Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 08.30 tot 21.30
Vrijdag: 8:30 tot 15:30
Zaterdag: 9:30 tot 15:30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Mr. Chadd

Huiswerkbegeleiding 1-op-1 en online van Mr. Chadd. Elk vak, elk niveau

Huiswerkbegeleiding & Online Hulp

Hebben jouw kinderen regelmatig hun huiswerk niet af? Heb je geen idee hoe je ze aan het werk krijgt? Of voelt het alsof ze niet het beste uit zichzelf halen? Dit zijn problemen waar jij je vast een hoop zorgen om maakt. Veel ouders in Nederland ervaren hetzelfde. Mr. Chadd huiswerkbegeleiding is dé totaaloplossing die het onderste uit de kan helpt te halen.

Op deze pagina vind je:

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Tijdens de Mr. Chadd huiswerkbegeleiding krijg je actieve, persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Mr. Chadd online huiswerkhulp en huiswerkbegeleiding aan huis is dé totaaloplossing voor scholieren met huiswerkvragen.

Wanneer je beter in staat bent om je huiswerk te plannen, heb je het op tijd af en blijft er meer vrije tijd over. Daarnaast krijg je meer zelfvertrouwen en is er weinig ruimte voor schoolstress over. De sfeer thuis verbetert vaak doordat de conflicten over huiswerk maken niet langer nodig zijn. Huiswerk maken wordt weer leuk. Geen strijd, wel succes. Je zult zien dat de weg van zessen naar achten op je rapport veel korter was dan gedacht.

Met de huiswerkbegeleiding kun je:
• (Leren) vragen stellen
• Leren plannen en je overzicht vergroten
• Controleren of je de stof goed begrijpt
• Jezelf op toetsen en examens voorbereiden
• Je leert zelfstandig alles uit je schoolresultaten te halen dat erin zit!

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

25 euro
  • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

24 euro per les
  • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

22 euro per les
  • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

20 euro per les
  • 20 lessen (60 min)

1. Direct de beste uitleg voor ieder vak

Stap één is het afsluiten van een Mr. Chadd app-abonnement. Direct na het aanschaffen van het app-abonnement kan jouw kind met al zijn vragen bij ons terecht. Het probleem wordt dus meteen aangepakt, waardoor verdere achterstand voorkomen wordt. Hij kan vragen stellen voor ieder vak, dus ook als hij een lastige opgave voor een ander vak heeft helpen onze coaches hem direct. Tijdens schooltijd, ’s avonds of in het weekend. Geen stress, wél goede uitleg.

2. Analyseren van de hulpbehoefte

De eerste twee weken gebruikt jouw kind onze app om niet nog verder achteruit te gaan voor het vak waar hij bij vastloopt. Ondertussen analyseren onze onderwijskundigen wat de problemen van jouw kind zijn. Zij kijken hoe het beste invulling kan worden gegeven aan de bijles. Of dit nu het wegwerken van achterstanden is, het versterken van het zelfvertrouwen of het ervoor zorgen dat hij toch nog overgaat; wij helpen jouw kind verder. Na deze analyse nemen wij persoonlijk contact op om ons plan van aanpak door te spreken.

3. De beste coach bij jou thuis

Binnen deze twee weken is vastgesteld welke coach jouw kind het beste kan helpen en hoe hij dit gaat aanpakken. Vandaag een vraag, maar geen bijles gepland? Dan helpen onze andere coaches jouw kind via onze app. Er is dus altijd iemand beschikbaar om jouw kind te helpen. Dit maakt Mr. Chadd uniek. De fysieke bijles vindt thuis plaats en de frequentie hiervan wordt samen met jou vastgesteld. Maandelijks wordt deze hulp geëvalueerd en besproken.

“Door na te denken over wat je vraag is en deze vervolgens uit te typen, heb je de eerste 25% van het leerproces al doorlopen.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Wie zijn onze huiswerkbegeleiders?

Voor Mr. Chadd is het belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen met kwalitatief goede en deskundige bijles. Het bieden van de beste bijles begint al bij het werving- en selectieproces van onze coaches. Dit zijn altijd universitaire studenten. Zij staan qua belevingswereld nog dichtbij jouw kind en kennen de stof als geen ander. Zij studeren altijd verder in het vakgebied waarvoor zij hulp bieden. Zo kunnen zij ook verdieping bieden als jouw zoon of dochter daar behoefte aan heeft. Onze coaches worden niet zomaar coach. Zij leggen eerst een assessment af waarbij hun intelligentie, manier van uitleggen en pedagogische vaardigheden worden getoetst. Vervolgens ontvangen zij een training zodat zij er honderd procent klaar voor zijn om de beste uitleg te kunnen geven.

Naast deze screening aan de poort zijn er altijd monitors aan het werk die de kwaliteit van iedere chat live controleren. Dit zijn onderwijskundigen en zij kijken continu mee of de coaches alle vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Voor fysieke bijles is er natuurlijk geen monitor. Daarom evalueren wij maandelijks met jou als ouder om te garanderen dat wij jouw kind zo goed mogelijk helpen. Zo leveren wij altijd de beste hulp, of dat nou bij u thuis is of via onze app.

Een perfecte match: online ondersteuning en een huiswerkbegeleidingsdocent die wekelijks langskomt.

Mr. Chadd huiwerkbegeleiding voor alle vakken tegen een voordelig tarief
Voor ieder leerjaar en niveau leveren wij intensieve hulp voor alle reguliere middelbare school vakken. De kosten voor één uur huiswerkbegeleiding aan huis bedragen €25,-. Het tarief van de app is €26,95 per maand. Je kan vragen stellen via de app van maandag tot en met donderdag van 09.30 tot 21.30 uur, vrijdag en zaterdag van 9:30 – 15:30 en op zondag is Mr. Chadd van 12:00 tot 21:00 bereikbaar.

Huiswerkbegeleiding is het beste uit jezelf halen!

Excellentie is in Nederland de nieuwe norm: er zijn steeds meer honours colleges, selectieve programma’s en excellentietrajecten. Dit begint al op de basisschool, waar nu ook ‘excellente scholen’ bestaan. Er wordt op de middelbare school geacht dat je een stuk zelfstandiger bent dan dat er op de basisschool van je verwacht werd. Daarnaast ligt er een toenemende druk op het nemen van verantwoordelijkheid voor het eigen onderwijspad. In de praktijk betekent dit dat een toenemend aantal scholieren hulp inwint op het gebied van planning, leren en huiswerk maken.

Huiswerkbegeleiding is leren 'leren'

Onderwijswetenschappers laten zien dat er een hele sterke relatie bestaat tussen het structureel bijhouden van het huiswerk en hoge schoolprestaties. Minder bekend is dat het ook hoog correleert met verlaagde stress en een betere algemene emotionele gezondheid. Toch is Mr. Chadd huiswerkbegeleiding niet alleen gericht op het leren plannen en het bijhouden van huiswerk. Want net zo belangrijk is het ontwikkelen van het vermogen om te ‘leren’ en te ‘begrijpen’; het leren ‘leren’. Je wilt tenslotte niet voor altijd afhankelijk blijven van een huiswerkinstituut.

Veel kinderen hebben wel de capaciteiten voor een bepaald onderwijsniveau, maar vaak blijkt dan toch dat het niet lukt. Hoe kan dat? Ervaring leert dat kinderen niet weten hoe ze moeten leren. Het vermogen om te begrijpen wat je leest, is de grondslag voor effectief leren. Als je moeilijk leert kan je snel faalangst en weinig zelfvertrouwen ontwikkelen, wat natuurlijk het leren verder verslechtert: een vicieuze cirkel. Met behulp van Mr. Chadd huiswerkbegeleiding ontstaat er ruimte om weer echt tot leren te komen.

Ook het lerarentekort en de toenemende werkdruk in het onderwijs speelt een belangrijke rol. In grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Nijmegen is er een sterk tekort aan leraren. Samen met de hoge werkdruk zorgt dit ervoor dat leraren niet de mogelijkheid hebben om jouw kind extra te helpen met plannen, leren en huiswerk maken. Ook ouders hebben het druk. Er zijn steeds meer gezinnen waarvan beide ouders werken. Hierdoor is de hulp en begeleiding thuis niet altijd voldoende aanwezig. Kennis en ervaring van de ouders is er voldoende maar tijd is schaars. Daarnaast zijn goede cijfers maar een deel van toekomstig succes. Het vermogen om te plannen, overzicht te houden, de stof daadwerkelijk te begrijpen en het ontwikkelen van een goed zelfvertrouwen zijn minstens zo belangrijk.

Daarom geven ouders steeds meer geld uit om hun kind een zo goed mogelijke start te bieden op een zo hoog mogelijk onderwijsniveau. Hierdoor stijgt de vraag naar huiswerkbegeleiding. Zo is in Amsterdam de vraag naar kwalitatief sterke huiswerkbegeleiding verdubbeld in de laatste 5 jaar, Utrecht liet een stijging van 35% zien. Ook laat onderzoek zien dat ouders in Den Haag in vergelijking met andere regio’s hogere resultaten verwachten van hun kind(eren). In tien jaar tijd is zowel het aantal instituten, als het bedrag dat ouders jaarlijks aan huiswerkbegeleiding uitgeven sterk toegenomen. In Haarlem is de hoeveelheid leerlingen per klas sneller gestegen dan in de andere grote steden, waardoor de behoefte aan begeleiding sterk is toegenomen.

Het aanbod sluit echter niet aan bij de vraag, met lange wachtlijsten, grote klassen en minder aandacht voor het individu als gevolg. De onderwijsinspectie concludeert dat het  onderwijsniveau de laatste jaren daalt. Het systeem laat te weinig ruimte over voor maatwerk en het curriculum wordt afgewerkt zonder te kijken naar de individuele leerbehoefte.

‘Mr. Chadd is een moderne manier van onderwijs geven én van leren.’

Gerwin Beishuizen
Docent Noorderpoort

Meest gestelde vragen over huiswerkbegeleiding:

Bijles is voor scholieren die de stof van één of meerdere vakken niet onder de knie hebben of achterstanden hebben opgelopen, waardoor er extra tijd en aandacht nodig is. Huiswerkbegeleiding is voor scholieren die hulp nodig hebben met structuur en het plannen van het huiswerk of problemen hebben met ‘leren’ in het algemeen.

Ja, het maakt niet uit op welke school je zit, bij ons ben je welkom. In eerste instantie richt Mr. Chadd zich op middelbare schoolleerlingen, zowel onder- als bovenbouw. Maar we zien dat interesse vanuit de basisschool ook toeneemt. De jongere kinderen zijn natuurlijk ook meer dan welkom.

Wanneer een leerling het gehele traject volgt, is de leerling na 10 lessen klaar om het leren weer zelfstandig op te pakken. Natuurlijk zijn hierop uitzonderingen. Afhankelijk van de oorzaak van de studieproblemen en de motivatie van de leerling gedurende het traject kan het traject korter of langer duren.

Ja, het maakt niet uit welk niveau er gevolgd wordt, bij ons kan iedereen geholpen worden en beter leren en plannen.

De Mr. Chadd app heeft een eigen online volgsysteem. Hier kunnen ouders 24/7 de vragen en vorderingen van hun zoon of dochter bekijken. Daarnaast stuurt de huiswerkbegeleider maandelijks een verslag per mail. Na elke periode vindt er een evaluatie plaats.

Ja, dat kan. Als u om welke reden dan ook een andere huiswerkbegeleider wenst dan kunt u dit aangeven en regelt Mr. Chadd indien gewenst een andere huiswerkbegeleider. Neem direct contact met Mr. Chadd op, zodat wij gelijk voor u op zoek kunnen gaan naar een nieuwe huiswerkbegeleider. Met alle informatie, wensen en voorkeuren die tijdens de online inschrijving worden opgegeven en met onze ervaring zoeken wij een huiswerkbegeleider. Wij proberen dus altijd samen met u een perfecte koppeling te maken.

Mr. Chadd docenten geven niet zomaar de antwoorden maar werken vanuit de filosofie dat het juist om leren begrijpen gaat. De scholieren leren hierdoor om zelfredzaam om te gaan met huiswerk en begrip in het vak te ontwikkelen. Mr. Chadd is geen antwoorden service.

Ieder kind is uniek en heeft een andere leerstijl. Onze coaches weten binnen een mum van tijd, na enkele minuten chatten, met welk type leerling ze te maken hebben en welke manier van leren hier het beste op aansluit. Vanuit hier begint de coach de persoonlijke begeleiding.

De coaches van Mr. Chadd zijn daarom getraind in het persoonlijk benaderen van iedere leerling. Als een leerling aangeeft last van dyslexie te hebben, houden de coaches daar rekening mee.

Bovendien heeft de CEO van Mr. Chadd, Kim van der Esch, een achtergrond als dyslexieadviseur die ingezet kan worden en geeft de functie om spraakberichten en foto’s te sturen in chats leerlingen de optie om lange berichten in te spreken, in plaats van te typen.

Mede dankzij hun universitaire achtergrond hebben coaches van Mr. Chadd ervaring met het opstellen van planningen, onder andere voor toets-/tentamenweken. De coach kan samen met de leerling een planning maken die aansluit bij de situatie en leerstijl van de leerling.

Mr. Chadd online huiswerkbegeleiding is net zo effectief als gewone bijles maar heeft een aantal unieke features zoals meer gemak, flexibiliteit, lagere kosten en een veilige ontspannen omgeving voor de scholier. Onze ervaring is dat scholieren die eerst gewone huiswerkbegeleiding hebben gehad en daarna overstappen naar de online variant het minstens zo effectief vinden, maar de extra features toch wel heel erg fijn vinden.

Het enige dat je nodig hebt om te kunnen beginnen is een smartphone, of computer, met toegang tot het internet.

Jouw online veiligheid heeft een hoge prioriteit. Onze website is ontwikkeld met veel aandacht voor deze prioriteit en we hebben vele beveiligingen opgesteld om anonimiteit, veiligheid en privacy te kunnen waarborgen, zodat scholieren en bijlesdocenten altijd in een veilige omgeving kunnen werken.

Wij vinden het belangrijk dat we elke leerling goed leren kennen. Daarom stellen we een persoonlijk plan van aanpak op voorafgaand aan de huiswerkbegeleiding. Dit betekent dat aan het begin van de huiswerkbegeleiding een intake plaatsvindt met de leerling en ouders. Tijdens de eerste huiswerkbegeleiding wordt er met de leerling een plan van aanpak opgesteld. Ouders mogen hier bij zijn, maar dit is niet verplicht.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp