Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Vrijdag en zaterdag: 12:00 tot 15:00
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles in Den Haag

Bijles in Den Haag

Mr. Chadd biedt on demand bijles aan scholieren en studenten in Den Haag en in de regio Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, die wel wat studiehulp kunnen gebruiken om de resultaten te verbeteren of om de prestaties te maximaliseren.

Of je nou zit op de middelbare school of een mbo-opleiding volgt, de bijlesdocenten van Mr. Chadd in Leiden sluiten aan op jouw leerbehoefte. Studenten van de Haagse Hogeschool helpen wij zich voor te bereiden op hun startvaardighedentoetsen en heb je als wo-student aan de Universiteit Leiden (UL) moeite met statistiek, ook dan helpt Mr. Chadd je verder.

Op deze pagina vind je:

Resultaten en prestaties de norm, bijles biedt uitkomst in Den Haag

Onderzoek laat zien dat ouders in Den Haag in vergelijking met andere regio’s hogere resultaten verwachten van hun kinderen. In tien jaar tijd is zowel het aantal instituten als het bedrag dat ouders jaarlijks aan bijles uitgeven sterk toegenomen. De leeftijd van de kinderen die bijgespijkerd worden, daalt ook. Bijles in Den Haag begint in sommige gevallen al vanaf groep drie, als kinderen zes jaar oud zijn.

Ouders sturen hun kinderen met name naar bijles vanwege een gebrek aan individuele aandacht. Een meerderheid van de ouders geeft aan dat ze gebruikmaken van extra ondersteuning omdat ze het onderwijs onvoldoende vinden. Het onderwijs aanbod sluit niet aan bij de vraag, met lange wachtlijsten, grote klassen en minder aandacht voor het individu als gevolg. De onderwijsinspectie ziet het onderwijsniveau de laatste jaren dalen. Het systeem laat te weinig ruimte over voor maatwerk en het curriculum wordt afgewerkt zonder te kijken naar welke leerlingen toe zijn aan een volgende stap. Om toch de resultaten te behalen die nodig zijn voor goede kansen op de arbeidsmarkt kiezen ouders en leerlingen in Den Haag er steeds vaker voor bijles en examentraining.

Bijles in Den Haag is de norm geworden

Voor veel Haagse scholieren is bijles een vast onderdeel geworden van het dagelijks onderwijs. In Den Haag laten meer dan een kwart van de leerlingen zich buiten de les bijspijkeren met bijles examentraining. Leerlingen in Den Haag die kiezen voor een kwalitatief goede bijles hebben hogere cijfers, blijven vrijwel niet zitten en stromen door naar hogere onderwijs niveaus.

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

AD: “Eén op de vijf leerlingen in de Haagse regio krijgt een vwo-advies. Dat is een forse toename ten opzichte van tien jaar geleden.”
AD: “Eén op de vijf leerlingen in de Haagse regio krijgt een vwo-advies. Dat is een forse toename ten opzichte van tien jaar geleden.”

– Kim van der Esch, onderwijskundige

Wil jij moderne bijles in Den Haag?

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld om je schoolprestaties te verbeteren. Tegen een voordelig tarief komt een bijlesdocent bij je thuis in Den Haag langs om te helpen. Zo heb je wekelijks bijles van een professional.

Tijdens dat je wacht op je matching met onze bijlesdocent krijg je meteen toegang tot de Mr. Chadd app die je kunt gebruiken om overal en altijd je vragen te laten beantwoorden.

Mr. Chadd biedt on demand ondersteuning door professionele bijlesgevers die alle vragen via onze app beantwoorden. Binnen 10 seconden krijg jij antwoord op al jouw vragen, ongeacht je studieniveau of vakkeuze.

Een perfecte match: online ondersteuning en een bijlesdocent die wekelijks langs komt.

Mr. Chadd bijles in Den Haag biedt kansen

Mr. Chadd is moderne bijles die leerlingen in Den Haag sociaal en communicatief helpt ontwikkelen terwijl er binnen 10 seconden altijd een deskundige begeleider klaar staat om elke vraag die gesteld wordt te beantwoorden, ongeacht het tijdstip, vak en niveau. Dit biedt niet alleen lastenverlichting voor het reguliere onderwijs, maar verminderd ook stress voor ouder en kind en helpt elk kind het vermogen om vragen te stellen te ontplooien.

Wat kan je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Den Haag bijles aan in elk vak. We zien dat er in Den Haag een sterke vraag is naar bijles Wiskunde maar dat de mogelijkheden om het te krijgen beperkt zijn.

• Ligt het ene vak je beter dan het andere? Heb je een achterstand of sta je voor een bepaald vak onvoldoende en wens je vakspecifieke ondersteuning, kies dan voor Mr. Chadd bijles. De Mr. Chadd begeleiders op de app kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kan.

• Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan bij uitstek de tool voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo in de veilige omgeving naar jouw keuze. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.

• Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.

• Ben je aan het blokken voor je examens en kan je wel examentraining in Den Haag gebruiken? Stel je vragen waarop jij vastloopt aan de Mr. Chadd app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kan.

Try-out

€125,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 5 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Back on track

€235,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 10 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Werk aan de winkel

€450,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 20 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Examenstress

€550,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 30 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Vul je gegevens in voor een intakegesprek

 • Leerniveau
 • Leerjaar
 • Pakketkeuze

Door op de knop hieronder te klikken, sturen wij je door naar de betaalomgeving van het Mr. Chadd app-abonnement. We bieden onze bijles aan huis alleen aan als pakket in combinatie met het het app-abonnement is een vereiste om de bijles van Mr. Chadd thuis te ontvangen. Jouw kind kan na aanschaf van het abonnement direct vragen stellen via onze app. Wij bellen je zo spoedig mogelijk voor het bijles-intakegesprek.

Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gegeven worden. Het is voor veel aanbieders van bijles in Den Haag daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op het Heldring College, Wellantcollege of Gymnasium Haganum zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2019 meer dan 1523 leerlingen en studenten in Den Haag geholpen om te ontwikkelen en goede resultaten te behalen.

‘Door Mr. Chadd kan ik mij beter richten op de pedagogische relatie met mijn leerlingen.’
– Gerwin Beishuizen
Docent Noorderpoort

Ouders in Den Haag geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

 • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

 • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

 • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

 • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

 • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp