Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 08.30 tot 21.30
Vrijdag: 8:30 tot 15:30
Zaterdag: 9:30 tot 15:30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Natuurkunde

Bijles Scheikunde

Moderne bijles natuurkunde

Voor veel scholieren is natuurkunde een moeilijk vak. Er wordt ingegaan op veel abstracte thema’s en het schoolvak wordt dan ook vaak ervaren als droge lesstof. Daarnaast zijn -ook Nederlandse leesvaardigheid en Wiskundig inzicht vereist om goede schoolprestaties te behalen voor het vak natuurkunde. Onze bijlescoaches helpen de moeilijke natuurkundige concepten op een begrijpelijke manier uit leggen en dragen daardoor bij aan het verbeteren van de schoolprestaties van jouw kind.

Op deze pagina vind je:

Bijles natuurkunde aan huis

Atomen, mechanica, elektromagnetisme zijn voor veel scholieren abstracte termen waar ze veel moeite mee hebben. We geven tijdens de chats en de bijlesmomenten uitleg en tips over alle natuurkundige concepten. Hierbij leggen we de theorie in begrijpelijke taal uit. Hoe beter een scholier de concepten snapt, hoe makkelijker het studeren wordt. Mr. Chadd is niet gebonden aan het niveau of waar je woont. Door heel Nederland bieden we bijles aan.

Je vraagt eenvoudig bijles aan huis aan voor natuurkunde. Hiervoor download je de app en op basis van de vragen die gesteld worden, koppelen we een bijlescoach die het beste op jouw bijles-behoefte aansluit. Hier ligt ook het grote voordeel van Mr. Chadd: wekelijks komt een natuurkunde bijlescoach bij je langs en wanneer je direct hulp nodig hebt stel je een vraag aan de online bijlescoach via de app.

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Bijlespaketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

25 euro
  • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

24 euro per les
  • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

22 euro per les
  • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

20 euro per les
  • 20 lessen (60 min)

Van weten naar begrijpen met de Mr. Chadd app

Met de gratis en voor iedereen toegankelijke Mr. Chadd Academy bieden we een plek aan om de theorie achter natuurkunde nog eens door te nemen. Informatie opzoeken is tegenwoordig niet moeilijk, maar wij vinden het juist belangrijk dat scholieren de stof snappen. Daarom geven we aan huis en via de app bijles over natuurlijke om de scholieren en is de achterliggende theorie via de Mr. Chadd Academy gratis door te nemen.

Wiskunde wordt ook wel de taal van de natuurkunde wordt genoemd, we zien daarom ook dat veel scholieren die moeite hebben met natuurkunde ook moeite hebben met wiskunde. Bij traditionele bijlesaanbieders zou je twee bijlescoaches thuis moeten ontvangen. Met de Mr. Chadd app is dit niet nodig. Via de app stel je al vragen over natuurkunde als over wiskunde. De app is er namelijk voor alle vakken en niveaus.

“Voor veel scholieren is een begin maken met hun huiswerk de moeilijkste stap. Wij helpen daarbij!”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

We vragen een maandelijks tarief van €26,95 om de app te gebruiken. Hiermee heeft jouw kind toegang tot alle coaches van alle vakken. De app is er niet alleen voor natuurkunde maar voor alle andere vakken waar jouw kind vragen over heeft. Binnen de app verander je heel eenvoudig van topic en wordt je binnen 10 seconden gekoppeld aan een nieuwe coach die antwoord geeft over een ander vak. Zo ben je stukken voordeliger uit ten opzichte van traditionele bijlesaanbieders. Bijles aan huis wordt tegen een scherp tarief van €25,- per uur aangeboden.
‘Vragen stellen via een app is een moderne manier van onderwijs.’
– Gerwin Beishuizen
Docent Noorderpoort

Voor bijles natuurkunde geven ouders ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

  • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

  • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

  • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

  • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

  • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp