Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Natuurkunde

Voor veel scholieren is Natuurkunde een moeilijk vak. Er wordt ingegaan op veel abstracte thema’s en wordt dan ook vaak ervaren als droge lesstof. Daarnaast zijn  ook Nederlandse en Wiskunde vaardigheden vereist om goede schoolprestaties te behalen voor het vak Natuurkunde. Onze bijlescoaches helpen de moeilijke natuurkundige concepten op een begrijpelijke manier uit leggen en dragen bij aan het verbeteren van de schoolprestaties van jouw kind.

Waarmee helpt Mr. Chadd?

Atomen, mechanica, elektromagnetisme zijn voor veel scholieren abstracte termen waar ze veel moeite mee hebben. We geven tijdens de chats en de bijlesmomenten uitleg en tips over alle natuurkundige concepten. Hierbij leggen we de theorie in begrijpelijke taal uit. Hoe beter een scholier de concepten snapt, hoe makkelijker het studeren wordt. Mr. Chadd is niet gebonden aan het niveau of waar je woont. Door heel Nederland bieden we bijles aan.

Docenten kiezen voor Mr. Chadd omdat het hierdoor mogelijk wordt om beter te differentiëren in de klas en individuele aandacht te schenken aan iedere kind.
Docenten kiezen voor Mr. Chadd omdat het hierdoor mogelijk wordt om beter te differentiëren in de klas en individuele aandacht te schenken aan iedere kind.

– Kim van der Esch, CEO Mr. Chadd

Bijles Natuurkunde aan huis

Bijles Natuurkunde aan huis.

Je vraagt eenvoudig bijles aan huis aan voor Natuurkunde. Hiervoor download je de app en op basis van de vragen die gesteld worden, koppelen we een bijlescoach die het beste bij jouw bijles behoefte aansluit. Hier ligt ook het grote voordeel van Mr. Chadd: wekelijks komt een natuurkunde bijlescoach bij je langs en wanneer je direct hulp nodig hebt stel je een vraag aan de online bijlescoach via de app.

Wiskunde wordt ook wel de taal van de Natuurkunde wordt genoemd, we zien daarom ook dat veel scholieren die moeite hebben met Natuurkunde ook moeite hebben met Wiskunde. Bij traditionele bijlesaanbieders zal je twee bijlescoaches thuis moeten ontvangen. Met de Mr. Chadd app is dit niet nodig. Via de app stel je vragen over Natuurkunde en over Wiskunde. De app is er namelijk voor alle vakken en niveaus.

Van weten naar snappen met de Mr. Chadd app

Wat zijn de tarieven?

We vragen een maandelijks tarief van €23,95 om de app te gebruiken. Hiermee heeft jouw kind toegang tot alle coaches van alle vakken. De app is er niet alleen voor Natuurkunde maar voor alle andere vakken waar jouw kind vragen over heeft. Binnen de app verander je heel eenvoudig van topic en wordt je binnen 10 seconden gekoppeld aan een nieuwe coach die antwoord geeft over een ander vak. Zo ben je stukken voordeliger uit ten opzichte van traditionele bijlesaanbieders. Bijles aan huis wordt tegen een scherp tarief van €25,- per uur aangeboden.

Met de gratis en voor iedereen toegankelijke Mr. Chadd Academy bieden we een plek aan om de theorie achter Natuurkunde nog eens door te nemen. Informatie opzoeken is tegenwoordig niet moeilijk, maar wij vinden het juist belangrijk dat scholieren de stof snappen. Daarom geven we aan huis en via de app bijles over Natuurlijke om de scholieren en is de achterliggende theorie via de Mr. Chadd Academy gratis door te nemen.

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Voor bijles natuurkunde geven ouders ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

  • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

  • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

  • Profijt hebben van een moderne leeromgeving dat aansluit bij modern onderwijs

  • Ervaren dat wij excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp