fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Maatschappijleer

Bijles Maatschappijleer

Bijles maatschappijleer

Maatschappijleer is een vak met complexe begrippen en veel leerstof. Hierdoor kan de moed veel leerlingen al snel in de schoenen zakken. Loop je een achterstand op, dan werk je die bij dit vak zelf niet snel weg. En dan? Je kind komt niet mee op klasniveau en haalt onvoldoendes. Met de bijles maatschappijleer en maatschappijwetenschappen van Mr. Chadd leren wij je kind weer leren. Met plezier en betere schoolprestaties als resultaat. We geven de bijles aan huis of online. Wat jij wilt!

We leggen moeilijke onderwerpen op een begrijpelijke manier uit. Van rechtsstaat en parlementaire democratie tot aan verzorgingsstaat en pluriforme samenleving. En zijn er vragen buiten de bijles om? Je kind kan altijd vragen stellen op ons unieke leerplatform – via de laptop, tablet of smartphone. Onze gescreende vakcoaches schieten binnen 10 seconden te hulp.

Maatschappijleer bijles aan huis

We ondersteunen je kind zowel online als offline en geven bijles op ieder niveau: vwo, havo en vmbo. Onze bijles maatschappijleer is er voor alle onderbouwleerlingen. Voor leerlingen in de bovenbouw is er de bijles maatschappijwetenschappen. En het mooie is: als ouder of verzorger krijg je iedere maand een terugkoppeling over hoe het gaat. Zo krijg jij inzicht in de groei van je kind.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Ga voor een vliegende start met Mr. Chadd

Wij vinden langdurige bijles overbodig. Bij Mr. Chadd hebben we een methode ontwikkeld die eenvoudiger en effectiever is.

Bij ons maakt je kind een vliegende start met persoonlijke bijles én een unieke huiswerk-app. Tijdens de 1-op-1-begeleiding online of aan huis werken we de opgelopen achterstand van maatschappijleer weg. Via onze huiswerk-app kan je kind buiten de bijles-uren om onbeperkt vragen stellen op ons leerplatform. Met die hulp on demand blijft je kind gemotiveerd.

Stap 2: van bijles naar leerplatform

Gaat het leren de goede kant op? Lukt het om belangrijke thema’s van elkaar te onderscheiden? En moeilijke teksten te doorgronden? Fijn! Onze bijles maatschappijleer werpt z’n vruchten af. Dan heb je vanaf nu genoeg aan het leerplatform. Via deze weg kan je kind specifieke vragen stellen aan onze gescreende vakcoaches. En dat kan gewoon via de app: met tekst, foto’s of spraakberichten. De wekelijkse bijles maatschappijleer is niet meer nodig.

Met onze huiswerk-app houd je ondersteuning, voor een klein deel van de prijs van bijles. En dat is niet beperkt tot maatschappijleer: vragen stellen kan ook voor bijvoorbeeld geschiedenis, Nederlands of Engels!

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Waarom maatschappijleer-bijles bij Mr. Chadd?

Mr. Chadd biedt een unieke combinatie: we geven online of aan huis 1-op-1-bijles en bieden digitale hulp via een huiswerk-app. Hierdoor is er altijd ondersteuning, ook op ‘ongebruikelijke’ momenten. Zit je kind ‘s avonds tijdens het huiswerk met een vraag? Of in het weekend? Door het snelle contact met de coaches van Mr. Chadd staat je kind er nooit alleen voor.

Als ouder of verzorger wil je niet continu bovenop het huiswerk van je kind moeten zitten. Vanaf de eerste bijles bij Mr. Chadd hoeft dat ook niet meer. Door de begeleiding van onze professionele coach is het huiswerk maatschappijleer netjes en op tijd af. En dat is een opsteker voor iedereen.

Mr. Chadd staat altijd op stand-by. Omdat je kind ook vragen kan stellen op het moment dat hij of zij met huiswerk bezig is, houden we de motivatie hoog. Het resultaat? Snel weer presteren op klasniveau en met goede cijfers. Bijles van Mr. Chadd maakt maatschappijleer weer leuk!

“Altijd je vraag durven en kunnen stellen aan iemand die net dezelfdelesstof heeft gehad, zorgt er bij 98% van onze leerlingen voor dat zij geen (verdere) achterstand oplopen.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Strenge selectie door Mr. Chadd

De universitair geschoolde coaches van Mr. Chadd kennen de lesstof als geen ander. Ook screenen wij ze allemaal op vakinhoudelijke kennis, didactiek en snelheid. Zij kunnen zich gegarandeerd goed verplaatsen in je kind.

Een achterstand bij een vak als maatschappijleer is niet leuk. Soms schamen kinderen zich voor de vele vragen die ze hebben. Niet als het aan onze bijles-coaches ligt. Wij leggen onderwerpen op een begrijpelijke manier uit, totdat je kind het begrijpt.

Hoe ziet een bijlestraject voor maatschappijleer eruit?

Wil je maatschappijleer-bijles van Mr. Chadd? Wij vinden altijd een passende coach voor je kind. Tijdens de intake kijkt de coach naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau. Samen maken we een strakke planning. Wil je daar als ouder of verzorger bij zijn? Dan kan dat natuurlijk gewoon. In de planning houden we rekening met de doelstellingen, toetsmomenten en moeilijkheden. Op deze manier zorgen we ervoor dat de bijles maatschappijleer precies aansluit bij wat je kind nodig heeft.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp