Bijles voor Engels

Op zoek naar bijles voor Engels? Met de Mr. Chadd app en bijles aan huis bieden wij een moderne vorm van bijles aan waar scholieren onder begeleiding van deskundige bijlescoaches hun prestaties kunnen verbeteren.

Scholieren aan de middelbare school kunnen het Engels goed verstaan en spreken. Echter zien wij dat veel scholieren moeite hebben met Engelse schrijfvaardigheden. Onze bijlescoaches zijn daarom bij uitstek goed in te zetten voor het uitleggen van Engelse grammatica.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Waarmee helpt Mr. Chadd?

Handige studietips worden tijdens de chats gegevens om ondersteuning te bieden tijdens het leren van woordenlijsten. Veel scholieren vragen “Hoe gebruik je de present continuous?” Onze professionele coaches leggen de Engelse grammatica in begrijpelijke taal uit, via de app en aan huis. Mr. Chadd is niet gebonden aan je niveau of waar je woont. We bieden door heel Nederland bijles aan huis aan voor het schoolvak Engels.

Mr. Chadd helpt bij:

• Vragen over grammatica
• Vragen over woordenlijsten
• Lezen en tekststructueren
• Literatuur

Moderne vorm van bijles met Mr. Chadd

Via de Mr. Chadd app stel je al jouw vragen: binnen 10 seconden en krijg je antwoord van een bijles-coach. Met ons voordelige abonnement heb je direct toegang tot alle coaches van alle vakken. We zien dat scholieren die moeite hebben met Engels ook vaak ondersteuning nodig hebben bij Nederlands. Na een gesprek met een coach voor het schoolvak Engels kun je direct ook gewoon vragen stellen bij onze coaches voor Nederlands.

Mr. Chadd biedt volledige online huiswerkbegeleiding en ondersteuning aan huis voor scholieren die bijles nodig hebben en meer vertrouwen kunnen gebruiken in het schrijven, spreken en lezen van Engels.

Mr. Chadd is er daarnaast ook voor excellente studenten die:

  • Meer diepte in de stof willen vinden
  • Het cijfer wil verhogen van bijvoorbeeld een 7 naar een 9
  • Zich willen voorbereiden op belangrijke examens

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Wat zijn de bijles tarieven?

Voor slechts €30,95 per maand heb je altijd online toegang tot de app. De vragen die je stelt kunnen over alle vakken gaan. Wanneer je er bijvoorbeeld even niet uitkomt met een Wiskunde vraag, dan kun je die gerust stellen aan de Wiskunde coach. Wel zo fijn om over alle vakken van de middelbare school vragen te kunnen stellen.

Bijles Engels voor elk niveau

Op basis van de vragen die in de app gesteld worden, matchen we een student aan het niveau. Na een week kan een bijlescoach ingepland worden om thuis langs te komen. De app kan in de tussentijd gebruikt worden voor alle vragen. Mr. Chadd bijles is er voor elk vak en voor alle niveaus.

Mr. Chadd is gericht op jou!

Tal van studies aan Nederlandse hogescholen en universiteiten worden in het Engels aangeboden. Voor veel scholieren is het van belang om uitstekende Engelse taalvaardigheden te ontwikkelen. Niet alleen tijdens vervolgstudies maar ook in het bedrijfsleven en academische wereld is een goede kennis van het Engels een must.

Mr. Chadd Academy: de gratis wiki voor alle vragen

Bij Mr. Chadd staat de scholier centraal. Wij vinden het belangrijk dat scholieren de stof snappen. Daarvoor hebben we de Mr. Chadd Academy in het leven geroepen. Hier kunnen scholieren eenvoudig en snel antwoorden vinden op hun vragen. Geheel gratis. We zien bijvoorbeeld dat veel vragen gesteld worden over de present simple en past simple. Vragen over de Engelse grammatica zijn uitgewerkt zodat je direct een antwoord kan vinden op jouw vraag. Deze artikelen zijn helemaal gratis. Wanneer een scholier toch een vraag wil stellen, kan dit snel via de app.

Meest gestelde vragen over bijles voor Engels

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons