START NU JE EERSTE MAAND VOOR €4,- MET CODE:

CHATBOT

Een App? Ik google toch gewoon! Maar hoe betrouwbaar is het internet?

Leestijd: 5 minuten

De Google resultaten zijn informatief, snel en makkelijk. Maar is de informatie die je vindt betrouwbaar? Iedereen kan in principe iets op internet kan zetten: via een eigen website, een forum, een blog of in een online encyclopedie die door internetgebruikers wordt gevuld.

Een voorbeeld daarvan is de online encyclopedie Wikipedia, dat wordt gevuld door mensen over de hele wereld. En juist omdat iedereen informatie op internet kan zetten is het belangrijk dat u zich bewust bent dat daardoor niet alle informatie op internet waardevol en bruikbaar is. Soms is het lastig om feiten en fictie te onderscheiden. Daarom is het belangrijk dat u kritisch bent over de informatie die via internet aangeboden wordt.

  • Staat op de homepage wie het heeft gemaakt?
  • Kun je die persoon bereiken met e-mail of iets dergelijks?
  • Staat erbij wat de functie van die persoon is?
  • Wordt de homepage bijgehouden?
  • Is wat er op de homepage staat gebaseerd op feiten of is het een mening?
  • Kijk altijd ook op andere homepages en vergelijk de informatie. Is deze hetzelfde?

Websites over de meeste onderwerpen worden zo vaak aangepast (en gericht op commercie) dat de betrouwbaarheid ervan onder druk komt te staan. Ouders zouden dus beter bewust moeten zijn van de beperkingen van online gevonden informatie wanneer het aankomt bij het onderwijs van kinderen.

Titel

Meer informatie over Mr. Chadd

Mr. Chadd biedt betrouwbare informatie

Bij Mr. Chadd staan iedere dag, op het moment dat jouw kind dat nodig heeft, deskundige begeleiders klaar om uitleg te bieden. Mr. Chadd is het gemak van het internet met de deskundigheid van traditioneel onderwijs.

Het bieden van de beste online huiswerkhulp begint al bij het werving- en selectieproces van onze coaches. Dit zijn altijd universitaire studenten. Zij staan qua belevingswereld nog dichtbij jouw kind en kennen de stof als geen ander. Zij studeren altijd verder in het vakgebied waarvoor zij hulp bieden. Zo kunnen zij ook verdieping bieden als jouw zoon of dochter juist daar behoefte aan heeft. Onze coaches worden niet zomaar coach. Zij leggen eerst een assessment af waarbij hun intelligentie, manier van uitleggen en pedagogische vaardigheden worden getoetst. Vervolgens ontvangen zij een training zodat zij er honderd procent klaar voor zijn om de beste uitleg te kunnen geven.

Naast deze screening aan de poort, zijn er altijd monitors aan het werk die de kwaliteit van iedere chat live controleren. Dit zijn onderwijskundigen en zij kijken continu mee of de coaches alle vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Zo leveren wij altijd de beste hulp.

Bekijk de tarieven

Kim van der Esch

Kim van der Esch

2 april, 2021

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons