Huiswerkbegeleiding in Groningen

Kan je kind zich moeilijk concentreren tijdens het maken van huiswerk? Lopen de achterstanden steeds verder op? Zonder goede begeleiding ervaart je kind iedere dag stress. En de rest van het gezin waarschijnlijk ook! Door de toenemende druk wordt het steeds lastiger om het huiswerk af te krijgen.

Je doorbreekt die negatieve spiraal met huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd. Onze huiswerkbegeleiders in Groningen helpen een goede planning te maken en ondersteunen je kind waar nodig. De huiswerkbegeleiding kan op locatie in Groningen of online worden gevolgd.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Groningen biedt kansen

We zijn er ook voor je kind buiten de huiswerkuren om. Via ons leerplatform kan je kind iedere dag onbeperkt vragen stellen. Onze professionele vakcoaches helpen je kind binnen 10 seconden.

Het begeleidingstraject begint met een intake. Zo creëren we een duidelijk beeld van de hulp die je kind precies nodig heeft. We maken iedere week een planning. Op die manier zorgen we voor structuur voor je zoon of dochter. Je krijgt als ouder of verzorger iedere maand een terugkoppeling over de voortgang van je kind. Je bent altijd op de hoogte.

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

  • Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd
  • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde motivatie en meer plezier

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

We hebben een unieke methode ontwikkeld voor huiswerkbegeleiding in Groningen. Naast de 1-op-1-huiswerkbegeleiding krijgt je kind continu ondersteuning via onze huiswerk-app. Leren begint met het stellen van vragen. Het leerproces van je zoon of dochter gaat met sprongen vooruit met de directe hulp via onze app. De cijfers gaan al gauw omhoog.

Overdag, ’s avonds of in het weekend: je kind kan altijd vragen stellen op het leerplatform. Zo hoeft hij of zij niet te wachten tot het volgende 1-op-1-moment. Ons leerplatform is beschikbaar op de smartphone, maar ook op de computer of tablet. Vragen stellen kan voor elk vak en elk niveau.

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
  • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Huiswerkbegeleiding op locatie in Groningen en via onze huiswerk-app

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.

Professionele huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd

Onze huiswerkbegeleiders in Groningen zijn universitair geschoold. Hun vakkennis en didactische vaardigheden zijn van hoog niveau. Ze kunnen duidelijk uitleggen en hebben inzicht in welke hulp je kind nodig heeft. Door hun open en positieve houding creëren zij een veilige leeromgeving voor je kind, waarin het zelfvertrouwen elke les groeit.

De basis van huiswerkbegeleiding in Groningen? Structuur bieden en aanleren tijdens de individuele begeleiding aan huis of online. De huiswerkbegeleider maakt samen met je kind een heldere planning met duidelijke doelen. Zo zorgen we dat het huiswerk van je kind netjes op tijd af is. Dat scheelt een hoop frustratie en stress.

Huiswerkbegeleiding voor elk niveau en alle lesmethodes

Middelbare scholieren in stad en provincie Groningen kunnen huiswerkbegeleiding volgen bij Mr. Chadd. We bieden begeleiding voor elk niveau: vmbo, havo en vwo. Gaat je kind bijvoorbeeld naar het Wessel Gansfort of het Praedinius? Onze coaches kunnen werken met iedere lesmethode.

Volgt je zoon of dochter een opleiding aan Noorderpoort of het Alfa college? Ook dan biedt huiswerkbegeleiding bij Mr. Chadd uitkomst.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Weet je niet zeker of je kind huiswerkbegeleiding of bijles in Groningen nodig heeft? Huiswerkbegeleiding draait om het aanleren van structuur en ‘leren leren’. We kijken naar de struikelblokken van je kind en we leren je kind zich beter te concentreren. Bijles is meer vakspecifiek. Dan werken we de opgelopen achterstand voor een vak weg, zodat je kind weer kan meekomen in de klas. Of we werken samen naar een eindexamen toe.

Kan je kind zich niet zo goed concentreren? Of kampt je zoon of dochter met faalangst? Geen zorgen: onze huiswerkbegeleiding helpt je kind verder. Heeft je kind moeite met specifieke vakken, zoals wiskunde of Nederlands? Dat heeft je zoon of dochter meer baat bij 1-op-1-bijles. Bekijk hier het volledige overzicht van bijlesvakken.

Meest gestelde vragen over huiswerkbegeleiding in Groningen

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['homework_assistance_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online huiswerkbegeleiding?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons