Bijles in Breda

Zoek je bijles in Breda? Mr. Chadd staat voor je klaar! Als scholieren eenmaal een achterstand opbouwen, kunnen ze die vaak moeilijk op eigen kracht wegwerken. Onze intensieve 1-op-1-bijles brengt je kind weer snel in een opwaartse spiraal. Met de ondersteuning van een professionele coach wordt de achterstand iedere week iets kleiner. De cijfers van je kind gaan binnen no-time omhoog.

Vindt je kind Engelse koppelwoorden lastig? Weet hij of zij niet hoe je leert voor je biologie-examen? Onze unieke methode voor bijles in Breda is er voor alle scholieren. Het bijlestraject bestaat uit wekelijkse 1-op-1-begeleiding én toegang tot ons online leerplatform. Wij bieden hulp bij alle vakken en geven zowel online als aan huis bijles in Breda of in de regio Breda.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Bijles in Breda biedt kansen

Op ons leerplatform kan je zoon of dochter vragen stellen voor ieder vak. Wij geven middelbare scholieren het zetje dat ze nodig hebben en helpen hen om zelf tot het juiste antwoord te komen. Door deze aanpak onthoudt je kind de lesstof beter. Wil je de app wel, maar liever geen telefoon in de buurt tijdens huiswerk? De hulp van Mr. Chadd is ook bereikbaar via tablet, laptop en computer.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Examenstress voorkomen
Doet je kind dit jaar examen en neemt de examenstress toe? Is er een achterstand ontstaan en wil je erger voorkomen? Of staan alle signalen op groen, behalve voor Frans of biologie? Mr. Chadd biedt hulp.
Onze bijlescoach brengt structuur en rust. De coach maakt samen met je kind een duidelijke planning om de examens voor te bereiden. Alleen al de steun van de bijlescoach geeft de meeste scholieren meer zelfvertrouwen. En door het probleem op een gestructureerde manier aan te pakken, neemt de beheersing van Frans of biologie per week toe. Dag examenstress!

Geef bijles een kickstart met Mr. Chadd

Jarenlang bijles volgen is niet meer van deze tijd. Bij Mr. Chadd ontwikkelden we een methode die effectiever en eenvoudiger is.

Wij zorgen ervoor dat je kind een vliegende start maakt. Hoe we dat doen? Door 1-op-1-bijles te combineren met onze unieke huiswerk-app. In de wekelijkse bijles aan huis of online richten we ons vooral op de weg te werken achterstand. Een motiverende setting is hierbij heel belangrijk. Naast de vaste bijles kan je kind elke dag terecht op het leerplatform. Onze universitair geschoolde coaches behandelen iedere binnenkomende vraag binnen 10 seconden. Zo kan je kind gelijk weer door.

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Heeft je kind bijles Frans voor vwo nodig? Of bijles wiskunde op vmbo-niveau? Mr. Chadd biedt bijles voor elk vak en ieder niveau. Onze universitair geschoolde bijlesdocenten staan klaar met hulp op maat. Zij pakken iedere vraag met twee handen aan en helpen je kind naar betere prestaties. Van uitleg over Franse accenten tot leren rekenen met wortels.

We houden ouders en verzorgers altijd op de hoogte. Je ontvangt maandelijks een terugkoppeling over de voortgang. Hierin zie je precies welke stappen je kind zet. Wel zo overzichtelijk.

Met de bijles van Mr. Chadd kun je rekenen op offline én directe online hulp. We zijn er voor Bredanaren van alle niveaus: vmbo, havo en vwo. Wist je dat je ook als student van bijvoorbeeld De Rooi Pannen of Curio bij ons terecht kunt?

Volgende stap: van bijles naar leerplatform

Stijgen de cijfers? Gaat je kind moeiteloos door de lesstof heen? Yes! Dan heeft de individuele bijles gewerkt. Je kind heeft vanaf nu genoeg aan de app-only-ondersteuning op ons leerplatform. Hier kun je op meerdere manieren je vraag kwijt: via tekstberichten, foto’s en spraakberichten. De vakspecifieke bijles is niet meer nodig. De prestaties zijn zodanig verbeterd dat ons online leerplatform genoeg is.

Dat heeft een groot voordeel: toegang tot de huiswerk-app kost maar een fractie van de prijs van eeuwig bijles volgen. Voor een vast bedrag per maand stelt je kind hier vragen voor elk vak. Dus ook voor de vakken waarvoor je geen bijles hebt of had!

  • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
  • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
  • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Waarom bijles in Breda van Mr. Chadd?

Met de bijles van Mr. Chadd heeft je kind altijd ondersteuning. Dat komt door die handige combinatie van persoonlijke bijles en ons unieke leerplatform. Voor of na de bijles kun je via de app onbeperkt vragen stellen. We staan binnen 10 seconden in contact, zodat je zoon of dochter meteen weer verder kan met het huiswerk.

Ook ouders waarderen die directe hulp. Jij hoeft je namelijk geen zorgen meer te maken of het huiswerk wel op tijd af komt. Onze vakcoaches bieden snel hulp en leggen de vraag uitgebreid uit. Zo voorkomen we onnodige frustratie in huis.

De hulp van Mr. Chadd is altijd binnen handbereik. We staan ’s ochtends, ’s avonds en zelfs in het weekend voor je klaar. Wanneer je kind ook huiswerk maakt, hij of zij kan rekenen op onze hulp. Dit doen we met een duidelijk doel voor ogen: zorgen dat je kind weer meekomt in de klas. Of we het nu online of aan huis geven, onze bijles maakt leren weer leuk!

Speciaal geselecteerde coaches van Mr. Chadd

De coaches ondergaan een streng selectieproces. Ze moeten bijvoorbeeld universitair geschoold zijn en uitblinken in specifieke vakken. Minstens zo belangrijk is dat ook hun didactische vaardigheden van hoog niveau zijn.

Dankzij die skills kunnen onze bijlesdocenten zich goed in je kind verplaatsen. Is de opgelopen achterstand groot of klein? Daar wordt onze werkwijze niet anders van. We creëren hoe dan ook een vertrouwde omgeving waarin geen vraag te gek is. Door heldere uitleg op maat schieten de prestaties van je kind snel weer omhoog.

Hoe ziet een bijlestraject in de regio Breda eruit?

Zie je bijles van Mr. Chadd wel zitten? Dan zoeken we eerst een geschikte coach in de regio Breda, die past bij de vraag van je kind. We beginnen met een intake, waarbij de bijlescoach kijkt naar de precieze behoefte en het leerniveau van je kind. Als ouder of verzorger kun je hier bij zijn, maar het hoeft niet. Samen maken we een passende planning die rekening houdt met de doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. We creëren bijles op maat, voor het beste resultaat.

Heb jij niet zozeer moeite met de stof van een vak, maar meer met het ‘leren leren’? Dan is huiswerkbegeleiding zeker wat voor jou. Dit bieden we ook in Breda aan!

Meest gestelde vragen over bijles in Breda

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons