Bijles in Tilburg

Heb je bijles nodig in Tilburg? De coaches van Mr. Chadd staan voor je klaar! Een opgelopen achterstand is moeilijk weg te werken zonder extra hulp. Daarom krijgt je kind in ons intensieve 1-op-1-bijlestraject de volle aandacht. Met de ondersteuning van onze professionele bijlescoach wordt de achterstand elke week kleiner. Binnen no-time presteert je kind weer op klasniveau en met plezier!

De bijles van Mr. Chadd is uniek in Tilburg. Moeite met de hefboomwet? Of krijgt je kind het rekenen met procenten niet onder de knie? Wij combineren intensieve 1-op-1-begeleiding met toegang tot ons online leerplatform. Je kunt bij ons terecht voor individuele bijles voor elk vak in Tilburg en de regio Tilburg. De bijles is natuurlijk ook online te volgen.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Bijles in Tilburg biedt kansen

Ons leerplatform geeft de cijfers van je kind een boost. Via de app kan je kind hier vragen stellen over elk vak. Liever geen telefoon op tafel tijdens het huiswerk maken? De Mr. Chadd-app is ook beschikbaar op je computer of tablet.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Eindexamen? Voorkom stress!

Examenstress is zwaar voor het hele gezin. Vooral als je zoon of dochter een achterstand heeft opgelopen in een of meer vakken. Gaat hij of zij zakken als er niet flink wordt aangepakt? Snap jij als ouder zelf ook niets van wiskunde? Mr. Chadd staat klaar voor je kind.

Onze bijlescoach zorgt voor rust en structuur. Samen met de scholier maakt de coach een overzichtelijke planning om naar het examen toe te werken. Door de gestructureerde aanpak en heldere uitleg van de bijlescoach krijgt je kind dat lastige vak steeds beter onder de knie. En de steun van onze coach geeft zelfvertrouwen. Hoezo examenstress?

Kickstart je bijles met Mr. Chadd

Lange tijd bijles volgen is niet meer nodig. Bij Mr. Chadd hebben we een bewezen methode ontwikkeld die effectiever en eenvoudiger is.

Bij Mr. Chadd gaan we voor een vliegende start! Hoe? Door de combinatie van onze 1-op-1-bijles en een unieke huiswerk-app. De persoonlijke bijles aan huis of online zorgt voor een solide basis. Hierin werken we de achterstanden weg en wakkeren we de motivatie van je kind aan. Met ons leerplatform houden we de motivatie ook buiten de bijles-uren hoog. Je kind kan via de app onbeperkt vragen stellen. Binnen 10 seconden helpen onze universitair geschoolde coaches hem of haar verder. Ze geven geen antwoorden, maar helpen je kind om de lesstof te begrijpen en zelf tot het juiste antwoord te komen.

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Volgende stap: van bijles naar leerplatform

Presteert je kind beter? Gaan de cijfers van je zoon of dochter omhoog? Mooi zo! De 1-op-1-bijles werpt z’n vruchten af. Dit betekent dat je kind klaar is voor de switch naar begeleiding via het leerplatform. Vragen stellen kan hier via tekstberichten, foto’s en spraakberichten. De online begeleiding van onze coaches op het leerplatform is genoeg om goed te blijven presteren zonder persoonlijke bijles.

De ondersteuning via ons leerplatform is nog steeds hoogwaardig. En een mooie bonus: het is stukken goedkoper dan langdurig bijles blijven volgen. In onze app stel je vragen over meerdere vakken. Het maakt niet uit voor welk vak je kind bijles heeft of had: Fransgeschiedenis of scheikunde.

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Heeft je zoon of dochter bijles nodig voor scheikunde? Zoek je hulp bij vakken als Duits of Frans? Maak je geen zorgen: Mr. Chadd heeft voor ieder vak een bijlesdocent in Tilburg en omstreken. Wij behandelen iedere vraag uitgebreid: van het oplossen van reactievergelijkingen tot wederkerende werkwoorden.

We sturen je als ouder of verzorger maandelijks een terugkoppeling over de bijlessen. Zo krijg je goed inzicht in de stappen die je kind zet. Wel zo fijn!

Met onze offline én online bijles-hulp staan we altijd klaar voor je kind. We geven bijles aan middelbare scholieren uit Tilburg van alle niveaus: vmbo, havo en vwo. Ook als mbo-student kun je bij ons terecht voor online bijles of bijles aan huis, voor hulp bij vakken op bijvoorbeeld het ROC Tilburg.

Waarom bijles in Tilburg van Mr. Chadd?

Met de offline én online hulp van Mr. Chadd bieden wij je kind altijd gepaste ondersteuning. We combineren intensieve 1-op-1-begeleiding met ons online leerplatform: een aanpak die loopt als een trein. Doordat onze coaches binnen 10 seconden via de app te hulp schieten, blijft je kind ook buiten de bijlessen gemotiveerd.

Onze bijles-methode heeft ook voor jou als ouder of verzorger een groot voordeel. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken of het wel goed komt met dat ene probleemvak. De geselecteerde vakcoach helpt je kind en zorgt dat het huiswerk op tijd af is. Dat scheelt jou tijd en frustratie.

Via de app zijn we altijd beschikbaar, ook ’s avonds en in het weekend. Dit doen we met een goede reden: door bij alle huiswerkmomenten aanwezig te zijn, raakt je kind minder snel afgeleid. Met de directe hulp van onze vakcoach presteert je zoon of dochter snel weer beter.

Geselecteerde coaches van Mr. Chadd

Al onze vakcoaches zijn universitair geschoold, bijvoorbeeld aan Tilburg University. Ze beheersen de lesstof en kunnen je kind heldere uitleg geven. Naast vakinhoudelijke kennis beschikken onze bijlesdocenten over eersteklas didactische vaardigheden.

De coaches van Mr. Chadd kunnen zich door hun leeftijd goed in je kind verplaatsen. Ook creëren ze een positieve leeromgeving. Je kind voelt zich vrij om vragen te stellen, hoe groot of klein de achterstand ook is.

Hoe ziet een bijlestraject in de regio Tilburg eruit?

Bijles bij Mr. Chadd begint met het selecteren van een geschikte bijlesdocent voor je kind. Hij of zij doet vervolgens de intake, waarin we kijken naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau. Op basis hiervan maakt de bijlesdocent samen met je kind een heldere planning. Natuurlijk kun je hier als ouder of verzorger gewoon bij zijn. In de planning houden we rekening met doelstellingen, toetsmomenten, de lesmethode en struikelblokken. Met deze kick-off op maat leggen we een sterke basis voor een snelle route naar mooie cijfers.

Begrijp je de stof tijdens de les, maar vind je het nog lastig om thuis aan het werk te gaan? Dan is huiswerkbegeleiding zeker wat voor jou. Dit bieden we ook in Tilburg aan!

Meest gestelde vragen over bijles in Tilburg

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons