Bijles voor scheikunde

Scheikunde vraagt veel van scholieren. Je moet nieuwe concepten als moleculen en atomen begrijpen én abstracte vergelijkingen kunnen oplossen. Daarbij bestaat scheikunde ook nog uit een praktisch gedeelte. Als je de theorie niet snapt, haal je voor de proefjes in het lab geen voldoendes. Heeft je kind een achterstand opgebouwd? Dan valt het niet mee om die zonder hulp snel weg te werken. Met bijles scheikunde van Mr. Chadd krijgt je kind zowel de theorie als de praktijk weer onder de knie. Of we de bijles nu online of aan huis geven, je kind komt snel weer mee met de rest van de klas.

Of het nu gaat over atoombindingen of leren rekenen met mol – wij behandelen elke vraag tot je kind het snapt. En ontstaan er vragen buiten de wekelijkse bijles-uren om? Je kind stelt deze vragen eenvoudig op ons leerplatform, via de huiswerk-app. Onze vakcoaches zijn behalve deskundig ook goed bereikbaar via de computer, tablet of smartphone.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Scheikunde bijles aan huis

Mr. Chadd biedt online en offline ondersteuning. Onze bijles scheikunde is er voor alle leerniveaus: vwo, havo en vmbo. Als ouder of verzorger ontvang je een maandelijkse terugkoppeling over de voortgang. Zo krijg je inzicht in de voortgang van je kind. Wel zo prettig!

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles focussen we op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Ga voor een vliegende start met Mr. Chadd

Langdurig bijles nemen hoeft niet meer. Bij Mr. Chadd hebben we namelijk een methode ontwikkeld die effectiever en eenvoudiger is.

Je kind maakt bij ons een vliegende start. Hoe? Door de unieke combinatie van 1-op-1-bijles en onze huiswerk-app. Tijdens de persoonlijke bijlessen online of aan huis werken we opgebouwde achterstanden snel weg. Je kind raakt zo weer gemotiveerd. Daarnaast kan je kind onbeperkt vragen stellen op ons leerplatform. Op die manier houden onze coaches de motivatie hoog, ook buiten de vaste contactmomenten om.

Volgende fase: van bijles naar leerplatform

Gaan de cijfers omhoog? Komt je kind weer mee op klasniveau? Top! Dan heeft de bijles geholpen. Vanaf dat moment heb je genoeg aan app-only-ondersteuning via onze huiswerk-app. Je staat binnen 10 seconden in contact met een zorgvuldig geselecteerde vakcoach. Bij onze coaches kun je je vraag kwijt, hoe klein of groot ook. Dit kan via tekst, een foto of als spraakbericht. De wekelijkse bijles is niet meer nodig.

Ons leerplatform ondersteunt je kind voor een fractie van de prijs van bijles. Daarbij: via de app kun je vragen stellen voor elk vak, waaronder wiskunde of natuurkunde! Ook als je daar geen bijles voor hebt of had.

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr. Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Waarom bijles scheikunde bij Mr. Chadd?

De bijles scheikunde van Mr. Chadd ondersteunt je kind niet één dag, maar zeven dagen per week. Wij geven online of aan huis 1-op-1-begeleiding op een vast moment. Ons leerplatform helpt wanneer je kind buiten de bijles om even vastloopt. We connecten binnen 10 seconden, zodat je kind er nooit alleen voor staat.

Hoe graag je als ouder of verzorger je kind ook wilt helpen, soms ontbreekt het je gewoon aan kennis of tijd. Onze professionele bijlescoach neemt de hulp met huiswerk helemaal van je over. Wij zorgen dat het huiswerk voor scheikunde netjes op tijd af is. Dat scheelt frustratie in huis.

We zijn er altijd, ook ’s avonds en in het weekend. Of je kind nu ’s avonds huiswerk maakt of in een tussenuur; hij of zij kan met alle vragen bij ons terecht! Dit houdt de motivatie voor scheikunde hoog. Wij zorgen ervoor dat je kind snel weer meekomt tijdens de lessen en practica van scheikunde.

Met zorg geselecteerde coaches van Mr. Chadd

Alle vakcoaches van Mr. Chadd zijn universitair geschoold. Zij kennen de lesstof als geen ander. We screenen ze allemaal op hun vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden door middel van assessments. Zo garanderen we dat je kind de beste hulp krijgt.

En er is meer. Onze coaches kunnen zich goed verplaatsen in je kind. Hoe groot of klein de achterstand bij scheikunde ook is, we zorgen dat je kind zich niet schaamt om vragen te stellen. De heldere uitleg en tips van onze coaches zorgen dat je kind de lesstof van scheikunde goed snapt.

Hoe ziet een bijlestraject voor scheikunde eruit?

Ben je klaar voor bijles scheikunde van Mr. Chadd? We zoeken een coach die precies aansluit bij de leersituatie van je kind. Tijdens de intake kijkt de coach goed naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Dan volgt de planning. Hier kun je als ouder of verzorger uiteraard bij aanwezig zijn. We houden rekening met de doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Alleen zo krijgt je kind de best mogelijke bijles.

Meest gestelde vragen over bijles voor scheikunde

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons