fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Scheikunde

Bijles Scheikunde

Bijles scheikunde

Scheikunde vraagt veel van scholieren. Je moet nieuwe concepten als moleculen en atomen begrijpen én abstracte vergelijkingen kunnen oplossen. Daarbij bestaat scheikunde ook nog uit een praktisch gedeelte. Als je de theorie niet snapt, haal je voor de proefjes in het lab geen voldoendes. Heeft je kind een achterstand opgebouwd? Dan valt het niet mee om die zonder hulp snel weg te werken. Met bijles scheikunde van Mr. Chadd krijgt je kind zowel de theorie als de praktijk weer onder de knie. Of we de bijles nu online of aan huis geven, je kind komt snel weer mee met de rest van de klas.

Of het nu gaat over atoombindingen of leren rekenen met mol – wij behandelen elke vraag tot je kind het snapt. En ontstaan er vragen buiten de wekelijkse bijles-uren om? Je kind stelt deze vragen eenvoudig op ons leerplatform, via de huiswerk-app. Onze vakcoaches zijn behalve deskundig ook goed bereikbaar via de computer, tablet of smartphone.

Scheikunde bijles aan huis

Mr. Chadd biedt online en offline ondersteuning. Onze bijles scheikunde is er voor alle leerniveaus: vwo, havo en vmbo. Als ouder of verzorger ontvang je een maandelijkse terugkoppeling over de voortgang. Zo krijg je inzicht in de voortgang van je kind. Wel zo prettig!

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles focussen we op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Ga voor een vliegende start met Mr. Chadd

Langdurig bijles nemen hoeft niet meer. Bij Mr. Chadd hebben we namelijk een methode ontwikkeld die effectiever en eenvoudiger is.

Je kind maakt bij ons een vliegende start. Hoe? Door de unieke combinatie van 1-op-1-bijles en onze huiswerk-app. Tijdens de persoonlijke bijlessen online of aan huis werken we opgebouwde achterstanden snel weg. Je kind raakt zo weer gemotiveerd. Daarnaast kan je kind onbeperkt vragen stellen op ons leerplatform. Op die manier houden onze coaches de motivatie hoog, ook buiten de vaste contactmomenten om.

Volgende fase: van bijles naar leerplatform

Gaan de cijfers omhoog? Komt je kind weer mee op klasniveau? Top! Dan heeft de bijles geholpen. Vanaf dat moment heb je genoeg aan app-only-ondersteuning via onze huiswerk-app. Je staat binnen 10 seconden in contact met een zorgvuldig geselecteerde vakcoach. Bij onze coaches kun je je vraag kwijt, hoe klein of groot ook. Dit kan via tekst, een foto of als spraakbericht. De wekelijkse bijles is niet meer nodig.

Ons leerplatform ondersteunt je kind voor een fractie van de prijs van bijles. Daarbij: via de app kun je vragen stellen voor elk vak, waaronder wiskunde of natuurkunde! Ook als je daar geen bijles voor hebt of had.

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Waarom bijles scheikunde bij Mr. Chadd?

De bijles scheikunde van Mr. Chadd ondersteunt je kind niet één dag, maar zeven dagen per week. Wij geven online of aan huis 1-op-1-begeleiding op een vast moment. Ons leerplatform helpt wanneer je kind buiten de bijles om even vastloopt. We connecten binnen 10 seconden, zodat je kind er nooit alleen voor staat.

Hoe graag je als ouder of verzorger je kind ook wilt helpen, soms ontbreekt het je gewoon aan kennis of tijd. Onze professionele bijlescoach neemt de hulp met huiswerk helemaal van je over. Wij zorgen dat het huiswerk voor scheikunde netjes op tijd af is. Dat scheelt frustratie in huis.

We zijn er altijd, ook ’s avonds en in het weekend. Of je kind nu ’s avonds huiswerk maakt of in een tussenuur; hij of zij kan met alle vragen bij ons terecht! Dit houdt de motivatie voor scheikunde hoog. Wij zorgen ervoor dat je kind snel weer meekomt tijdens de lessen en practica van scheikunde.

“In 2/3 van de Nederlandse gezinnen is ruzie over het huiswerk een dagelijks probleem. Met Mr. Chadd is dit verleden tijd.”

Kim van er Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Met zorg geselecteerde coaches van Mr. Chadd

Alle vakcoaches van Mr. Chadd zijn universitair geschoold. Zij kennen de lesstof als geen ander. We screenen ze allemaal op hun vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden door middel van assessments. Zo garanderen we dat je kind de beste hulp krijgt.

En er is meer. Onze coaches kunnen zich goed verplaatsen in je kind. Hoe groot of klein de achterstand bij scheikunde ook is, we zorgen dat je kind zich niet schaamt om vragen te stellen. De heldere uitleg en tips van onze coaches zorgen dat je kind de lesstof van scheikunde goed snapt.

Hoe ziet een bijlestraject voor scheikunde eruit?

Ben je klaar voor bijles scheikunde van Mr. Chadd? We zoeken een coach die precies aansluit bij de leersituatie van je kind. Tijdens de intake kijkt de coach goed naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Dan volgt de planning. Hier kun je als ouder of verzorger uiteraard bij aanwezig zijn. We houden rekening met de doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Alleen zo krijgt je kind de best mogelijke bijles.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp