Huiswerkbegeleiding in Leiden

Strijd over huiswerk? Loopt de achterstand elke week op? Dat gebrek aan overzicht kan je kind (en de rest van het gezin) veel stress opleveren. Oplopende druk maakt de situatie niet leuker – huiswerk maken lijkt een onmogelijke opgave.

Met de huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd doorbreken we die negatieve spiraal. Onze professionele huiswerkbegeleiders in Leiden helpen scholieren van alle niveaus plannen en huiswerk maken. Zo is je kind weer snel op de rit. Je kunt de huiswerkbegeleiding op locatie in Leiden of online volgen.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Leiden biedt kansen

Ook buiten de huiswerkbegeleiding-uren om zijn we er voor je kind. Hij of zij kan vragen stellen op ons online leerplatform. Binnen 10 seconden heeft je kind contact met een geselecteerde vakcoach.

Huiswerkbegeleiding bij Mr. Chadd begint altijd met een intake. De begeleider peilt welke hulp je kind precies nodig heeft. De coach maakt elke week een strakke planning, samen met je kind – dit is de basis. En dan gaan we meteen aan de slag. Als ouder of verzorger ontvang je maandelijks een terugkoppeling over de voortgang van je kind. We houden je altijd op de hoogte.

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

  • Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd
  • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde motivatie en meer plezier

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

Onze methode voor huiswerkbegeleiding in Leiden is uniek. We combineren 1-op-1-huiswerkbegeleiding met continue ondersteuning op ons leerplatform. Leren begint wanneer je kind actief vragen stelt. De directe hulp via onze huiswerk-app ondersteunt dit leerproces vanaf dag één. Dat zie je al gauw terug in de schoolresultaten.

Wanneer je kind ook huiswerk maakt, hij of zij kan altijd vragen stellen op ons online leerplatform. Voor elk vak en elk niveau. Zo hoeft je zoon of dochter niet te wachten tot het volgende 1-op-1-moment, maar krijgt hij of zij direct ondersteuning. Liever geen telefoon op tafel tijdens het huiswerk? De app is ook beschikbaar op de computer of tablet. Hulp van Mr. Chadd is altijd bij jou in de buurt.

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
  • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Huiswerkbegeleiding op locatie in Leiden en via onze huiswerk-app

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.

Professionele huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd

Al onze huiswerkbegeleiders in Leiden zijn universitair geschoold. Daarnaast selecteren wij hen op vakkennis en didactische vaardigheden. De coaches kunnen helder uitleggen en de lesstof vlot overbrengen op je kind. Het maakt voor hen niet uit of de individuele begeleiding aan huis of online is. Door hun positieve houding groeit het zelfvertrouwen van je kind iedere les.

Structuur is de basis van plezierig huiswerk maken. Daarom maakt de huiswerkbegeleider samen met je kind wekelijks een strakke planning met duidelijke doelen. Zo zorgen we dat het huiswerk voor alle vakken netjes op tijd af is.

Huiswerkbegeleiding voor alle niveaus en lesmethodes

Alle middelbare scholieren in Leiden kunnen huiswerkbegeleiding volgen bij Mr. Chadd. Zit je kind bijvoorbeeld op de Scholengroep Leonardo Da Vinci of Het Vlietland College? We ondersteunen leerlingen met verschillende lesmethodes en van alle niveaus: vmbo, havo en vwo.

Ook jongeren die een mbo-opleiding volgen aan mboRijnland of ROC Mondriaan kunnen bij Mr. Chadd terecht voor hulp bij huiswerk.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Woon je in Leiden en omgeving en weet je niet of je kind huiswerkbegeleiding of bijles nodig heeft? Tijdens huiswerkbegeleiding leren we je kind leren, voor alle vakken. Structuur en concentratie staan hierbij centraal. Bijles is juist vakspecifiek. In bijles-uren werken we de achterstand voor een vak weg, zodat je kind weer snel beter presteert.

Alle aspecten van het ‘leren leren’ onder controle, maar nog moeite met specifieke stof? Dan is bijles misschien wel wat voor jou. Dit bieden we ook in Leiden aan!

Concentreert je kind zich moeilijk? Heeft je zoon of dochter motivatieproblemen of faalangst? Geen paniek: onze huiswerkbegeleiding op maat helpt je kind weer goed op weg. Zijn juist specifieke vakken als scheikunde of Nederlands een probleem? Dan is bijles geschikter. Bekijk hier het volledige overzicht van bijlesvakken.

Meest gestelde vragen over huiswerkbegeleiding in Leiden

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['homework_assistance_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online huiswerkbegeleiding?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons