Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Vrijdag en zaterdag: 12:00 tot 15:00
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Met Chadd leer je 't

Met Mr. Chadd loop je nooit meer vast bij een huiswerkopgave. Onze vakcoaches zitten ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds en in het weekend klaar om jou te voorzien van uitleg en antwoord. Voor alle vakken en alle niveaus.

Huiswerk maak je niet meer alleen

Vanaf nu bepaal je zelf wanneer je hulp bij je huiswerk wil.
Een Mr. Chadd abonnement maakt goede huiswerkhulp altijd en overal bereikbaar. Open de app, kies een vak, stel een vraag. Vanaf daar helpt een gespecialiseerde coach meteen verder. Hoe we dat doen? Dàt zie je in deze film.

Elke vraag helder uitgelegd

Loop je vast bij een huiswerkvraag? Open de app, kies het vak waar je mee bezig bent en stel je vraag. Je kunt zelfs direct een foto van je werkboek en je uitwerkingen meesturen.
Een gespecialiseerde huiswerkcoach helpt je direct verder met uitleg en antwoord.

Stimuleert de motivatie

Huiswerkhulp van Mr. Chadd helpt scholieren de leerstof te beheersen en stimuleert de motivatie.

Een chat met een huiswerkcoach is binnen 10 seconden gestart. De coach legt de stof helder en in begrijpelijke taal uit en sluit de chat pas als alles 100% duidelijk is. Niet voor niets beoordelen onze gebruikers de kwaliteit van de chats met een 9,6.

Onbeperkt, onbeperkt en onbeperkt

Uit onderzoek blijkt dat onbeperkte toegang tot huiswerkhulp de schoolprestaties het best bevordert. Daarom heeft Mr. Chadd maar één abonnementsvorm: onbeperkt gebruik voor alle vakken en alle niveaus.

"Door het gebruik van een online leermiddel als Mr. Chadd gaan de prestaties van 86% van onze leerlingen al binnen een maand omhoog."

Kim van der Esch
onderwijskundige

Nooit meer wachten op uitleg

Scholieren leren beter met de slimme huiswerkapp van Mr. Chadd. Ze krijgen uitleg en antwoord van gespecialiseerde coaches en worden gestimuleerd tijdens het maken van huiswerk. Ze kunnen vragen stellen wanneer het hun uitkomt, terwijl u tot 92% bespaart ten opzichte van traditionele huiswerkbegeleiding.

Gun je kind Mr. Chadd.

Snelle service en van alle markten thuis

Ik vind Mr. Chadd erg handig. Ik kan meteen een vraag stellen, zodat ik daarna door kan met leren of huiswerk maken. Ook zijn de docenten aardig en hebben goede tips en is de uitleg goed. Ze nemen ook de tijd voor hun uitleg. Een verbeterpuntje is alleen dat ik als de docenten aan het typen zijn niet naar boven kan scrollen om de uitleg te zien van de docenten.

Kiyoh

Hele fijne gesprekken met goede hulp/uitleg en handige tips!

Ik heb 2 keer hulp gehad voor wiskunde. Allebei de tutors waren aardig en hadden mij goed geholpen. Eentje had zelfs een tekening gemaakt waardoor het voor nog duidelijker was. Ik vond het heel fijn en handig.

Kiyoh

4 sterren: goede service, goed behandeld

Coaches helpen je echt bij je vragen en nemen alle tijd voor je!

Kiyoh

Perfect, zeker aan te bevelen

De ruime openingstijden bieden mijn dochter genoeg tijd om vragen te stellen! Ik ben zeer tevreden over de geboden hulp!

Kiyoh

Super app alle vakken uitleg!!

Wil niet meer zonder Mr. Chadd

Apple App Store
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp