fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Waar alles begonnen is..

In 2014, op een doodgewone winteravond in Groningen, escaleerde een vrij onschuldige brainstormsessie van Kim van der Esch en Jan Gustavo Kuipers in een plan dat het onderwijs voorgoed zou veranderen: Mr. Chadd was geboren!

Het onderwijs is een vrij traditionele markt die langzaam maar zeker bezig is met haar digitalisering. Digitalisering zorgt in veel markten voor een kwaliteitsverbetering en zo ook in deze markt! Het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs is dan ook wat voor ons het allerbelangrijkste is en wat ons gemotiveerd houdt. Aansluiten bij de belevingswereld van de jeugd van nu en zorgen dat zij gemotiveerd zijn én blijven door altijd voor hen klaar te staan; Dat is onze missie.

Mr. Chadd brengt via een uniek platform middelbare scholieren en universitaire coaches in contact om zo samen de huiswerkproblemen van de scholieren op te lossen. Het contact verloopt via onze app of via de website. Er bleek al snel veel vraag te zijn naar toegankelijke huiswerkbegeleiding en scholieren waren erg enthousiast over ons en onze coaches.

Momenteel maken meer dan 140.000 middelbare scholieren gebruik van onze applicatie. Zij worden dagelijks geholpen met hun huiswerk door onze, inmiddels al ruim 200, coaches.

De positieve feedback die wij dagelijks van onze gebruikers, ouders, docenten en onze coaches ontvangen, is de hoofdreden dat wij elke dag met plezier en een glimlach naar ons werk fietsen!

Ons team

Mr. Chadd bestaat uit een gedreven team van zestien young professionals, die tezamen het doel hebben om het onderwijs in Nederland te verbeteren. Samen met onze coaches zorgen zij iedere dag voor de beste uitleg, zowel tijdens de les als erna.

Teamfoto

Onze monitors

Om te voorkomen dat het beantwoorden van een vraag langer duurt dan nodig, maar ook om te zorgen wij altijd de best mogelijke uitleg geven, werken wij met een zeer geavanceerde backend. Aan de voorkant zijn wij een chatapplicatie, maar aan de achterkant is iedere vraag die gesteld wordt live in te zien en te volgen. Vanuit onze samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen hebben wij een zestal slimme koppen die gedurende de hele dag alle vragen live meekijken en bijsturen waar nodig. Wij noemen deze experts: onze monitors.

Onze coaches

Voor Mr. Chadd is het belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen met het huiswerk. Het bieden van de beste hulp begint al bij het werving- en selectieproces van onze coaches. Dit zijn altijd universitaire studenten. Zij staan qua belevingswereld nog dicht bij jouw kind en kennen de stof als geen ander. Zij studeren altijd verder in het vakgebied waarvoor zij hulp bieden. Zo kunnen zij ook verdieping bieden als jouw zoon of dochter juist daar behoefte aan heeft. Onze coaches worden niet zomaar coach. Zij leggen eerst een assessment af waarbij hun intelligentie, manier van uitleggen en pedagogische vaardigheden worden getoetst. Vervolgens ontvangen zij een training zodat zij er honderd procent klaar voor zijn om de beste uitleg te kunnen geven.

Naast deze screening aan de poort, zijn er altijd monitors aan het werk die de kwaliteit van iedere chat live controleren. Dit zijn onderwijskundigen en zij kijken continu mee of de coaches alle vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Zo leveren wij altijd de beste hulp.

VIA-Subsidie

Met behulp van de VIA subsidie is er in 2018 en 2019 een Artificial Intelligence driven engine ontwikkeld waarmee Huiswerk on Demand mogelijk wordt gemaakt. Dit wordt op moment van schrijven (Q3 2019) volop ontwikkeld. Binnen dit project zijn voorbereidingen getroffen om Artificial Intelligence (AI) elementen toe te voegen. Mr. Chadd ’s platform dient als een tussenlaag waarop studenten worden verbonden met geschoolde coaches die studenten helpen bij beantwoorden van vragen.”

Roadmap van Mr. Chadd

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp