Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

Heeft je zoon of dochter moeite met het maken van huiswerk? Dat kan frustrerend zijn. Je hele gezin kan er zelfs last van hebben. Door een achterstand kijkt je kind steeds meer tegen huiswerk op. De berg lijkt steeds hoger te worden. Dit is een vicieuze cirkel waar scholieren op eigen kracht moeilijk uit komen.

Met huiswerkbegeleiding in Nijmegen doorbreekt Mr. Chadd die negatieve spiraal. Onze enthousiast huiswerkbegeleiders helpen je kind beter structureren en huiswerk maken. Zo groeit het zelfvertrouwen van je kind met de week. Wil je de 1-op-1-huiswerkbegeleiding online volgen? Dat kan natuurlijk ook!

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Nijmegen biedt kansen

De huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd helpen met iedere vraag. En ontstaan er vragen buiten de huiswerkbegeleiding-uren om? Via de huiswerk-app schieten geselecteerde vakcoaches binnen 10 seconden te hulp. Je kind kan gelijk weer verder.

We beginnen de huiswerkbegeleiding met een intake. Hierin kijkt de begeleider waar je kind tegenaan loopt en waaraan hij of zij moet werken. We maken een duidelijke planning en spreken wekelijkse doelen af. Daarna gaan we meteen aan de slag. Als ouder of verzorger ontvang je iedere maand een terugkoppeling. Zo heb je inzicht in hoe je kind vooruitgaat.
Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd

  • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde motivatie en meer plezier

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

Mr. Chadd is meer dan huiswerkbegeleiding in Nijmegen. Onze effectieve methode combineert individuele huiswerkbegeleiding met een online leerplatform. Via de huiswerk-app kan je kind vragen stellen over ieder vak en voor elk niveau. Hiermee stimuleren we het leerproces van kinderen op de middelbare school; ze leren beter en sneller door te vragen. En dat merk je al gauw aan de schoolresultaten.

Op welk moment je kind ook een vraag heeft, op ons leerplatform schieten we binnen 10 seconden te hulp. Door die directe hulp blijft de motivatie van je kind hoog – er is zo geen tijd voor afleiding. Liever geen telefoon op tafel tijdens huiswerk? De app is ook beschikbaar op computer of tablet.

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
  • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Huiswerkbegeleiding op locatie in Nijmegen en via onze huiswerk-app

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.

Professionele coaches van Mr. Chadd

Onze begeleiders zijn universitair geschoold en beheersen de lesstof volledig. Dit geldt ook voor de vakcoaches die jouw kind via de huiswerk-app ondersteunen. Los van die vakkennis selecteren wij hen op didactische vaardigheden. De huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd kunnen zich goed verplaatsen in je kind – zij weten welke aanpak werkt. Door hun positieve manier van werken groeit het zelfvertrouwen van je kind iedere week.

Loopt je kind continu achter met huiswerk voor meerdere vakken? Dat is voor niemand leuk. Onze coaches motiveren je kind en creëren een vertrouwde omgeving in de individuele begeleiding. Het maakt voor onze coaches niet uit of de begeleiding thuis of online is. Met hun hulp krijgt je kind meer gedaan in minder tijd. De heldere weekplanning brengt rust en structuur.

Huiswerkbegeleiding voor alle niveaus en lesmethodes

De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd is geschikt voor alle scholieren in Nijmegen. Gaat je kind naar bijvoorbeeld het Canisius College of het Mondial College? We bieden begeleiding voor middelbare scholieren op alle niveaus: vwo, havo en vmbo.

Ook als je zoon of dochter in Nijmegen studeert, kan hulp bij het huiswerk een uitkomst zijn. Mr. Chadd is er voor studenten van bijvoorbeeld het Helicon of ROC Nijmegen.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Woon je in of bij Nijmegen en twijfel je tussen bijles en huiswerkbegeleiding? Met huiswerkbegeleiding brengen we structuur aan en zorgen we voor overzicht – wij ‘leren leren’ voor alle vakken. Bijles is meer vakspecifiek. In bijles-uren leggen we de lastige onderwerpen van een probleemvak helemaal uit, zodat je kind snel weer goede cijfers haalt.

Als je kind last heeft van faalangst of motivatieproblemen, is onze huiswerkbegeleiding een slimme keuze. Zit het knelpunt juist in een bepaald vak, zoals natuurkunde of Duits? Dan is bijles effectiever. Kijk hier voor het volledige overzicht van bijlesvakken.

Meest gestelde vragen over huiswerkbegeleiding in Nijmegen

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['homework_assistance_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online huiswerkbegeleiding?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons