VIA Subsidie

AI Chatbot H-O-D

Mr. Chadd heeft subsidie ontvangen vanuit de Versneller Innovatieve Ambities (VIA) voor de volgende activiteiten:

Binnen dit project is een AI gedreven leraren portal ontwikkeld voor scholen. Mr. Chadd B.V. transformeert richting een totaal oplossing voor het digitale onderwijs. In tijden van corona heeft het platform van Mr. Chadd zich ruimschoots bewezen als uitstekende toevoeging op het bestaande onderwijs. Middels dit platform, wil Mr. Chadd het mogelijk maken dat leraren volledig insights krijgen over hun leerlingen, het niveau van vragen stellen en de knelpunten in de gegeven lesstof. Dit kan massaal en op big-data niveau geaggregeerd worden zodat uitgeverijen in toekomstige versies van studieboeken het onderwijs nóg beter kunnen maken. Dit project is een eerste aanleiding daartoe. De technische werkingsprincipes zijn in dit project gevalideerd.

Mr. Chadd wil middels het verrijken van chatberichten haar machine learning modellen trainen om uiteindelijk een chatbot core te ontwikkelen en te testen die vraag- en leerbehoeftes van gebruikers automatisch kan detecteren. Hiermee wil Mr. Chadd vervolgens vragen en antwoorden met elkaar matchen en coaches van meer relevante informatie over de vraag, huidig niveau van de gebruiker en leerbehoefte voorzien.

Docent of directeur? Vraag een gratis testperiode aan!

Mr. Chadd uitproberen? Dat kan nu twee weken gratis en geheel vrijblijvend met jouw klas! We komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Docent of directeur? Vraag een gratis informatiepakket aan

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u een gratis informatiepakket over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Docent of directeur? Neem contact op

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons
Inloggen
{"api_base_path":"https://c.mrchadd.nl","funnel_return_domain":"https://www.mrchadd.nl","third_party_js_asset":"third-party.js"}