Bijles voor biologie

Biologie is een vak vol lastige concepten. Moeilijke begrippen als DNA, fotosynthese en symbiose volgen elkaar in rap tempo op. Een opgelopen achterstand is voor een leerling vaak lastig zelf weg te werken. Het gevolg? Je komt niet meer mee in de klas, de motivatie holt achteruit en cijfers dalen. Met de bijles biologie van Mr. Chadd stomen we je kind klaar voor toetsen en examens – thuis of online. Zelfvertrouwen en voldoendes, daar gaan we voor.

Je kind krijgt uitgebreide uitleg over elke vraag. Van celdifferentiatie tot aan het menselijke ademhalingssysteem. Komt het biologie-examen eraan? Dan leggen we natuurlijk ook uit hoe je de Binas gebruikt en tabellen leest – hier valt vaak veel winst te behalen. Zijn er vragen buiten de bijles-uren om, dan stelt je kind ze eenvoudig via ons leerplatform. Dat kan op de computer, maar ook via een tablet of smartphone. Onze zorgvuldig geselecteerde vakcoaches schieten binnen 10 seconden te hulp.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Biologie bijles aan huis

Online én offline, de hulp van Mr. Chadd is altijd binnen handbereik. Wij geven bijles biologie aan huis of online, op elk niveau: vwo, havo en vmbo. Als ouder of verzorger ontvang je iedere maand een terugkoppeling over de voortgang. Zo blijf jij op de hoogte van de ontwikkeling van je kind.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  •  Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Ga voor een vliegende start met Mr. Chadd

Langdurig bijles volgen is voor niemand leuk. Bij Mr. Chadd ontwikkelden we daarom een eenvoudige en effectieve methode.

Je kind maakt bij ons een vliegende start: met 1-op-1-bijles én onze unieke huiswerk-app. Tijdens de wekelijkse bijles biologie werken we achterstanden weg en geven we je kind een zet in de goede richting. De bijles kan aan huis of online worden gevolgd. In de app kan je kind altijd en onbeperkt vragen stellen aan onze coaches. Door die snelle hulp houden we de motivatie de hele week hoog.

De volgende stap: van bijles naar leerplatform

Gaan de prestaties van je kind vooruit? Haalt je kind mooie cijfers voor biologie? Yes! Dan heeft de bijles geholpen. Vanaf dat moment heeft je kind genoeg aan ons leerplatform. Zo kan je kind nog steeds onbeperkt vragen stellen. Via de Mr. Chadd-app kun je tekst, spraakberichten en zelfs foto’s sturen – ideaal als je bijvoorbeeld wilt weten of je een tabel goed leest. Bijles aan huis of online bijles is in deze fase niet meer nodig.

Via de huiswerk-app bieden we je kind dagelijkse ondersteuning via ieder apparaat. En dat voor een klein en vast bedrag per maand. Mooie bonus: je kind kan vragen stellen voor elk vak, ook als je geen bijles biologie hebt afgenomen. Vragen stellen over bijvoorbeeld natuurkundescheikunde of wiskunde kan dus gewoon.

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr. Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een met zorg geselecteerde, deskundige coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Waarom bijles biologie bij Mr. Chadd?

Met de bijles biologie van Mr. Chadd krijgt je kind altijd ondersteuning. We combineren wekelijkse 1-op-1-begeleiding met onze handige huiswerk-app. Buiten de bijles-uren om staat je kind binnen 10 seconden in contact met een van onze biologie-coaches.

Als ouder of verzorger heb je niet altijd tijd om te helpen met huiswerk. Daarnaast vraagt een vak als biologie om specifieke kennis van verschillende onderwerpen. Vanaf de eerste bijles neemt de bijlescoach het van je over. We zorgen dat het huiswerk voor biologie netjes en op tijd af is. Daarover hoef jij je dus geen zorgen meer te maken.

We zijn altijd online, ook ‘s avonds en in het weekend. Wanneer je kind ook huiswerk maakt, hij of zij kan op elk ogenblik vragen stellen. Zo houden we de motivatie hoog. Het resultaat? Je kind werkt achterstanden weg en komt snel mee op klasniveau. Met onze bijles wordt biologie zelfs weer leuk om te doen!

De coaches van Mr. Chadd voldoen aan strenge eisen

De coaches van Mr. Chadd zijn universitair geschoold. Zij kennen de stof als geen ander. We screenen iedere coach uitvoerig, zowel op vakinhoudelijke kennis als didactiek. Zij kunnen complexe onderwerpen snel en duidelijk uitleggen.

Onze coaches staan nog dicht bij de belevingswereld van scholieren. Zij creëren een motiverende leeromgeving waarin je kind alle vragen durft te stellen. Ook als het er nog veel zijn. De coaches verplaatsen zich makkelijk in je kind en geven duidelijke uitleg. Met hulp van Mr. Chadd is je kind biologie in no-time de baas.

Hoe ziet een bijlestraject voor biologie eruit?

Als je kiest voor bijles biologie van Mr. Chadd, vinden we eerst een geschikte coach voor je kind. Tijdens de intake maak je kennis en kijkt de coach naar de specifieke vraag, behoefte en leerniveau van je kind. Dan maken we de planning, eventueel met input van de ouders. Hierin houden we rekening met de doelen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Zo zorgen we voor biologie bijles die precies past bij je kind.

Meest gestelde vragen over bijles voor biologie

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons