fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Wiskunde

Bijles wiskunde

Bijles wiskunde

Wiskunde is een vak waarbij je al snel achter de feiten aanloopt. Het snappen van een som duurt soms langer dan je zou willen. En dan moet de rest van het hoofdstuk nog! Weg motivatie. Als je kind eenmaal een achterstand heeft opgebouwd, is het lastig om die op eigen kracht weer weg te werken. Online of aan huis, met bijles wiskunde van Mr. Chadd zorgen we dat je kind dit belangrijke vak weer snel onder de knie heeft.

Bij wiskunde moet je onderwerpen snappen en kunnen toepassen. Of het nu machten zijn of breuken, bij ons krijgt iedere vraag een uitgebreide uitleg. En zijn er vragen buiten de bijles om? Dan stelt je kind die op ons leerplatform. Dat kan gewoon via onze huiswerk-app, ook ‘s avonds en in het weekend. Deze digitale hulp is op ieder apparaat beschikbaar: via tablet, computer en smartphone.

Wiskunde bijles aan huis

Onze coaches staan altijd klaar voor je kind. De bijles wiskunde van Mr. Chadd is er voor alle leerjaren en niveaus: vmbo, havo en vwo. Ook geven we je maandelijks een update van de voortgang van je kind. Zo weet je precies waar we zijn op de route naar betere prestaties.

Vindt je kind kansberekening moeilijk bij wiskunde A of C? Is algebraïsch oplossen een struikelblok bij wiskunde B of D? Onze bijlesdocenten weten precies hoe ze kunnen helpen. Het maakt niet uit welk type wiskunde je kind volgt!

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Ga voor een vliegende start met Mr. Chadd

Zeg maar dag tegen langdurige bijles voor wiskunde. Bij Mr. Chadd ontwikkelden we een effectievere methode die ook nog eens eenvoudiger is.

Wij bieden je kind een vliegende start. Mr. Chadd combineert 1-op-1-bijles met een unieke huiswerk-app. Tijdens de persoonlijke bijles-uren aan huis of online werken we de achterstanden weg in een stimulerende leeromgeving. Ook buiten de bijles-uren om houden we de motivatie hoog, via de app. Heeft je kind een specifieke wiskunde-vraag? Onze getoetste vakcoaches schieten binnen 10 seconden te hulp.

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Fase 2: van bijles naar begeleiding op ons leerplatform

Past je kind de lesstof succesvol toe? Gaan de cijfers voor wiskunde omhoog? Yes! Dan heeft onze bijles geholpen. Vanaf dat moment is alleen de huiswerk-app voldoende. Je kind kan hier alle vragen digitaal stellen. Onze coaches zitten klaar en helpen direct, zodat je kind gelijk weer verder kan. Op eigen kracht, met het vangnet van Mr. Chadd.

Onze huiswerk-app biedt ondersteuning van het hoogste niveau. En dat voor een vast bedrag per maand. Wist je trouwens dat je kind via de app vragen kan stellen voor elk vak, ook als je voor dat vak geen bijles hebt gehad? Vragen stellen kan dus ook voor economie, biologie of natuurkunde.

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

“Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Dit verschilt soms zelfs per vak of per type vraag. Hier sluit Mr. Chadd op aan door het bieden van gepersonaliseerd onderwijs.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Waarom bijles wiskunde bij Mr. Chadd?

Bijles wiskunde van Mr. Chadd beperkt zich niet tot één contactmoment per week. Je kind krijgt online of aan huis 1-op-1-bijles én heeft toegang tot de huiswerk-app. Zo ondersteunen we je kind op elk moment.

Als ouder heb je niet altijd de kennis of tijd om goede hulp te kunnen bieden bij huiswerk. En dat kan best frustrerend zijn, ook voor je kind. Met de onverdeelde aandacht en begeleiding van onze professionele bijlescoach zorgen we dat het wiskunde huiswerk netjes en op tijd af is.

Mr. Chadd is altijd beschikbaar. Ook als de 1-op-1-bijles al is afgerond, bieden onze coaches on-demand ondersteuning via de app. Die directe uitleg is bij een doe-vak als wiskunde heel belangrijk voor de motivatie van je kind. Met bijles wiskunde van Mr. Chadd krijgt je kind weer plezier in leuke vak. Die goede cijfers zijn natuurlijk mooi meegenomen.

Mr. Chadd’s professionele wiskunde-coaches

De wiskunde-coaches van Mr. Chadd zijn universitair geschoolde professionals. Ze zijn met glans door een strenge selectie gekomen. Ze kennen de lesstof als geen ander en weten die op een begrijpelijke manier uit te leggen, ongeacht het leerniveau.

Onze bijlesgevers staan dicht bij de belevingswereld van je kind. Door hen voelt je kind zich vrij en veilig om alle wiskunde-vragen te stellen, ook als dat er veel zijn. Met de hulp en aandacht van deze coaches komt je kind met plezier snel weer op klasniveau voor wiskunde.

Hoe ziet het wiskunde-bijlestraject van Mr. Chadd er uit?

Klaar voor de bijles wiskunde van Mr. Chadd? Wij vinden een coach die precies past bij je kind. We koppelen ze op basis van de specifieke vraag, behoefte en het leerniveau. Dan volgt de intake, het eerste contactmoment. Tijdens deze sessie maken we een passende planning. Wil je hierbij zijn als ouder of verzorger? Dan kan dat uiteraard. In de planning houden we rekening met toetsmomenten, doelstellingen en de lesmethode. Met als doel: geen achterstanden, meekomen met de klas en weer voldoendes op de wiskunde-toetsen!

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp