Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Wiskunde

Heeft jouw kind bijles nodig voor Wiskunde? Voor het succesvol afronden van de middelbare school en goed voorbereid te zijn voor toekomstige studies is Wiskunde één van de belangrijkste vakken. Met de bijles van Mr. Chadd krijgt jouw kind hogere cijfers en meer zelfvertrouwen in het maken van Wiskunde opgaven.

Mr. Chadd biedt on demand ondersteuning door professionele bijlescoaches die alle vragen via de Mr. Chadd app beantwoorden. Binnen 10 seconden krijgt jouw kind antwoord op alle vragen over wiskunde.

Wiskunde bijles aan huis

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld om de schoolprestaties van jouw kind te verbeteren. Tegen een voordelig tarief komt een bijlesgever thuis langs om te helpen met wiskunde. Zo krijgt jouw kind wekelijks bijles van een professional. De app kan in de tussen tijd gebruikt worden om overal en altijd alle vragen te stellen.

Een perfecte match: on demand online ondersteuning en een bijlesgever die wekelijks langs komt.

We zien dat scholieren die bijles voor wiskunde nodig hebben, vaak ook moeite hebben met Natuurkunde. Via de app krijg je toegang tot alle vakken om over elk vak een vraag te kunnen stellen, allemaal voor één prijs.

Mr. Chadd biedt passende wiskunde bijles aan voor:

• Wiskunde A, B, C, & D
• VMBO- Havo en Vwo scholieren

De klassen worden steeds groter, er is minder aandacht voor de individuele leerling, maar de eisen van vervolgopleidingen gaan omhoog. Dit was dé aanleiding om te starten met Mr. Chadd.
De klassen worden steeds groter, er is minder aandacht voor de individuele leerling, maar de eisen van vervolgopleidingen gaan omhoog. Dit was dé aanleiding om te starten met Mr. Chadd.

– Kim van der Esch, CEO Mr. Chadd

Tarieven bijles Wiskunde

We vragen een maandelijks tarief van €23,95 om de app te gebruiken. Hiermee heeft jouw kind toegang tot alle coaches van alle vakken. De app is er niet alleen voor Wiskunde maar voor alle andere vakken waar jouw kind vragen over heeft. Binnen de app verander je eenvoudig van topic en wordt je binnen 10 seconden gekoppeld aan een nieuwe coach die antwoord geeft over bijvoorbeeld een natuurkunde vraag. Zo ben je stukken voordeliger uit ten opzichte van traditionele bijles aanbieders. Bijles aan huis wordt tegen een scherp tarief van €25,- per uur aangeboden.

Vragen stellen over alle vakken

Wiskunde is het vak bij uitstek waar de meeste bijles voor wordt aangevraagd. Veel scholieren hebben moeite met wiskunde, omdat leraren de neiging hebben om het onderwerp op één manier uit te leggen. Met de professionele bijles aan huis en het kunnen stellen van alle vragen via de app, leggen we elke complexe vraag zo eenvoudig mogelijk uit.

Wiskunde behoort naast Engels en Nederlands tot de kernvakken op het middelbaar onderwijs. Dit terwijl de prestaties van leerlingen op Wiskunde de laatste jaren af significant afnemen. Dit laten onderzoeken duidelijk zien:

• Daling in het wiskunde slagingspercentage van 83% (2016) naar 79% (2017)
• Daling excellente wiskunde leerlingen: in 2003 25% als excellent gekenmerkt in 2015 nog slechts 15%.
• Gemiddelde eindcijfer op het centraal examen wiskunde daalt (behalve vwo)

Bijles voor excellente scholieren

Bijles is er niet alleen voor scholieren die problemen hebben met wiskunde, maar ook voor scholieren die excellentie nastreven en het allerbeste willen bereiken. Onze bijlesgevers bieden aan huis en via de app ondersteuning bij het doornemen van stof voor een belangrijk examen, om zo het beste resultaat na te streven.

Heeft jouw kind direct bijles nodig?

Download de app en jouw kind kan direct beginnen met vragen stellen. Op basis van de eerste week gaan we de beste coach koppelen om bijles aan huis aan te bieden. Aan de hand van de vragen die gesteld zijn wordt een match gemaakt tussen onze coaches en het niveau. Vervolgens ontvang je van ons een intake om een coach langs te laten komen.

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Mr. Chadd is gericht op jou!

Moderne bijles

Als ouder kan je ook meekijken met de prestaties van jouw kind. Zo krijg je inzicht in de vorderingen die jouw kind maakt. Wanneer jouw kind een vraag heeft over een bepaalde oefening, bijvoorbeeld over de stelling van Pythagoras, kan je met één druk op de knop een foto maken van de oefening om met de online bijles begeleider te delen. Zo kan de coach nog beter en sneller je vragen beantwoorden.

Wie geeft bijles Wiskunde?

Onze bijlesgevers excelleren niet alleen in Wiskunde maar zijn grondig gescreend om complexe wiskundige concepten en vergelijkingen in begrijpbare taal uit te leggen. [Bekijk onze coaches]

Voor Wiskunde bijles geven ouders ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

  • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

  • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

  • Profijt hebben van een moderne leeromgeving dat aansluit bij modern onderwijs

  • Ervaren dat wij excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp