Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

Mr. Chadd biedt on demand huiswerkbegeleiding aan scholieren en studenten in Amersfoort en de regio Hoogland, Vathorst en Nijkerk, die het beste uit zichzelf willen halen of om beter te presteren voor een enkel of meerdere vwo-, havo- en vmbo-vakken.

Of je nou zit op de middelbare school (Voortgezet Onderwijs), studeert aan de Wellantcollege, HU Amersfoort of een MBO opleiding volgt, de huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd in Amersfoort sluiten altijd aan bij jouw behoefte.

Iedereen verdient huiswerkbegeleiding als dat nodig is, ook in Amersfoort

Aangezien we tegenwoordig vaak te maken hebben, vooral in Amersfoort, met gezinnen waarvan beide ouders werken is de hulp en begeleiding thuis niet altijd voldoende aanwezig. Kennis en ervaring van de ouders is er voldoende, maar tijd is schaars. Wij weten dat zelfdiscipline, doorzettingsvermogen, planning en begrip de kern is van een succesvolle schoolcarrière.

Leerlingen in Amersfoort die kiezen voor een kwalitatief goede huiswerkbegeleiding hebben niet alleen hogere cijfers en een betere doorstroming naar hogere onderwijs niveaus, maar hebben meer zelfvertrouwen, kunnen beter plannen en hebben een minder stressvolle relatie met hun ouders.

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort is duur, Mr. Chadd is voordelig

Gevestigde bedrijven die nu huiswerkbegeleiding aanbieden helpen vrijwel alleen kinderen uit gezinnen met goede inkomens vooruit. Over het algemeen zijn de kosten van huiswerkbegeleiding hoog, gemiddeld ca. €300 per maand voor twee tot drie keer begeleiding per week. Voor kinderen uit gezinnen met wat minder geld is dit vaak niet haalbaar omdat ouders de hoge kosten niet kunnen betalen.

Het is belangrijk dat je presteert, maar het is belangrijker dat je het beste uit jezelf haalt!

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Amersfoort krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Huiswerkbegeleiding is dé oplossing voor Amersfoortse scholieren met huiswerkvragen. Wanneer je beter in staat bent om je huiswerk te plannen heb je het op tijd af en blijft er meer vrije tijd over. Daarnaast krijg je meer zelfvertrouwen en is er weinig ruimte voor schoolstress over. De sfeer thuis verbetert vaak doordat de conflicten over huiswerk maken niet langer nodig zijn. Huiswerk maken wordt weer leuk. Geen strijd, wel succes. Je zult zien dat de weg van zessen naar achten op je proefwerk en tentamens veel korter was dan gedacht.

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Met de huiswerkbegeleiding kun je:
• (Leren) vragen stellen
• Leren plannen en je overzicht vergroten
• Controleren of je de stof goed begrijpt
• Jezelf op toetsen en examens voorbereiden

Je leert zelfstandig alles uit je schoolresultaten te halen dat erin zit!

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Amersfoort biedt kansen

Mr. Chadd is moderne huiswerkbegeleiding die leerlingen in Amersfoort het beste uit henzelf helpt te halen terwijl ze sociaal en communicatief ontwikkelen. Binnen 10 seconden is er altijd een deskundige begeleider klaar om elke vraag die gesteld wordt te beantwoorden, ongeacht het tijdstip, vak en niveau. Dit biedt niet alleen lastenverlichting voor het reguliere onderwijs, maar verminderd ook stress voor ouder en kind en helpt elk kind het vermogen om vragen te stellen te ontplooien.

Wat kan je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Amersfoort huiswerkbegeleiding aan, per vwo-, havo- en vmbo-vak of overkoepelend.

  • Heb je geen moeite met specifieke vakken? Maar vindt je het lastig om overzicht te houden en je huiswerk te plannen, kies dan voor Mr. Chadd huiswerkbegeleiding. De Mr. Chadd begeleiders op de app kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kan.
  • Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan bij uitstek de tool voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo in de veilige omgeving naar jouw keuze. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.
  • Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.
  • Ben je aan het blokken voor je examens en kan je wel examentraining in Amersfoort gebruiken? Stel je vragen waarop jij vastloopt aan de Mr. Chadd app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kan.

De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gegeven worden. Het is voor veel aanbieders van huiswerkbegeleiding in Amersfoort daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op het Wellantcollege of Corderiuscollege zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2017 meer dan 884 leerlingen en studenten in Amersfoort geholpen om te ontwikkelen en goede resultaten te behalen.

Ouders in Amersfoort geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

  • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

  • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

  • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

  • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

  • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Wil je meer informatie? Laat Timo je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp