Bijles voor Latijn

Latijn is een vak waarbij je ongemerkt een flinke achterstand kunt oplopen. Het is ook pittig: je moet talloze naamvallen leren en grammaticale regels toepassen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het interpreteren en vertalen van ingewikkelde klassieke teksten! Als je kind een achterstand oploopt, is het lastig om die zelf weer weg te werken. Met bijles Latijn van Mr. Chadd kan je kind snel weer met de klas meedoen.

Bij ons kun je terecht voor 1-op-1-bijles aan huis of online – wat jij prettig vindt. In de bijles is er ruimte voor uitgebreide uitleg over iedere vraag: van naamvallen leren tot aan stijlfiguren identificeren. Ontstaan er vragen tussen de bijlessen door? Dan kan je kind die via het leerplatform direct stellen aan een deskundige vakcoach. Vragen stellen kan via de computer, en onze app werkt ook op de tablet en smartphone. Goede uitleg is zo altijd binnen handbereik!

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Latijn bijles aan huis

Wij staan online en offline klaar om je kind te helpen met Latijn. Als ouder of verzorger krijg je iedere maand een terugkoppeling. Zo heb je inzicht in de voortgang die we boeken. Wel zo’n fijn idee.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Een vliegende start met Mr. Chadd

Je kind hoeft niet een groot deel van de gymnasium-carrière bijles te volgen voor Latijn. Wij hebben namelijk een methode ontwikkeld die effectiever en eenvoudiger is.

Mr. Chadd zorgt voor een vliegende start voor je kind. We combineren 1-op-1-bijles met de unieke Mr. Chadd huiswerk-app. De eerste prioriteit is het wegwerken van achterstanden. Dit doen we tijdens de persoonlijke bijles-uren. Tijdens de bijles zorgen we er ook voor dat de motivatie van je kind weer wordt aangewakkerd. Tussen bijlessen in kan je kind onbeperkt vragen stellen op ons leerplatform, via de huiswerk-app. Doordat onze zorgvuldig geselecteerde vakcoaches snel antwoorden, houden we de motivatie ook daadwerkelijk hoog.

Fase 2: van bijles naar begeleiding via ons leerplatform

Verbeteren de prestaties? Stijgen de cijfers voor Latijn? Goed nieuws! Dat is een teken dat onze online of face-to-face-bijlessen hun vruchten afwerpen. Nu kunnen we overschakelen van bijles naar app-ondersteuning. In de huiswerk-app kan je kind altijd iedere vraag stellen. Dit kan via tekstberichten, maar ook met foto’s van de vraag of zelfs spraakberichten. Bijles is in deze fase niet meer nodig.

Met onze huiswerk-app krijg je hoogwaardige ondersteuning voor een fractie van de prijs van bijles. Ook handig: vragen stellen kan over ieder vak. Ook wanneer je alleen 1-op-1-bijles Latijn hebt of had. Je kind kan dus ook vragen stellen over bijvoorbeeld FransDuits of Engels!

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr. Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Waarom bijles Latijn bij Mr. Chadd?

Door de unieke combinatie van intensieve 1-op-1-bijlessen en digitale hulp, wordt je kind altijd ondersteund door Mr. Chadd. Wist je dat je kind al binnen 10 seconden verbinding heeft met een van onze met zorg geselecteerde vakcoaches?

Je hoeft je als ouder of verzorger niet meer urenlang bezig te houden met het huiswerk van je kind. De persoonlijke coach verzorgt de bijles van begin tot eind. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over het huiswerk voor Latijn. Dat scheelt een hoop tijd en frustratie.

Overdag, ’s avonds en in het weekend: wij staan altijd op stand-by. Wanneer je kind ook huiswerk maakt. Door de continue ondersteuning kan je kind weer meekomen tijdens de lessen Latijn. De cijfers gaan omhoog en school wordt steeds weer een beetje leuker.

De coaches van Mr. Chadd voldoen aan strenge eisen

Zowel de online coaches als de bijlescoaches zijn universitair geschoold. Ze weten precies hoe ze met de lesstof moeten omgaan. Uiteraard is hun vakinhoudelijke kennis en didactiek ook om door een ringetje te halen. Iedere coach van Mr. Chadd kan duidelijk en snel uitleggen.

Onze coaches kunnen zich goed inleven in je kind. Hoe groot de achterstand ook is, je kind voelt zich veilig om iedere vraag te stellen. Onze positieve en kundige coaches helpen je kind Latijn weer onder de knie te krijgen.

Hoe ziet een bijlestraject Latijn eruit?

Voor bijles Latijn van Mr. Chadd selecteren we een coach die precies past bij wat je kind nodig heeft. Tijdens de intake kijkt de coach naar de vraag, de behoefte en het leerniveau. Dan maken we een planning – alleen met het kind, of met de ouders erbij. In de planning houdt de coach rekening met persoonlijke doelstellingen en struikelblokken, maar ook met toetsmomenten en de lesmethode. Zo krijgt je kind bijles die precies bij hem of haar past.

Meest gestelde vragen over bijles voor Latijn

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons