Informatie voor ouders

Mr. Chadd maakt het leven van jou en je kind een stuk makkelijker. Als je kind een vraag heeft tijdens het maken van huiswerk, kan hij of zij die stellen aan onze gescreende vakcoaches. Binnen 10 seconden volgt een reactie – op iedere vraag, over elk vak. Zo voorkomen we bij Mr. Chadd dat je kind vastloopt, waardoor de motivatie hoog blijft en er geen achterstanden ontstaan.

Uiteraard heeft je kind even de tijd nodig om te wennen aan ons leerplatform. Als ouder of verzorger kun je hier goed bij helpen. Wij geven hieronder advies over hoe je dit het beste kunt doen. Door het maximale uit Mr. Chadd te halen, haalt je kind mooie cijfers en gaat hij of zij zonder problemen over.

Start direct Kijk hoe het werkt
Wat is het voltooid deelwoord van 'fly'?
Hoi, mijn naam is Inge. Goede vraag, ik ga je helpen!
Het werkwoord 'fly' is een onregelmatig werkwoord. Het voltooid deelwoord hiervan is 'flown'.
Bedankt voor de snelle reactie! Hier kan ik weer mee verder 😎.

Handvatten om je kind te stimuleren

Stelt je kind zijn of haar vragen altijd aan jou? Dan kun je de overgang naar Mr. Chadd heel eenvoudig maken. Als je kind een vraag aan je stelt, geef je zelf geen uitleg, maar oefen je samen om de vraag te stellen aan Mr. Chadd. Na een paar keer samen oefenen zul je zien dat je kind automatisch Mr. Chadd om uitleg vraagt.

Heeft je zoon of dochter soms moeite met het formuleren van een vraag? Geef hem of haar de tip om de fotofunctie te gebruiken. Zo ziet de coach gelijk waar de vraag over gaat en hoeft je kind zich niet in allerlei bochten te wringen om de vraag goed te formuleren. Dat scheelt een hoop frustratie.

Is het tijd voor een schriftelijke overhoring of repetitie? Dan kun je je kind op het archief wijzen. Hier kan je kind gesprekken met de vakcoaches teruglezen. Alle uitleg over een vak staat hier handig bij elkaar. Dit waren onderwerpen waar je kind eerder moeite mee had. Doordat we eerder gestelde vragen overzichtelijk bij elkaar zetten, kan je kind zich goed voorbereiden op de toets.

Heeft je kind behoefte aan een uitgebreidere samenvatting over een onderwerp? Kijk dan eens op onze Academy. Hier staat duidelijke uitleg over meer dan duizend onderwerpen. We hebben informatie in de vorm van artikelen, leertips en uitlegvideo’s.

"Als ik mijn kinderen moest helpen met hun huiswerk, leidde dat vaak tot ruzie en frustratie. Niet alleen bij mij, ook bij mijn dochter. Mr. Chadd neemt die spanning voor mij weg."

Janet

Janet,

Moeder van een havo-scholier,

Waarom werkt Mr. Chadd?

Leren begint met vragen. Toch kan het lastig zijn voor je kind om vragen te stellen, vooral als de achterstand al groot is. Dat terwijl inhoudelijke vragen juist zo belangrijk zijn voor de ontwikkeling van je kind.

Daarom staat het stellen van vragen centraal bij Mr. Chadd. Zodra je zoon of dochter vastloopt bij het maken van huiswerk, staan onze coaches online klaar. Onder schooltijd, ’s avonds en zelfs in het weekend. Zo houden we de motivatie hoog. Onze on-demand huiswerkhulp is voor kinderen van alle niveaus en voor ieder vak.

Onze coaches creëren een veilige leeromgeving. Online in de app, offline tijdens persoonlijke bijles of huiswerkbegeleiding. Met hun positieve werkhouding zorgen ze dat het zelfvertrouwen van je kind met iedere vraag groeit.

Meer informatie
Wat is het voorzetselvoorwerp?
Hoi, mijn naam is Biko. Goede vraag, ik ga je helpen!
Een voorzetselvoorwerp is een voorwerp dat begint met een voorzetsel. Dit komt voor bij sommige werkwoorden, zoals 'hopen op' of 'twijfelen aan'.

Wie helpt mijn kind?

Bij Mr. Chadd werken gescreende en professionele vakcoaches. Al onze coaches zijn universitair geschoold. Zij kennen de vakken waarin ze uitleg geven als geen ander. Hun heldere en vlotte uitleg werkt aanstekelijk, waardoor huiswerk maken weer leuk wordt.

We selecteren coaches op drie dingen: hun competentie in het schoolvak, de manier van uitleggen en hun pedagogische vaardigheden. Zijn ze alle drie van het hoogste niveau? Dan kunnen ze aan de slag bij Mr. Chadd. Om de hoge kwaliteit te waarborgen, monitoren onze onderwijskundigen hoe goed de coaches je kind helpen. Door de bovenstaande tips te gebruiken, haal je het maximale uit Mr. Chadd. Zo geef je je kind een echte kickstart.

Bekijk de tarieven

Het helpen van leerlingen geeft mij super veel voldoening!

Meestgestelde vragen door ouders

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons