fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Natuurkunde

Bijles Scheikunde

Bijles natuurkunde nodig?

Natuurkunde is een pittig vak met veel theorie. Je leert over beweging, krachten en massa, maar ook over licht, frequenties en het heelal. Loopt je kind achterstand op bij natuurkunde? Dan is het lastig om die op eigen kracht weg te werken. Als ouder lukt bijspringen eerst wel, maar vaak is de stof uiteindelijk toch te complex. Geen zorgen: met de bijles natuurkunde van Mr. Chadd is je kind binnen de kortste keren weer op klasniveau. We geven de bijles online of aan huis. Wat jij prettig vindt!

Onze coach helpt je kind met iedere vraag. Hoe reken je met dichtheid? Hoe bereken je weerstand? En frequenties berekenen, hoe doe je dat? Onze gescreende vakcoach legt alles stap voor stap uit. Ontstaan er vragen na de bijles? Dan hoeft je kind geen week te wachten. Tussen de bijlessen door kan je kind met onze app vragen stellen op het Mr. Chadd-leerplatform. Dit kan met de computer of tablet, maar ook met de smartphone.

Bijles natuurkunde aan huis

Je kunt op ons rekenen, offline én online. We vinden het belangrijk dat je zoon of dochter altijd vragen kan stellen. Daarom staan onze geselecteerde vakcoaches ook ’s avonds en in het weekend voor je klaar. Zo voorkomen we dat de achterstand alsnog oploopt. Mr. Chadd geeft bijles op ieder niveau: vmbo, havo en vwo. Als ouder of verzorger ben je altijd op de hoogte van de voortgang. We geven je iedere maand een update over de ontwikkeling van je kind. Wel zo transparant.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • De bijles is gericht op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Een vliegende start met bijles van Mr. Chadd

Langdurig bijlessen natuurkunde volgen? Dat is niet meer nodig. Wij hebben een methode ontwikkeld die effectiever en eenvoudiger is.

Bij ons maakt je kind een vliegende start. We combineren intensieve 1-op-1-begeleiding met onze unieke huiswerk-app. Tijdens de persoonlijke bijles-uren online of aan huis focussen we op het wegwerken van de opgelopen achterstand. De 1-op-1-coach zorgt ervoor dat de motivatie bij je kind weer terugkeert. Die motivatie houden we hoog met ons leerplatform. Hier kan je kind via de app snel en onbeperkt vragen stellen aan onze gescreende vakcoaches. De vragen van je zoon of dochter worden direct beantwoord, zodat hij of zij niet meer hoeft te wachten tot de volgende bijles.

Fase 2: van bijles naar leerplatform

Presteert je kind beter? Gaan de cijfers omhoog? Top! Dat betekent dat onze bijlessen werken. Dit is het moment waarop je kunt overstappen naar begeleiding via ons leerplatform. Je kind kan dan vragen stellen via de laagdrempelige huiswerk-app. Dit kan via een tekstbericht of een spraakbericht, maar je kunt ook foto’s van de opdracht sturen. Na de vliegende start is bijles niet meer nodig. Ons leerplatform is net zo effectief en veel goedkoper dan het hele jaar bijles.

De coaches van Mr. Chadd staan altijd voor je klaar: overdag, ’s avonds en in het weekend. Vragen stellen kan dus altijd, wanneer je zoon of dochter ook huiswerk maakt. En wist je dat je op het leerplatform vragen kunt stellen over ieder vak? Ook als je alleen bijles voor natuurkunde hebt of had! Je kind kan via de app ook vragen stellen over bijvoorbeeld scheikunde, wiskunde of biologie.

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en geselecteerde coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Waarom bijles natuurkunde bij Mr. Chadd?

Als je kiest voor bijles natuurkunde van Mr. Chadd, heeft je kind altijd ondersteuning. Doordat we persoonlijke 1-op-1-bijlessen combineren met app-ondersteuning, is er altijd iemand om vragen aan te stellen. Op het leerplatform krijg je zelfs binnen 10 seconden contact met een van onze deskundige en toegankelijke vakcoaches!

Het is frustrerend als het niet lukt om je kind te helpen met natuurkunde. Daar gaan veel kostbare uren in zitten. Maar geen zorgen: met onze bijles hebben jullie eindelijk weer tijd voor leuke dingen. De professionele coach ontzorgt je 100% en het huiswerk voor natuurkunde is op tijd af. Fijn voor je kind én voor jou.

Wij zijn ook in de avonden en het weekend online. Je kind kan hierdoor altijd vragen stellen. Omdat we altijd aanwezig zijn, blijft je kind gemotiveerd. Onze intensieve begeleiding zorgt dat je kind weer kan meekomen in de klas bij natuurkunde. Onvoldoendes worden voldoendes en natuurkunde wordt eindelijk weer leuk.

“Voor veel scholieren is een begin maken met hun huiswerk de moeilijkste stap. Wij helpen daarbij!”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

De deskundige coaches van Mr. Chadd

Onze universitair geschoolde coaches weten alles over het vak natuurkunde. Hun vakinhoudelijke kennis en hun didactische vaardigheden zijn van hoog niveau. We checken ook altijd of de coaches duidelijk en vlot uitleg kunnen geven.

De geselecteerde vakcoaches van Mr. Chadd kunnen zich in je kind verplaatsen. Hoe groot de achterstand ook is, de coaches zorgen voor een veilige leeromgeving voor je kind. Je zoon of dochter kan iedere vraag stellen en durft dat ook. Onze coaches hebben een open en positieve instelling. Dit, in combinatie met duidelijke uitleg, zorgt ervoor dat je kind weer grip krijgt op de lesstof voor natuurkunde.

Hoe verloopt een bijlestraject natuurkunde?

Kies je voor onze bijles? Dan selecteren we een 1-op-1-coach natuurkunde die bij jouw kind past. We beginnen met een intake, waarbij de coach kijkt naar de vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Vervolgens maken we een planning. Dit kan 1-op-1 met je kind, maar je kunt hier natuurlijk ook aan bijdragen als ouder. Wat jij wilt! Bij het maken van de planning let de coach onder andere op de lesmethode, toetsmomenten, doelstellingen en struikelblokken. Zo doen we er alles aan om je kind de bijles te geven waar hij of zij het meest van groeit.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp