fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Engels

Bijles Engels

Moderne bijles Engels

Op zoek naar bijles voor Engels? Met de Mr. Chadd app en bijles aan huis bieden wij een moderne vorm van bijles aan waar scholieren onder begeleiding van deskundige bijlescoaches hun prestaties kunnen verbeteren.

Scholieren aan de middelbare school kunnen het Engels goed verstaan en spreken. Echter zien wij dat veel scholieren moeite hebben met Engelse schrijfvaardigheden. Onze bijlescoaches zijn daarom bij uitstek goed in te zetten voor het uitleggen van Engelse grammatica.

Op deze pagina vind je:

Waarmee helpt Mr. Chadd?

Handige studietips worden tijdens de chats gegevens om ondersteuning te bieden tijdens het leren van woordenlijsten. Veel scholieren vragen “Hoe gebruik je de present continuous?” Onze professionele coaches leggen de Engelse grammatica in begrijpelijke taal uit, via de app en aan huis. Mr. Chadd is niet gebonden aan je niveau of waar je woont. We bieden door heel Nederland bijles aan huis aan voor het schoolvak Engels.

Mr. Chadd helpt bij:

• Vragen over grammatica
• Vragen over woordenlijsten
• Lezen en tekststructueren
• Literatuur

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Moderne vorm van bijles met Mr. Chadd

Via de Mr. Chadd app stel je al jouw vragen: binnen 10 seconden en krijg je antwoord van een bijles-coach. Met ons voordelige abonnement heb je direct toegang tot alle coaches van alle vakken. We zien dat scholieren die moeite hebben met Engels ook vaak ondersteuning nodig hebben bij Nederlands. Na een gesprek met een coach voor het schoolvak Engels kun je direct ook gewoon vragen stellen bij onze coaches voor Nederlands.

Mr. Chadd biedt volledige online huiswerkbegeleiding en ondersteuning aan huis voor scholieren die bijles nodig hebben en meer vertrouwen kunnen gebruiken in het schrijven, spreken en lezen van Engels.

Mr. Chadd is er daarnaast ook voor excellente studenten die:

 • Meer diepte in de stof willen vinden
 • Het cijfer wil verhogen van bijvoorbeeld een 7 naar een 9
 • Zich willen voorbereiden op belangrijke examens

“Een mens leert pas als hij gemotiveerd is. Om deze reden is Mr. Chadd er altijd binnen 10 seconden. Daarna vermindert namelijk de motivatie om te leren.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Wat zijn de bijles tarieven?

Voor slechts €26,95 per maand heb je altijd online toegang tot de app. De vragen die je stelt kunnen over alle vakken gaan. Wanneer je er bijvoorbeeld even niet uitkomt met een Wiskunde vraag, dan kun je die gerust stellen aan de Wiskunde coach. Wel zo fijn om over alle vakken van de middelbare school vragen te kunnen stellen.

Engelse bijles aan huis wordt tegen een scherp uur tarief van €25 aangeboden.

Bijles Engels voor elk niveau

Op basis van de vragen die in de app gesteld worden, matchen we een student aan het niveau. Na een week kan een bijlescoach ingepland worden om thuis langs te komen. De app kan in de tussen-tijd gebruikt worden voor alle vragen. Mr. Chadd bijles is er voor elk vak en voor alle niveaus:

• vmbo
• havo
• atheneum
• gymnasium

Mr. Chadd is gericht op jou!

Tal van studies aan Nederlandse hogescholen en universiteiten worden in het Engels aangeboden. Voor veel scholieren is het van belang om uitstekende Engelse taalvaardigheden te ontwikkelen. Niet alleen tijdens vervolgstudies maar ook in het bedrijfsleven en academische wereld is een goede kennis van het Engels een must.

Mr. Chad Academy: de gratis wiki voor alle vragen

Bij Mr. Chadd staat de scholier centraal. Wij vinden het belangrijk dat scholieren de stof snappen. Daarvoor hebben we de Mr. Chadd Academy in het leven geroepen. Hier kunnen scholieren eenvoudig en snel antwoorden vinden op hun vragen. Geheel gratis. We zien bijvoorbeeld dat veel vragen gesteld worden over de [present simple] en [past simple]. Vragen over de Engelse grammatica zijn uitgewerkt zodat je direct een antwoord kan vinden op jouw vraag. Deze artikelen zijn helemaal gratis. Wanneer een scholier toch een vraag wil stellen, kan dit snel via de app.

Voor Engels bijles geven ouders ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

 • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

 • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

 • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

 • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

 • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp