Huiswerkbegeleiding in Tilburg

Heeft je zoon of dochter moeite met huiswerk maken? Dat kan frustrerend zijn voor je kind, voor jou als ouder en misschien zelfs voor de rest van het gezin. Wanneer huiswerk zich opstapelt, wordt ook de motivatie er niet beter op. Het plezier is al snel ver te zoeken. En die berg huiswerk wordt steeds groter.

Met huiswerkbegeleiding in Tilburg van Mr. Chadd doorbreken we die negatieve spiraal. Onze geselecteerde huiswerkbegeleiders helpen je kind huiswerk te maken en te plannen. Binnen de kortste keren is je kind weer gemotiveerd en op de rit. Of je de huiswerkbegeleiding nu online wilt volgen of op locatie in Tilburg – alles is mogelijk bij Mr. Chadd.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Tilburg biedt kansen

Ontstaan er vragen buiten de huiswerkbegeleiding-uren om? Komt je kind er even niet uit? Op het leerplatform van Mr. Chadd kan je kind 7 dagen per week de hulp inschakelen van onze universitair geschoolde coaches. Via de app staan we binnen 10 seconden in contact.

We starten de huiswerkbegeleiding met een intake. Hierin kijkt de begeleider waar je kind tegenaan loopt en wat de struikelblokken zijn. Op basis van de leerbehoefte maken we samen een goede planning voor alle vakken. Daarna gaan we aan de slag! Als ouder of verzorger krijg je maandelijks een terugkoppeling over de voortgang van je kind. Zo heb je inzicht in de sprongen die hij of zij maakt.

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

  • Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd
  • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren en te plannen
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde motivatie en meer plezier

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

Onze huiswerkbegeleiding in Tilburg is uniek. Wij combineren 1-op-1-huiswerkbegeleiding met een online leerplatform. Hier kan je kind 7 dagen per week onbeperkt vragen stellen aan onze coaches. Kinderen leren het meeste wanneer ze actief vragen stellen: onze directe hulp via de app boost zo hun leerproces. En dat zie je al gauw terug in hogere cijfers.

Het maakt niet uit wanneer je kind huiswerk maakt. Je zoon of dochter kan op ieder moment vragen stellen via de huiswerk-app van Mr. Chadd. Wil je liever dat je kind zonder telefoon huiswerk maakt? Vragen stellen kan ook via de computer of tablet, voor alle vakken en elk niveau. Geselecteerde vakcoaches reageren binnen 10 seconden op de vraag van je kind!

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
  • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Huiswerkbegeleiding op locatie in Tilburg en via onze huiswerk-app

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.

Professionele coaches van Mr. Chadd

Alle coaches van Mr. Chadd zijn universitair geschoold; zowel de 1-op-1-huiswerkbegeleiders als de vakcoaches die je kind via de app ondersteunen. We selecteren op vakkennis en didactische vaardigheden. Onze coaches beheersen dus niet alleen de vakken, maar begeleiden ook op een plezierige en duidelijke manier en kunnen de lesstof goed uitleggen. Het zelfvertrouwen van je kind groeit en er ontstaat meer plezier in het maken van huiswerk.

Loopt je zoon of dochter een huiswerk-achterstand op in de les? Maak je geen zorgen. Onze coaches creëren een vertrouwde omgeving in de individuele begeleiding aan huis of online. Met deze aanpak maakt je zoon of dochter snel sprongen. Door de goede planning en duidelijke afspraken weet je kind precies waar hij of zij aan toe is. Vanaf nu is het huiswerk netjes op tijd af.

Huiswerkbegeleiding voor alle niveaus en lesmethodes

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd is beschikbaar voor alle middelbare scholieren in Tilburg. We ondersteunen alle niveaus: vmbo, havo en vwo. Zit je kind bijvoorbeeld op het Beatrix College of De Nieuwste School? Onze huiswerkbegeleiders staan klaar!

Wist je dat ook studenten bij Mr. Chadd terecht kunnen voor huiswerkbegeleiding? Onze coaches helpen al veel studenten van het ROC Tilburg of Helicon structuur in hun werk aan te brengen.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Woon je in Tilburg en weet je niet of je kind huiswerkbegeleiding of bijles nodig heeft? Tijdens huiswerkbegeleiding ligt de focus op ‘leren leren’. We maken een planning voor alle vakken en brengen structuur aan. Bijles is erop gericht om snel een vakspecifieke achterstand weg te werken.

Als je kind concentratie- of motivatieproblemen heeft, is huiswerkbegeleiding een goede keuze. Loopt je kind achter bij één specifiek vak, zoals economie of Engels? Dan is bijles effectiever; met onze persoonlijke of online bijles komt je kind binnen no-time weer mee met de klas. Kijk hier voor het volledige overzicht van bijlesvakken.

Meest gestelde vragen over huiswerkbegeleiding in Tilburg

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['homework_assistance_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online huiswerkbegeleiding?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons