Bijles voor wiskunde

Wiskunde is een vak waarbij je al snel achter de feiten aanloopt. Het snappen van een som duurt soms langer dan je zou willen. En dan moet de rest van het hoofdstuk nog! Weg motivatie. Als je kind eenmaal een achterstand heeft opgebouwd, is het lastig om die op eigen kracht weer weg te werken. Online of aan huis, met bijles wiskunde van Mr. Chadd zorgen we dat je kind dit belangrijke vak weer snel onder de knie heeft.

Bij wiskunde moet je onderwerpen snappen en kunnen toepassen. Of het nu machten zijn of breuken, bij ons krijgt iedere vraag een uitgebreide uitleg. En zijn er vragen buiten de bijles om? Dan stelt je kind die op ons leerplatform. Dat kan gewoon via onze huiswerk-app, ook ‘s avonds en in het weekend. Deze digitale hulp is op ieder apparaat beschikbaar: via tablet, computer en smartphone.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Wiskunde bijles aan huis

Onze coaches staan altijd klaar voor je kind. De bijles wiskunde van Mr. Chadd is er voor alle leerjaren en niveaus: vmbo, havo en vwo. Ook geven we je maandelijks een update van de voortgang van je kind. Zo weet je precies waar we zijn op de route naar betere prestaties.

Vindt je kind kansberekening moeilijk bij wiskunde A of C? Is algebraïsch oplossen een struikelblok bij wiskunde B of D? Onze bijlesdocenten weten precies hoe ze kunnen helpen. Het maakt niet uit welk type wiskunde je kind volgt!

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Ga voor een vliegende start met Mr. Chadd

Zeg maar dag tegen langdurige bijles voor wiskunde. Bij Mr. Chadd ontwikkelden we een effectievere methode die ook nog eens eenvoudiger is.

Wij bieden je kind een vliegende start. Mr. Chadd combineert 1-op-1-bijles met een unieke huiswerk-app. Tijdens de persoonlijke bijles-uren aan huis of online werken we de achterstanden weg in een stimulerende leeromgeving. Ook buiten de bijles-uren om houden we de motivatie hoog, via de app. Heeft je kind een specifieke wiskunde-vraag? Onze getoetste vakcoaches schieten binnen 10 seconden te hulp.

Fase 2: van bijles naar begeleiding op ons leerplatform

Past je kind de lesstof succesvol toe? Gaan de cijfers voor wiskunde omhoog? Yes! Dan heeft onze bijles geholpen. Vanaf dat moment is alleen de huiswerk-app voldoende. Je kind kan hier alle vragen digitaal stellen. Onze coaches zitten klaar en helpen direct, zodat je kind gelijk weer verder kan. Op eigen kracht, met het vangnet van Mr. Chadd.

Onze huiswerk-app biedt ondersteuning van het hoogste niveau. En dat voor een vast bedrag per maand. Wist je trouwens dat je kind via de app vragen kan stellen voor elk vak, ook als je voor dat vak geen bijles hebt gehad? Vragen stellen kan dus ook voor economiebiologie of natuurkunde.

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr. Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Waarom bijles wiskunde bij Mr. Chadd?

Bijles wiskunde van Mr. Chadd beperkt zich niet tot één contactmoment per week. Je kind krijgt online of aan huis 1-op-1-bijles én heeft toegang tot de huiswerk-app. Zo ondersteunen we je kind op elk moment.

Als ouder heb je niet altijd de kennis of tijd om goede hulp te kunnen bieden bij huiswerk. En dat kan best frustrerend zijn, ook voor je kind. Met de onverdeelde aandacht en begeleiding van onze professionele bijlescoach zorgen we dat het wiskunde huiswerk netjes en op tijd af is.

Mr. Chadd is altijd beschikbaar. Ook als de 1-op-1-bijles al is afgerond, bieden onze coaches on-demand ondersteuning via de app. Die directe uitleg is bij een doe-vak als wiskunde heel belangrijk voor de motivatie van je kind. Met bijles wiskunde van Mr. Chadd krijgt je kind weer plezier in leuke vak. Die goede cijfers zijn natuurlijk mooi meegenomen.

Mr. Chadd’s professionele wiskunde-coaches

De wiskunde-coaches van Mr. Chadd zijn universitair geschoolde professionals. Ze zijn met glans door een strenge selectie gekomen. Ze kennen de lesstof als geen ander en weten die op een begrijpelijke manier uit te leggen, ongeacht het leerniveau.

Onze bijlesgevers staan dicht bij de belevingswereld van je kind. Door hen voelt je kind zich vrij en veilig om alle wiskunde-vragen te stellen, ook als dat er veel zijn. Met de hulp en aandacht van deze coaches komt je kind met plezier snel weer op klasniveau voor wiskunde.

Hoe ziet het wiskunde-bijlestraject van Mr. Chadd er uit?

Klaar voor de bijles wiskunde van Mr. Chadd? Wij vinden een coach die precies past bij je kind. We koppelen ze op basis van de specifieke vraag, behoefte en het leerniveau. Dan volgt de intake, het eerste contactmoment. Tijdens deze sessie maken we een passende planning. Wil je hierbij zijn als ouder of verzorger? Dan kan dat uiteraard. In de planning houden we rekening met toetsmomenten, doelstellingen en de lesmethode. Met als doel: geen achterstanden, meekomen met de klas en weer voldoendes op de wiskunde-toetsen!

Meest gestelde vragen over bijles voor wiskunde

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons