Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Scheikunde

Heb je bijles voor Scheikunde nodig? Mr. Chadd biedt de moderne oplossing voor het geven van bijles. We geven on demand en online bijles via de app en met een bijlescoach aan huis.

Scheikunde is voor veel scholieren een moeilijk onderwerp. Er wordt namelijk veel van een scholier gevraagd. Analytische en wiskundige vaardigheden zijn belangrijk om abstracte vergelijkingen op te kunnen lossen. Het vakjargon is een struikelblok voor velen en veel tijd en energie gaat op in het leren en begrijpen van moeilijke onderwerpen: atomen, moleculen, koolstofchemie en energie effecten om een paar te noemen.

Scheikunde is samen met Wiskunde en Natuurkunde een vak waar veel bijles voor wordt aangevraagd. De professionele bijlescoaches helpen met het inzichtelijk maken van de vele verschillende concepten. Bijles helpt om de theorie achter de formules te begrijpen zodat het studeren eenvoudiger wordt. Voor de scholier betekent dit meer zelfvertrouwen om moeilijke scheikundige vergelijkingen te kunnen oplossen.

Bijles voor alle niveaus en leerjaren

  • vmbo (NaSk)
  • havo
  • vwo
  • Gymnasium
Altijd je vraag durven en kunnen stellen aan iemand die net dezelfde lesstof heeft gehad, zorgt er bij 98% van onze leerlingen voor dat zij geen (verdere) achterstand oplopen
Altijd je vraag durven en kunnen stellen aan iemand die net dezelfde lesstof heeft gehad, zorgt er bij 98% van onze leerlingen voor dat zij geen (verdere) achterstand oplopen

– Kim van er Esch, onderwijskundige

Scheikunde bijles aan huis

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld om de schoolprestaties van jouw kind te verbeteren. Tegen een voordelig tarief komt een bijlescoach thuis langs om bijles te geven. Zo krijgt jouw kind wekelijks bijles van een professional. De app kan in de tussen tijd gebruikt worden om overal en altijd alle vragen te beantwoorden.
Een perfecte match: on demand online ondersteuning en een bijlesgever die wekelijks langs komt.

Vragen stellen over alle vakken

Onze app is ook te gebruiken wanneer je een vraag hebt over een ander vak. We zien bijvoorbeeld dat scholieren die moeite hebben met Scheikunde ook moeite hebben met de andere bètavakken: Natuurkunde en Wiskunde. Dit maakt de app van Mr. Chadd uniek. Wanneer de scholier klaar is met het scheikundehuiswerk, is binnen 10 seconden een nieuwe chat gestart om vragen te stellen over de andere bètavakken.

Bijles voor excellente studenten.

Bijles is er niet alleen om je scheikunde cijfer naar een voldoende te brengen maar ook om het maximale cijfer te behalen. Voor scholieren die na de middelbare school een scheikunde studie willen volgen aan de universiteit of het HBO, helpen onze bijlescoaches online en aan huis om de beste prestaties te behalen en uitstekend voorbereid te zijn voor scheikunde op wetenschappelijk niveau.

Wat is het tarief voor bijles aan huis en via de app?

We vragen een maandelijks tarief van €23,95 om de app te gebruiken. Hiermee heeft jouw kind toegang tot alle coaches van alle vakken. De app is er niet alleen voor scheikunde maar voor alle andere vakken waar jouw kind vragen over heeft. Zo ben je stukken voordeliger uit ten opzichte van traditionele bijlesaanbieders. Bijles aan huis wordt tegen een scherp tarief van €25,- per uur aangeboden.

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Voor bijles scheikunde geven ouders ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

  • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

  • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

  • Profijt hebben van een moderne leeromgeving dat aansluit bij modern onderwijs

  • Ervaren dat wij excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp