Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Vrijdag en zaterdag: 12:00 tot 15:00
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles Utrecht

Bijles in Utrecht

Woon en studeer jij in Utrecht, de regio of in de Gemeente Utrecht, en kan jij wel wat studiehulp gebruiken om je resultaten te verbeteren of om je prestaties te maximaliseren? Mr. Chadd biedt je individuele bijles aan die bij de moderne student past.

Of je nou zit op de middelbare school of een mbo-opleiding volgt, de bijlesdocenten van Mr. Chadd in Utrecht sluiten aan op jouw leerbehoefte. Studenten van de Hogeschool Utrecht (HU) helpen wij zich voor te bereidenop hun startvaardighedentoetsen en heb je als wo-student aan de Universiteit Utrecht moeite met statistiek, ook dan helpt Mr. Chadd je verder.

Op deze pagina vind je:

Wil jij moderne bijles in Utrecht?

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld om je schoolprestaties te verbeteren. Tegen een voordelig tarief komt een bijlesdocent bij je thuis in Utrecht langs om te helpen. Zo heb je wekelijks bijles van een professional. Tijdens dat je wacht op je matching met onze bijlesdocent krijg je meteen toegang tot de Mr. Chadd app die je kunt gebruiken om overal en altijd je vragen te laten beantwoorden.

Mr. Chadd biedt on demand ondersteuning door professionele bijlesgevers die alle vragen via onze app beantwoorden. Binnen 10 seconden krijg jij antwoord op al jouw vragen, ongeacht je studieniveau of vakkeuze.

Een perfecte match: online ondersteuning en een bijlesdocent die wekelijks langs komt.

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

”Het Centraal Planbureau laat zien dat bijna de helft van de leerlingen in Utrecht één keer blijven zitten.“
”Het Centraal Planbureau laat zien dat bijna de helft van de leerlingen in Utrecht één keer blijven zitten.“

– Kim van der Esch, onderwijskundige

Steeds meer mensen willen bijles in Utrecht

Het volgen van bijles neemt landelijk sterk toe. De druk om te presteren en behalen van goede resultaten lijkt steeds belangrijker te zijn voor kinderen, studenten en ouders. Ook kinderen op de basisschool worden steeds vaker bijgespijkerd. In Utrecht is de vraag naar kwalitatief goede bijles met 30% gestegen in de laatste 5 jaar.

Het aanbod sluit echter niet aan op de vraag, met lange wachtlijsten, grote klassen en minder aandacht voor het individu als gevolg.  De onderwijsinspectie ziet het onderwijsniveau de laatste jaren dalen. Het systeem laat te weinig ruimte over voor maatwerk en het curriculum wordt afgewerkt zonder te kijken naar welke kinderen toe zijn aan een volgende stap.

Dit allemaal terwijl dat in een grote stad als Utrecht er van je verwacht wordt dat je presteert. Wennen in de brugklas is er niet echt meer bij, je wordt overladen met huiswerk en doorstromen naar je maximale potentieel is de norm.

Er is vanuit scholen veel kritiek op het zittenblijven, omdat een leerling vaak met relatief weinig inhaalwerk gemakkelijk door zou kunnen gaan. “Als je niet goed bent in één of twee vakken, is het beter om daarin bijgeschoold te worden in plaats van alle vakken opnieuw te moeten doen”, aldus een woordvoerder van CNV Onderwijs. Zittenblijven heeft in veel situaties ook een enorme impact op het zelfvertrouwen van een leerling. Daarnaast kost ‘zittenblijven’ de maatschappij jaarlijks een half miljard euro.

Vaak is een eindsprint door middel van huiswerkbegeleiding of bijles prima mogelijk. De overheid subsidieert sinds kort zelfs zomerscholen in Utrecht te subsidiëren om mensen toch over te kunnen laten gaan. Mr. Chadd biedt je dezelfde voordelen als een zomerschool, alleen dan het hele jaar lang!

Wat kan je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Utrecht bijles en huiswerkbegeleiding aan in elk vak. We zien dat er in Utrecht een sterke vraag is naar bijles Wiskunde maar dat de mogelijkheden om het te krijgen beperkt zijn.

 • Ligt het ene vak je beter dan het andere? Heb je een achterstand of sta je voor een bepaald vak onvoldoende en wens je vakspecifieke ondersteuning, kies dan voor Mr. Chadd bijles. De Mr. Chadd begeleiders op de app kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kan.
 • Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan bij uitstek de tool voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo in de veilige omgeving naar jouw keuze. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.
 • Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.
 • Ben je aan het blokken voor je examens en kan je wel examentraining in Utrecht gebruiken? Stel je vragen waarop jij vastloopt aan de Mr. Chadd app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kan.

Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gegeven worden. Het is voor veel aanbieders van bijles in Utrecht daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op het Sint Bonifatius college, Sint Gregorius college of Utrecht Stedelijk Gymnasium zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2019 meer dan 8900 leerlingen en studenten in Utrecht geholpen om te ontwikkelen en goede resultaten te behalen.

Try-out

€125,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 5 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Back on track

€235,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 10 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Werk aan de winkel

€450,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 20 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Examenstress

€550,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 30 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Vul je gegevens in voor een intakegesprek

 • Leerniveau
 • Leerjaar
 • Pakketkeuze

Door op de knop hieronder te klikken, sturen wij je door naar de betaalomgeving van het Mr. Chadd app-abonnement. We bieden onze bijles aan huis alleen aan als pakket in combinatie met het het app-abonnement is een vereiste om de bijles van Mr. Chadd thuis te ontvangen. Jouw kind kan na aanschaf van het abonnement direct vragen stellen via onze app. Wij bellen je zo spoedig mogelijk voor het bijles-intakegesprek.

‘Door Mr. Chadd kan ik de leerlingen die moeite hebben met de stof beter begeleiden.’
– Vera Vereecker
Docente Noorderpoort

Ouders in Utrecht geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

 • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

 • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

 • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

 • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

 • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp