fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Geschiedenis

Bijles Geschiedenis

Bijles geschiedenis nodig?

Geschiedenis is een vak waarbij je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Minder motivatie of begrip leidt binnen de kortste keren tot een achterstand. Het is moeilijk om dit zelf weer weg te werken. Het gevolg? Je kind komt niet meer mee in de klas en cijfers gaan achteruit. Met de bijles geschiedenis en leertips van Mr. Chadd zorgen we voor overzicht. Zo komt je kind snel weer op klasniveau.

Elke vraag over geschiedenis en historische ontwikkelingen leggen we uit. Van de Eerste en Tweede Wereldoorlog tot de Grieken & Romeinen. En ontstaan er vragen buiten de bijles om? Dan kan je kind die stellen via de huiswerk-app op ons leerplatform. Dat kan op de laptop, tablet of smartphone. Binnen 10 seconden is er contact met onze zorgvuldig geselecteerde vakcoaches!

Geschiedenis bijles aan huis

Je kind kan online en offline op onze hulp rekenen. Uiteraard geven we op elk niveau bijles geschiedenis, online of aan huis: vwo, havo en vmbo. En wel zo prettig: als ouder of verzorger krijg je iedere maand een terugkoppeling over de voortgang. Zo heb je altijd inzicht in de stappen die we zetten.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Ga voor een vliegende start met Mr. Chadd

Het is echt niet meer nodig om langdurig bijles af te nemen. De methode van Mr. Chadd is eenvoudiger en effectiever.

We beginnen met een vliegende start: 1-op-1-bijles aan huis of online én onze unieke huiswerk-app. Tijdens de bijles-uren werken we achterstanden weg en raakt je kind weer gemotiveerd. Tussen de bijlessen door kan je kind via de app onbeperkt vragen stellen aan onze coaches op het leerplatform. Zo houden we de motivatie hoog.

Stap 2: van bijles naar begeleiding via leerplatform

Verbeteren de prestatie van je kind? Komt hij of zij thuis met betere cijfers? Mooi zo! Dan heeft de bijles geholpen en heb je genoeg aan onze huiswerk-app. In plaats van eeuwig 1-op-1-bijles volgen, kun je hier alle vragen digitaal stellen. Via tekstberichten, maar ook met foto’s van de vraag of door een spraakbericht te sturen. Bijles is in deze fase niet meer nodig.

Met ons leerplatform houd je ondersteuning, voor een fractie van de prijs van bijles. En dat geldt niet alleen voor geschiedenis: vragen stellen kan voor elk vak! Je kind kan dus ook bij ons terecht voor maatschappijleer, Engels of Nederlands!

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en met zorg geselecteerde coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Waarom geschiedenis-bijles bij Mr. Chadd?

Door de unieke combinatie van intensieve 1-op-1-begeleiding (online of aan huis) en digitale hulp, ervaart je kind altijd ondersteuning. Hij of zij staat er nooit alleen voor: de coaches van Mr. Chadd zijn letterlijk binnen 10 seconden te bereiken.

Vanaf het moment dat onze professionele coach de bijles op zich neemt, hoef je als ouder of verzorger niet steeds in het huiswerk van je kind te duiken. Het huiswerk voor geschiedenis is altijd netjes op tijd af. Dat scheelt jou tijd en frustratie.

We staan continu op stand-by – ook ’s avonds en in het weekend. Daardoor kan je kind altijd vragen stellen. Zo voorkomen we dat motivatie wegzakt. En het mooiste is natuurlijk dat je kind meekomt in de geschiedenisles en betere cijfers haalt. Geschiedenis wordt door onze begeleiding eindelijk weer leuk!

“Door het gebruik van een online leermiddel als Mr. Chadd, gaan de prestaties van 86% van onze leerlingen al binnen een maand omhoog.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

De coaches van Mr. Chadd: strenge selectie

Onze universitair geschoolde coaches kennen de lesstof als geen ander. Zowel de 1-op-1-coaches als de vakcoaches via de app zijn gescreend op vakinhoudelijke kennis, didactiek en snelheid. Ze kunnen zich goed verplaatsen in je kind, of ze nu bijles aan huis of online geven.

Ook al heeft je kind een flinke achterstand voor geschiedenis – met onze coaches schamen ze zich niet voor hun vragen. Ze geven duidelijke uitleg, zodat je kind het vak geschiedenis weer begrijpt.

Hoe ziet een bijlestraject voor geschiedenis eruit?

Wil je geschiedenis-bijles van Mr. Chadd? We zorgen altijd voor een coach die goed matcht bij je hulpvraag. Tijdens de intake kijkt de coach naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau. Dan maken we een planning. Als je hierbij betrokken wilt worden, kan dat natuurlijk. In de planning wordt uiteraard rekening gehouden met de doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Zo zorgen we voor bijles die precies aansluit bij wat je kind nodig heeft.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp