Haal het meeste uit Mr. Chadd met onze artikelen voor ouders.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Mr. Chadd helpt meer dan alleen uw dochter/zoon.

Een App? Ik google toch gewoon! Maar hoe betrouwbaar is het internet?

Een App? Ik google toch gewoon! Maar hoe betrouwbaar is het internet?

Leestijd: 5 minuten

De Google resultaten zijn informatief, snel en makkelijk. Maar is de informatie die je vindt betrouwbaar? Iedereen kan in principe iets op internet kan zetten: via een eigen website, een forum, een blog of in een online encyclopedie die door internetgebruikers wordt gevuld.

Kim van der Esch

Kim van der Esch

2 april, 2021

Examenstress: met deze tips slaagt je kind

Examenstress: met deze tips slaagt je kind

Leestijd: 10 minuten

De examens komen eraan. Bij de gedachte alleen al krijgt je kind de bibbers. ‘Slaag ik wel?’ of ‘Hoe moet ik ooit dat lastige vak halen?’. Met gezonde spanning is weinig mis. Maar als dat omslaat in examenstress, is dat heel vervelend. Zowel voor je kind als voor jou als ouder. Hoe herken je examenstress? En minstens zo belangrijk: wat kun je er tegen doen? Mr. Chadd legt het uit!

Pieter Boers

Pieter Boers

3 mei, 2021

Huiswerkstress? Voorkom het met deze 5 tips

Huiswerkstress? Voorkom het met deze 5 tips

Leestijd: 10 minuten

Huiswerk hoort nu eenmaal bij de middelbare school. Maar dat betekent niet dat die twee ook altijd even goed samengaan. Veel scholieren weten niet hoe ze goed moeten leren. Mede daardoor krijgen ze het huiswerk lang niet altijd af. Ze zien hun schoolprestaties omlaag gaan, wat vaak resulteert in een lagere motivatie. Het gevolg? Frustratie en stress, voor zowel je kind als voor jou. Het is een vicieuze cirkel waar je kind niet snel op eigen kracht uitkomt. In dit blog geven we 5 tips om huiswerkstress te voorkomen en tegen te gaan. Hoe zorg je samen voor een setting waarin de stress van je kind verdwijnt?

Anne-Wies Langebeeke

Anne-Wies Langebeeke

14 mei, 2021

Mr. Chadd helpt met het begrijpen van de stof

Mr. Chadd helpt met het begrijpen van de stof

Leestijd: 10 minuten

Kennisoverdracht is het centrale proces binnen traditioneel onderwijs. In de praktijk betekent dit dat docenten vooral gericht zijn op het uitdragen van kennis en het overdragen van feiten naar de leerlingen en studenten. Dit proces heeft echter een grote beperkingen, die in onze moderne technologische samenleving steeds beter zichtbaar is. Het ‘weten’ van feiten en theorie is niet hetzelfde als het begrijpen ervan.

Suze Hiemstra

Suze Hiemstra

2 juni, 2021

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons