fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Huiswerkbegeleiding Apeldoorn van Mr. Chadd

Huiswerkbegeleiding Apeldoorn

Huiswerkbegeleiding Apeldoorn

Vindt je zoon of dochter het lastig om geconcentreerd huiswerk te maken? Wordt de leerachterstand steeds groter? Zonder de juiste begeleiding neemt de druk alleen maar toe. Huiswerk afkrijgen lijkt hierdoor een onmogelijke opgave. Het hele gezin kan hier last van hebben. Tijd voor verandering!

De huiswerkbegeleiding in Apeldoorn van Mr. Chadd doorbreekt de negatieve spiraal. Onze huiswerkbegeleiders helpen met een goede planning en bieden passende ondersteuning. Wil je de huiswerkbegeleiding online volgen? Dat kan natuurlijk! Wij bieden online en aan huis huiswerkbegeleiding.

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Apeldoorn biedt kansen

Heeft je kind hulp nodig op momenten buiten de vaste uren van huiswerkbegeleiding? Via de Mr. Chadd huiswerk-app kan je kind 7 dagen per week vragen stellen over elk vak. Onze vakcoaches zitten online klaar en helpen je kind binnen 10 seconden.

Huiswerkbegeleiding in Apeldoorn start met een intake. Dit geeft ons een goed beeld van waar je kind tegenaan loopt en moeite mee heeft. Na het maken van een duidelijke planning gaan we los. Als ouder of verzorger ontvang je maandelijks een terugkoppeling over de voortgang. Wel zo transparant.

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

 • Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd
 • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
 • Meer zelfvertrouwen
 • Verhoogde motivatie en meer plezier

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

Onze methode voor huiswerkbegeleiding in Apeldoorn is uniek. Naast de 1-op-1-huiswerkbegeleiding bieden wij 7 dagen per week hoogwaardige ondersteuning via onze huiswerk-app. Waarom? Omdat middelbare scholieren en studenten sneller leren wanneer ze vragen stellen. Onze directe hulp via de app geeft het leerproces van je kind een flinke boost. Dat zie je al gauw terug in de schoolresultaten.

Ook buiten de vaste huiswerkbegeleiding-uren kan je kind bij ons terecht via de app. Wil je liever niet dat je kind een telefoon binnen handbereik heeft bij het huiswerk maken? Ons leerplatform is ook beschikbaar op de computer of tablet. De app is geschikt voor scholieren van alle niveaus. Onze coaches zitten altijd klaar: van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
 • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
 • Als ouder heb jij je handen vrij
 • Huiswerkbegeleiding op locatie in Apeldoorn en via onze huiswerk-app

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro per les
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Geselecteerde huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd

We selecteren onze huiswerkbegeleiders in Apeldoorn op twee dingen: vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden. Zij beheersen de vakken volledig, zodat ze de lesstof vlot en helder kunnen uitleggen. Ook voelen ze goed aan welke hulp je kind nodig heeft. Met hun didactische skills creëren zij een veilige leeromgeving, thuis of online. Met hun positieve werkhouding zorgen onze coaches ervoor dat het zelfvertrouwen van je kind iedere les groeit.

Structuur is de basis waarop we bouwen. Daarom maakt de huiswerkbegeleider samen met je kind een heldere planning met duidelijke doelen. Binnen de kortste keren is het huiswerk van je kind weer netjes en op tijd af. Tijdens de individuele begeleiding aan huis of online gaat je zoon of dochter er snel op vooruit.

Huiswerkbegeleiding voor alle niveaus en lesmethodes

Alle middelbare scholieren uit Apeldoorn kunnen huiswerkbegeleiding volgen bij Mr. Chadd. We bieden ondersteuning voor alle niveaus: vwo, havo en vmbo. Gaat je kind bijvoorbeeld naar het Christelijk Lyceum of Sprengeloo? Onze coaches helpen je graag!

Ook studenten van bijvoorbeeld het Hoornbeeck College en het Aventus kunnen huiswerkbegeleiding volgen bij Mr. Chadd.

“Onderwijs zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en uitzicht krijgen op goed werk.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Woon je in Apeldoorn en weet je niet of je kind huiswerkbegeleiding of bijles nodig heeft? Tijdens huiswerkbegeleiding ligt de focus op structuur en weer leren leren. We kijken naar de struikelblokken, bieden ondersteuning en geven je kind de juiste tools mee voor een betere concentratie. Bijles is meer vakspecifiek. Tijdens bijles-uren spijkeren we je kind bij en werken we achterstanden weg.

Alle aspecten van het ‘leren leren’ onder controle, maar nog moeite met specifieke stof? Dan is bijles misschien wel wat voor jou. Dit bieden we ook in Apeldoorn aan!

Vindt je kind het lastig zich te concentreren tijdens het maken van huiswerk? Dan is onze huiswerkbegeleiding een goede keuze. Zitten de knelpunten in specifieke vakken als economie of Duits? Of staat het eindexamen voor de deur? Dan is de 1-op-1-bijles handiger. Bekijk hier het volledige overzicht van bijlesvakken.

Beste huiswerkhulp 2017

icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp