Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Zondag: 12:00 – 21:00 uur
Maandag t/m donderdag: 09:30 – 21:30 uur

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Mr. Chadd is het enige platform voor online huiswerkbegeleiding ter wereld! Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen moeten we een aantal gegevens van je opslaan. Deze gegevens worden enkel bewaard voor het uitvoeren van onze dienst en onze administratie! Mr. Chadd houdt zich aan de regels zoals deze zijn opgesteld in de Algemene verordening gegevensbescherming. Al jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database. Mocht je het idee hebben dat wij iets verkeerd doen met betrekking tot jouw privacy, dan kun je altijd een mailtje sturen naar info@mrchadd.nl.

Wat zijn persoonsgegevens?

Dit zijn gegevens die iets zeggen over jou. Denk hierbij aan je naam, geboortedatum, woonadres en woonplaats. Je deelt deze gegevens met ons als je een bestelling plaatst of wanneer je een account aanmaakt.

Waarom verwerken wij persoonsgegevens van jou?

Je gegevens worden gebruikt voor verschillende doeleinden. De belangrijkste hierin is het afronden van je bestelling. We hebben je gegevens nodig om de bestelling goed te laten verlopen. Daarnaast slaan we je gegevens op zodat we contact met je kunnen opnemen. Dit doen we bijvoorbeeld om je te informeren over kortingsacties of veranderingen binnen Mr. Chadd.

Welke persoonsgegevens verwerken we van jou?

Om Mr. Chadd zo optimaal mogelijk te laten werken slaan we verschillende gegevens op. Omdat dit op verschillende plekken gebeurt hebben we alle situaties voor je op een rijtje gezet.

Account aanmaken

Voor- en achternaam Zo kunnen we je persoonlijk aanspreken, dat werkt voor ons beide wel zo prettig!
E-mailadres Hier wordt de bevestigingsmail voor je account naartoe gestuurd!

Account gebruiken

E-mailadres Hierop wordt je account geregistreerd.
Voor- en achternaam Zo kunnen we je in persoonlijk aanspreken.
Adres en woonplaats Mocht je je factuur niet direct kunnen betalen, dan sturen wij die hier nog een keer heen.
Geboortedatum We vinden het erg leuk jullie persoonlijk te kunnen feliciteren op je verjaardag
Telefoonnummer Als je deze hebt ingevuld kunnen we contact met je opnemen over een Mr. Chadd abonnement. We zullen je enkel bellen als uit je geboortedatum blijkt dat je 18 jaar of ouder bent!
Telefoonnummer / e-mailadres van je ouders Deze kun je zelf invullen als het je handig lijkt dat we contact opnemen met je ouders over het aanschaffen van een Mr. Chadd abonnement.
School, studie en studiejaar Zo weten onze coaches van te voren met welk niveau vraag ze te maken hebben.
Bankgegevens Zo weten wij van welke rekening wij de abonnementskosten moeten afschrijven.

 

Terugbelverzoek

Telefoonnummer We willen je natuurlijk wel op je goede nummer bellen.
Voor- en achternaam We willen graag weten wie we aan de lijn krijgen als we je bellen.
E-mailadres Je krijgt een bevestiging van het terugbelverzoek op je e-mail.

 

Aanmelden als coach

Voor- en achternaam We willen graag weten met wie we contact opnemen als we je e-mailen of bellen.
E-mailadres Hierop ontvang je je assessment.
Telefoonnummer Als je bent aangenomen kunnen we je via je telefoonnummer bereiken. Als je niet wordt aangenomen verwijderen we deze gegevens ook weer direct.
Studie & studiejaar We willen graag weten welke opleiding onze coaches doen!
Universiteit Zo kunnen we controleren of je wel universitair geschoold bent. Net als al onze andere coaches.

 

We gebruiken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Het account Dit is je persoonlijke account voor onze applicatie. Hierin kunnen alle persoonsgegevens worden ingezien en aangepast. Als je een account gemaakt hebt wordt hier een bevestigingsmail van gestuurd naar het opgegeven e-mailadres.
Klantenservice Hier worden klantgegevens achtergelaten zodat wij weten met wie en op welke manier we contact kunnen opnemen.
E-mailmarketing Er worden enkel e-mails verstuurd als hier expliciet toestemming voor gegeven is. Ook kun je je, net zo makkelijk als inschrijven, weer uitschrijven voor onze e-mails
Betalingsherinnering Als het doorlopende incasso niet betaald kan worden zal er een betaalherinnering naar je woonadres worden opgestuurd.
Telemarketing Als gebruikers een maandabonnement hebben en veel gebruik maken van onze dienst bellen wij ze op met de mogelijkheid tot het verlengen van het abonnement. Daarnaast kan het zijn dat er een telefoonnummer wordt ingevuld op onze website, wij nemen dan contact met je op.
Pushnotificaties Indien je Mr. Chadd toestemming heeft gegeven voor het sturen van pushnotificaties op je mobiele telefoon, zullen wij dit ook doen. Op deze manier herinneren wij je aan onze openingstijden en speciale acties.
Bestelling gerelateerde doeleinden Wanneer het abonnement is gekocht wordt hier een bevestiging van gestuurd. Ook wordt na afloop van de bestelling een e-mail gestuurd met daarin de vraag uw aanschaf te beoordelen.

 

Wij hebben niet de intentie om persoonsgegevens te verwerken van gebruikers onder de 16 jaar zonder toestemming van hun ouders / verzorgers. Mocht je het vermoeden hebben dat wij dit wel doen, dan horen wij dat graag van je. Als je een mail stuurt naar privacy@mrchadd.nl dan zal de kwestie in behandeling worden genomen.

Cookies

Mr. Chadd maakt gebruik van functionele, analytische, sociale media en advertentie cookies. Meer informatie over de cookieplaatsing is hier te vinden: cookieverklaring.

Inzage, correcties of verwijdering persoonsgegevens

Zoals in de Algemene verordening gegevensbescherming staat heb je altijd recht om je persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Voor inzage, aanpassingen en verwijdering kan je een mail sturen naar: info@mrchadd.nl. Er zal zo snel mogelijk en uiterlijk na 4 weken gereageerd worden op je aanvraag.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens?

We bewaren persoonsgegevens niet langer dan nodig. Persoonsgegevens zijn gekoppeld aan je account en worden dus ook net zo lang bewaard als dat het account bestaat. Daarnaast kun je je op ieder moment uitschrijven voor onze mailingen, dan zullen die gegevens ook direct verwijderd worden.

E-mailmarketing

Wij maken gebruik van e-mailmarketing om je te informeren over updates, veranderingen en aanbiedingen! We sturen je enkel e-mails als je hier bij het registreren van je account akkoord mee bent gegaan, ben je dit niet, dan krijg je ook geen e-mails van ons. Als je geen e-mails meer van ons wilt ontvangen kun je je heel gemakkelijk afmelden met de knop onderaan een van onze e-mails.

Met welke andere partijen delen wij persoonsgegevens?

Wij zijn genoodzaakt gegevens te delen met het bedrijf dat de ICT onderhoudt. Zij slaan onze al onze data op en dus ook alle persoonsgegevens. Daarnaast zullen er enkele gegevens, je e-mailadres en IBAN, gedeeld worden met MultiSafepay en KyiOh. De betalingen voor onze dienst gaan via dit bedrijf, wij zijn dus ook genoodzaakt enkele persoonsgegevens te delen met Multisafepay. Na afloop van je aanschaf wordt er een e-mail gestuurd door KiyOh om de aanschaf te beoordelen. KiyOh ontvangt na de aanschaf enkele persoonsgegevens om je te kunnen benaderen. Ook kunnen wij worden verplicht persoonsgegevens te delen met verschillende overheidsinstanties, maar dit gebeurt enkel in uitzonderlijke situaties. Verder zullen we persoonsgegevens nooit aan andere partijen verkopen of doorspelen.

Autoriteit persoonsgegevens

Natuurlijk willen wij altijd zo goed mogelijk helpen met betrekking tot persoonsgegevens. Mochten we er nou echt niet uitkomen dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp