fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Duits

Bijles Duits

Bijles Duits nodig?

Duits is een moeilijk vak. Naamvallen, grammaticale regels en spelling zijn lastig om uit je hoofd te leren. En dan moet je al die regels ook nog kunnen toepassen in brieven of mondelingen! Als je kind een achterstand oploopt, is het moeilijk om die op eigen kracht weer weg te werken. Met bijles Duits van Mr. Chadd zorgen we dat je kind snel weer met de klas mee kan.

Iedere vraag krijgt uitgebreide uitleg. Of je nu een zakelijke brief moet schrijven of het der-die-das-die-rijtje moet leren. En als er buiten de bijles om vragen ontstaan, stelt je kind die op ons leerplatform, via onze huiswerk-app. Dat kan via de computer, tablet of telefoon. Zo is goede uitleg altijd binnen handbereik!

Duits bijles aan huis

Wij staan online en offline klaar voor je kind. Je kunt bij Mr. Chadd terecht voor bijles Duits aan huis of online, op alle niveaus: vwo, havo en vmbo. Ouders of verzorgers krijgen iedere maand een terugkoppeling over de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de stappen die we zetten. Wel zo prettig.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Na de vliegende start: van bijles naar leerplatform

Zien we dat de prestaties verbeteren? Gaan de cijfers voor Duits omhoog? Top! Dat betekent dat de bijles heeft geholpen. Op dit moment kun je overschakelen naar alleen de huiswerk-app. Met de app kan je kind alle vragen stellen op ons leerplatform. Dit kan via tekstberichten, maar ook met foto’s van de vraag of zelfs spraakberichten. Hiervoor is bijles niet meer nodig.

Je houdt hoogwaardige ondersteuning met onze huiswerk-app. En dat voor een fractie van de prijs van bijles. Extra voordeel: je kind kan vragen stellen over ieder vak. Ook als je alleen 1-op-1-bijles Duits hebt of had. Vragen over Frans, Latijn of Engels zijn net zo welkom!

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een met zorg geselecteerde, deskundige coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Waarom bijles Duits bij Mr. Chadd?

Met bijles Duits van Mr. Chadd krijgt je kind altijd ondersteuning, dankzij de unieke combinatie van intensieve 1-op-1-begeleiding en digitale hulp. Binnen 10 seconden is je kind digitaal verbonden met een coach. Zo staat je kind er nooit alleen voor.

Als ouder of verzorger hoef je je geen zorgen meer te maken over het helpen met huiswerk. Onze professionele coach neemt de 1-op-1-bijles op zich, online of aan huis. Zo is het huiswerk voor Duits altijd netjes en op tijd af. Dat scheelt jou tijd en frustratie.

Bij Mr. Chadd staan we continu op stand-by: ook ’s avonds en in het weekend. Dus wanneer je kind ook huiswerk maakt; hij of zij kan altijd met alle vragen bij ons terecht. Zo houden we de motivatie erin. Het grootste voordeel van onze begeleiding? Je kind kan weer meekomen tijdens de lessen Duits en haalt goede cijfers. Duits wordt door onze bijles eindelijk weer leuk.

“Leren doe je niet alleen op school. Door leren makkelijker te maken, houdt jouw kind hier voldoende tijd voor over. ”

Kim van er Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

De coaches van Mr. Chadd voldoen aan strenge eisen

Onze online coaches en bijlescoaches zijn universitair geschoold. Ze kennen de lesstof als geen ander. Coaches zijn gescreend op vakinhoudelijke kennis en didactiek. Al onze coaches kunnen daarnaast snel en duidelijk uitleg geven.

We kiezen alleen coaches die zich goed kunnen verplaatsen in je kind. Het maakt niet uit hoe groot de achterstand voor het vak Duits is – onze coaches zorgen dat je kind zich er niet voor schaamt om vragen te stellen. Door hun duidelijke uitleg begrijpt je kind weer snel de lesstof voor Duits.

Hoe ziet een bijlestraject voor Duits eruit?

Wil je bijles Duits van Mr. Chadd? Dan zorgen we eerst voor een coach die precies past bij de hulpvraag van je kind. Het eerste contactmoment is de intake. De coach kijkt naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Dan maken de coach en het kind samen een planning. Wil je hierbij worden betrokken als ouder of verzorger? Uiteraard kan dat. We houden in de planning rekening met doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Zo zorgen we voor bijles die precies bij je kind past.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp