Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Biologie

Heb je moeite met het leren hoe DNA is opgebouwd en wil je een beter beeld krijgen van fotosynthese? Of loop je juist tegen de verschillen van symbiose aan? Met bijles van Mr. Chadd helpen we je achterstanden weg te werken en je cijfer biologie te verbeteren. Onze bijlescoaches leggen de vaak lastige concepten in begrijpbare taal uit. Biologie is een vak waarvoor je veel kunt oefenen. Aan de hand van de Binas boek bereiden we je, met onze bijles aan huis, voor op examens en tentamens.

Wanneer je goed voorbereid bent voor een biologie examen hoef je nergens voor te vrezen en krijg je meer zelfvertrouwen. We geven bijles aan huis en online via de app. Wanneer jij dat wilt komt een bijlescoach langs om je bijles te geven over Biologie. Doordeweeks en in het weekend stel je eenvoudig je vraag via de app. Je krijgt binnen 10 seconden antwoord van een bijlescoach.

Een perfecte match: on demand online ondersteuning en een bijlesgever die wekelijks langskomt.
Een perfecte match: on demand online ondersteuning en een bijlesgever die wekelijks langskomt.

– Kim van der Esch, onderwijskundige

Hoe werkt de bijles van Mr. Chadd

Biologie is een vak dat veel raakvlakken met scheikunde en natuurkunde heeft. We zien dat scholieren die moeite hebben met biologie ook problemen hebben met deze andere exacte vakken. Om scholieren beter te helpen, hebben wij een innovatieve app ontwikkeld die uniek in zijn soort is. Via de app kunnen alle vragen over biologie gesteld worden. Binnen 10 seconden wordt een match gemaakt met een bijlescoach. Wanneer scholieren een vraag hebben naast biologie, bijvoorbeeld over scheikunde of wiskunde, dan kan er direct een nieuwe chat gestart worden om vragen te stellen naar het vak naar keuze. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je betaalt voor de app en je hebt toegang tot alle andere vakken en coaches.

Moderne bijles van Mr. Chadd

Als ouder kan je ook meekijken met de prestaties van jouw kind. Zo krijg je inzicht in de vorderingen die jouw kind maakt. Wanneer jouw kind een vraag heeft over een bepaalde oefening, bijvoorbeeld over hoe fotosynthese werkt, kan er via de app met één druk op de knop een foto gemaakt worden van de oefening. Zo kan de bijlescoach de vraag nog beter uitleggen.

Bijles biologie is er voor elk niveau en leerjaar

  • vmbo
  • havo
  • Atheneum
  • Gymnasium

Wat zijn de tarieven voor bijles Biologie?

Voor een laag bedrag van €23,95 per maand gebruik je de Mr. Chadd app. De app is er niet alleen voor het biologie,  maar voor alle vakken waar je vragen over hebt. Dit maakt onze app uniek ten opzichte van alle andere bijles aanbieders. Bijles aan huis wordt tegen een scherp tarief van €25,- per uur aangeboden.

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Voor bijles biologie geven ouders ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

  • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

  • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

  • Profijt hebben van een moderne leeromgeving dat aansluit bij modern onderwijs

  • Ervaren dat wij excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp