fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Moderne bijles Nederlands met Mr. Chadd

Bijles Nederlands

Bijles Nederlands nodig?

Het vak Nederlands is niet eenvoudig. Van schrijfvaardigheid en literatuur tot aan grammatica: je leert over verschillende onderwerpen. Loopt je kind een achterstand op in het vak Nederlands? Een flinke achterstand is lastig zelf weg te werken. Als ouder denk je dat je makkelijk kunt bijspringen, maar de stof is vaak toch diepgaander dan je dacht. Of we de bijles nu online geven of aan huis, met de bijles Nederlands van Mr. Chadd presteert je kind binnen de kortste keren weer op klasniveau.

Onze coach helpt je kind met iedere vraag. Grammatica, zinsontleding, schrijfvaardigheid: het wordt allemaal duidelijk uitgelegd. Zo behandelen we iedere valkuil van het vak Nederlands. Als er vragen ontstaan na een bijles, hoeft je kind niet meer te wachten tot de volgende bijles. Vragen kunnen makkelijk worden gesteld op het leerplatform in onze huiswerk-app. Ons leerplatform is te bereiken via laptop, tablet en smartphone.

Nederlands bijles aan huis

Mr. Chadd staat offline én online voor je klaar. Vragen stellen is belangrijk, juist tussen de bijlessen door. Daarom kan je kind ook ’s avonds en in het weekend vragen stellen via de app. Zo loopt de achterstand niet steeds opnieuw op. Onze bijlessen zijn er voor ieder niveau: vmbo, havo en vwo. We geven ouders en verzorgers elke maand een update van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Een vliegende start met bijles van Mr. Chadd

Uitzichtloos bijlessen volgen is niet meer nodig. Mr. Chadd heeft namelijk een effectievere en eenvoudigere methode ontwikkeld.

We beginnen met een vliegende start voor je kind. Hoe? Door intensieve 1-op-1-begeleiding te combineren met onze eigen unieke huiswerk-app. In de persoonlijke bijles-uren aan huis of online werken we stap voor stap de achterstand weg. In deze lessen zorgen onze positieve coaches voor meer motivatie bij je kind. We houden de motivatie hoog met ons leerplatform; je kind kan hier via de app namelijk snel en ongelimiteerd vragen stellen aan onze gescreende vakcoaches. Zo kunnen we vragen direct beantwoorden en hoeft je kind niet te wachten tot de volgende bijles.

De volgende stap: van bijles naar leerplatform

Stijgen de prestaties van je kind? Worden de cijfers hoger? Mooi zo! Dat is een teken dat onze bijlessen werken. Je kunt dan overstappen naar de app-begeleiding. Dit betekent dat je kind nog steeds iedere vraag kan stellen, maar dan via de huiswerk-app. Om de drempel laag te houden, kan je kind op verschillende manieren vragen stellen: ‘gewoon’ met een tekstbericht, maar ook met foto’s van de opdracht of zelfs spraakberichten. Zo is bijles na de vliegende start niet meer nodig. Stukken goedkoper en net zo effectief.

Onze coaches staan altijd voor je klaar. Tijdens schooltijd, in het weekend en ’s avonds. Het mooiste: vragen stellen via de app kan voor ieder vak, zelfs als je alleen bijles voor Nederlands hebt of had. Dat betekent dat je kind ook bij ons terecht kan voor vragen over bijvoorbeeld Duits, Frans of geschiedenis!

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een zorgvuldig geselecteerde, gespecialiseerde coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Waarom bijles Nederlands bij Mr. Chadd?

Kies je voor bijles Nederlands van Mr. Chadd? Dan kies je ervoor dat je kind altijd ondersteuning krijgt, met onze unieke combinatie van persoonlijke 1-op-1-bijlessen en app-ondersteuning. Er is altijd iemand om vragen aan te stellen. Sterker nog: binnen 10 seconden krijg je contact met een coach!

Lopen de frustraties op als je je kind tevergeefs probeert te helpen met Nederlands? Met bijles van Mr. Chadd heb je eindelijk weer tijd voor leuke dingen. De professionele coach verzorgt de bijles voor Nederlands van begin tot eind. Het huiswerk voor Nederlands is op tijd af. Positief voor je kind én voor jou.

Doordat we ook ’s avonds en in het weekend online zijn, kan je kind altijd vragen stellen. Het maakt niet uit wanneer hij of zij bezig is met huiswerk. Hier hebben we bewust voor gekozen; zo houden we de motivatie er namelijk in. Met onze begeleiding kan je kind weer meekomen met Nederlands. Dat zie je terug in de stijgende cijfers. Het vak Nederlands wordt weer leuk.

“De klassen worden steeds groter, er is minder aandacht voor de individuele leerling, maar de eisen van vervolgopleidingen gaan omhoog. Dit was dé aanleiding om te starten met Mr. Chadd.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Professionele coaches van Mr. Chadd

Het schoolvak Nederlands kent geen geheimen voor onze universitair geschoolde coaches: ze kennen de stof door en door. Onze coaches worden niet alleen gescreend op vakinhoudelijk kennis: ook hun didactische vaardigheden leggen we onder de loep. De coaches geven duidelijk en vlot uitleg.

De coaches van Mr. Chadd kunnen zich goed inleven in je kind. Of de achterstand nu groot of klein is, je kind voelt zich veilig om elke vraag te stellen. De open en positieve houding van onze coaches draagt hieraan bij. Met hun duidelijke uitleg krijgt je kind grip op de lesstof voor Nederlands.

Hoe gaat een bijlestraject Nederlands in zijn werk?

Bijles bij Mr. Chadd begint met het selecteren van een 1-op-1-coach Nederlands die precies past bij wat je kind nodig heeft. De eerste kennismaking is de intake. Dan kijkt de coach naar de vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Daarna maken we een planning. Dit kunnen we 1-op-1 met het kind doen, maar ook met een ouder erbij. De coach let bij het maken van de planning op de lesmethode, toetsmomenten, doelstellingen en struikelblokken. Zo krijgt je kind bijles waar hij of zij écht iets aan heeft.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp