Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 08.30 tot 21.30
Vrijdag: 8:30 tot 15:30
Zaterdag: 9:30 tot 15:30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Huiswerkbegeleiding in Den Haag van Mr. Chadd

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Huiswerkbegeleiding in Den Haag, 1-op-1 en online via de app

Mr. Chadd biedt on-demand huiswerkbegeleiding aan scholieren en studenten in Den Haag, de regio Den Haag en in de Provincie, die het beste uit zichzelf willen halen of om beter te presteren voor een enkel of meerdere vwo-, havo- en vmbo-vakken.

Of je nou zit op de middelbare school of een mbo-opleiding volgt, de bijlesdocenten van Mr. Chadd in Leiden sluiten aan op jouw leerbehoefte. Studenten van de Haagse Hogeschool helpen wij zich voor te bereiden op hun startvaardighedentoetsen en heb je als wo-student aan de Universiteit Leiden (UL) moeite met statistiek, ook dan helpt Mr. Chadd je verder.

Op deze pagina vind je:

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Den Haag biedt kansen aan elke leerling

Door middel van onze huiswerkbegeleiding in Den Haag krijg je actieve en persoonlijke begeleiding op jouw niveau waardoor je gestimuleerd wordt het beste uit jezelf te halen.

Huiswerkbegeleiding is dé oplossing voor Haagse scholieren met huiswerkvragen. Wanneer je beter in staat bent om je huiswerk in te plannen heb je het zonder stress op tijd af en blijft er meer vrije tijd over. Daarnaast helpt het natuurlijk om je zelfvertrouwen te verbeteren. Dit is wel zo lekker voor de sfeer thuis, doordat de conflicten over het maken van huiswerk niet langer nodig zijn. Huiswerk maken wordt weer leuk met Mr. Chaddd. Geen strijd, wel succes. Je zult zien dat de weg van zessen naar achten op je proefwerken en tentamens veel korter was dan je dacht.

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Door middel van huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd kun je:

 • (Leren) hoe je vragen het beste kunt stellen
 • Leren plannen en je overzicht vergroten
 • Controleren of je de stof goed begrijpt
 • Jezelf op toetsen en examens voorbereiden

Je leert zelfstandig alles uit je schoolresultaten te halen dat erin zit!

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

25 euro per uur
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

20 euro per uur
 • 10 lessen (60 min)
 • 1 maand gratis de Mr. Chadd app
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

Voor iedereen een passend aanbod
 • In overleg

Wat kun je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Den Haag huiswerkbegeleiding aan, per vwo-, havo- en vmbo-vak of overkoepelend.

 • Heb je geen moeite met specifieke vakken, maar vindt je het lastig om overzicht te houden en je huiswerk te plannen? Kies dan voor Mr. Chadd huiswerkbegeleiding. De Mr. Chadd begeleiders op de App kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kunt.
 • Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan het middel bij uitstek voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo, waar het jou uitkomt, gewoon thuis op de bank. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.
 • Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.
 • Ben je aan het blokken voor je examens en kan je wel examentraining in Den Haag gebruiken? Stel de vragen waarop jij vastloopt aan de Mr. Chadd app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kunt.

“Door het gebruik van een online leermiddel als Mr. Chadd, gaan de prestaties van 86% van onze leerlingen al binnen een maand omhoog.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gebruikt worden. Het is voor veel aanbieders van huiswerkbegeleiding in Den Haag daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op de Haagse Hogeschool of het Heldring College zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2019 meer dan 975 leerlingen en studenten in Den Haag geholpen om te ontwikkelen en goede resultaten te behalen.

Ouders in Den Haag geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

 • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

 • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

 • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

 • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

 • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp