Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Als je kind moeite heeft met het maken van huiswerk, is dat erg frustrerend. In de eerste plaats voor je kind, maar ook voor jou als ouder. De druk neemt toe en huiswerk maken lijkt een onmogelijke opgave. Daardoor verdwijnt de motivatie en heeft je kind geen plezier meer in school.

Om de negatieve spiraal te doorbreken, biedt huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd in Amsterdam uitkomst. Onze huiswerkbegeleiders motiveren je kind, helpen met plannen en ondersteunen in het maken van huiswerk. Je kunt de huiswerkbegeleiding op locatie in Amsterdam of online volgen.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Amsterdam biedt kansen

Ontstaan er vragen buiten de huiswerkbegeleiding om? Dan kan je kind die stellen via de huiswerk-app op ons leerplatform. Binnen 10 seconden is er contact met een van onze zorgvuldig geselecteerde vakcoaches!

Voor onze huiswerkbegeleiding op maat beginnen we altijd met een intake: waar loopt je kind tegenaan en waar moeten we aan werken? Op basis van de leerbehoefte maken we een heldere planning. Dan gaan we samen aan de slag! Ouders krijgen iedere maand terugkoppeling over de voortgang. Wel zo transparant.

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

  • Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd
  • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde motivatie en meer plezier

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

Mr. Chadd is meer dan huiswerkbegeleiding in Amsterdam. Je kind kan namelijk ook online op onze hulp rekenen. Leren begint met vragen. En dankzij onze huiswerk-app kan jouw kind altijd elke vraag stellen. Hiermee verbetert het leerproces van je kind en gaan de cijfers al gauw vooruit.

Als je kind een vraag heeft, kan die worden gesteld via de huiswerk-app van Mr. Chadd. Liever geen telefoon tijdens het maken van huiswerk? Vragen stellen kan net zo makkelijk via pc, laptop of tablet. Bij ons kan je kind terecht met alle vragen, voor alle vakken en alle niveaus. Binnen 10 seconden is er contact met een van onze zorgvuldig geselecteerde vakcoaches!

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
  • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Huiswerkbegeleiding op locatie in Amsterdam en via onze huiswerk-app

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.

De coaches van Mr. Chadd: strenge selectie

Onze universitair geschoolde coaches zijn professionals met kennis van zaken. Zowel de coaches die de individuele huiswerkbegeleiding geven als de vakcoaches via de app. Ze zijn gescreend op vakinhoudelijke kennis, didactiek en snelheid. Bovendien kunnen ze zich goed verplaatsen in je kind. Het maakt voor hen niet uit of de 1-op-1-begeleiding aan huis of online is. Ze weten precies hoe ze het zelfvertrouwen van je kind kunnen verhogen.

Ook al heeft je kind een flinke achterstand, onze coaches zijn een stok achter de deur en zorgen dat er meer wordt gedaan in minder tijd. Ze maken iedere week een heldere huiswerkplanning, zodat je kind structuur heeft. De begeleider leert je kind zelf ook structuur aan te brengen. Het maakt hierbij niet uit of je kiest voor online huiswerkbegeleiding of begeleiding aan huis.

Huiswerkbegeleiding voor alle niveaus en lesmethodes

Onze huiswerkbegeleiding is geschikt voor alle Amsterdamse scholieren en studenten. We bieden begeleiding op ieder niveau: vwo, havo en vmbo. Scholieren van het Montessori Lyceum Amsterdam, Fons Vitae Lyceum en het Barlaeus Gymnasium gingen je voor.

Volgt je zoon of dochter een mbo-opleiding, bijvoorbeeld aan het ROC van Amsterdam, en heeft hij of zij hulp nodig met een specifiek vak? Ook studenten zijn welkom voor bijles of huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Twijfel je tussen huiswerkbegeleiding in Amsterdam en bijles? Het belangrijkste verschil tussen bijles en huiswerkbegeleiding is dat huiswerkbegeleiding in het teken staat van ‘leren leren’. Zo wordt er een planning gemaakt voor het huiswerk van alle vakken. Bijles is toegespitst op het wegwerken van een achterstand voor een specifiek vak.

Weet jij al hoe je je huiswerk het beste kun structureren, maar heb je moeite met een specifiek vak? Dan is bijles uitermate geschikt voor jou. Dit bieden we ook in Amsterdam aan!

Als je kind motivatieproblemen of faalangst heeft, is huiswerkbegeleiding een goede keuze. Is het juist een specifiek vak waar je kind moeite mee heeft, zoals Latijnwiskunde of economie? Moet je zoon of dochter examen doen en loopt de stress hoog op? Dan is bijles waarschijnlijk een betere oplossing. Kijk hier voor het volledige overzicht van bijles-vakken.

Meest gestelde vragen over huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['homework_assistance_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online huiswerkbegeleiding?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons