Bijles in Amsterdam

Ben je op zoek naar bijles in Amsterdam? Mr. Chadd staat voor je klaar! Als je kind eenmaal een achterstand heeft opgelopen, is het heel moeilijk om die op eigen kracht weg te werken. Geen zorgen: in ons intensieve 1-op-1-traject krijgt je kind de volle aandacht. Met onze professionele coach wordt de achterstand iedere week een stukje kleiner. Je kind doet binnen no-time weer mee in de klas.

Weten hoe je de standaardafwijking berekent? Of hoe je het beste Franse zinnen vertaalt? Mr. Chadd biedt een unieke bijles-methode in Amsterdam. Hierin combineren we intensieve 1-op-1-begeleiding met toegang tot onze huiswerk-app. Wij geven voor ieder vak individueel bijles in Amsterdam of in de regio Amsterdam – dit kan thuis of online!

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Bijles in Amsterdam biedt kansen

Ons leerplatform is de perfecte aanvulling op individuele bijles. Hier stelt je kind makkelijk iedere vraag buiten de bijles-uren om. Daarmee houden we de motivatie en betrokkenheid hoog, en krijgen de cijfers een echte boost. Vragen stellen kan gewoon via onze app. Liever geen telefoon tijdens huiswerk-momenten? Ons leerplatform is net zo eenvoudig bereikbaar via laptop, tablet en computer.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Examenstress voorkomen

Doet je zoon of dochter dit jaar examen en neemt de stress toe? Is er al een kleine achterstand en wil je erger voorkomen? Of gaat alles goed, behalve dat ene lastige vak? Mr. Chadd staat voor je klaar.

De samenwerking met onze bijlescoach geeft structuur en rust. Samen met je kind maakt de coach een overzicht van de lesstof en een planning om naar de examens en toetsen toe te werken. Alleen al door de steun van de bijlescoach halen de meeste scholieren opgelucht adem. En door het probleem op een gestructureerde manier aan te pakken, neemt hun zelfvertrouwen én de beheersing van het vak elke week toe.

Kickstart je bijles met Mr. Chadd

Langdurig bijles afnemen? Dat is niet meer van deze tijd. De methode die Mr. Chadd heeft ontwikkeld, is effectiever en eenvoudiger. 

Bij ons is je kind verzekerd van een vliegende start. Wij combineren 1-op-1-bijles met onze unieke huiswerk-app. In de persoonlijke bijles aan huis werken we de opgelopen achterstanden weg en bouwen we aan de motivatie van je kind. Wil je de bijles online volgen? Dat kan natuurlijk ook! De motivatie blijft hoog doordat je kind tussen de bijlessen door ongelimiteerd vragen kan stellen via de app. Onze gescreende vakcoaches reageren binnen 10 seconden op iedere vraag die je kind stelt op het leerplatform.

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Fase 2: van bijles naar leerplatform

Verbeteren de prestaties van je zoon of dochter? Gaan de cijfers omhoog? Mooi zo! Dat betekent dat onze 1-op-1-bijles aan huis heeft geholpen. Dit is het moment dat je kunt overstappen naar app-only-begeleiding. Via de app kan je kind op ons leerplatform iedere vraag stellen aan de coaches. Met tekstberichten, maar ook met foto’s van de vraag of zelfs met spraakberichten. In deze fase is bijles niet meer nodig. Je zoon of dochter heeft genoeg aan de begeleiding op ons leerplatform.

Je kind houdt hoogwaardige ondersteuning met onze huiswerk-app. Het mooie is dat dit stukken goedkoper is dan bijles blijven volgen. Extra voordeel: je kind kan in de app vragen stellen over ieder vak. Ook als je bijvoorbeeld alleen 1-op-1-bijles Duits of Latijn hebt of had.

Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr. Chadd-leerplatform
Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Heeft je kind bijles nodig voor wiskunde? Is Nederlands of Engels juist een struikelblok? Wij hebben voor ieder vak universitair geschoolde bijlescoaches. Zij geven uitgebreid uitleg over iedere vraag. Van haakjes wegwerken tot een zakelijke brief in het Engels: wij zijn er voor ieder vak en ieder niveau.

Met bijles van Mr. Chadd krijg je maandelijks een terugkoppeling over de voortgang van je kind. Zo heb je altijd inzicht in de stappen die we zetten. Wel zo transparant.

Mr. Chadd staat klaar voor je kind, online én offline. Je kunt als Amsterdammer bij ons terecht voor bijles op ieder niveau: vwo, havo en vmbo. Ook studenten van bijvoorbeeld het ROC van Amsterdam en het EuroCollege kunnen bijlessen volgen bij Mr. Chadd.

Waarom bijles in Amsterdam van Mr. Chadd?

Met de bijles van Mr. Chadd heeft je kind altijd ondersteuning. Of de intensieve bijles nu op locatie of online is, je hebt altijd toegang tot ons leerplatform. Je kind krijgt via de app binnen 10 seconden contact met een coach. Er is dus altijd iemand beschikbaar om je kind te helpen met huiswerk.

Dat betekent ook dat je je als ouder of verzorger niet meer druk hoeft te maken over de probleemvakken. Met de hulp van onze 1-op-1-coaches is het huiswerk netjes op tijd af. Dat scheelt jou tijd en frustratie.

Wij staan overdag, ’s avonds en in het weekend klaar voor iedere vraag. Dat betekent dat je kind altijd vragen aan ons kan stellen, wanneer hij of zij ook huiswerk maakt. Zo houden we de motivatie en betrokkenheid op peil. Met onze bijles komt je kind weer mee in de klas en schieten de cijfers omhoog. School wordt weer leuk!

Universitair geschoolde coaches van Mr. Chadd

Al onze coaches zijn universitair geschoold. Dat betekent dat ze de lesstof helemaal kunnen doorgronden. Hun vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden zijn van hoog niveau. Ze geven vlot en duidelijk uitleg.

Bij Mr. Chadd vind je alleen coaches die zich goed kunnen verplaatsen in je kind. Hoe groot de achterstand ook is, je kind voelt zich veilig om iedere vraag te stellen. Door de duidelijke uitleg krijgt je kind de lesstof snel weer onder de knie.

Hoe ziet een bijlestraject in de regio Amsterdam eruit?

Wil je bijles van Mr. Chadd? Wij vinden een geschikte coach voor je in Amsterdam of in de regio Amsterdam, die precies past bij wat je kind nodig heeft. In de intake kijkt de coach naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. De coach en de leerling maken vervolgens samen een planning. Als je wilt, kun je hier uiteraard bij zijn. In de planning houdt de coach rekening met doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Zo krijgt je kind de best mogelijke bijles.

Heb je meer moeite met bijvoorbeeld het plannen van je huiswerk? Dan is huiswerkbegeleiding misschien wel wat voor jou. Dit bieden we ook in Amsterdam aan!

Meest gestelde vragen over bijles in Amsterdam

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons