Zo werkt Mr. Chadd!

Met Mr. Chadd loop je nooit meer vast bij een huiswerkopgave. Onze vakcoaches zitten ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds en in het weekend klaar om jou te voorzien van uitleg en antwoord. Mr. Chadd helpt voor elk niveau, voor elk vak, ook als je bijvoorbeeld tweetalig of agora-onderwijs volgt!

Kies je vak

Open de app. Klik op “stel een vraag”. Selecteer het vak waarover je een vraag hebt.

Stel je vraag

Zorg ervoor dat jij je vraag zo duidelijk mogelijk formuleert. Zo kom je bij de coach die gespecialiseerd is in dat onderwerp. Binnen 10 seconden heb je een connectie met de beste vakcoach.

Tip: Je kan ook de vraag uit je boek letterlijk overtypen.

Particulier? Bekijk de tarieven

Uitleg die je snapt

Onze coaches vinden het belangrijk dat je het ook écht snapt. Daarom zullen zij stap voor stap en samen met jou naar het antwoord toewerken. Ook controleren zij tussentijds of je de uitleg goed begrijpt.

De beste coaches

Stuur een foto van je opgave

Met de fotofunctie in de app maak je het jezelf makkelijk. Grafieken uittekenen en lastige formules uitschrijven hoeft niet meer. Ook is het handig voor de coach. Door een foto van het boek mee te sturen, weet hij precies waar je hulp bij nodig hebt.

Informatie voor scholen

Altijd iemand die je motiveert!

Huiswerk maken is voor niemand een hobby, maar het moet wel gebeuren. Een chat met een huiswerkcoach is binnen 10 seconden gestart. De coach legt de stof helder en in begrijpelijke taal uit en sluit de chat pas als alle 100% duidelijk is. Niet voor niets beoordelen onze gebruikers de kwaliteit van de chats met een 9,6.

Overtuigd? Start nu

Docent of directeur? Vraag een gratis testperiode aan!

Mr. Chadd uitproberen? Dat kan nu twee weken gratis en geheel vrijblijvend met jouw klas! We komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Docent of directeur? Vraag een gratis informatiepakket aan

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u een gratis informatiepakket over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Docent of directeur? Neem contact op

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons
Inloggen
{"api_base_path":"https://c.mrchadd.nl","funnel_return_domain":"https://www.mrchadd.nl","third_party_js_asset":"third-party.js"}