Bijles voor natuurkunde

Natuurkunde is een pittig vak met veel theorie. Je leert over beweging, krachten en massa, maar ook over licht, frequenties en het heelal. Loopt je kind achterstand op bij natuurkunde? Dan is het lastig om die op eigen kracht weg te werken. Als ouder lukt bijspringen eerst wel, maar vaak is de stof uiteindelijk toch te complex. Geen zorgen: met de bijles natuurkunde van Mr. Chadd is je kind binnen de kortste keren weer op klasniveau. We geven de bijles online of aan huis. Wat jij prettig vindt!

Onze coach helpt je kind met iedere vraag. Hoe reken je met dichtheidHoe bereken je weerstand? En frequenties berekenen, hoe doe je dat? Onze gescreende vakcoach legt alles stap voor stap uit. Ontstaan er vragen na de bijles? Dan hoeft je kind geen week te wachten. Tussen de bijlessen door kan je kind met onze app vragen stellen op het Mr. Chadd-leerplatform. Dit kan met de computer of tablet, maar ook met de smartphone.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Bijles natuurkunde aan huis

Je kunt op ons rekenen, offline én online. We vinden het belangrijk dat je zoon of dochter altijd vragen kan stellen. Daarom staan onze geselecteerde vakcoaches ook ’s avonds en in het weekend voor je klaar. Zo voorkomen we dat de achterstand alsnog oploopt. Mr. Chadd geeft bijles op ieder niveau: vmbo, havo en vwo. Als ouder of verzorger ben je altijd op de hoogte van de voortgang. We geven je iedere maand een update over de ontwikkeling van je kind. Wel zo transparant.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • De bijles is gericht op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Een vliegende start met bijles van Mr. Chadd

Langdurig bijlessen natuurkunde volgen? Dat is niet meer nodig. Wij hebben een methode ontwikkeld die effectiever en eenvoudiger is.

Bij ons maakt je kind een vliegende start. We combineren intensieve 1-op-1-begeleiding met onze unieke huiswerk-app. Tijdens de persoonlijke bijles-uren online of aan huis focussen we op het wegwerken van de opgelopen achterstand. De 1-op-1-coach zorgt ervoor dat de motivatie bij je kind weer terugkeert. Die motivatie houden we hoog met ons leerplatform. Hier kan je kind via de app altijd en overal vragen stellen aan onze gescreende vakcoaches. De vragen van je zoon of dochter worden direct beantwoord, zodat hij of zij niet meer hoeft te wachten tot de volgende bijles.

Fase 2: van bijles naar leerplatform

Presteert je kind beter? Gaan de cijfers omhoog? Top! Dat betekent dat onze bijlessen werken. Dit is het moment waarop je kunt overstappen naar begeleiding via ons leerplatform. Je kind kan dan vragen stellen via de laagdrempelige huiswerk-app. Dit kan via een tekstbericht of een spraakbericht, maar je kunt ook foto’s van de opdracht sturen. Na de vliegende start is bijles niet meer nodig. Ons leerplatform is net zo effectief en veel goedkoper dan het hele jaar bijles.

De coaches van Mr. Chadd staan altijd voor je klaar: overdag, ’s avonds en in het weekend. Vragen stellen kan dus altijd, wanneer je zoon of dochter ook huiswerk maakt. En wist je dat je op het leerplatform vragen kunt stellen over ieder vak? Ook als je alleen bijles voor natuurkunde hebt of had! Je kind kan via de app ook vragen stellen over bijvoorbeeld scheikundewiskunde of biologie.

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr. Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en geselecteerde coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Waarom bijles natuurkunde bij Mr. Chadd?

Als je kiest voor bijles natuurkunde van Mr. Chadd, heeft je kind altijd ondersteuning. Doordat we persoonlijke 1-op-1-bijlessen combineren met app-ondersteuning, is er altijd iemand om vragen aan te stellen. Op het leerplatform krijg je zelfs binnen 10 seconden contact met een van onze deskundige en toegankelijke vakcoaches!

Het is frustrerend als het niet lukt om je kind te helpen met natuurkunde. Daar gaan veel kostbare uren in zitten. Maar geen zorgen: met onze bijles hebben jullie eindelijk weer tijd voor leuke dingen. De professionele coach ontzorgt je 100% en het huiswerk voor natuurkunde is op tijd af. Fijn voor je kind én voor jou.

Wij zijn ook in de avonden en het weekend online. Je kind kan hierdoor altijd vragen stellen. Omdat we altijd aanwezig zijn, blijft je kind gemotiveerd. Onze intensieve begeleiding zorgt dat je kind weer kan meekomen in de klas bij natuurkunde. Onvoldoendes worden voldoendes en natuurkunde wordt eindelijk weer leuk.

De deskundige coaches van Mr. Chadd

Onze universitair geschoolde coaches weten alles over het vak natuurkunde. Hun vakinhoudelijke kennis en hun didactische vaardigheden zijn van hoog niveau. We checken ook altijd of de coaches duidelijk en vlot uitleg kunnen geven.

De geselecteerde vakcoaches van Mr. Chadd kunnen zich in je kind verplaatsen. Hoe groot de achterstand ook is, de coaches zorgen voor een veilige leeromgeving voor je kind. Je zoon of dochter kan iedere vraag stellen en durft dat ook. Onze coaches hebben een open en positieve instelling. Dit, in combinatie met duidelijke uitleg, zorgt ervoor dat je kind weer grip krijgt op de lesstof voor natuurkunde.

Hoe verloopt een bijlestraject natuurkunde?

Kies je voor onze bijles? Dan selecteren we een 1-op-1-coach natuurkunde die bij jouw kind past. We beginnen met een intake, waarbij de coach kijkt naar de vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Vervolgens maken we een planning. Dit kan 1-op-1 met je kind, maar je kunt hier natuurlijk ook aan bijdragen als ouder. Wat jij wilt! Bij het maken van de planning let de coach onder andere op de lesmethode, toetsmomenten, doelstellingen en struikelblokken. Zo doen we er alles aan om je kind de bijles te geven waar hij of zij het meest van groeit.

Meest gestelde vragen over bijles voor natuurkunde

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons