fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Biologie

Bijles Biologie

Bijles biologie nodig?

Biologie is een vak vol lastige concepten. Moeilijke begrippen als DNA, fotosynthese en symbiose volgen elkaar in rap tempo op. Een opgelopen achterstand is voor een leerling vaak lastig zelf weg te werken. Het gevolg? Je komt niet meer mee in de klas, de motivatie holt achteruit en cijfers dalen. Met de bijles biologie van Mr. Chadd stomen we je kind klaar voor toetsen en examens – thuis of online. Zelfvertrouwen en voldoendes, daar gaan we voor.

Je kind krijgt uitgebreide uitleg over elke vraag. Van celdifferentiatie tot aan het menselijke ademhalingssysteem. Komt het biologie-examen eraan? Dan leggen we natuurlijk ook uit hoe je de Binas gebruikt en tabellen leest – hier valt vaak veel winst te behalen. Zijn er vragen buiten de bijles-uren om, dan stelt je kind ze eenvoudig via ons leerplatform. Dat kan op de computer, maar ook via een tablet of smartphone. Onze zorgvuldig geselecteerde vakcoaches schieten binnen 10 seconden te hulp.

Biologie bijles aan huis

Online én offline, de hulp van Mr. Chadd is altijd binnen handbereik. Wij geven bijles biologie aan huis of online, op elk niveau: vwo, havo en vmbo. Als ouder of verzorger ontvang je iedere maand een terugkoppeling over de voortgang. Zo blijf jij op de hoogte van de ontwikkeling van je kind.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 •  Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Ga voor een vliegende start met Mr. Chadd

Langdurig bijles volgen is voor niemand leuk. Bij Mr. Chadd ontwikkelden we daarom een eenvoudige en effectieve methode.

Je kind maakt bij ons een vliegende start: met 1-op-1-bijles én onze unieke huiswerk-app. Tijdens de wekelijkse bijles biologie werken we achterstanden weg en geven we je kind een zet in de goede richting. De bijles kan aan huis of online worden gevolgd. In de app kan je kind altijd en onbeperkt vragen stellen aan onze coaches. Door die snelle hulp houden we de motivatie de hele week hoog.

De volgende stap: van bijles naar leerplatform

Gaan de prestaties van je kind vooruit? Haalt je kind mooie cijfers voor biologie? Yes! Dan heeft de bijles geholpen. Vanaf dat moment heeft je kind genoeg aan ons leerplatform. Zo kan je kind nog steeds onbeperkt vragen stellen. Via de Mr. Chadd-app kun je tekst, spraakberichten en zelfs foto’s sturen – ideaal als je bijvoorbeeld wilt weten of je een tabel goed leest. Bijles aan huis of online bijles is in deze fase niet meer nodig.

Via de huiswerk-app bieden we je kind dagelijkse ondersteuning via ieder apparaat. En dat voor een klein en vast bedrag per maand. Mooie bonus: je kind kan vragen stellen voor elk vak, ook als je geen bijles biologie hebt afgenomen. Vragen stellen over bijvoorbeeld natuurkunde, scheikunde of wiskunde kan dus gewoon.

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een met zorg geselecteerde, deskundige coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Waarom bijles biologie bij Mr. Chadd?

Met de bijles biologie van Mr. Chadd krijgt je kind altijd ondersteuning. We combineren wekelijkse 1-op-1-begeleiding met onze handige huiswerk-app. Buiten de bijles-uren om staat je kind binnen 10 seconden in contact met een van onze biologie-coaches.

Als ouder of verzorger heb je niet altijd tijd om te helpen met huiswerk. Daarnaast vraagt een vak als biologie om specifieke kennis van verschillende onderwerpen. Vanaf de eerste bijles neemt de bijlescoach het van je over. We zorgen dat het huiswerk voor biologie netjes en op tijd af is. Daarover hoef jij je dus geen zorgen meer te maken.

We zijn altijd online, ook ‘s avonds en in het weekend. Wanneer je kind ook huiswerk maakt, hij of zij kan op elk ogenblik vragen stellen. Zo houden we de motivatie hoog. Het resultaat? Je kind werkt achterstanden weg en komt snel mee op klasniveau. Met onze bijles wordt biologie zelfs weer leuk om te doen!

“Door na te denken over wat je vraag is en deze vervolgens uit te typen, heb je de eerste 25% van het leerproces al doorlopen.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

De coaches van Mr. Chadd voldoen aan strenge eisen

De coaches van Mr. Chadd zijn universitair geschoold. Zij kennen de stof als geen ander. We screenen iedere coach uitvoerig, zowel op vakinhoudelijke kennis als didactiek. Zij kunnen complexe onderwerpen snel en duidelijk uitleggen.

Onze coaches staan nog dicht bij de belevingswereld van scholieren. Zij creëren een motiverende leeromgeving waarin je kind alle vragen durft te stellen. Ook als het er nog veel zijn. De coaches verplaatsen zich makkelijk in je kind en geven duidelijke uitleg. Met hulp van Mr. Chadd is je kind biologie in no-time de baas.

Hoe ziet een bijlestraject voor biologie eruit?

Als je kiest voor bijles biologie van Mr. Chadd, vinden we eerst een geschikte coach voor je kind. Tijdens de intake maak je kennis en kijkt de coach naar de specifieke vraag, behoefte en leerniveau van je kind. Dan maken we de planning, eventueel met input van de ouders. Hierin houden we rekening met de doelen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Zo zorgen we voor biologie bijles die precies past bij je kind.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp