Bijles in Apeldoorn

Zoek je bijles in Apeldoorn? Welkom bij Mr. Chadd! Als je kind eenmaal een achterstand oploopt, is het vaak moeilijk om die op eigen kracht weg te werken. Geen probleem: met onze intensieve 1-op-1-bijles is je kind snel weer op de rit. Met de hulp van een professionele coach verkleinen we de achterstand iedere week. Je kind doet snel weer mee op klasniveau en haalt mooie cijfers.

Weten hoe je prijselasticiteit berekent? Of hoe je je moet voorbereiden op het eindexamen Nederlands? Mr. Chadd biedt een unieke vorm van bijles in Apeldoorn. Hoe? Door intensieve 1-op-1-begeleiding te combineren met toegang tot ons leerplatform. Bij ons volg je individuele bijles in Apeldoorn aan huis, in de regio van Apeldoorn of online!

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Bijles in Apeldoorn biedt kansen

Stel via de app gemakkelijk iedere vraag op ons leerplatform en krijg direct hulp. Zo boosten we je cijfers binnen no-time. Liever geen telefoon op het bureau tijdens het maken van huiswerk? Het leerplatform is ook beschikbaar via je laptop, tablet en computer.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Voorkom examenstress

Doet je kind dit jaar examen en neemt de stress toe? Is er al een kleine achterstand en wil je erger voorkomen? Of gaat alles goed, behalve wiskunde? Mr. Chadd staat voor je klaar.
De samenwerking met onze bijlescoach geeft structuur en rust. Samen met je kind maakt de coach een overzicht van de lesstof en een planning om naar de examens en toetsen toe te werken. Alleen al door de steun van de bijlescoach halen de meeste scholieren opgelucht adem. En door het probleem op een gestructureerde manier aan te pakken, neemt hun zelfvertrouwen én de beheersing van wiskunde elke week toe.

Kickstart je bijles met Mr. Chadd

Onze bijles duurt niet langer dan nodig is. De methode van Mr. Chadd is effectiever en eenvoudiger. Bij ons maakt je kind een vliegende start. Hoe? Door een unieke combinatie van 1-op-1-bijles en onze huiswerk-app. In de individuele bijles aan huis verbeteren we de motivatie van je kind en werken we achterstanden weg. De bijles kan natuurlijk ook online worden gevolgd. Ook kan je kind, buiten de bijles-uren om, vragen stellen op ons leerplatform, via de app. Zo houden we het tempo erin. Geselecteerde vakcoaches zitten klaar om binnen 10 seconden ondersteuning te bieden.

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Stap twee: van bijles naar leerplatform

Zien we een stijgende lijn? Haalt je zoon of dochter weer mooie cijfers? Top! Dat betekent dat de 1-op-1-bijles heeft geholpen. Vanaf hier kan je kind overstappen naar app-only-ondersteuning. Die ondersteuning is nog steeds 1-op-1, maar dan digitaal. Loop je vast met huiswerk? Snap je een onderwerp even niet? Stel je vraag via tekst, foto’s of spraakberichten en binnen 10 seconden word je geholpen. Zo kun jij gelijk weer verder. De bijles aan huis is niet meer nodig.

Met de huiswerk-app houdt je kind hoogwaardige ondersteuning. Goed om te weten: het kost slechts een fractie van de prijs van langdurig bijles volgen. Je kind kan op het platform vragen stellen over ieder vak en elk onderwerp. Ook als je alleen bijles economie of Duits hebt of had.

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr. Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Zoek je bijles wiskunde voor je zoon? Heeft je dochter moeite met leren voor aardrijkskunde of biologie? Mr. Chadd heeft voor elk vak en ieder niveau een geschikt bijlescoach. We behandelen iedere vraag uitgebreid. Van celdifferentiatie tot het leren van topografie.

Als ouder of verzorger ontvang je maandelijks een terugkoppeling over de voortgang. Zo zie je precies welke sprongen je kind maakt. Wel zo prettig!

De hulp Mr. Chadd is altijd binnen handbereik. We staan offline én online klaar voor je kind. Zit je kind op het Christelijk Lyceum of de Praktijkschool Apeldoorn? Alle Apeldoornse middelbare scholieren kunnen bij ons terecht voor bijles op ieder niveau: vwo, havo en vmbo. Ook ondersteunen we studenten van bijvoorbeeld het Hoornbeeck College en Aventus met onze bijles.

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Zoek je bijles wiskunde voor je zoon? Heeft je dochter moeite met leren voor aardrijkskunde of biologie? Mr. Chadd heeft voor elk vak en ieder niveau een geschikt bijlescoach. We behandelen iedere vraag uitgebreid. Van celdifferentiatie tot het leren van topografie.

Als ouder of verzorger ontvang je maandelijks een terugkoppeling over de voortgang. Zo zie je precies welke sprongen je kind maakt. Wel zo prettig!

De hulp Mr. Chadd is altijd binnen handbereik. We staan offline én online klaar voor je kind. Zit je kind op het Christelijk Lyceum of de Praktijkschool Apeldoorn? Alle Apeldoornse middelbare scholieren kunnen bij ons terecht voor bijles op ieder niveau: vwo, havo en vmbo. Ook ondersteunen we studenten van bijvoorbeeld het Hoornbeeck College en Aventus met onze bijles.

Waarom bijles in Apeldoorn van Mr. Chadd?

Met de offline én online bijles van Mr. Chadd heeft je kind altijd ondersteuning. We combineren intensieve bijles aan huis of online met toegang tot ons leerplatform. Hier koppelen we elke vraag binnen 10 seconden aan een van onze vakcoaches. Er is altijd iemand beschikbaar.

Die directe hulp is fijn voor je kind en voor jou als ouder of verzorger. Jij hoeft je niet meer druk te maken over (hulp bij) dat ene probleemvak. Onze professionele bijlesdocenten nemen het van je over. Zij zorgen dat je kind het huiswerk netjes en op tijd af heeft. Zo voorkomen we onderlinge frustratie.

We staan echt altijd voor je klaar: ’s ochtends, ’s avonds en in het weekend. Je kind kan dus altijd vragen aan ons stellen, wanneer hij of zij ook huiswerk maakt. Met die snelle ondersteuning houden we de motivatie hoog tot aan de volgende bijles. Het resultaat? Je kind haalt snel weer mooie cijfers. Onze bijles maakt leren weer leuk!

De universitair geschoolde coaches van Mr. Chadd

Alle bijlesdocenten van Mr. Chadd zijn universitair geschoold. Zij kennen de specifieke lesstof door en door. Naast die vakinhoudelijke kennis zijn ook hun didactische vaardigheden van hoog niveau. Ze leggen de stof in korte tijd helder uit aan je kind.

Onze coaches kunnen zich goed verplaatsen in scholieren van alle niveaus. Ongeacht de opgelopen achterstand of het leerniveau. Zij creëren een motiverende leeromgeving waarin je kind zich veilig voelt om zoveel vragen te stellen als nodig is.

Hoe ziet een bijlestraject in de regio Apeldoorn eruit?

Belangstelling voor bijles van Mr. Chadd? We koppelen zo snel mogelijk een geschikte coach in de regio Apeldoorn aan je kind. Het eerste contactmoment is een intake. Hierin kijkt de bijlescoach naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Ook maken we samen een passende planning. Hier kun je als ouder gewoon bij aanwezig zijn. We houden in de planning rekening met doelstellingen, toetsmomenten, de lesmethode en struikelblokken. Zo zorgen we voor doeltreffende bijles die past bij je kind.

Begrijp je de stof tijdens de les, maar vind je het nog lastig om thuis aan het werk te gaan? Dan is huiswerkbegeleiding zeker wat voor jou. Dit bieden we ook in Apeldoorn aan!

Meest gestelde vragen over bijles in Apeldoorn

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons