Zo werkt Mr. Chadd!

Met Mr. Chadd loop je nooit meer vast bij een huiswerkopgave. Onze vakcoaches zitten ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds en in het weekend klaar om jou te voorzien van uitleg en antwoord. Mr. Chadd helpt voor elk niveau, voor elk vak, ook als je bijvoorbeeld tweetalig of agora-onderwijs volgt!

Kies je vak

Open de app. Klik op “stel een vraag”. Selecteer het vak waarover je een vraag hebt.

Stel je vraag

Zorg ervoor dat jij je vraag zo duidelijk mogelijk formuleert. Zo kom je bij de coach die gespecialiseerd is in dat onderwerp. Binnen 10 seconden heb je een connectie met de beste vakcoach.

Tip: Je kan ook de vraag uit je boek letterlijk overtypen.

Particulier? Bekijk de tarieven

Uitleg die je snapt

Onze coaches vinden het belangrijk dat je het ook écht snapt. Daarom zullen zij stap voor stap en samen met jou naar het antwoord toewerken. Ook controleren zij tussentijds of je de uitleg goed begrijpt.

De beste coaches

Stuur een foto van je opgave

Met de fotofunctie in de app maak je het jezelf makkelijk. Grafieken uittekenen en lastige formules uitschrijven hoeft niet meer. Ook is het handig voor de coach. Door een foto van het boek mee te sturen, weet hij precies waar je hulp bij nodig hebt.

Informatie voor scholen

Altijd iemand die je motiveert!

Huiswerk maken is voor niemand een hobby, maar het moet wel gebeuren. Een chat met een huiswerkcoach is binnen 10 seconden gestart. De coach legt de stof helder en in begrijpelijke taal uit en sluit de chat pas als alles 100% duidelijk is. Niet voor niets beoordelen onze gebruikers de kwaliteit van de chats met een 9,6.

Overtuigd? Start nu

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons