fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Mr. Chadd

Huiswerkbegeleiding 1-op-1 en online van Mr. Chadd. Elk vak, elk niveau

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd: online én aan huis

Heeft je kind moeite met huiswerk? Bouwt zich snel een achterstand op? Zonder de juiste begeleiding neemt de druk alleen maar toe. De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd doorbreekt die negatieve spiraal met een unieke methode. Tijdens de begeleidingsuren brengen we structuur aan, leren we je kind plannen en zorgen we dat het huiswerk op tijd af is. Je kind komt binnen no-time weer mee met de klas, met plezier!

Mr. Chadd biedt online én aan huis huiswerkbegeleiding, door heel Nederland en voor elk niveau. De basis? Onze app. Dit leerplatform combineren we met intensieve 1-op-1-huiswerkbegeleiding. Heeft je zoon of dochter vragen buiten de vaste uren om? Via de Mr. Chadd-app kan je kind 7 dagen per week vragen stellen over elk vak. Binnen 10 seconden schiet een coach te hulp, zodat je kind gelijk weer verder kan met zijn of haar huiswerk.

Onze huiswerkbegeleiding begint altijd met een intake. Zo zien we waar je kind tegenaan loopt. Na het maken van een duidelijke planning gaan we los. Als ouder ontvang je maandelijks een terugkoppeling over de stappen die je kind zet.

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding:

  • Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd
  • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde motivatie en meer plezier
  • Minder stress en geruzie over huiswerk

Maak een vliegende start met de huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd

Onze huiswerkbegeleiding is een unieke totaaloplossing. Naast de 1-op-1-begeleiding bieden wij 7 dagen per week hoogwaardige ondersteuning via onze huiswerk-app.

Tijdens de persoonlijke sessies online of aan huis leren wij je kind leren: hoe je moet plannen, hoe je huiswerk maakt, hoe je controleert of je de stof goed begrijpt. Ontstaan er buiten de sessies om huiswerkvragen, bijvoorbeeld tijdens school, ’s avonds of in het weekend? Via de Mr. Chadd-app bieden we direct hulp. Je kind maakt een vliegende start. Met Mr. Chadd wordt huiswerk maken weer leuk!

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro per les
  • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
  • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
  • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
  • 20 lessen (60 min)
  • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Universitair geschoolde coaches van Mr. Chadd

We selecteren onze coaches op hun vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden. Zo zijn alle huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd universitair geschoold – ze beheersen de vakken volledig. Bovendien kunnen ze zich goed verplaatsen in je kind. Hun vlotte en duidelijke uitleg helpt je kind op een prettige manier weer vooruit.

Onze coaches zijn als een stok achter de deur. Door hun ondersteuning krijgt je kind meer gedaan in minder tijd. De coach brengt structuur aan door met je kind op wekelijkse basis een duidelijke huiswerkplanning te maken. Zo weet je kind altijd waar hij of zij aan toe is.

Hoe ziet een huiswerkbegeleidingstraject bij Mr. Chadd eruit?

Wil je huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd? Wij hebben geschikte coaches door heel Nederland, die we selecteren op basis van wat je kind nodig heeft. Tijdens de intake kijken we naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. De huiswerkbegeleider maakt samen met je kind een planning. Uiteraard houden we hierbij rekening met doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken.

“Door na te denken over wat je vraag is en deze vervolgens uit te typen, heb je de eerste 25% van het leerproces al doorlopen.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Met huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd leer je leren

Veel kinderen weten niet hoe ze goed moeten leren. Ze krijgen het huiswerk niet op tijd af en hun schoolprestaties gaan omlaag. Heeft jouw zoon of dochter ook moeite met huiswerk? Een achterstand kan zich snel opbouwen. En dat is frustrerend, voor je kind en voor jou.

Als ouder heb je niet altijd de kennis of tijd om je kind te hulp te schieten. Ook in de klas is er, door toenemende werkdruk en lerarentekorten, steeds vaker te weinig ruimte voor persoonlijke aandacht. Je kind komt in een vicieuze cirkel terecht, waar hij of zij moeilijk op eigen kracht uit komt.

Onze professionele begeleiders zorgen dat je kind weer overzicht krijgt en de lesstof echt begrijpt – ‘leren leren’ noemen we dat. Uit onderwijskundig onderzoek blijkt dat schoolprestaties verbeteren door structuur en het ontstane zelfvertrouwen. En heeft je kind vragen buiten de sessie om? Binnen 10 seconden is er contact met een coach via de Mr. Chadd huiswerk-app. Meer plezier en mooie cijfers, daar gaan we voor!

Meestgestelde vragen over huiswerkbegeleiding

Bijles is voor scholieren die de stof van één of meerdere vakken niet onder de knie hebben of achterstanden hebben opgelopen, waardoor er extra tijd en aandacht nodig is. Huiswerkbegeleiding is voor scholieren die hulp nodig hebben met structuur en het plannen van het huiswerk of problemen hebben met ‘leren’ in het algemeen.

Ja, het maakt niet uit op welke school je zit, bij ons ben je welkom. In eerste instantie richt Mr. Chadd zich op middelbare schoolleerlingen, zowel onder- als bovenbouw. Maar we zien dat interesse vanuit de basisschool ook toeneemt. De jongere kinderen zijn natuurlijk ook meer dan welkom.

Wanneer een leerling het gehele traject volgt, is de leerling na 10 lessen klaar om het leren weer zelfstandig op te pakken. Natuurlijk zijn hierop uitzonderingen. Afhankelijk van de oorzaak van de studieproblemen en de motivatie van de leerling gedurende het traject kan het traject korter of langer duren.

Ja, het maakt niet uit welk niveau er gevolgd wordt, bij ons kan iedereen geholpen worden en beter leren en plannen.

De Mr. Chadd app heeft een eigen online volgsysteem. Hier kunnen ouders 24/7 de vragen en vorderingen van hun zoon of dochter bekijken. Daarnaast stuurt de huiswerkbegeleider maandelijks een verslag per mail. Na elke periode vindt er een evaluatie plaats.

Ja, dat kan. Als u om welke reden dan ook een andere huiswerkbegeleider wenst dan kunt u dit aangeven en regelt Mr. Chadd indien gewenst een andere huiswerkbegeleider. Neem direct contact met Mr. Chadd op, zodat wij gelijk voor u op zoek kunnen gaan naar een nieuwe huiswerkbegeleider. Met alle informatie, wensen en voorkeuren die tijdens de online inschrijving worden opgegeven en met onze ervaring zoeken wij een huiswerkbegeleider. Wij proberen dus altijd samen met u een perfecte koppeling te maken.

Mr. Chadd docenten geven niet zomaar de antwoorden maar werken vanuit de filosofie dat het juist om leren begrijpen gaat. De scholieren leren hierdoor om zelfredzaam om te gaan met huiswerk en begrip in het vak te ontwikkelen. Mr. Chadd is geen antwoorden service.

Ieder kind is uniek en heeft een andere leerstijl. Onze coaches weten binnen een mum van tijd, na enkele minuten chatten, met welk type leerling ze te maken hebben en welke manier van leren hier het beste op aansluit. Vanuit hier begint de coach de persoonlijke begeleiding.

De coaches van Mr. Chadd zijn daarom getraind in het persoonlijk benaderen van iedere leerling. Als een leerling aangeeft last van dyslexie te hebben, houden de coaches daar rekening mee.

Bovendien heeft de CEO van Mr. Chadd, Kim van der Esch, een achtergrond als dyslexieadviseur die ingezet kan worden en geeft de functie om spraakberichten en foto’s te sturen in chats leerlingen de optie om lange berichten in te spreken, in plaats van te typen.

Mede dankzij hun universitaire achtergrond hebben coaches van Mr. Chadd ervaring met het opstellen van planningen, onder andere voor toets-/tentamenweken. De coach kan samen met de leerling een planning maken die aansluit bij de situatie en leerstijl van de leerling.

Mr. Chadd online huiswerkbegeleiding is net zo effectief als gewone bijles maar heeft een aantal unieke features zoals meer gemak, flexibiliteit, lagere kosten en een veilige ontspannen omgeving voor de scholier. Onze ervaring is dat scholieren die eerst gewone huiswerkbegeleiding hebben gehad en daarna overstappen naar de online variant het minstens zo effectief vinden, maar de extra features toch wel heel erg fijn vinden.

Het enige dat je nodig hebt om te kunnen beginnen is een smartphone, of computer, met toegang tot het internet.

Jouw online veiligheid heeft een hoge prioriteit. Onze website is ontwikkeld met veel aandacht voor deze prioriteit en we hebben vele beveiligingen opgesteld om anonimiteit, veiligheid en privacy te kunnen waarborgen, zodat scholieren en bijlesdocenten altijd in een veilige omgeving kunnen werken.

Wij vinden het belangrijk dat we elke leerling goed leren kennen. Daarom stellen we een persoonlijk plan van aanpak op voorafgaand aan de huiswerkbegeleiding. Dit betekent dat aan het begin van de huiswerkbegeleiding een intake plaatsvindt met de leerling en ouders. Tijdens de eerste huiswerkbegeleiding wordt er met de leerling een plan van aanpak opgesteld. Ouders mogen hier bij zijn, maar dit is niet verplicht.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp