Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Huiswerkbegeleiding in Tilburg

Mr. Chadd biedt on demand huiswerkbegeleiding aan scholieren en studenten in Tilburg, de regio Tilburg en in de provincie Noord-Brabant, die het beste uit zichzelf willen halen of om beter te presteren voor een enkel of meerdere vwo-, havo- en vmbo-vakken.

Of je nou zit op de middelbare school (Voortgezet Onderwijs), studeert aan de Fontys Hogeschool Tilburg, Avans Hogeschool Tilburg of een MBO opleiding volgt, de huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd in Tilburg sluiten altijd aan bij jouw behoefte.

Grotere klassen zorgen voor een grotere behoefte aan huiswerkbegeleiding

Schoolklassen in Nederland worden steeds groter en gezien de overheidsinvesteringen in het onderwijsklimaat verwachten we dat dit de komende jaren niet gaat afnemen. Tilburg is een stad waar de hoeveelheid leerlingen per klas sneller gestegen dan in de andere grote steden. Dit is een kwalijke zaak aangezien wetenschappelijk onderzoek aantoont dat leerlingen die in kleinere klassen onderwijs krijgen een beter zelfvertrou-wen hebben, vaker hun diploma op tijd halen, vaker een vervolgopleiding doen en af-maken en makkelijker een baan vinden.
Uiteraard willen onderwijzers in Tilburg hetzelfde als de scholieren en ouders, kleinere klassen. In plaats van lesgeven is het tegenwoordig veel meer orde houden. Leraren in Tilburg willen ook liever kleinere klassen. In een volle klas zijn ze meer tijd kwijt aan orde houden. Leraren hebben tijdens de les minder tijd om aandacht te besteden aan indivi-duele leerlingen. Individuele aandacht zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken. Het inspireert, daagt uit en geeft leerlingen mee wat ze later nodig hebben. Leerlingen moeten de kans krijgen zich breed te ontwikkelen, niet alleen cognitief, maar ook sociaal-emotioneel.

De behoefte aan huiswerkbegeleiding neemt in Tilburg dan ook sterkt toe. De druk om te presteren en behalen van goede resultaten is hoog, maar de grote klassen zonder individuele aandacht sluiten daar niet goed bij aan. Het aanbod sluit echter niet aan bij de vraag, met lange wachtlijsten, grote klassen en minder aandacht voor het individu als gevolg. De onderwijsinspectie ziet het onderwijsniveau de laatste jaren dalen. Het sys-teem laat te weinig ruimte over voor maatwerk en het curriculum wordt afgewerkt zonder te kijken naar welke kinderen toe zijn aan een volgende stap.

"Onderwijs zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en uitzicht krijgen op goed werk."

– Kim van der Esch, CEO Mr. Chadd

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Tilburg biedt kansen

Mr. Chadd is moderne huiswerkbegeleiding dat leerlingen in Tilburg het beste uit henzelf helpt te halen terwijl ze sociaal en communicatief ontwikkelen. Binnen 10 seconden is er altijd een deskundige begeleider klaar om elke vraag die gesteld wordt te beantwoorden, ongeacht het tijdstip, vak en niveau. Dit biedt niet alleen lastenverlichting voor het reguliere onderwijs, maar verminderd ook stress voor ouder en kind en helpt elk kind het vermogen om vragen te stellen te ontplooien.

Het is belangrijk dat je presteert, maar het is belangrijker dat je het beste uit je-zelf haalt!

Huiswerkbegeleiding is dé oplossing voor Zwolse scholieren met huiswerkvragen. Wanneer je beter in staat bent om je huiswerk te plannen heb je het op tijd af en blijft er meer vrije tijd over. Daarnaast krijg je meer zelfvertrouwen en is er weinig ruimte voor schoolstress over. De sfeer thuis verbetert vaak doordat de conflicten over huiswerk maken niet langer nodig zijn. Huiswerk maken wordt weer leuk. Geen strijd, wel succes. Je zult zien dat de weg van zessen naar achten op je proefwerk en tentamens veel korter was dan gedacht.

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Met de huiswerkbegeleiding kun je:

 • (Leren) vragen stellen
 • Leren plannen en je overzicht vergroten
 • Controleren of je de stof goed begrijpt
 • Jezelf op toetsen en examens voorbereiden

Je leert zelfstandig alles uit je schoolresultaten te halen dat erin zit!

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Tilburg biedt kansen

Mr. Chadd is moderne huiswerkbegeleiding dat leerlingen in Tilburg het beste uit henzelf helpt te halen terwijl ze sociaal en communicatief ontwikkelen. Binnen 10 seconden is er altijd een deskundige begeleider klaar om elke vraag die gesteld wordt te beantwoorden, ongeacht het tijdstip, vak en niveau. Dit biedt niet alleen lastenverlichting voor het reguliere onderwijs, maar verminderd ook stress voor ouder en kind en helpt elk kind het vermogen om vragen te stellen te ontplooien.

Wat kan je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Tilburg huiswerkbegeleiding aan, per vwo-, havo- en vmbo-vak of overkoepelend.

 • Heb je geen moeite met specifieke vakken? Maar vindt je het lastig om overzicht te houden en je huiswerk te plannen, kies dan voor Mr. Chadd huiswerkbegeleiding. De Mr. Chadd begeleiders op de app kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kan.
 • Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan bij uitstek de tool voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo in de veilige omgeving naar jouw keuze. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.
 • Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.
 • Ben je aan het blokken voor je examens en kan je wel examentraining in Tilburg gebruiken? Stel je vragen waarop jij vastloopt aan de Mr. Chadd app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kan.

De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gegeven worden. Het is voor veel aanbieders van huiswerkbegeleiding in Tilburg daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op Reeshof College Tilburg, De Nieuwste School of het Odulphuslyceum zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2017 meer dan 885 leerlingen en studenten in Tilburg geholpen om te ontwikkelen en goede resultaten te behalen.

Ouders in Tilburg geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

 • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

 • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

 • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

 • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

 • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp