Mr. Chadd is de digitale onderwijsassistent voor jouw school

Op zoek naar een manier om je als school te onderscheiden van andere scholen in de buurt? Een digitale tool nodig voor je hele scholengemeenschap? Professionele ondersteuning nodig om doelen te behalen? Welkom bij Mr. Chadd, de digitale onderwijsassistent voor jouw school of scholengemeenschap.

Met Mr. Chadd schieten de prestaties van je school omhoog. Docenten werken effectiever en hebben tegelijkertijd een lagere werkdruk. Wij bieden een digitaal leermiddel dat eenvoudig te implementeren is in de huidige gang van zaken van jouw school. Wij stemmen onze service 100% af op jullie wensen en dragen zo bij aan het halen van je doelstellingen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Hoe moet ik rekenen met wisselkoersen?
Hoi Iris, ik ben Leon. Goede vraag, ik ga je helpen!
Bij wisselkoersen druk je de waarde van één munt in een andere uit. Zullen we samen een voorbeeldje doen?
Ja, goed! Ik heb hier wel een opdracht die we samen kunnen doen.

Differentiëren in de klas zorgt voor betere leerprestaties

Ons leerplatform leidt voor management, teamleiders, docenten en leerlingen al gauw tot minder stress, betere resultaten, hogere motivatie en meer plezier.

Mr. Chadd zorgt ervoor dat:

  • Jouw school of scholengemeenschap ondersteuning op maat krijgt.

  • Docenten minder werkdruk hebben en meer tijd hebben om te differentiëren.

  • De resultaten van leerlingen stijgen, omdat ze meer individuele aandacht krijgen.

"Mr. Chadd is voor ons interessant als het gaat om tijd- en plaatsonafhankelijk leren. Met Mr. Chadd hebben wij ook buiten school alle vakgebieden in huis."

Martijn ten Duis

Martijn ten Duis,

Directeur deelschool mavo Winkler Prins

Je ambities binnen handbereik

Welke ambities heb je voor je school of scholengemeenschap? Hoe zorg je dat je onderscheidend bent? Wat jouw plannen ook zijn, Mr. Chadd is je gedroomde partner.

Jouw school is uniek. Daarom bieden wij service op maat. Onze onderwijskundigen gaan met je in gesprek, zodat we al jouw wensen op papier krijgen. Wil je bijvoorbeeld dat leerlingen ondersteuning krijgen via de laptop tijdens de les? Dan zorgen we voor hulp tijdens lesuren. Of heb je liever juist geen beeldschermen tijdens lessen? Dan schakel je ons in voor ondersteuning buiten de lesuren om, als de docent niet beschikbaar is. Wij zijn flexibel. Waar je ook voor kiest, leerlingen kunnen hun vraag stellen via de telefoon, tablet of pc. Ze hebben binnen 10 seconden contact met een vakcoach. Altijd.

Met Mr. Chadd als digitale onderwijsassistent geef jij binnen de kortste keren leiding aan een toekomstbestendige school die digitale tools optimaal inzet, met oog voor het welzijn en functioneren van leerling en docent.

Effectiever en prettiger werken voor docenten

De werkdruk voor docenten wordt steeds hoger. Met Mr. Chadd kun je deze ontwikkeling een halt toeroepen – ook als docenten met grote klassen werken. Wij zijn de flexibele schil om je docenten heen die zorgt dat leerlingen altijd terecht kunnen met hun vragen. Zo ontlast je docenten en voorkom je een toename in het verzuim.

Door ons in te zetten als digitale onderwijsassistent voor docenten, kun je individuele begeleiding bieden zonder dat je hen nog verder belast. Meer differentiëren, minder werkdruk. Onze coaches hebben een strenge selectieprocedure doorlopen en zijn universitair opgeleid. Door interne controle waarborgen we de kwaliteit van chats continu. Met deze werkwijze kunnen we beloven dat we altijd de hoogste kwaliteit bieden.

Meer informatie voor docenten
Hoe bereken je de oppervlakte van een piramide in cm2?
Hoi, mijn naam is Jim. Goeie vraag, ik ga je helpen!
Je zal elk vlak apart moeten berekenen en alle zijden en deze daarna bij elkaar optellen.

Beter presterende leerlingen

Waarschijnlijk staan kansengelijkheid en individuele aandacht hoog in het vaandel bij jouw school. Toch is het vaak ingewikkeld om leerlingen daadwerkelijk persoonlijk te begeleiden.

Als digitale onderwijsassistent zijn wij er voor leerlingen. Wij nemen tijdens de les een deel van de druk weg bij docenten, doordat leerlingen die zelfstandig aan het werk kunnen hun vragen stellen aan Mr. Chadd. Hierdoor kunnen docenten zich richten op leerlingen die meer persoonlijke aandacht nodig hebben. Door deze differentiatie krijgen leerlingen de ondersteuning die ze nodig hebben om zichzelf te ontwikkelen. Ook als leerlingen thuis huiswerk maken, staat Mr. Chadd binnen 10 seconden voor ze klaar. Voor ouders is dit ook prettig, omdat het tijd en frustratie scheelt. Met onze uitleg keert de motivatie terug en gaan de prestaties omhoog.

Meer informatie voor leerlingen

Altijd huiswerkhulp op mijn telefoon, super chill! 😎

Meestgestelde vragen door schoolleidingen

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons