Bijles voor economie

Economie is een lastig vak. Het is breed georiënteerd, waardoor je kind moet leren over veel verschillende onderwerpen. Economie gaat over winst- en verliesrekeningen en het break-even-punt, maar ook over belastingen, de arbeidsmarkt en inflatie. Een achterstand is snel opgelopen. En een achterstand bij economie is lastig op eigen kracht weg te werken. De bijles economie van Mr. Chadd zorgt dat je kind snel weer op niveau komt. Zo komt je zoon of dochter snel weer met de klas mee.

We geven bijles aan huis en online: wat voor jou het beste uitkomt. Tijdens de bijles is er ruimte voor iedere vraag, zoals over belastingboxenkostprijs of aandelen. We geven uitleg totdat je kind het begrijpt. Ontstaan er vragen na de bijles? Geen zorgen: dan stelt je kind die gewoon op ons leerplatform, via de huiswerk-app. Onze vakcoaches, die aan strenge eisen voldoen, zijn te bereiken via de computer, tablet of smartphone.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Economie bijles aan huis

Wij zijn altijd beschikbaar, online én offline. We geven economie-bijles aan huis of online, voor ieder niveau: vmbo, havo en vwo. Als ouder of verzorger krijg je iedere maand terugkoppeling over de voortgang van je kind. Zo heb je altijd inzicht in hoe het gaat.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Ga voor een vliegende start met Mr. Chadd

Langdurig bijles nemen? Dat is niet meer nodig. Wij hebben een methode ontwikkeld die effectiever en eenvoudiger is.

Bij Mr. Chadd maakt je kind een vliegende start met economie. Wij kunnen een unieke combinatie aanbieden van 1-op-1-bijles en onze huiswerk-app. In de persoonlijke bijlessen werken we de opgebouwde achterstand bij economie snel weg. Onze coaches hebben een open en positieve insteek, waardoor de motivatie van je kind weer flink verbetert. We houden de motivatie ook echt hoog; je kind kan via de app namelijk onbeperkt en snel vragen stellen op ons leerplatform. Zo is er altijd ondersteuning, ook buiten de vaste contactmomenten om.

Volgende fase: van bijles naar leerplatform

Presteert je kind beter? Stijgen de cijfers voor economie? Goed zo! Onze bijles heeft geholpen. Vanaf nu heeft je kind genoeg aan ondersteuning via het leerplatform. Je zoon of dochter kan iedere vraag stellen via de huiswerk-app. Binnen 10 seconden is er contact met een van onze vakcoaches. Zij beantwoorden iedere vraag. Je kind kan tekstberichten sturen, maar ook foto’s van opdrachten maken of een spraakbericht opnemen. De begeleiding via de app is zo effectief, dat de wekelijkse bijles niet meer nodig is.

Ons leerplatform biedt ondersteuning voor een fractie van de prijs van bijles. Een belangrijk extra voordeel: via de app kan je kind vragen stellen voor elk vak, ook als er alleen 1-op-1-bijles voor economie nodig is of was. Vragen over bijvoorbeeld M&O, wiskunde of geschiedenis zijn van harte welkom!

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr. Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en met zorg geselecteerde coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Waarom bijles economie van Mr. Chadd?

Het grootste voordeel van bijles economie van Mr. Chadd? Je krijgt zeven dagen per week ondersteuning. De intensieve 1-op-1-begeleiding zorgt voor een vliegende start waarin achterstanden worden weggewerkt, ons leerplatform is er als je kind buiten de bijles om even vastloopt. Je kind staat er nooit alleen voor.

Economie kan abstract zijn. Hierdoor is het lastig om als ouders de hulp te bieden die je kind nodig heeft. Onze gescreende bijlescoach neemt deze lastige taak van je over in de 1-op-1-bijles aan huis of online. Het huiswerk voor economie is geen strijd meer en is op tijd af. Dat scheelt jou frustratie en tijd.

We staan overdag, in de avonden én in het weekend op stand-by. Je kind kan ons dus altijd inschakelen bij een lastige vraag. Zo zorgen we ervoor dat de motivatie niet wegzakt. Binnen de kortste keren kijkt je kind niet meer op tegen de economielessen.

De professionele coaches van Mr. Chadd voldoen aan strenge eisen

Wist je dat al onze coaches universitair geschoold zijn? Hierdoor weten ze de stof als geen ander te doorgronden. Iedere coach van Mr. Chadd heeft diepgaande vakinhoudelijke kennis en goede didactische vaardigheden. Zij kunnen de hulp bieden die je kind verdient.

We hebben alleen coaches in dienst die zich goed kunnen inleven in je kind. Dat betekent dat ze voor een omgeving zorgen waarin je kind zich altijd veilig voelt om een vraag te stellen. Hun heldere uitleg en slimme leertips maken het vak economie een stuk makkelijker voor je zoon of dochter.

Hoe werkt het bijlestraject voor economie?

Kies je voor economie-bijles van Mr. Chadd? Wij koppelen je kind aan een coach die precies past bij de hulpvraag. We beginnen altijd met een intake. Tijdens deze eerste kennismaking kijkt de coach goed naar de vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Dan maken we een planning. Wil je hierbij zijn als ouder of verzorger? Dan kan dat natuurlijk! In de uitgebreide planning houden we rekening met de toetsmomenten, lesmethode, doelstellingen en struikelblokken. Door bijles op maat is je kind binnen no-time weer helemaal bij.

Meest gestelde vragen over bijles voor economie

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons