fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Huiswerkbegeleiding Utrecht van Mr. Chadd

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

Huiswerkbegeleiding Utrecht

Heeft je kind moeite met het maken van huiswerk? Merk je dat het huiswerk blijft liggen en dat de achterstanden zich opstapelen? De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd in Utrecht doorbreekt de negatieve spiraal. Onze coaches helpen met het aanbrengen van structuur en geven je kind weer zelfvertrouwen.

Onze huiswerkbegeleiding begint met een intake. Tijdens de intake brengen we in kaart waar je kind tegenaan loopt en waar de knelpunten liggen. Op basis van de leerbehoefte maken we een plan. Dan gaan we samen aan de slag. Onze huiswerkcoach helpt met het aanbrengen van structuur en maakt elke week een heldere huiswerkplanning.

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Utrecht biedt kansen

Ook buiten de huiswerkbegeleiding zijn we makkelijk bereikbaar. Via de huiswerk-app van Mr. Chadd kan je kind 7 dagen per week vragen stellen over elk vak. Onze vakcoaches geven uitleg en reageren binnen 10 seconden op elke vraag.

Mr. Chadd biedt huiswerkbegeleiding in Utrecht, op locatie of online. Als ouder of verzorger ontvang je maandelijks een terugkoppeling over de voortgang. Je bent altijd op de hoogte.

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

 • Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd
 • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
 • Meer zelfvertrouwen
 • Verhoogde motivatie en meer plezier

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

Mr. Chadd heeft een unieke aanpak voor huiswerkbegeleiding in Utrecht. We bieden namelijk niet alleen 1-op-1-huiswerkbegeleiding, maar ook ondersteuning via onze huiswerk-app.

Wij zijn ervan overtuigd dat leren begint met vragen stellen. Maar buiten de huiswerkbegeleiding om kan het soms lastig zijn om vragen te stellen. Als ouder of verzorger heb je het vaak al druk genoeg. Daarom kunnen leerlingen en scholieren op een toegankelijke manier vragen stellen via ons leerplatform.

Vragen stellen kan 7 dagen per week en over elk vak. Onze professionele vakcoaches zitten klaar om uitleg te geven. Met de directe hulp via onze app krijgt het leerproces van je kind een flinke boost. De schoolresultaten maken al gauw duidelijk dat Mr. Chadd werkt!

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
 • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
 • Als ouder heb jij je handen vrij
 • Huiswerkbegeleiding op locatie in Utrecht en via onze huiswerk-app

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro per les
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Deskundige huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd

Onze huiswerkbegeleiders in Utrecht moeten voldoen aan strenge selectie-eisen. Ten eerste moeten ze universitair geschoold zijn. Ten tweede worden ze getoetst op vakkennis en didactische vaardigheden. Zij beheersen de vakken volledig, zodat ze de lesstof vlot en helder kunnen uitleggen in de 1-op-1-begeleiding aan huis of online.

Ook zijn ze erop getraind om te constateren welke hulp je kind precies nodig heeft. Met hun didactische skills creëren zij een vertrouwde leeromgeving voor je kind, zowel online als aan huis. Onze coaches weten precies hoe ze het zelfvertrouwen van je kind kunnen verhogen.

Heeft je kind een flinke achterstand opgelopen? Onze coaches werken als een stok achter de deur. Ze zorgen ervoor dat je kind meer gedaan krijgt in minder tijd. Door iedere week een heldere huiswerkplanning te maken, weet je kind wat er nog moet gebeuren.

Huiswerkbegeleiding voor alle niveaus en lesmethodes

Alle scholieren en studenten uit Utrecht en omgeving kunnen huiswerkbegeleiding volgen bij Mr. Chadd. We bieden ondersteuning voor alle niveaus: vwo, havo en vmbo. Gaat je kind bijvoorbeeld naar het Gerrit Rietveld College of het Christelijk Gymnasium? Onze coaches helpen je graag!

Ook studenten van roc’s of MBO Utrecht kunnen huiswerkbegeleiding volgen bij Mr. Chadd.

“Onderwijs moet ervoor zorgen dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en vooruitzicht hebben op een goede baan.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Twijfel je tussen huiswerkbegeleiding en bijles in Utrecht? Er is een belangrijk verschil: tijdens huiswerkbegeleiding wordt vooral aandacht besteed aan het creëren van structuur en ‘leren leren’. We kijken naar de struikelblokken, bieden ondersteuning en geven je kind de juiste tools om zich te beter concentreren. Bijles is juist meer gericht op een specifiek vak, zoals Frans. Tijdens de bijles-uren spijkeren we je kind bij en werken we achterstanden weg.

Heeft je kind motivatieproblemen of moeite met concentreren tijdens het huiswerk? Dan is onze huiswerkbegeleiding een goede keuze. Zitten de knelpunten in specifieke vakken als scheikunde of economie? Dan is de 1-op-1-bijles handiger. Bekijk hier het volledige overzicht met bijlesvakken.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp