Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort, 1-op-1 en online via de app

Heeft je kind moeite met het maken van huiswerk en ben je op zoek naar professionele huiswerkbegeleiding in Amersfoort? De huiswerkcoaches van Mr. Chadd staan voor je klaar. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijgt je kind de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft om uit te blinken in ieder vak.

Als je kind vastloopt met huiswerk, is dat frustrerend. Je zoon of dochter wil wel verder, maar weet niet hoe dat moet worden aangepakt. Waar begin je mee? Hoe structureer je? Als het overzicht eenmaal kwijt is, neemt de druk iedere dag toe. De motivatie verdwijnt en de schoolprestaties gaan achteruit..

Met huiswerkbegeleiding kun je deze negatieve spiraal doorbreken. Onze coaches motiveren, brengen structuur aan en ondersteunen in het maken van het huiswerk. Huiswerkbegeleiding kan op locatie in Amersfoort of online worden gevolgd.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Amersfoort biedt kansen

Onze huiswerkbegeleiding begint altijd met een uitgebreide intake. Samen stellen we vast waar de knelpunten liggen en waaraan we moeten werken. Op basis van de leerbehoefte van jouw kind maken we een helder plan om achterstanden weg te werken. Als ouder ontvang je maandelijks terugkoppeling over de voortgang.

Om het maximale uit je kind te halen, zetten we onze huiswerk-app in. Via het leerplatform van Mr. Chadd kan je kind buiten de huiswerkbegeleiding om altijd en over ieder vak vragen stellen. Binnen 10 seconden is er contact met onze professionele vakcoach!

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

  • Je kind krijgt in korte tijd meer gedaan
  • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde motivatie en meer plezier

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

Waarom Mr. Chadd traditionele huiswerkbegeleiding in Amersfoort niet toereikend vindt? Het antwoord is heel simpel: omdat je kind buiten de huiswerkbegeleiding om nergens terecht kan voor vragen. Wij zijn ervan overtuigd dat leren begint met vragen. En dankzij ons online leerplatform kan jouw kind altijd iedere vraag stellen. Hiermee verbetert het leerproces van je kind en gaan de cijfers al gauw de goede kant op. 

Onze vakcoaches zitten 7 dagen per week klaar om uitleg te geven, ook ’s avonds en in het weekend. De app is geschikt voor ieder niveau en er zijn coaches voor ieder vak. Binnen 10 seconden is er contact met onze zorgvuldig geselecteerde vakcoaches!

Liever geen telefoon tijdens het maken van huiswerk? Vragen stellen kan net zo makkelijk via pc of tablet.

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op structuur en motivatie verhogen
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
  • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Huiswerkbegeleiding op locatie in Amersfoort en via onze huiswerk-app

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.

De coaches van Mr. Chadd voldoen aan strenge eisen

Zowel de huiswerkbegeleiders als de vakcoaches voldoen aan strenge eisen. Ze zijn universitair geschoold en zijn gescreend op vakinhoudelijke kennis, didactiek en snelheid. Onze coaches motiveren en ondersteunen in het maken van huiswerk. Ze weten ook precies hoe ze het zelfvertrouwen van je kind kunnen vergroten.

Onze coaches nemen tijdens de individuele begeleiding aan huis of online de tijd om vragen goed uit te leggen. En ze zijn getraind om controlevragen te stellen. Daarmee checken ze of je kind de stof écht onder de knie heeft.

De coaches zijn een stok achter de deur en zorgen dat er meer wordt gedaan in minder tijd. Er wordt structuur aangebracht door op wekelijkse basis een duidelijke huiswerkplanning te maken. Zo weet je kind altijd waar hij of zij aan toe is.

Mr. Chadd biedt huiswerkbegeleiding voor alle niveaus en lesmethodes

Alle scholieren en studenten uit Amersfoort kunnen terecht bij Mr. Chadd. Onze app is geschikt voor ieder niveau: vwo, havo en vmbo. Scholieren van het Corderius College, Het Element en GSC Guido gingen je voor.

Volgt je kind een opleiding aan bijvoorbeeld het ROC Midden Nederland en heeft hij of zij hulp nodig met een specifiek vak? Ook studenten zijn welkom voor bijles of huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Bijles en huiswerkbegeleiding in Amersfoort zijn niet hetzelfde. Het belangrijkste verschil is dat bijles gericht is op een specifiek vak. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er vooral aandacht besteed aan het plannen en maken van het huiswerk.

Al expert op het gebied van huiswerk plannen, maar heb je nog moeite met een specifiek vak? Dan is bijles misschien wel wat voor jou. Dit bieden we ook in Amersfoort aan!

Als je kind motivatieproblemen of faalangst heeft, is huiswerkbegeleiding een goede keuze. Heeft je kind moeite met een specifiek vak, zoals natuurkunde? Dan is bijles natuurkunde een betere oplossing. Bijles is gericht op het wegwerken van achterstanden van een specifiek vak. Kijk hier voor het volledige overzicht van bijles-vakken.

Meest gestelde vragen over huiswerkbegeleiding in Amersfoort

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['homework_assistance_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online huiswerkbegeleiding?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons