Bijles in Den Haag

Op zoek naar de beste bijles in Den Haag? Bij Mr. Chadd zit je goed! Als je kind een achterstand heeft opgelopen, is het erg lastig om die op eigen kracht weg te werken. Geen zorgen: met Mr. Chadd volgt je kind een intensief 1-op-1-traject, waarbij een professionele vakcoach 100% aandacht heeft voor je kind. Zo verkleinen we snel de achterstand. Binnen de kortste keren is je kind weer op klasniveau.

Weten hoe je algebraïsch moet oplossen? Of hoe het zit met de opbouw van DNA? Wij geven bijles in Den Haag voor elk niveau. We combineren intensieve 1-op-1-begeleiding met toegang tot ons online leerplatform. Mr. Chadd geeft bijles in Den Haag en in de regio Den Haag voor elk vak. Wil je de bijles online volgen? Dat kan natuurlijk ook!

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Bijles in Den Haag biedt kansen

Op ons leerplatform kan je kind iedere vraag altijd kwijt. Door deze directe ondersteuning boosten we de cijfers van je kind. Liever geen telefoon tijdens huiswerkuren? Ons leerplatform is ook via de laptop of tablet beschikbaar.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Geen examenstress met Mr. Chadd

Staat het examen voor de deur en neemt de examenstress toe? Loopt je kind achter met scheikunde en wil je erger voorkomen? Of staan alle signalen op groen, behalve voor Nederlands of geschiedenis? Mr. Chadd biedt hulp.
Onze bijlescoach brengt rust en structuur. Samen met je kind maakt de coach een duidelijke planning om de examens voor te bereiden. Alleen al de steun van de bijlescoach geeft de meeste scholieren meer zelfvertrouwen. En door het probleem op een gestructureerde manier aan te pakken, neemt de beheersing van scheikunde, Nederlands of geschiedenis elke week toe. Geen examenstress meer!

Kickstart je bijles met Mr. Chadd

Het is niet meer van deze tijd om langdurig bijles te volgen. Sterker nog: wij hebben een effectievere en eenvoudigere methode ontwikkeld.

Bij Mr. Chadd maakt je kind gegarandeerd een vliegende start met de slimme combinatie van 1-op-1-begeleiding en een uniek online leerplatform. In de persoonlijke bijlessen aan huis of online richten we ons op het inhalen van de achterstand, hoe groot ook. Met het leerplatform houden we je kind gemotiveerd. Hier kan je zoon of dochter buiten de bijles-uren om namelijk terecht met alle mogelijke vragen over de lesstof van elk vak. Universitair geschoolde vakcoaches helpen je kind binnen 10 seconden verder.

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Fase 2: van bijles naar leerplatform

Zie je de prestaties van je zoon of dochter verbeteren? Gaan ook de cijfers omhoog? Kijk, dat betekent dat de 1-op-1-bijles op maat heeft geholpen. In de volgende fase is app-only-begeleiding voldoende. Ook hier kan je kind rekenen op hoogwaardige begeleiding. Iedere vraag is welkom en wordt beantwoord door de beste coaches. En we zijn hartstikke flexibel: vragen stellen kan via tekstbericht, foto’s en spraakberichten. Doordat de achterstanden zijn weggewerkt, is begeleiding via de app genoeg.

Op het leerplatform heeft je kind altijd toegang tot de hoogwaardige ondersteuning die hij of zij gewend is van onze bijles. En fijn voor jou als ouder: de app is een stuk goedkoper dan langdurig bijles afnemen. Daarbij komt nog dat je kind in de app vragen kan stellen over ieder vak. Ook als je daar geen bijles voor hebt of had. Je kind krijgt dus voor meerdere vakken tegelijkertijd hulp: van natuurkunde tot Frans.

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Heeft je kind bijles scheikunde nodig? Of zijn juist de talen lastig, zoals Engels of Duits? Bij Mr. Chadd werken alleen universitair geschoolde bijlescoaches. Dat betekent dat je voor iedere vraag bij ons terecht kunt. Van rekenen met zwaartekracht tot het verschil tussen activa en liquide middelen.

Ouders en verzorgers krijgen van ons iedere maand een terugkoppeling over de voortgang. Je hebt daardoor altijd inzicht in de stappen die je kind zet.

Wij staan klaar voor je kind: online én offline. Mr. Chadd geeft bijles aan Hagenaars, Hagenezen en mensen uit de regio Den Haag. Zit je kind op een Haagse middelbare school? Wij geven bijles aan vmbo, havo en vwo. Ook als student kun je bijles bij ons volgen, bijvoorbeeld als je op het ROC Mondriaan zit.

Waarom bijles in Den Haag van Mr. Chadd?

Met de bijles van Mr. Chadd krijgt je kind ook ondersteuning buiten de bijles-uren om. Behalve de 1-op-1-bijles heeft je zoon of dochter 7 dagen per week toegang tot ons online leerplatform. Weet je kind het even niet meer? Binnen 10 seconden schiet een coach op het leerplatform te hulp.

Bovendien hoef jij je als ouder geen zorgen meer te maken over het probleemvak van je kind. Je hoeft zelf niet meer in de moeilijke stof te duiken. Dat scheelt tijd en frustratie. De persoonlijke bijlesdocent van je kind ontzorgt je volledig. Zo is het huiswerk voor dat moeilijke vak altijd op tijd af.

Wist je dat we ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar zijn? Het maakt niet uit wanneer je kind huiswerk maakt. Onze coaches zijn op afroep beschikbaar via de app. Zo zakt de motivatie niet weg bij je zoon of dochter en ligt er ook geen afleiding op de loer. Je kind komt met hogere cijfers snel weer terug op klasniveau. School wordt weer leuk!

Professionele coaches van Mr. Chadd

Al onze coaches zijn universitair geschoold. Dat betekent dat ze de lesstof door en door kennen. Onze vakcoaches hebben naast vakinhoudelijke kennis ook goede didactische vaardigheden. Hun uitleg is helder, ook als je kind de bijles online volgt.

De coaches van Mr. Chadd geven bijles op een positieve manier. Ze kunnen zich goed inleven in je kind en zorgen ervoor dat je kind zich altijd veilig voelt om vragen te stellen. Juist bij een grote achterstand weten ze een vertrouwde omgeving te creëren. Zo werkt je zoon of dochter op een prettige manier naar klasniveau toe.

Hoe ziet een bijlestraject in de regio Den Haag eruit?

Kies je voor bijles van Mr. Chadd? Dan selecteren we een passende coach uit de regio Den Haag voor je kind. De coach begint altijd met een intake en kijkt daarbij naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Dan volgt de planning, waarin wordt gekeken naar doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Als ouder kun je hier uiteraard bij zijn. De intake en heldere planning leggen een sterke basis voor onze bijles op maat. Zo helpen we je kind op de manier die het beste bij hem of haar past.

Heb jij niet zozeer moeite met de stof van een vak, maar meer met het ‘leren leren’? Dan is huiswerkbegeleiding zeker wat voor jou. Dit bieden we ook in Den Haag aan!

Meest gestelde vragen over bijles in Den Haag

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons