Bijles in Zwolle

Ben je op zoek naar bijles in Zwolle? Bij Mr. Chadd ben je aan het juiste adres! Opgelopen achterstanden zijn vaak lastig zelf weg te werken. In een krachtig 1-op-1-traject biedt onze professionele coach je kind de ondersteuning die hij of zij nodig heeft. Samen maken we de achterstand iedere week iets kleiner. Je kind haalt in no-time weer goede cijfers.

Moeite met de stelling van Pythagoras? Of de als/dan-constructie? Met de unieke bijles van Mr. Chadd zijn we er voor alle scholieren in Zwolle. Het bijlestraject bestaat uit wekelijkse 1-op-1-begeleiding en toegang tot ons online leerplatform. Wij geven voor ieder vak individueel bijles op locatie in Zwolle of in de regio Zwolle. Online bijles volgen kan natuurlijk ook.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Bijles in Zwolle biedt kansen

Op het leerplatform stel je eenvoudig vragen over ieder vak. Wij leggen uit en ondersteunen je kind zodat hij of zij zelf tot het goede antwoord komt. Deze aanpak geeft de cijfers een boost. Liever geen telefoon op het bureau tijdens het maken van huiswerk? De app is ook beschikbaar via tablet, laptop en computer.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Eindexamen? Voorkom stress!

Examenstress is frustrerend voor het hele gezin. Vooral als je kind een achterstand heeft opgelopen in een of meer vakken. Je wilt het liefst dat hij of zij meteen slaagt voor het examen. Maar misschien snap jij als ouder zelf ook niets van Nederlands of wiskunde. Mr. Chadd schiet te hulp.

Onze bijlescoach brengt rust en structuur. Samen met je zoon of dochter maakt de coach een overzichtelijke planning om naar het examen toe te werken. Door de gestructureerde aanpak en heldere uitleg van de bijlescoach krijgt je kind dat lastige vak steeds beter onder de knie. En de steun van onze coach geeft zelfvertrouwen. Hoezo examenstress?

Kickstart met bijles van Mr. Chadd

Jarenlang bijles volgen? Dat is niet meer nodig. Bij Mr. Chadd ontwikkelden we een methode die eenvoudiger en effectiever is.

Je kind maakt bij ons een vliegende start. Hoe? Doordat wij 1-op-1-bijles combineren met onze unieke huiswerk-app. In de persoonlijke bijles aan huis of online spijkeren wij je kind bij in een motiverende setting. Buiten de bijles-uren om kan je kind onbeperkt vragen stellen via de app, zodat de motivatie hoog blijft tot aan de volgende bijles. Hier staan de online bijlesdocenten altijd op stand-by. Zij beantwoorden de binnenkomende vragen direct, zodat je kind weer snel verder kan.

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Fase 2: van bijles naar leerplatform

Groeit het zelfvertrouwen van je zoon of dochter? Verbeteren de prestaties? Fijn! Dan werpt onze 1-op-1-bijles zijn vruchten af. Vanaf nu is on-demand ondersteuning via de app voldoende. Op dit leerplatform stelt je kind alle vragen die hij of zij heeft. Dit kan via tekstberichten, foto’s en zelfs met spraakberichten. De online bijles of bijles aan huis is niet meer nodig. Je kind komt weer mee met de klas en heeft genoeg aan ondersteuning via ons leerplatform.

Toegang tot de huiswerk-app kost maar een fractie van maandenlang bijles volgen. Extra handig: in de app kan je kind vragen stellen voor elk vak. Ook als je alleen bijles Frans of wiskunde hebt of had.

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Op zoek naar bijles Nederlands voor je kind? Is scheikunde of natuurkunde een knelpunt? Mr. Chadd heeft universitair geschoolde bijlescoaches voor ieder vak. Zij behandelen iedere vraag uitgebreid. Van atoombindingen tot zwaartekracht: wij zijn er voor elk vak en ieder niveau.

Als ouder of verzorger ontvang je maandelijks terugkoppeling over de bijles en de voortgang. Zo krijg je inzicht in de stappen die je kind zet. Wel zo transparant.

Mr. Chadd biedt offline én online hulp. Zwollenaren kunnen bij ons terecht voor bijles op elk niveau: vwo, havo en vmbo. Ook als student kun je onze bijles volgen, bijvoorbeeld als je naar Deltion of Landstede gaat.

Waarom bijles in Zwolle van Mr. Chadd?

Met de bijles van Mr. Chadd krijgt je kind altijd hoogwaardige ondersteuning. Dit lukt ons doordat we professionele bijles aan huis of online combineren met een uniek on-demand leerplatform. Buiten de bijles om staat je kind binnen 10 seconden in contact met een coach. Zo krijgt afleiding nooit een kans.

Die dagelijkse ondersteuning is ook prettig voor ouders: jij hoeft je geen zorgen meer te maken over dat lastige vak. Onze 1-op-1-coaches nemen het van je over. Met hun hulp is het huiswerk netjes en op tijd af. Dat scheelt jou tijd en frustratie.

Onze hulp is altijd binnen handbereik: overdag, ’s avonds en zelfs in het weekend. Zo houden we de motivatie hoog. Het maakt niet uit wanneer je huiswerk maakt, Mr. Chadd staat voor je klaar. Ons doel: zorgen dat je kind weer meekomt in de klas. De hogere cijfers maken de middelbare school snel weer leuk!

De universitair geschoolde coaches van Mr. Chadd

De coaches van Mr. Chadd zijn universitair geschoold. Zij beheersen de lesstof en leggen vlot en duidelijk uit. Hun vakinhoudelijke kennis is groot, hun didactische vaardigheden on point – hierop selecteren wij hen.

Onze coaches kunnen zich goed verplaatsen in je kind. Heeft je kind gewoon een duwtje in de juiste richting nodig of heeft hij of zij een flinke achterstand? We creëren een veilige omgeving waarin je kind iedere vraag durft te stellen. Door onze heldere uitleg presteert je kind snel weer beter.

Hoe ziet een bijlestraject in de regio Zwolle eruit?

Wil je bijles van Mr. Chadd? Wij vinden een geschikte coach in de regio Zwolle, die goed past bij de vraag van je kind. Het eerste contactmoment is de intake. Hierin kijkt de coach naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Vervolgens maken we samen de planning. Als ouder of verzorger kun je hier natuurlijk bij zijn. Om de best mogelijke bijles te garanderen, houdt de coach rekening met doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken.

Heb je meer moeite met bijvoorbeeld het plannen van je huiswerk? Dan is huiswerkbegeleiding misschien wel wat voor jou. Dit bieden we ook in Zwolle aan!

Meest gestelde vragen over bijles in Zwolle

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons