Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Duits

Op zoek naar bijles voor het vak Duits? Met het unieke bijles concept van Mr. Chadd ontvang je thuis en via de app bijles. Via de app stel je bijvoorbeeld een vraag over Duitse naamvallen, je krijgt binnen 10 seconden antwoord van een professionele bijlescoach. Zo wordt je direct geholpen met je huiswerk vragen. De bijlescoach van Mr. Chadd kan ook thuis langs komen. Op basis van de vragen die je in de app stelt, matchen we een bijlescoach aan jouw behoeftes.

Duits is een belangrijke taal

Voor veel scholieren is de Duitse grammatica een struikelblok. De beruchte Duitse naamvallen steken er met kop en schouders boven uit qua problemen en over dit onderwerp worden in onze app de meeste vragen gesteld. Om meer vertrouwen te krijgen in het gebruik van naamvallen en het foutloos schrijven van Duitse teksten leggen onze bijlescoaches de Duitse grammatica in begrijpbare taal uit. Via de app en 1-op-1 geven we handige studietips om het Duits beter te begrijpen.

Na jaren van stagnatie, neemt Duits in populariteit toe

Bedroeg in 2000 het aantal scholieren met Duits als eindexamenvak nog 39,5%, was dit gedaald tot 31.8 in 2016. Een forse daling. Gelukkig kiezen steeds meer scholieren Duits als examenvak. Duits is de laatste jaren vooral in populariteit gegroeid op de middelbare school. Het zijn de Havisten en vwo’ers die steeds vaker kiezen voor het vak Duits als tweede examentaal. Op het atheneum is het verplicht om een tweede vreemde taal te kiezen voor het examen.

Scholieren zien in dat het Duits een ontzettend belangrijke taal is, zowel op economisch en wetenschappelijk gebied

Door na te denken over wat je vraag is en deze vervolgens uit te typen, heb je de eerste 25% van het leerproces al doorlopen.
Door na te denken over wat je vraag is en deze vervolgens uit te typen, heb je de eerste 25% van het leerproces al doorlopen.

– Kim van er Esch, onderwijskundige

Mr. Chadd: Voor alle vragen

Een van de eerste stappen om een vreemde taal te leren is het ontwikkelen van een sterk basis begrip. Het leren, en met name het snappen, van de grammatica is ontzettend belangrijk. Hoe meer je snapt over een taal, hoe logischer de grammatica wordt. Wij vinden het belangrijk dat scholieren de stof niet alleen kennen, maar ook begrijpen. Onze bijlescoaches helpen thuis en via de app met het uitleggen van de Duitse grammatica. Je leert:

 • Het schrijven van brieven
 • De grammatica (naamvallen)
 • De uitspraak
 • Woordenlijsten leren

Hoe werkt de bijles van Mr. Chadd

Het Mr. Chadd principe werkt super eenvoudig. Via de online app stel je al jouw vragen over het Duits. Wanneer je bijles aan huis wilt ontvangen, komt na een week een bijlescoach bij je langs om je thuis bijles te geven. De app kun je de hele week door blijven gebruiken. De app is er niet alleen om vragen te stellen over het Duits, maar voor elk ander vak waar je vragen over hebt. Dit is hét grote voordeel ten opzichte van alle andere bijles aanbieders. Je betaald namelijk niks extra’s wanneer je een vraag hebt over bijvoorbeeld Wiskunde of Engels.

Bijles Duits  is voor elk vak en elk niveau.

 • vmbo
 • havo
 • Atheneum
 • Gymnasium

Wat zijn de tarieven voor bijles Duits?

Voor slechts €23,95 per maand heb je toegang tot de Mr. Chadd app. Je kunt onbeperkt vragen stellen over elk vak. Hierdoor ben je stukken voordeliger dan traditionele bijles aanbieders en krijg je altijd direct antwoord. Bijles aan huis wordt tegen een scherp tarief van €25,- per uur aangeboden.

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Voor bijles Duits geven ouders ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

 • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

 • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

 • Profijt hebben van een moderne leeromgeving dat aansluit bij modern onderwijs

 • Ervaren dat wij excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp