Bijles in Utrecht

Heb je bijles nodig in Utrecht? Dan ben je bij Mr. Chadd aan het juiste adres! Als je kind een achterstand heeft opgelopen, is het heel moeilijk om die zelf weer in te halen. Daarom krijgt je kind de volle aandacht in ons intensieve 1-op-1-traject. Onze professionele coach zorgt ervoor dat de achterstand iedere week weer kleiner wordt. Het resultaat? Binnen de kortste keren doet je kind weer mee met de klas!

Weten hoe je werkt met de stelling van Pythagoras? Of welke marktvormen er precies zijn? De bijles van Mr. Chadd is uniek in Utrecht. Ons bijlestraject bestaat uit de bewezen combinatie van intensieve 1-op-1-begeleiding en toegang tot ons leerplatform. Je kunt bij ons terecht voor individuele bijlessen voor elk vak. We geven bijles in Utrecht, in de regio rondom Utrecht én online.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Bijles in Utrecht biedt kansen

Met ons leerplatform geven we cijfers een echte boost. Vragen stellen kan gewoon via de Mr. Chadd-app. Liever geen telefoon tijdens het huiswerk maken? Je kind kan ook gewoon vragen stellen via de computer, tablet of laptop.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Eindexamen? Voorkom stress!

Examenstress is zwaar voor het hele gezin. Vooral als je zoon of dochter een achterstand heeft opgelopen in een of meer vakken. Gaat hij of zij zakken als er niet flink wordt aangepakt? Snap jij als ouder zelf ook niets van scheikunde? Mr. Chadd staat klaar voor je kind.

Onze bijlescoach brengt rust en structuur. Samen met je zoon of dochter maakt de coach een overzichtelijke planning om naar het examen toe te werken. Door de gestructureerde aanpak en heldere uitleg van de bijlescoach krijgt je kind dat lastige vak steeds beter onder de knie. En de steun van onze coach geeft zelfvertrouwen. Hoezo examenstress?

Een vliegende start met bijles van Mr. Chadd

Langdurig bijles afnemen is duur en niet nodig. Mr. Chadd heeft een effectieve en eenvoudige methode ontwikkeld.

Kies voor een vliegende start met Mr. Chadd! Hoe? Door de combinatie van 1-op-1-bijles en onze unieke huiswerk-app. We beginnen met het bijwerken van de opgelopen achterstanden in de persoonlijke bijles aan huis of online. In deze bijlessen bouwen we ook aan de motivatie van je kind. De motivatie houden we daadwerkelijk hoog, doordat je kind toegang heeft tot ons leerplatform. Hier kan je zoon of dochter iedere dag onbeperkt vragen stellen via de app. Onze universitair geschoolde vakcoaches geven direct hulp bij elke vraag. Super handig!

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Fase 2: van bijles naar leerplatform

Presteert je zoon of dochter beter in de klas? Stijgen de cijfers? Goed nieuws! Onze 1-op-1-bijles heeft geholpen. Nu kun je de switch maken naar begeleiding via alleen het leerplatform. In de app kan je kind vragen stellen via tekstberichten, foto’s van de vraag of met spraakberichten. In deze fase heeft je kind in principe geen bijles meer nodig. Ons leerplatform biedt alle benodigde begeleiding.

Op het Mr. Chadd-leerplatform houdt je kind hoogwaardige ondersteuning. Extra voordeel: het is veel goedkoper dan bijles blijven volgen. In de app kun je vragen stellen over ieder vak. Het maakt dus niet uit voor welk vak je 1-op-1-bijles hebt of had. Je kunt vragen stellen over alle vakken, zoals biologieDuits of maatschappijleer.

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Heeft je zoon of dochter bijles wiskunde nodig? Of is juist bedrijfseconomie of Engels lastig? Geen zorgen, wij hebben voor ieder vak professionele bijlescoaches in Utrecht. Zij leggen iedere vraag uit. Van een diameter berekenen tot een balansrekening opstellen: je kunt bij ons terecht voor alle vakken en alle niveaus.

Bij Mr. Chadd krijg je als ouder inzicht in de voortgang van je kind. We geven iedere maand een uitgebreide terugkoppeling. Zo ben je altijd helemaal op de hoogte.

Wij staan online én offline klaar voor je kind. Wij geven in Utrecht en in de regio rondom Utrecht bijles op ieder niveau: vwo, havo en vmbo. Online bijles volgen kan natuurlijk ook. Studenten kunnen ook onze bijles volgen, bijvoorbeeld als je naar MBO Utrecht of Nimeto gaat.

Waarom bijles in Utrecht van Mr. Chadd?

Je kind heeft altijd begeleiding met de bijles van Mr. Chadd. Naast de persoonlijke bijles heeft je zoon of dochter altijd toegang tot ons leerplatform. Hier heb je binnen 10 seconden contact met een van onze coaches. Er is altijd iemand die je kind helpt met huiswerk.

Als ouder valt er een last van je schouders. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over dat ene probleemvak. Onze 1-op-1-coaches nemen alle stress bij je weg en helpen het huiswerk netjes op tijd af te krijgen. Dat scheelt jou tijd en frustratie.

Wij staan altijd paraat voor elke vraag: overdag, ’s avonds en in het weekend. Wanneer je kind ook huiswerk maakt, vragen stellen kan altijd. Zo houden we grip op de lesstof en blijft de motivatie hoog. Door onze bijles kan je kind weer meekomen in de klas en zie je de cijfers stijgen. School wordt weer leuk voor je kind.

Professionele vakcoaches van Mr. Chadd

Onze coaches zijn stuk voor stuk universitair geschoold. Ze kennen de lesstof door en door. Onze strenge procedure selecteert alleen coaches met vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden van het hoogste niveau. En uiteraard is hun uitleg duidelijk en to the point.

De coaches van Mr. Chadd kunnen zich goed verplaatsen in je kind. Hun houding is open en positief. Ze zorgen voor een veilige omgeving waarin je kind zich vrij voelt om iedere vraag te stellen, hoe groot de achterstand ook is. Je kind krijgt de lesstof snel weer onder de knie.

Hoe ziet een bijlestraject in de regio Utrecht eruit?

Mr. Chadd zorgt voor een geschikte coach in de regio Utrecht. De professionele coach kan precies datgene bieden wat je kind nodig heeft. Op een vakkundige manier neemt de coach de intake af. Hierin kijkt hij of zij naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Dan maken de coach en je kind gezamenlijk de planning. Hier kun je uiteraard aan bijdragen als ouder. In de persoonlijke planning houden we rekening met doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Met onze bijles op maat krijgt je kind de best mogelijke begeleiding.

Begrijp je de stof tijdens de les, maar vind je het nog lastig om thuis aan het werk te gaan? Dan is huiswerkbegeleiding zeker wat voor jou. Dit bieden we ook in Utrecht aan!

Meest gestelde vragen over bijles in Utrecht

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons