Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Moderne bijles Nederlands met Mr. Chadd

Zit je op de middelbare school en heb je moeite met Nederlands? Mr. Chadd heeft een unieke oplossing om je meer zelfvertrouwen en kennis te geven voor het vak Nederlands. Via de app stel je eenvoudig al je vragen over Nederlands. Binnen 10 seconden krijg je antwoord van je coach.

Samen met Engels en Wiskunde is Nederlands een kernvak en behoort het tot één van de belangrijkste vakken op de middelbare school. Nederlands draagt bij aan je algemene ontwikkeling. Snel informatie in je eigen taal kunnen opnemen in een continue veranderende samenleving is van belang, zowel op school als op de toekomstige arbeidsmarkt. Scholieren hebben het vaakst moeite met grammatica, zinsontleding en spelling.

Tegenwoordig corrigeert de computer automatisch al je spelfouten. Het gebruik van moderne tekstverwerkers wordt daarom ook gezien als oorzaak voor de toenemende problemen omtrent Nederlandse spelling. Tijdens de bijles aan huis, en op de app, helpt onze bijlescoach met alle soorten vragen over de Nederlandse grammatica en spelling.

De bijles van Mr. Chadd helpt bij het volgende:

• Zonder fouten schrijven
• Teksten/brieven schrijven
• Algemene ontwikkeling

Het Mr. Chadd concept

Uniek aan Mr. Chadd concept is het kunnen vragen stellen via de app en de voordelige bijles aan huis. De app gebruik je als toolset om alle vragen over Nederlands te kunnen stellen, wanneer jij dat maar wilt. We bieden je het beste van de combinatie van bijles aan huis en online bijles.

Een taal correct schrijven en spreken geeft een voldaan gevoel.
Een taal correct schrijven en spreken geeft een voldaan gevoel.

– Kim van der Esch, onderwijskundige

Bijles aan huis en online via de app: de perfecte combinatie

Wanneer je de app download kun je direct beginnen met vragen stellen. Wil je ook bijles aan huis voor het vak Nederlands ontvangen? Op basis van de vragen die je in de app stelt, koppelen we een bijlescoach aan jouw wensen. Na een week kun je direct beginnen met het ontvangen van een bijlescoach om je te helpen met Nederlands. In de tussentijd kun je gewoon al jouw vragen blijven stellen via de app.

Nederlandse bijles is voor elk vak en elk niveau.

  • vmbo
  • havo
  • Atheneum
  • Gymnasium

Vragen stellen over alle vakken.

Ook voor alle andere vakken op de middelbare school is Nederlands belangrijk. De verslagen en rapporten worden meestal in het Nederlands geschreven. Het cijfer van het verslag wordt ook bepaald door het correct gebruik van het Nederlands. De app is ook te gebruiken wanneer je een verslag aan het maken bent voor een ander vak. Wanneer je bijvoorbeeld een verslag voor natuurkunde moet schrijven helpt de coach je met alle vakinhoudelijke vragen. Heb je een vraag over hoe je Nederlands correct implementeert binnen dit verslag, begin je een chat met een bijles coach voor het vak Nederlands.

Met de online app sla je twee vliegen in één klap. Al je vragen over Natuurkunde worden uitgelegd en met de Nederlandse coach lever je een foutloos rapport in zonder Nederlandse spel- en schrijffouten.

Van weten naar snappen met de Mr. Chadd app

Uitleg van de meest voorkomende vragen over het Nederlands. Hulp over een [link naar academy bijvoegelijke bepaling] en het [onvoltooid deelword >link naar academy] wordt elke dag via de app gegeven. De informatie opzoeken op het internet is niet moeilijk, maar de stof snappen is een andere zaak. Wij vinden het belangrijk dat scholieren de stof snappen. Daarom geven wij een combinatie van bijles aan huis en hulp via de app met daarnaast de makkelijk opvraagbare theorie via de gratis Mr. Chadd Academy.

Wat zijn de tarieven?

We vragen een maandelijks tarief van €23,95 om de app te gebruiken. Hiermee heeft jouw kind toegang tot alle coaches van alle vakken. In de app verander je heel eenvoudig van topic en wordt je binnen 10 seconden gekoppeld aan een nieuwe coach die antwoord geeft op al jouw vragen. Zo ben je stukken voordeliger uit ten opzichte van traditionele bijles aanbieders. Bijles aan huis wordt tegen een scherp tarief van €25,- per uur aangeboden.

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Voor Nederlands bijles geven ouders ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

 • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

 • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

 • Profijt hebben van een moderne leeromgeving dat aansluit bij modern onderwijs

 • Ervaren dat wij excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp