Huiswerkbegeleiding in Haarlem

Vindt je kind huiswerk maken lastig? Of heeft je zoon of dochter concentratieproblemen? Dat levert stress op, voor je kind en voor jou als ouder. Zonder structuur en overzicht is huiswerk maken praktisch onmogelijk.

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd doorbreekt die negatieve spiraal. Met de persoonlijke aandacht van onze huiswerkbegeleiders in Haarlem leert je kind beter plannen en huiswerk maken. Het zelfvertrouwen groeit en je kind krijgt meer gedaan in minder tijd. De huiswerkbegeleiding kan op locatie in Haarlem of online worden gevolgd.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Haarlem biedt kansen

Ook buiten de huiswerkuren om staan we klaar voor je kind. Op ons leerplatform kan hij of zij iedere dag onbeperkt vragen stellen, voor elk vak en op elk niveau. Een van onze geselecteerde vakcoaches schiet binnen 10 seconden te hulp!

We starten het begeleidingstraject altijd met een intake. Dit geeft ons inzicht in hoe wij je kind zo goed mogelijk kunnen helpen. De begeleider maakt met je kind een wekelijkse planning. Zo leert je zoon of dochter beter structureren. Ook krijg jij als ouder of verzorger iedere maand terugkoppeling over de sprongen die je kind maakt. Je bent altijd op de hoogte.

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

  • Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd
  • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde motivatie en meer plezier

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

Onze methode voor huiswerkbegeleiding is uniek in Haarlem. We combineren individuele 1-op-1-huiswerkbegeleiding met continue ondersteuning via ons online leerplatform. Écht leren begint met het stellen van vragen. Door dit met de huiswerk-app te faciliteren, geven we het leerproces van je kind een boost. Dat zie je al gauw terug in de schoolresultaten.

Bij Mr. Chadd kan je kind altijd rekenen op ondersteuning: ook ’s avonds en in het weekend. Niet wachten met vragen tot de volgende sessie, maar gelijk door. De huiswerk-app is beschikbaar op alle devices: telefoon, computer of tablet. Hulp bij huiswerk is zo altijd in de buurt!

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
  • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Huiswerkbegeleiding op locatie in Haarlem en via onze huiswerk-app

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.

Professionele huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd

Onze huiswerkbegeleiders in Haarlem zijn universitair geschoold. Zij beheersen de vakken die ze geven volledig, ongeacht de lesmethode. Daarnaast beschikken ze over uitstekende didactische vaardigheden. Ze creëren in de individuele begeleiding aan huis of online een vertrouwde leeromgeving waarin je kind met plezier leert leren.

Structuur is de basis van onze huiswerkbegeleiding. De coach maakt online of bij je thuis elke week een heldere planning met je kind. Zo weet je zoon of dochter precies wanneer welk huiswerk moet worden gemaakt. Dat scheelt zowel je kind als jou stress en frustratie.

Huiswerkbegeleiding voor elk niveau en alle lesmethodes

De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd is geschikt voor alle scholieren in de regio Haarlem. Gaat je kind bijvoorbeeld naar het Haarlem College of het Sterrencollege? We ondersteunen kinderen van elk niveau: vmbo, havo en vwo.

Ook studenten die een mbo-opleiding volgen, bijvoorbeeld aan het Nova College, zijn welkom bij onze huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Woon je in Haarlem en twijfel je over huiswerkbegeleiding of bijles voor je kind? Met huiswerkbegeleiding richten we ons op het aanbrengen van structuur en ‘leren leren’. We kijken naar leer-technische knelpunten, zoals concentratie en motivatie. De bijles is meer vakspecifiek. Hierin werken we heel gericht achterstanden weg voor een vak. Met onze bijles presteert je kind weer snel op klasniveau en kan hij of zij zich bijvoorbeeld goed voorbereiden op een examen.

Al expert op het gebied van huiswerk plannen, maar heb je nog moeite met een specifiek vak? Dan is bijles misschien wel wat voor jou. Dit bieden we ook in Haarlem aan!

Heeft je kind moeite met concentreren? Of stapelt het huiswerk zich op door bijvoorbeeld faalangst? Geen zorgen. Met onze huiswerkbegeleiding krijgt je kind meer zelfvertrouwen. Is een specifiek vak als geschiedenis of Frans het probleem? Dan is onze individuele bijles geschikter. Bekijk hier het volledige overzicht van bijlesvakken.

Meest gestelde vragen over huiswerkbegeleiding in Haarlem

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['homework_assistance_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online huiswerkbegeleiding?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons