fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Economie

Bijles Economie

Bijles economie nodig?

Economie is een lastig vak. Het is breed georiënteerd, waardoor je kind moet leren over veel verschillende onderwerpen. Economie gaat over winst- en verliesrekeningen en het break-even-punt, maar ook over belastingen, de arbeidsmarkt en inflatie. Een achterstand is snel opgelopen. En een achterstand bij economie is lastig op eigen kracht weg te werken. De bijles economie van Mr. Chadd zorgt dat je kind snel weer op niveau komt. Zo komt je zoon of dochter snel weer met de klas mee.

We geven bijles aan huis en online: wat voor jou het beste uitkomt. Tijdens de bijles is er ruimte voor iedere vraag, zoals over belastingboxen, kostprijs of aandelen. We geven uitleg totdat je kind het begrijpt. Ontstaan er vragen na de bijles? Geen zorgen: dan stelt je kind die gewoon op ons leerplatform, via de huiswerk-app. Onze vakcoaches, die aan strenge eisen voldoen, zijn te bereiken via de computer, tablet of smartphone.

Economie bijles aan huis

Wij zijn altijd beschikbaar, online én offline. We geven economie-bijles aan huis of online, voor ieder niveau: vmbo, havo en vwo. Als ouder of verzorger krijg je iedere maand terugkoppeling over de voortgang van je kind. Zo heb je altijd inzicht in hoe het gaat.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Ga voor een vliegende start met Mr. Chadd

Langdurig bijles nemen? Dat is niet meer nodig. Wij hebben een methode ontwikkeld die effectiever en eenvoudiger is.

Bij Mr. Chadd maakt je kind een vliegende start met economie. Wij kunnen een unieke combinatie aanbieden van 1-op-1-bijles en onze huiswerk-app. In de persoonlijke bijlessen werken we de opgebouwde achterstand bij economie snel weg. Onze coaches hebben een open en positieve insteek, waardoor de motivatie van je kind weer flink verbetert. We houden de motivatie ook echt hoog; je kind kan via de app namelijk onbeperkt en snel vragen stellen op ons leerplatform. Zo is er altijd ondersteuning, ook buiten de vaste contactmomenten om.

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Volgende fase: van bijles naar leerplatform

Presteert je kind beter? Stijgen de cijfers voor economie? Goed zo! Onze bijles heeft geholpen. Vanaf nu heeft je kind genoeg aan ondersteuning via het leerplatform. Je zoon of dochter kan iedere vraag stellen via de huiswerk-app. Binnen 10 seconden is er contact met een van onze vakcoaches. Zij beantwoorden iedere vraag. Je kind kan tekstberichten sturen, maar ook foto’s van opdrachten maken of een spraakbericht opnemen. De begeleiding via de app is zo effectief, dat de wekelijkse bijles niet meer nodig is.

Ons leerplatform biedt ondersteuning voor een fractie van de prijs van bijles. Een belangrijk extra voordeel: via de app kan je kind vragen stellen voor elk vak, ook als er alleen 1-op-1-bijles voor economie nodig is of was. Vragen over bijvoorbeeld M&O, wiskunde of geschiedenis zijn van harte welkom!

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en met zorg geselecteerde coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

“Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Dit verschilt soms zelfs per vak of per type vraag. Hier sluit Mr. Chadd op aan door het bieden van gepersonaliseerd onderwijs.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Waarom bijles economie van Mr. Chadd?

Het grootste voordeel van bijles economie van Mr. Chadd? Je krijgt zeven dagen per week ondersteuning. De intensieve 1-op-1-begeleiding zorgt voor een vliegende start waarin achterstanden worden weggewerkt, ons leerplatform is er als je kind buiten de bijles om even vastloopt. Je kind staat er nooit alleen voor.

Economie kan abstract zijn. Hierdoor is het lastig om als ouders de hulp te bieden die je kind nodig heeft. Onze gescreende bijlescoach neemt deze lastige taak van je over in de 1-op-1-bijles aan huis of online. Het huiswerk voor economie is geen strijd meer en is op tijd af. Dat scheelt jou frustratie en tijd.

We staan overdag, in de avonden én in het weekend op stand-by. Je kind kan ons dus altijd inschakelen bij een lastige vraag. Zo zorgen we ervoor dat de motivatie niet wegzakt. Binnen de kortste keren kijkt je kind niet meer op tegen de economielessen.

De professionele coaches van Mr. Chadd voldoen aan strenge eisen

Wist je dat al onze coaches universitair geschoold zijn? Hierdoor weten ze de stof als geen ander te doorgronden. Iedere coach van Mr. Chadd heeft diepgaande vakinhoudelijke kennis en goede didactische vaardigheden. Zij kunnen de hulp bieden die je kind verdient.

We hebben alleen coaches in dienst die zich goed kunnen inleven in je kind. Dat betekent dat ze voor een omgeving zorgen waarin je kind zich altijd veilig voelt om een vraag te stellen. Hun heldere uitleg en slimme leertips maken het vak economie een stuk makkelijker voor je zoon of dochter.

Hoe werkt het bijlestraject voor economie?

Kies je voor economie-bijles van Mr. Chadd? Wij koppelen je kind aan een coach die precies past bij de hulpvraag. We beginnen altijd met een intake. Tijdens deze eerste kennismaking kijkt de coach goed naar de vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Dan maken we een planning. Wil je hierbij zijn als ouder of verzorger? Dan kan dat natuurlijk! In de uitgebreide planning houden we rekening met de toetsmomenten, lesmethode, doelstellingen en struikelblokken. Door bijles op maat is je kind binnen no-time weer helemaal bij.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp