opgeleid en zijn uitgebreid getoetst op pedagogische en didactische vaardigheden en kennis. De kwaliteit van de chats wordt continu gemonitord.

Zo kunnen we beloven dat we altijd optimale ondersteuning bieden, zowel in de klas als bij het maken van huiswerk. Waar je ons ook wilt inzetten, leerlingen hebben altijd binnen 10 seconden contact met een van onze coaches. Ze kunnen ons leerplatform bereiken via laptop, tablet en smartphone.

Mr. Chadd in de klas

Tijdens de les is differentiëren het toverwoord. Met Mr. Chadd als digitale onderwijsassistent heb je echt tijd voor differentiatie, ook als je lesgeeft aan grote klassen. Leerlingen die zelfstandig aan het werk kunnen en af en toe een vraag hebben, stellen die aan Mr. Chadd. Hierdoor kun jij aandacht geven aan leerlingen die extra uitleg of hulp nodig hebben. Je verhoogt de effectieve leertijd voor iedere leerling, omdat iedereen op zijn eigen tempo kan werken en direct ondersteuning van Mr. Chadd krijgt.

Daarnaast geeft Mr. Chadd uniek inzicht in het leerproces van leerlingen en hun struikelblokken. Als docent heb je namelijk toegang tot de vragen die ze hebben gesteld. Met deze directe feedback kun je je lessen nog beter afstemmen op de vraag van leerlingen. Is een belangrijk onderwerp toch niet helemaal goed overgekomen? Wordt een specifieke werkwijze niet begrepen? Als je ziet dat meerdere leerlingen ergens moeite mee hebben, kun je deze problemen direct adresseren.

Mr. Chadd buiten de lessen om

Leerlingen hebben juist ook buiten de les om hulp nodig. Want dan kunnen ze jou immers geen vragen stellen. Als leerlingen vastlopen tijdens het maken van huiswerk, is de kans groot dat ze het huiswerk niet afmaken. Hiermee vergroot je het risico op achterstanden. Daarom biedt Mr. Chadd ook ondersteuning buiten de lesuren om. Tijdens tussenuren of thuis, ’s avonds en in het weekend – wij zijn altijd direct bereikbaar.

Tijdens het maken van huiswerk kunnen leerlingen iedere vraag stellen. We geven uitleg tijdens het maken van een opdracht, maar ook voor specifieke individuele leervragen van eerdere jaren. Zo begrijpen leerlingen de stof beter en kunnen ze hun huiswerk succesvol afronden. Beter voor de motivatie en voor de resultaten!

Met onze buitenschoolse ondersteuning heb je als docent beter zicht op het leergedrag buiten school. Krijg jij ook buiten schooltijden appjes, mailtjes of berichten van leerlingen met huiswerkvragen? Doordat leerlingen deze vragen nu kunnen stellen aan Mr. Chadd, is dit verleden tijd voor jou (en voor ouders). Zo hoef jij niet continu op stand-by te staan voor vragen over huiswerk.

Voor teamleiders

Als teamleider is het belangrijk dat je het grotere plaatje voor ogen houdt. Jij weet als geen ander waar de docenten van jouw sectie tegenaan lopen. Mr. Chadd denkt graag met je mee om tot de beste oplossing voor jouw sectie te komen. We stemmen onze service 100% af op jullie wensen. Onze onderwijskundigen bespreken met teamleiders en schoolleiding hoe we jullie school het beste kunnen ondersteunen.

Teamleiders en docenten kunnen op het leerplatform interessante informatie inzien. Wij maken inzichtelijk welke vragen worden gesteld, waardoor docenten lessen beter kunnen voorbereiden en beter kunnen differentiëren. Jij kunt deze informatie als teamleider ook gebruiken om inzicht te krijgen in jouw sectie. Waar gaat het goed? Waar hebben leerlingen of docenten meer moeite mee? Deze informatie kun je gebruiken om met docenten mee te denken en te sturen op langetermijndoelen.

Door Mr. Chadd hebben wij alle vakgebieden ook buiten school in huis.

Meestgestelde vragen door docenten

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Mr. Chadd?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.