Bijles in Nijmegen

Zoek je bijles in Nijmegen voor je kind? Welkom bij Mr. Chadd! Het helemaal zelf wegwerken van een opgelopen achterstand is moeilijker dan je denkt. Daar hebben we iets op bedacht: een intensief 1-op-1-traject waarbij je kind de volle aandacht krijgt van een professionele coach. Met wekelijkse sessies aan huis of online verkleinen we de achterstand snel. Je kind doet binnen no-time weer mee op klasniveau.

Weten hoe je het break-even punt berekent? Of hoe je goed oefent voor een luistertoets Engels? Mr. Chadd biedt unieke bijles in Nijmegen aan voor scholieren van alle niveaus. In het bijlestraject combineren we 1-op-1-begeleiding met toegang tot ons online leerplatform. We geven voor ieder vak bijles in Nijmegen, in de regio Nijmegen of online.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Bijles in Nijmegen biedt kansen

Op het leerplatform stelt je kind eenvoudig en snel via de app vragen aan onze online coaches. Die directe ondersteuning geeft de cijfers een boost. Liever geen telefoon in de buurt bij het maken van huiswerk? Het leerplatform is beschikbaar op alle devices, dus ook via laptop, tablet of computer.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Eindexamen in zicht? Geen stress!

Doet je kind het komend schooljaar eindexamen? Examenstress kan frustrerend zijn voor het hele gezin. Vooral als je zoon of dochter achterloopt in een of meer vakken. De ervaren bijlescoaches van Mr. Chadd brengen rust, structuur en zelfvertrouwen.
Onze bijlescoach maakt samen met je zoon of dochter een planning om naar het examen toe te werken. Door de gestructureerde aanpak van de examenvoorbereiding krijgt je kind dat lastige vak steeds beter onder de knie. En de steun van de bijlescoach geeft meer zelfvertrouwen. Dag examenstress!

Kickstart met bijles van Mr. Chadd

Langdurig bijles volgen is niet meer nodig. Bij Mr. Chadd hebben we een effectievere en eenvoudigere methode ontwikkeld.

Je kind maakt bij ons gegarandeerd een vliegende start. Hoe? Door de combinatie van 1-op-1-begeleiding en een uniek online leerplatform. De persoonlijke bijles aan huis of online is bedoeld om samen snel de achterstanden weg te werken. We creëren een motiverende leeromgeving voor je kind. Het leerplatform komt buiten de bijles-uren om de hoek kijken. Via de app kan je kind namelijk onbeperkt vragen stellen. Geselecteerde vakcoaches helpen je kind binnen 10 seconden verder.

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Volgende stap: van bijles naar leerplatform

Presteert je kind beter tijdens de les en bij de toetsen? Gaan de cijfers omhoog? Top! Dan heeft de 1-op-1-bijles aan huis geholpen. App-only-begeleiding is vanaf nu voldoende. Je kind kan op ons leerplatform nog steeds alle vragen stellen. Via tekstbericht, foto’s en zelfs spraakberichten – alles is welkom! De prestaties van je kind zijn dusdanig omhoog geschoten dat hulp via deze weg voldoende is.

Met de huiswerk-app houdt je kind de hoogwaardige ondersteuning die hij of zij gewend is van onze bijles. Fijne bijkomstigheid: de app is een stuk goedkoper dan langdurig bijles blijven volgen. Daarbij kan je kind in de app voor alle vakken vragen stellen. Ook als je geen bijles voor dat vak hebt of had. Dit kan voor meerdere vakken tegelijkertijd.

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Moeite met het lezen van de Binas bij biologie? Vindt je kind talen als Frans of Duits lastig? Mr. Chadd heeft universitair geschoolde bijlescoaches voor ieder vak. Het zijn stuk voor stuk uitblinkers in het vak waarin ze bijles geven. We behandelen iedere vraag uitgebreid; van rekenen met mol tot het duiden van politieke stromingen.

We sturen je als ouder of verzorger maandelijks een terugkoppeling over de voortgang. Je ziet precies waar we zijn en of je kind op schema ligt. Wel zo handig.

Mr. Chadd ondersteunt je kind zowel online als offline. Iedere Nijmegenaar op de middelbare school kan bij ons terecht voor online bijles of bijles aan huis. We bieden bijles aan voor ieder niveau: vwo, havo en vmbo. Ook studenten zijn welkom voor bijles – bijvoorbeeld als je naar Helicon of ROC Nijmegen gaat.

Waarom bijles in Nijmegen van Mr. Chadd?

De bijles van Mr. Chadd ondersteunt je kind ook buiten de standaard bijles-uren om. Naast de wekelijkse bijles aan huis heb je 7 dagen per week toegang tot ons online leerplatform. Komt je kind er niet uit met het huiswerk? Via de app schiet een coach binnen 10 seconden te hulp.

Dat scheelt jou als ouder tijd en frustratie. Jij hoeft je niet meer druk te maken over dat ene probleemvak. Onze bijlesdocenten nemen het stokje van je over. Met de juiste ondersteuning zorgen zij ervoor dat het huiswerk voor dat vak netjes en op tijd af is. En minstens zo belangrijk: dat je kind het met plezier maakt!

In de regio Nijmegen staan we de hele dag voor je klaar, ook in het weekend. Dat betekent dat je kind altijd hulp krijgt, ongeacht wanneer hij of zij huiswerk maakt. Die directe ondersteuning houdt de motivatie hoog. Zo zorgen we ervoor dat je kind weer snel meekomt op klasniveau. Het resultaat? Betere cijfers en weer plezier in de les!

De universitair geschoolde coaches van Mr. Chadd

Alle coaches van Mr. Chadd zijn universitair geschoold. Zo studeerden een aantal van onze bijlesdocenten aan de Radboud Universiteit. Zij beheersen de lesstof van a tot z. Naast die vakinhoudelijke kennis beschikken ze ook over meesterlijke didactische vaardigheden. Ze kunnen vlot en duidelijk uitleg geven.

Je vindt bij ons alleen coaches die zich goed kunnen verplaatsen in je kind. Of de achterstand nu groot of klein is, zij creëren een vertrouwde omgeving waarin je kind alles durft te vragen. Hun heldere taal en fijne manier van werken brengt je kind snel naar het gewenste niveau.

Hoe ziet een bijlestraject in de regio Nijmegen eruit?

Ben je klaar voor bijles van Mr. Chadd? Wij matchen een geschikte coach uit de regio Nijmegen aan je kind. De intake is het eerste contactmoment. De coach kijkt tijdens deze sessie goed naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Hier kun je uiteraard bij zijn, maar het hoeft niet. Samen maken ze een planning. We houden hierbij rekening met doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Op die manier krijgt je kind de bijles die het beste bij hem of haar past.

Heb jij niet zozeer moeite met de stof van een vak, maar meer met het ‘leren leren’? Dan is huiswerkbegeleiding zeker wat voor jou. Dit bieden we ook in Nijmegen aan!

Meest gestelde vragen over bijles in Nijmegen

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons