Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Economie

Heb je extra ondersteuning nodig bij het maken van economie opdrachten, of wil je goed voorbereid een economie examen maken? Mr. Chadd biedt een moderne vorm bijles voor het vak Economie aan. Via onze app stel je al je vragen over het vak Economie. Binnen 10 seconden krijg je antwoord van een van onze bijlescoaches. Wil je graag bijles aan huis? Voor het vak economie bieden we ook bijles aan huis aan. Wanneer je de app gebruikt, kunnen we aan de hand van de vragen die je stelt, een bijlescoach aan jouw niveau koppelen. Zo koppelen we een coach aan jouw specifieke wensen.

We zien dat veel scholieren uit havo 5 moeite hebben met het vak economie. Het keynesiaanse model is een goed voorbeeld van een onderwerp waar veel vragen over gesteld wordt in onze app. Wanneer je hier moeite mee hebt, helpen je we met het begrijpen van de lesstof. Onze bijlescoaches studeren of hebben een studie economie afgerond. Geen vraag is voor hen te moeilijk.

Een perfecte match: on demand online ondersteuning en een bijlesgever die wekelijks langs komt.
Een perfecte match: on demand online ondersteuning en een bijlesgever die wekelijks langs komt.

– Kim van der Esch, onderwijskundige

Moderne vorm van bijles met Mr. Chadd

Een van de eerste stappen om een vreemde taal te leren is het ontwikkelen van een sterk basis begrip. Het leren, en met name het snappen, van de grammatica is ontzettend belangrijk. Hoe meer je snapt over een taal, hoe logischer de grammatica wordt. Wij vinden het belangrijk dat scholieren de stof niet alleen kennen, maar ook begrijpen. Onze bijlescoaches helpen thuis en via de app met het uitleggen van de Duitse grammatica. Je leert:

 • Het schrijven van brieven
 • De grammatica (naamvallen)
 • De uitspraak
 • Woordenlijsten leren

Hoe werkt de bijles van Mr. Chadd

Economie is een belangrijk vak.

Het vak Economie geeft inzicht in de huidige maatschappij. Hoe werken geldstromen? Hoe werkt arbeidsproductiviteit?

Economie lijkt soms een moeilijk onderwerp, aangezien het veel verschillende thema’s behandeld over een moderne maatschappij. Economie is een vak waar bijvoorbeeld ook rekenen een belangrijke rol speelt. Wanneer je moeite hebt met het vak Economie kan je enorm profiteren van bijles aan huis en via onze online app. Onze coaches zijn in staat om moeilijke begrippen uit te leggen en uiteen te zetten, zoals economische concepten als balansen en het Conjuctuurcyclus.

Mr. Chadd biedt met de app een vorm van bijles aan die niemand heeft. Naast de vragen die je hebt over economie, kun je vragen stellen over alle andere vakken. We zien dat scholieren die bijles nodig hebben voor Economie, ook moeite hebben met Wiskunde. De bijlescoach die bij je thuis langs komt, helpt je met alle Economie vragen. De app kun je in tussentijd gebruiken om elke vraag te stellen die je wilt.

We helpen met de volgende belangrijke economische concepten.

• Speltheorie
• Wereldeconomie
• Marktgedrag
• Vraag en Aanbod
• Arbeidsmarkt

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Wat is het tarief voor bijles aan huis en via de app?

We vragen een maandelijks tarief van €23,95 om de app te gebruiken. Hiermee heb je toegang tot alle coaches van alle vakken. De app is er niet alleen voor Wiskunde maar voor alle andere vakken waar je vragen over hebt. Zo ben je stukken voordeliger uit ten opzichte van traditionele bijlesaanbieders. Bijles aan huis wordt tegen een scherp tarief van €25,- per uur aangeboden.

Bijles van Mr. Chadd wordt voor alle niveaus aangeboden.

 • vmbo
 • havp
 • Atheneum
 • Gymnasium

Bijles voor excellente studenten

Bijles is er niet alleen om je economie cijfer naar een voldoende te brengen maar ook om het maximale cijfer te behalen. Economie is een belangrijk vak wanneer je bijvoorbeeld bedrijfskunde wil studeren. Voor de best mogelijke voorbereiding op een vervolgstudie helpen onze bijlescoaches aan huis en via de app de beste prestaties te halen voor het vak Economie.

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Voor bijles economie geven ouders ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

 • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

 • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

 • Profijt hebben van een moderne leeromgeving dat aansluit bij modern onderwijs

 • Ervaren dat wij excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Wil je meer informatie? Laat Timo je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp