Waar alles begonnen is...

Over ons

In 2014, op een doodgewone winteravond in Groningen, escaleerde een vrij onschuldige brainstormsessie van Kim van der Esch en Jan Gustavo Kuipers in een plan dat het onderwijs voorgoed zou veranderen: Mr. Chadd was geboren!

Het onderwijs is een vrij traditionele markt die langzaam maar zeker bezig is met haar digitalisering. Digitalisering zorgt in veel markten voor een kwaliteitsverbetering en zo ook in deze markt! Het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs is dan ook wat voor ons het allerbelangrijkste is en wat ons gemotiveerd houdt. Aansluiten bij de belevingswereld van de jeugd van nu en zorgen dat zij gemotiveerd zijn én blijven door altijd voor hen klaar te staan. Dat is onze missie.

Online én aan huis

Mr. Chadd brengt via een uniek platform middelbare scholieren en universitaire coaches in contact om zo samen de huiswerkproblemen van de scholieren op te lossen. Het contact verloopt via onze app of via de website. Er bleek al snel veel vraag te zijn naar toegankelijke huiswerkbegeleiding en scholieren waren erg enthousiast over ons en onze coaches.

Ondertussen hebben meer dan 140.000 middelbare scholieren en mbo-studenten gebruik gemaakt van onze applicatie. Zij worden dagelijks geholpen met hun huiswerk door onze, inmiddels al ruim 200, coaches.

De positieve feedback die wij dagelijks van onze gebruikers, ouders, docenten en onze coaches ontvangen, is de hoofdreden dat wij elke dag met plezier en een glimlach naar ons werk fietsen!

Ons team

Mr. Chadd bestaat uit een gedreven team van young professionals, die tezamen het doel hebben om het onderwijs in Nederland te verbeteren.

Samen met onze coaches zorgen wij iedere dag voor de beste uitleg, zowel tijdens de les als erna.

Onze monitors

Om te voorkomen dat het beantwoorden van een vraag langer duurt dan nodig, maar ook om te zorgen wij altijd de best mogelijke uitleg geven, werken wij met een zeer geavanceerde backend. Aan de voorkant zijn wij een chatapplicatie, maar aan de achterkant is iedere vraag die gesteld wordt live in te zien en te volgen.

Vanuit onze samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen hebben wij een een groep slimme koppen die gedurende de hele dag alle vragen live meekijken en bijsturen waar nodig. Wij noemen deze experts: onze monitors.

Onze coaches

Voor Mr. Chadd is het belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen met het huiswerk. Het bieden van de beste hulp begint al bij het werving- en selectieproces van onze coaches.

Onze coaches worden niet zomaar coach. Zij leggen eerst een assessment af waarbij hun intelligentie, manier van uitleggen en pedagogische vaardigheden worden getoetst. Vervolgens ontvangen zij een training zodat zij er honderd procent klaar voor zijn om de beste uitleg te kunnen geven.

Naast deze screening aan de poort, zijn er altijd monitors aan het werk die de kwaliteit van iedere chat live controleren. Dit zijn onderwijskundigen en zij kijken continu mee of de coaches alle vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Zo leveren wij altijd de beste hulp.

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons