Bijles in Groningen

Heeft je kind moeite met een bepaald vak? Als je vastloopt met je huiswerk, maar nergens terecht kunt met je vraag, raak je snel gedemotiveerd. Er ontstaat een achterstand. Je kunt niet meer met de klas meekomen. En het is moeilijk om de negatieve spiraal te doorbreken. Mr. Chadd biedt bijles in Groningen volgens een unieke en bewezen methode.

Moeite met aardrijkskunde? Vragen over globalisering of het verschil tussen exogene en endogene processen? Een bijlestraject van Mr. Chadd bestaat altijd uit intensieve 1-op-1-begeleiding en toegang tot onze huiswerk-app. We geven de bijles zowel op locatie als online – wat jij prettig vindt!

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Bijles in Groningen biedt kansen

De achterstand wordt weggewerkt tijdens de bijles-uren, onder begeleiding van een universitair geschoolde coach. De app biedt de mogelijkheid om, buiten de bijles-uren om,
7 dagen per week en over elk vak vragen stellen aan een coach. Mr. Chadd geeft voor ieder vak individueel bijles in stad en provincie Groningen.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Examenstress? Echt niet!

Examenstress is een last voor het hele gezin. Heeft je zoon of dochter een achterstand opgelopen in dat ene vak? Gaat hij of zij zakken als daar niet flink aan wordt gesleuteld? Of ziet alles er prima uit behalve wiskunde of Duits? Mr. Chadd rekent af met examenstress.
Onze bijlescoach brengt rust en structuur. Samen met je zoon of dochter maakt de coach een planning om naar de examens toe te werken. Alleen al de steun van de bijlescoach geeft de meeste scholieren meer zelfvertrouwen. En door de gestructureerde aanpak van de examenvoorbereiding neemt hun kennis van dat lastige vak per week toe. Exit examenstress!

Kickstart je bijles met Mr. Chadd

Als ouder wil je dat je kind zo snel mogelijk weer voldoendes haalt. Voor het beste resultaat bieden we naast de intensieve 1-op-1-bijles, ook toegang tot onze unieke huiswerk-app.

Tijdens de bijlesuren op locatie of online werken we de opgelopen achterstanden weg. We werken gestructureerd en aan de hand van de juiste lesmethode. Bovendien zorgt de coach ervoor dat je kind weer gemotiveerd raakt. De huiswerk-app zorgt ervoor dat die motivatie blijft. Via de app kan je kind tussen de bijlessen door iedere vraag stellen. Onze universitair geschoolde vakcoaches zitten online klaar en schieten binnen 10 seconden te hulp.

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Van intensieve bijles naar leerplatform

Ieder bijlestraject is maatwerk. Om het traject volledig af te stemmen op de leerbehoefte, beginnen we altijd met een intake. We stellen doelen en werken naar toetsmomenten toe. De bijles is geslaagd als de prestaties verbeteren en het zelfvertrouwen toeneemt. Ons doel is dat je kind op eigen benen leert staan.

Maar het is wel belangrijk dat je kind altijd vragen kan stellen. Als je kind vastloopt bij het maken van huiswerk, verdwijnt de motivatie als sneeuw voor de zon. De professionele huiswerk-app van Mr. Chadd biedt uitkomst. Elke vraag waar je kind tegenaan loopt, kan worden gesteld via de huiswerk-app. Ook als je alleen bijles Frans of wiskunde hebt of had.
Toegang tot de huiswerk-app kost maar een fractie van maandenlang bijles volgen.

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Heeft je kind bijles scheikunde nodig? Loopt je zoon of dochter achter met Frans? Mr. Chadd biedt bijles voor ieder vak en voor ieder niveau. Onze professionele bijlesdocenten en vakcoaches staan klaar om uitleg te geven. Ze leggen bijvoorbeeld uit hoe je een Franse zakelijke brief moet schrijven of hoe je onregelmatige Franse werkwoorden moet vervoegen.

Mr. Chadd staat klaar voor je kind, online én offline. Studenten en scholieren uit Groningen kunnen bij ons terecht voor bijles op ieder niveau: vwo, havo en vmbo. Studeer je aan het Noorderpoort College of het Alfa College en heb je hulp nodig met een vak? Ook als student ben je welkom voor bijles.

Waarom bijles in Groningen van Mr. Chadd?

Je kind heeft altijd begeleiding met de bijles van Mr. Chadd. Naast de persoonlijke bijles online of op locatie heeft je zoon of dochter altijd toegang tot ons leerplatform. Hier heb je binnen 10 seconden contact met een van onze coaches. Er is altijd iemand die je kind helpt met huiswerk.

Als ouder valt er een last van je schouders. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over dat ene probleemvak. Onze 1-op-1-coaches nemen alle stress bij je weg en helpen het huiswerk netjes op tijd af te krijgen. Dat scheelt jou tijd en frustratie.

Wij staan altijd paraat voor elke vraag: overdag, ’s avonds en in het weekend. Wanneer je kind ook huiswerk maakt, vragen stellen kan altijd. Zo houden we grip op de lesstof en blijft de motivatie hoog. Door onze bijles kan je kind weer meekomen in de klas en zie je de cijfers stijgen. School wordt weer leuk voor je kind.

Professionele vakcoaches van Mr. Chadd

Onze coaches zijn stuk voor stuk universitair geschoold. Ze kennen de lesstof door en door. Via een strenge procedure selecteren wij uitsluitend coaches met vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden van het hoogste niveau. Ze kunnen de stof duidelijk en to the point uitleggen.

De coaches van Mr. Chadd kunnen zich goed verplaatsen in je kind. Hun houding is open en positief. Ze zorgen voor een veilige omgeving waarin je kind zich vrij voelt om iedere vraag te stellen, hoe groot de achterstand ook is. Je kind krijgt de lesstof snel weer onder de knie.

Hoe ziet een bijlestraject in stad en provincie Groningen eruit?

Mr. Chadd heeft diverse coaches in stad en provincie Groningen. Wij selecteren een professionele coach die precies datgene kan bieden wat je kind nodig heeft. We beginnen met een intake, waarin de coach kijkt naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Daarna maken de coach en je kind gezamenlijk de planning. Hier kun je als ouder natuurlijk bij zijn, maar dat hoeft niet. In de persoonlijke planning houden we rekening met doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Met onze bijles op maat krijgt je kind de best mogelijke begeleiding.

Heb je meer moeite met bijvoorbeeld het plannen van je huiswerk? Dan is huiswerkbegeleiding misschien wel wat voor jou. Dit bieden we ook in Groningen aan!

Meest gestelde vragen over bijles in Groningen

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons