Huiswerkbegeleiding in Breda

Heeft je kind moeite met het maken van huiswerk? Dat kan frustrerend zijn, ook voor jou als ouder of verzorger. Sterker nog: het hele gezin kan er last van hebben. Als de achterstand groter wordt en de motivatie afneemt, lijkt huiswerk maken een onmogelijke opgave.

Met huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd doorbreek je die negatieve spiraal. Onze huiswerkbegeleiders in Breda motiveren je kind, brengen structuur en bieden ondersteuning bij het maken van huiswerk. Of je de huiswerkbegeleiding nu online wilt krijgen of bij je thuis in Breda – het is beide mogelijk bij Mr. Chadd.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Breda biedt kansen

Ontstaan er vragen buiten de vaste huiswerkbegeleiding-uren om, bijvoorbeeld in het weekend? Via de huiswerk-app stelt je zoon of dochter alle vragen op ons unieke leerplatform. Hier helpen geselecteerde vakcoaches je kind binnen 10 seconden verder.

Huiswerkbegeleiding in Breda begint altijd met een intake. Voor het beste plan van aanpak willen we weten waar je kind tegenaan loopt. Op basis van die leerbehoefte maken we een goede planning. En dan gaan we los! Als ouder ontvang je maandelijks een terugkoppeling over de stappen die we zetten. Je bent altijd op de hoogte.

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

  • Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd
  • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde motivatie en meer plezier

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

Mr. Chadd is meer dan alleen persoonlijke huiswerkbegeleiding in Breda. Bij ons kan je kind ook online op hoogwaardige hulp rekenen, met onze huiswerk-app. Middelbare scholieren leren het meeste wanneer ze vragen stellen. Met onze app maken we dat makkelijker dan ooit. Het leerproces van je kind krijgt een boost, net als de cijfers!

Je kind kan onbeperkt vragen stellen via de app, ook wanneer de vaste uren huiswerkbegeleiding al voorbij zijn. Wil je dat hij of zij huiswerk maakt zonder telefoon op tafel? Het online leerplatform van Mr. Chadd werkt ook op computer of tablet. Scholieren kunnen hier terecht met vragen voor ieder vak en voor alle niveaus: binnen 10 seconden helpen wij je kind verder!

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
  • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Huiswerkbegeleiding op locatie in Breda en via onze huiswerk-app

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.

Geselecteerde coaches van Mr. Chadd

De universitair geschoolde coaches van Mr. Chadd worden zorgvuldig geselecteerd. Ten eerste beheersen zij de lesstof volledig en geven ze vlot en helder uitleg. Zo weten ze je kind te motiveren en voelen ze aan welke hulp er nodig is. Ook de didactische vaardigheden van de coaches zijn van hoog niveau. Ze weten precies hoe ze het zelfvertrouwen van je kind kunnen vergroten.

Op basis van een duidelijke planning weet je kind precies waar hij of zij aan toe is. Hoe groot of klein de achterstand ook is, onze huiswerkbegeleiders in Breda zorgen dat je kind het huiswerk netjes op tijd af krijgt. Ze leren je kind ook zelf structuur aan te brengen in de 1-op-1-begeleiding thuis of online.

Huiswerkbegeleiding voor alle niveaus en lesmethodes

De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd is bedoeld voor alle scholieren in Breda. We bieden begeleiding voor middelbare scholieren van elk niveau: vwo, havo en vmbo. Zit je kind op de middelbare school, zoals het Tessenderlandt of het Newmancollege, of op een andere school in de omgeving van Breda? Mr. Chadd helpt graag!

Volgt je zoon of dochter een opleiding aan bijvoorbeeld het Curio? Ook studenten zijn welkom voor bijles of huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Weet je niet of je nu huiswerkbegeleiding of juist bijles nodig hebt? Bij huiswerkbegeleiding leren wij je kind weer leren. De coach maakt samen met de leerling een huiswerkplanning voor alle vakken. Bijles is meer toegespitst op een specifiek vak. Tijdens de bijlessen werken we de vakspecifieke achterstanden weg, zodat je kind weer snel met de klas kan meekomen.

Al expert op het gebied van huiswerk plannen, maar heb je nog moeite met een specifiek vak? Dan is bijles misschien wel wat voor jou. Dit bieden we ook in Breda aan!

Heeft je kind motivatieproblemen of faalangst? Dan is onze huiswerkbegeleiding een slimme keuze. Is een specifiek vak als wiskunde of Engels juist lastig? Dan is onze 1-op-1-bijles een betere oplossing. Bekijk hier het volledige overzicht van bijlesvakken.

Meest gestelde vragen over huiswerkbegeleiding in Breda

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['homework_assistance_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online huiswerkbegeleiding?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons