Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Engels

Op zoek naar bijles voor Engels? Met de Mr. Chadd app en bijles aan huis bieden wij een moderne vorm van bijles aan waar scholieren onder begeleiding van deskundige bijlescoaches hun prestaties kunnen verbeteren.

Scholieren aan de middelbare school kunnen het Engels goed verstaan en spreken. Echter zien wij dat veel scholieren moeite hebben met Engelse schrijfvaardigheden. Onze bijlescoaches zijn daarom bij uitstek goed in te zetten voor het uitleggen van Engelse grammatica.

Waarmee helpt Mr. Chadd?

Handige studietips worden tijdens de chats gegevens om ondersteuning te bieden tijdens het leren van woordenlijsten. Veel scholieren vragen “Hoe maak je de present continuous?” Onze professionele coaches leggen de Engelse grammatica in begrijpelijke taal uit, via de app en aan huis. Mr. Chadd is niet gebonden aan je niveau of waar je woont. Door heel Nederland bieden we bijles aan huis voor Engels.

Mr. Chadd helpt bij:

• Vragen over grammatica
• Vragen over woordenlijsten
• Lezen structuren ontwikkelen
• Literatuur

Door na te denken over wat je vraag is en deze vervolgens uit te typen, heb je de eerste 25% van het leerproces al doorlopen.
Door na te denken over wat je vraag is en deze vervolgens uit te typen, heb je de eerste 25% van het leerproces al doorlopen.

– Kim van der Esch, onderwijskundige

Moderne vorm van bijles met Mr. Chadd

Via de Mr. Chadd app stel je al jouw vragen: binnen 10 seconden antwoord van een bijles coach. Met het voordelige abonnement heb je toegang tot alle coaches van alle vakken. We zien dat scholieren die moeite hebben met Engels ook vaak ondersteuning nodig hebben bij Nederlands. Door de chat af te sluiten met de Engelse coach, is een nieuwe chat starten met vragen over Nederlands erg eenvoudig.

Mr. Chadd biedt volledige online en aan huis ondersteuning voor scholieren die bijles nodig hebben en meer vertrouwen kunnen gebruiken in het schrijven, spreken en lezen van Engels.

Mr. Chadd is er daarnaast ook voor excellente studenten die:

  • Meer diepte in de stof willen vinden
  • Het cijfer wil verhogen van bijvoorbeeld een 7 naar een 9
  • Zich willen voorbereiden voor belangrijke examens

Wat zijn de bijles tarieven?

Voor slechts €23,95 per maand heb je altijd online toegang tot de app. De vragen die je stelt kunnen over alle vakken gaan. Wanneer je er bijvoorbeeld even niet uitkomt met een Wiskunde vraag, dan kun je die gerust stellen aan de Wiskunde coach. Wel zo fijn om over alle vakken van de middelbare school vragen te kunnen stellen.

Engelse bijles aan huis wordt tegen een scherp uur tarief van €25 aangeboden.

Bijles engels voor elk niveau

Op basis van de vragen die in de app gesteld worden, matchen we een student aan het niveau. Na een week kan een bijlescoach ingepland worden om thuis langs te komen. De app kan intussen tijd gebruikt worden voor alle vragen. Mr. Chadd bijles is er voor elk vak en voor alle niveaus:

• vmbo
• havo
• Atheneum
• Gymnasium

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Mr Chadd is gericht op jou!

Tal van studies aan Nederlandse hogescholen en universiteiten worden in het Engels aangeboden. Voor veel scholieren is het van belang om uitstekende Engelse taalvaardigheden te ontwikkelen. Niet alleen tijdens vervolgstudies maar ook in het bedrijfsleven en academische wereld is een goede kennis van het Engels een must.

Er bestaat jammer genoeg een groot verschil tussen het niveau op de middelbare school en HBO/WO. Door dit niveauverschil lopen studenten soms achterstanden op wanneer grote hoeveelheden Engelse literatuur doorgenomen moet worden. Wij van Mr. Chadd vinden het belangrijk om de overgang van de Havo, VWO en Gymnasium naar het hoger onderwijs te verkleinen. Om een taal onder de knie te krijgen is het van belang om ‘meters’ te maken.

Met de bijles app en de Engelse bijles aan huis maak je deze meters, wanneer jij dat wilt. Zo is ben jij goed voorbereid op de volgende studie.

Mr. Chad Academy: de gratis wiki voor alle vragen

Bij Mr. Chadd staat de scholier centraal. Wij vinden het belangrijk dat scholieren de stof snappen. Daarvoor hebben we de Mr. Chadd Academy in het leven geroepen. Hier kunnen scholieren eenvoudig en snel antwoorden vinden op hun vragen. Geheel gratis. We zien bijvoorbeeld dat veel vragen gesteld worden over de [present simple] en [past simple]. Vragen over de Engelse grammatica zijn uitgewerkt zodat je direct een antwoord kan vinden op een vraag. Deze artikelen zijn helemaal gratis. Wanneer een scholier toch een vraag wil stellen, kan dit snel via de app.

Voor Engels bijles geven ouders ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

  • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

  • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

  • Profijt hebben van een moderne leeromgeving dat aansluit bij modern onderwijs

  • Ervaren dat wij excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Wil je meer informatie? Laat Timo je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp