Bijles voor Duits

Duits is een moeilijk vak. Naamvallen, grammaticale regels en spelling zijn lastig om uit je hoofd te leren. En dan moet je al die regels ook nog kunnen toepassen in brieven of mondelingen! Als je kind een achterstand oploopt, is het moeilijk om die op eigen kracht weer weg te werken. Met bijles Duits van Mr. Chadd zorgen we dat je kind snel weer met de klas mee kan.

Iedere vraag krijgt uitgebreide uitleg. Of je nu een zakelijke brief moet schrijven of het der-die-das-die-rijtje moet leren. En als er buiten de bijles om vragen ontstaan, stelt je kind die op ons leerplatform, via onze huiswerk-app. Dat kan via de computer, tablet of telefoon. Zo is goede uitleg altijd binnen handbereik!

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Duits bijles aan huis

Wij staan online en offline klaar voor je kind. Je kunt bij Mr. Chadd terecht voor bijles Duits aan huis of online, op alle niveaus: vwo, havo en vmbo. Ouders of verzorgers krijgen iedere maand een terugkoppeling over de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de stappen die we zetten. Wel zo prettig.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Na de vliegende start: van bijles naar leerplatform

Zien we dat de prestaties verbeteren? Gaan de cijfers voor Duits omhoog? Top! Dat betekent dat de bijles heeft geholpen. Op dit moment kun je overschakelen naar alleen de huiswerk-app. Met de app kan je kind alle vragen stellen op ons leerplatform. Dit kan via tekstberichten, maar ook met foto’s van de vraag of zelfs spraakberichten. Hiervoor is bijles niet meer nodig.

Je houdt hoogwaardige ondersteuning met onze huiswerk-app. En dat voor een fractie van de prijs van bijles. Extra voordeel: je kind kan vragen stellen over ieder vak. Ook als je alleen 1-op-1-bijles Duits hebt of had. Vragen over FransLatijn of Engels zijn net zo welkom!

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr. Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een met zorg geselecteerde, deskundige coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Waarom bijles Duits bij Mr. Chadd?

Met bijles Duits van Mr. Chadd krijgt je kind altijd ondersteuning, dankzij de unieke combinatie van intensieve 1-op-1-begeleiding en digitale hulp. Binnen 10 seconden is je kind digitaal verbonden met een coach. Zo staat je kind er nooit alleen voor.

Als ouder of verzorger hoef je je geen zorgen meer te maken over het helpen met huiswerk. Onze professionele coach neemt de 1-op-1-bijles op zich, online of aan huis. Zo is het huiswerk voor Duits altijd netjes en op tijd af. Dat scheelt jou tijd en frustratie.

Bij Mr. Chadd staan we continu op stand-by: ook ’s avonds en in het weekend. Dus wanneer je kind ook huiswerk maakt; hij of zij kan altijd met alle vragen bij ons terecht. Zo houden we de motivatie erin. Het grootste voordeel van onze begeleiding? Je kind kan weer meekomen tijdens de lessen Duits en haalt goede cijfers. Duits wordt door onze bijles eindelijk weer leuk.

De coaches van Mr. Chadd voldoen aan strenge eisen

Onze online coaches en bijlescoaches zijn universitair geschoold. Ze kennen de lesstof als geen ander. Coaches zijn gescreend op vakinhoudelijke kennis en didactiek. Al onze coaches kunnen daarnaast snel en duidelijk uitleg geven.

We kiezen alleen coaches die zich goed kunnen verplaatsen in je kind. Het maakt niet uit hoe groot de achterstand voor het vak Duits is – onze coaches zorgen dat je kind zich er niet voor schaamt om vragen te stellen. Door hun duidelijke uitleg begrijpt je kind weer snel de lesstof voor Duits.

Hoe ziet een bijlestraject voor Duits eruit?

Wil je bijles Duits van Mr. Chadd? Dan zorgen we eerst voor een coach die precies past bij de hulpvraag van je kind. Het eerste contactmoment is de intake. De coach kijkt naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Dan maken de coach en het kind samen een planning. Wil je hierbij worden betrokken als ouder of verzorger? Uiteraard kan dat. We houden in de planning rekening met doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Zo zorgen we voor bijles die precies bij je kind past.

Meest gestelde vragen over bijles voor Duits

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons