Huiswerkbegeleiding in Zwolle

Heeft je kind moeite zich te concentreren tijdens het maken van huiswerk? Dat kan flinke frustraties opleveren bij je kind en bij jou als ouder. Doordat de druk alleen maar toeneemt, wordt het maken van huiswerk een steeds zwaardere opgave. Weg motivatie en plezier!

Die negatieve spiraal is lastig op eigen kracht te doorbreken. Met de individuele huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd krijgen scholieren in Zwolle weer structuur en ritme. Onze huiswerkcoaches helpen actief met het plannen en maken van huiswerk. Binnen no-time groeit het zelfvertrouwen van je kind; hij of zij krijgt meer gedaan in minder tijd. We bieden huiswerkbegeleiding aan huis in Zwolle, maar ook online. Wat jij prettiger vindt!

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Zwolle biedt kansen

Zijn er vragen buiten de vaste huiswerkbegeleiding-uren om? Bij Mr. Chadd is dat geen probleem: je kind kan zelfs in een tussenuur of ’s avonds vragen stellen op ons online leerplatform. Onze geselecteerde vakcoaches staan klaar en helpen je kind binnen 10 seconden verder.

Mr. Chadd biedt huiswerkbegeleiding op maat aan. Dat begint met een intake, want we willen precies weten waar je kind tegenaan loopt. Op basis van de leerbehoefte maken we een duidelijke planning. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Als ouder of verzorger ontvang je iedere maand een terugkoppeling over de voortgang. Zo heb je volledig inzicht in de stappen die je kind zet.

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

  • Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd
  • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde motivatie en meer plezier

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

Mr. Chadd is meer dan persoonlijke huiswerkbegeleiding in Zwolle. Ook online bieden we hoogwaardige ondersteuning. Op ons leerplatform kan je kind via de Mr. Chadd huiswerk-app 7 dagen per week vragen stellen. Het voordeel? Het actief stellen van vragen stimuleert het leerproces en houdt de motivatie hoog.

Het leerplatform stelt je kind in staat vragen te stellen wanneer het hem of haar uitkomt. Niet wachten tot de volgende huiswerkbegeleiding, maar directe hulp. Liever geen telefoon in de buurt tijdens het maken van huiswerk? Onze app is ook beschikbaar op computer of tablet, voor alle vakken en alle niveaus.

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
  • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Huiswerkbegeleiding op locatie in Zwolle en via onze huiswerk-app

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.

Professionele coaches van Mr. Chadd

Al onze coaches zijn universitair geschoold. Dat geldt voor de huiswerkbegeleiders in Zwolle en voor de vakcoaches die helpen via de app. Ze zijn stuk voor stuk door een strenge selectie gekomen en beschikken over veel vakkennis en de juiste didactische vaardigheden. De begeleiders van Mr. Chadd creëren een vertrouwde omgeving waarin je kind zijn of haar motivatie en zelfvertrouwen terugvindt.

Lijkt de opgelopen achterstand onmogelijk weg te werken? Geen zorgen. Wij brengen structuur en rust tijdens de individuele begeleiding aan huis of online. Zo zorgen we dat je kind weer overzicht krijgt. Met onze leertips krijgt je kind in korte tijd meer gedaan. Ziet je kind door de bomen het bos niet meer? Onze hulp is altijd binnen handbereik.

Huiswerkbegeleiding voor alle niveaus en lesmethodes

Mr. Chadd biedt huiswerkbegeleiding voor alle Zwolse scholieren en studenten. Gaat je kind naar bijvoorbeeld de Thorbecke Scholengemeenschap of het Carolus Clusius College? Wij ondersteunen kinderen op alle niveaus: vmbo, havo en vwo.

Ook als student kun je bij ons terecht voor bijles of huiswerkbegeleiding in Zwolle. Bijvoorbeeld als je naar het Landstede of Deltion gaat.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Woon je in Zwolle of in de buurt van Zwolle, en zoek je huiswerkbegeleiding voor je kind? Bij huiswerkbegeleiding ligt de focus op het ‘leren leren’. In deze sessies stellen we doelen, wakkeren we de motivatie aan en beantwoorden we vragen zodat je kind zelfstandig verder kan met het huiswerk. Bijles draait meer om een specifiek vak. Hier spijkeren we je kind in korte tijd helemaal bij en zorgen we dat hij of zij snel weer kan meekomen met de klas.

Weet jij al hoe je je huiswerk het beste kun structureren, maar heb je moeite met een specifiek vak? Dan is bijles uitermate geschikt voor jou. Dit bieden we ook in Zwolle aan!

Huiswerkbegeleiding is een goede keuze als je kind zich moeilijk kan concentreren of motivatieproblemen heeft. Zijn juist specifieke vakken of onderwerpen lastig, zoals Frans of maatschappijleer? Dan is onze bijles geschikter. Bekijk hier het volledige overzicht met bijlesvakken.

Meest gestelde vragen over huiswerkbegeleiding in Zwolle

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['homework_assistance_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online huiswerkbegeleiding?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons