fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Zo werkt Mr. Chadd!

Met Mr. Chadd loop je nooit meer vast bij een huiswerkopgave. Onze vakcoaches zitten ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds en in het weekend klaar om jou te voorzien van uitleg en antwoord. Mr. Chadd helpt voor elk niveau, voor elk vak, ook als je bijvoorbeeld tweetalig of agora-onderwijs volgt!

Mam weet ook niet alles

De ervaring van Rozemarijne

Loop je vast bij een huiswerkvraag? Open de app, kies het vak waar je mee bezig bent en stel je vraag. Je kunt zelfs direct een foto van je werkboek en je uitwerkingen meesturen.
Een gespecialiseerde huiswerkcoach helpt je direct verder met uitleg en antwoord.

Met Mr. Chadd kun je snel weer verder, de coaches hoeven zich niet in te lezen in de stof.

Stuur een foto van je probleem


Loop je vast bij een huiswerkvraag? Open de app, kies het vak waar je mee bezig bent en stel je vraag. Je kunt zelfs direct een foto van je werkboek en je uitwerkingen meesturen.
Een gespecialiseerde huiswerkcoach helpt je direct verder met uitleg en antwoord.

Stimuleert de motivatie

Huiswerkhulp van Mr. Chadd helpt scholieren de leerstof te beheersen en stimuleert de motivatie.

Een chat met een huiswerkcoach is binnen 10 seconden gestart. De coach legt de stof helder en in begrijpelijke taal uit en sluit de chat pas als alle 100% duidelijk is. Niet voor niets beoordelen onze gebruikers de kwaliteit van de chats met een 9,6.

Onbeperkt, onbeperkt en onbeperkt


Uit onderzoek blijkt dat onbeperkte toegang tot huiswerkhulp de schoolprestaties het best bevordert. Daarom heeft Mr. Chadd maar één abonnementsvorm: onbeperkt gebruik voor alle vakken en alle niveaus.

Mr. Chadd op alle devices

In de les mag je niet altijd op je telefoon, maar je gebruikt wel dagelijks een laptop of computer op school. Wij vinden het belangrijk om gemakkelijk een laagdrempelig te zijn voor onze gebruikers. Daarom is Mr. Chadd 7 dagen per week op ieder device te gebruiken.

Mr. Chadd overal op te gebruiken
Mr. Chadd is te gebruiken via de pc, smartphone en/of tablet.

"Verschillende docenten zetten Mr. Chadd in als digitale onderwijsassistent wanneer er meerdere vragen zijn over een bepaald onderwerp."

Albert Vlaardingerbroek
Directeur bestuursdienst Noorderpoort
Albert vlaardingebroek

Nooit meer wachten op uitleg

Scholieren leren met de slimme huiswerkapp van Mr. Chadd. Ze krijgen uitleg en antwoord van gespecialiseerde coaches en worden gestimuleerd tijdens het maken van huiswerk. Ze kunnen vragen stellen wanneer het hun uitkomt, terwijl u tot 92% bespaart ten opzichte van traditionele huiswerkbegeleiding.

Gun je kind Mr. Chadd.

Zo werkt Mr. Chadd

icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp