Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Vrijdag en zaterdag: 9:30 tot 15:30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Slimme ouders kiezen voor Mr. Chadd

Met Mr. Chadd loop je nooit meer vast bij een huiswerkopgave. Onze vakcoaches zitten ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds en in het weekend klaar om jou te voorzien van uitleg en antwoord. Voor alle vakken en alle niveaus.

Huiswerk maak je niet meer alleen

Vanaf nu bepaal je zelf wanneer je hulp bij je huiswerk wil. Een Mr. Chadd abonnement maakt goede huiswerkhulp altijd en overal bereikbaar. Open de app, kies een vak, stel een vraag. Vanaf daar helpt een gespecialiseerde coach meteen verder. Hoe we dat doen? Dat zie je in deze film

Elke vraag helder uitgelegd

Loop je vast bij een huiswerkvraag? Open de app, kies het vak waar je mee bezig bent en stel je vraag. Je kunt zelfs direct een foto van je werkboek en je uitwerkingen meesturen.
Een gespecialiseerde huiswerkcoach helpt je direct verder met uitleg en antwoord.

Stimuleert de motivatie

Huiswerkhulp van Mr. Chadd helpt scholieren de leerstof te beheersen en stimuleert de motivatie.

Een chat met een huiswerkcoach is binnen 10 seconden gestart. De coach legt de stof helder en in begrijpelijke taal uit en sluit de chat pas als alle 100% duidelijk is. Niet voor niets beoordelen onze gebruikers de kwaliteit van de chats met een 9,6.

Onbeperkt, onbeperkt en onbeperkt

Uit onderzoek blijkt dat onbeperkte toegang tot huiswerkhulp de schoolprestaties het best bevordert. Daarom heeft Mr. Chadd maar één abonnementsvorm: onbeperkt gebruik voor alle vakken en alle niveaus.

<strong>">
"Verschillende docenten zetten Mr. Chadd in als digitale onderwijsassistent wanneer en meerdere vragen zijn over een bepaald onderwerp."

– Albert Vlaardingerbroek, directeur bestuursdienst Noorderpoort

Nooit meer wachten op uitleg

Scholieren leren met de slimme huiswerkapp van Mr. Chadd. Ze krijgen uitleg en antwoord van gespecialiseerde coaches en worden gestimuleerd tijdens het maken van huiswerk. Ze kunnen vragen stellen wanneer het hun uitkomt, terwijl u tot 92% bespaart ten opzichte van traditionele huiswerkbegeleiding.

Gun je kind Mr. Chadd

icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp