Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

Mr. Chadd biedt on demand huiswerkbegeleiding aan scholieren en studenten in Nijmegen, de regio Nijmegen en in de Provincie, die het beste uit zichzelf willen halen of om beter te presteren voor een enkel of meerdere vwo-, havo- en vmbo-vakken.

Of je nou zit op de middelbare school (Voortgezet Onderwijs), studeert aan de Radbout Universiteit (RU), de Hogeschool van Nijmegen (HvN) of een MBO opleiding volgt, de huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd in Nijmegen sluiten altijd aan bij jouw behoefte.

Bijles is aan de orde van de dag in een studentenstad als Nijmegen

Nijmegen is een snel ontwikkelende scholieren en studentenstad, met een sterke onderwijscultuur. Veel scholieren en studenten vinden het fijn om te wonen en te leren in Nijmegen. Aan de andere kant versterkt de onderwijscultuur ook de prestatiedruk. Excellentie is in Nederland de nieuwe norm: er zijn steeds meer honours colleges, selectieve programma’s en excellentietrajecten. Dit begint al op de basisschool, waar nu ook ‘Excellente Scholen’ van bestaan. Daarnaast hebben ook beleidsmaatregelen vanuit de overheid invloed op de prestatiedruk, denk aan het leenstelsel met als doel om de studieduur van studenten zo kort mogelijk te houden en het rendement van nominaal studeren te verhogen.

Ouders in Nijmegen geven steeds meer uit om hun kind een zo hoog mogelijk onderwijs niveau te laten volgen. In Nijmegen is de vraag naar kwalitatief huiswerkbegeleiding met 25% gestegen in de laatste 5 jaar. Aangezien we tegenwoordig vaak te maken hebben, vooral in Nijmegen, met gezinnen waarvan beide ouders werken is de hulp en begeleiding thuis niet altijd voldoende aanwezig. Kennis en ervaring van de ouders is er afdoende, maar tijd is schaars. Wij weten dat zelfdiscipline, doorzettingsvermogen, planning en begrip de kern is van een succesvolle schoolcarrière.

Veel in de wereld is veranderd, maar in de manier van doceren en huiswerkbegeleiding geven is sinds de jaren vijftig bijna niks aangepast. Het is verschrikkelijk zonde dat gevestigde aanbieders van huiswerkbegeleiding in Nijmegen niet de innovatie en ontwikkeling zoeken. Onderwijs is de basis van onze maatschappij en juist dat is voortdurend aan verandering onderhevig.

Zo ook in Nijmegen, we krijgen signalen dat er maar weinig moderne mogelijkheden zijn voor huiswerkbegeleiding. Wij weten uit ervaring, en vanuit de wetenschap, dat het veel rust kan geven als kinderen goede begeleiding krijgen, zowel voor ouders als voor de kinderen zelf. En die rust is binnen een cultuur van presteren hard nodig.

Onderwijs zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en uitzicht krijgen op goed werk.
Onderwijs zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en uitzicht krijgen op goed werk.

– Kim van der Esch, CEO Mr. Chadd

Het is belangrijk dat je presteert, maar het is belangrijker dat je het beste uit jezelf haalt!

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Nijmegen krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Huiswerkbegeleiding is dé oplossing voor Nijmeegse scholieren met huiswerkvragen. Wanneer je beter in staat bent om je huiswerk te plannen heb je het op tijd af en blijft er meer vrije tijd over. Daarnaast krijg je meer zelfvertrouwen en is er weinig ruimte voor schoolstress over. De sfeer thuis verbetert vaak doordat de conflicten over huiswerk maken niet langer nodig zijn. Huiswerk maken wordt weer leuk. Geen strijd, wel succes. Je zult zien dat de weg van zessen naar achten op je proefwerk en tentamens veel korter was dan gedacht.

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Met de huiswerkbegeleiding kun je:
• (Leren) vragen stellen
• Leren plannen en je overzicht vergroten
• Controleren of je de stof goed begrijpt
• Jezelf op toetsen en examens voorbereiden
Je leert zelfstandig alles uit je schoolresultaten te halen dat erin zit!

De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Nijmegen biedt kansen

Mr. Chadd is moderne huiswerkbegeleiding dat leerlingen in Nijmegen het beste uit henzelf helpt te halen terwijl ze sociaal en communicatief ontwikkelen. Binnen 10 seconden is er altijd een deskundige begeleider klaar om elke vraag die gesteld wordt te beantwoorden, ongeacht het tijdstip, vak en niveau. Dit biedt niet alleen lastenverlichting voor het reguliere onderwijs, maar verminderd ook stress voor ouder en kind en helpt elk kind het vermogen om vragen te stellen te ontplooien.

Wat kan je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Nijmegen huiswerkbegeleiding aan, per vwo-, havo- en vmbo-vak of overkoepelend.

  • Heb je geen moeite met specifieke vakken? Maar vindt je het lastig om overzicht te houden en je huiswerk te plannen, kies dan voor Mr. Chadd huiswerkbegeleiding. De Mr. Chadd begeleiders op de app kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kan.
  • Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan bij uitstek de tool voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo in de veilige omgeving naar jouw keuze. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.
  • Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.
  • Ben je aan het blokken voor je examens en kan je wel examentraining in Nijmegen gebruiken? Stel je vragen waarop jij vastloopt aan de Mr. Chadd app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kan.

Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gegeven worden. Het is voor veel aanbieders van huiswerkbegeleiding in Nijmegen daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op het Montessori Lyceum Nijmegen, ROC Nijmegen of Stedelijk Gymnasium Nijmegen zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2017 meer dan 821 leerlingen en studenten in Nijmegen geholpen om te ontwikkelen en goede resultaten te behalen.

Ouders in Nijmegen geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

  • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

  • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

  • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

  • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

  • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp