Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Heeft je kind moeite met huiswerk maken? Dat kan voor veel frustratie zorgen bij je kind en bij jou als ouder. De druk loopt op, waardoor huiswerk steeds meer een strijd wordt. De motivatie en het plezier zijn ver te zoeken.

Het is lastig om de negatieve spiraal te doorbreken. Gelukkig biedt huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd in Den Haag uitkomst. Onze huiswerkbegeleiders helpen Haagse scholieren en studenten met plannen en huiswerk maken. Met hun ondersteuning keert de motivatie weer terug. Wij geven huiswerkbegeleiding op locatie in Den Haag én online. Wat jij het prettigst vindt.

Heeft je kind een vraag buiten de huiswerkbegeleiding-uren? Geen probleem! Die kan hij of zij altijd stellen op ons leerplatform. Via de app is er binnen 10 seconden contact met een van onze universitair geschoolde vakcoaches!

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Den Haag biedt kansen

De huiswerkbegeleiding op maat begint altijd met een intakegesprek. De begeleider kijkt waar je kind precies tegenaan loopt en waar hij of zij aan moet werken. We maken een heldere planning op basis van de leerbehoefte van je kind. Dan kunnen we samen aan de slag! Als ouder of verzorger krijg je elke maand een terugkoppeling over de voortgang van je kind. Zo heb je inzicht in de stappen die je zoon of dochter zet.

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

  • Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd
  • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde motivatie en meer plezier

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

Mr. Chadd is meer dan huiswerkbegeleiding in Den Haag. We staan namelijk ook online klaar voor scholieren. Leren begint met vragen. En dankzij onze huiswerk-app kan jouw kind altijd elke vraag stellen. Hiermee geven we het leerproces van je kind een boost. Dat zie je al gauw terug in de schoolresultaten.

Op het moment dat je kind een vraag heeft, kan hij of zij die stellen in de huiswerk-app van Mr. Chadd. Heb je liever niet dat je kind een telefoon bij zich heeft tijdens het maken van huiswerk? Vragen stellen kan net zo makkelijk via pc of tablet. Elke vraag is welkom, voor alle vakken en alle niveaus. Onze zorgvuldig geselecteerde coaches reageren binnen 10 seconden!

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
  • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Huiswerkbegeleiding op locatie in Den Haag en via onze huiswerk-app

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.

Professionele coaches van Mr. Chadd

Al onze begeleiders zijn universitair geschoold. Dat geldt voor de coaches die de 1-op-1-huiswerkbegeleiding geven en voor de vakcoaches die via de app helpen. Onze coaches hebben stuk voor stuk een strenge selectieprocedure doorlopen. Ze hebben hoogwaardige vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden. De begeleiders van Mr. Chadd hebben een positieve werkhouding en kunnen zich goed verplaatsen in je kind. Ze weten precies hoe ze het zelfvertrouwen van je kind kunnen vergroten.

Heeft je kind een flinke achterstand? Geen zorgen. Onze coaches werken thuis en online als een stok achter de deur. Ze zorgen ervoor dat je kind meer gedaan krijgt in minder tijd. Met een wekelijkse huiswerkplanning zorgen ze voor structuur en regelmaat, ook buiten de individuele begeleiding aan huis of online om.

Huiswerkbegeleiding voor alle niveaus en lesmethodes

Onze huiswerkbegeleiding is er voor alle Haagse scholieren die bijvoorbeeld op het Segbroek College of het Esloo College zitten. We bieden begeleiding op ieder niveau: vmbo, havo en vwo.

Ook studenten zijn welkom voor bijles of huiswerkbegeleiding. Bijvoorbeeld jongeren die een opleiding volgen aan het ROC Mondriaan.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Woon je in Den Haag en twijfel je tussen huiswerkbegeleiding en bijles? Het grootste verschil tussen bijles en huiswerkbegeleiding is dat huiswerkbegeleiding vooral draait om ‘leren leren’. Zo wordt bij huiswerkbegeleiding een planning gemaakt voor het huiswerk van alle vakken. We leren je kind ook zelf te structureren tijdens huiswerkbegeleiding. Bijles is gericht op het wegwerken van een achterstand voor een specifiek vak.

Alle aspecten van het ‘leren leren’ onder controle, maar nog moeite met specifieke stof? Dan is bijles misschien wel wat voor jou. Dit bieden we ook in Den Haag aan!

Huiswerkbegeleiding is een goede keuze als je kind motivatieproblemen heeft, of last heeft van faalangst. Heeft je kind een achterstand opgelopen voor een specifiek vak, zoals bedrijfseconomie of natuurkunde? Of staat er een examen voor de deur? Dan is bijles waarschijnlijk een betere keus. Kijk hier voor het volledige overzicht van bijlesvakken.

Meest gestelde vragen over huiswerkbegeleiding in Den Haag

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['homework_assistance_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online huiswerkbegeleiding?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons