Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Huiswerkbegeleiding in Haarlem

Mr. Chadd biedt on demand huiswerkbegeleiding aan scholieren en studenten in Haarlem, de regio Haarlem en in de Provincie, die het beste uit zichzelf willen halen of om beter te presteren voor een enkel of meerdere vwo-, havo- en vmbo-vakken.

Of je nou zit op de middelbare school (Voortgezet Onderwijs), studeert aan de Hogeschool Inholland Haarlem, Hogeschool Haarlem (HU) of een MBO opleiding volgt, de huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd in Haarlem sluiten altijd aan bij jouw behoefte.

In Haarlem groeit het aantal leerling per klas sneller dan in de rest van Nederland

Het is al langer bekend dat scholieren vaker in grote klassen onderwijs krijgen. In Haarlem is de hoeveelheid leerlingen per klas sneller gestegen dan in de andere grote steden. Dit is een kwalijke zaak aangezien wetenschappelijk onderzoek aantoont dat leerlingen die in kleinere klassen onderwijs krijgen een beter zelfvertrouwen hebben, vaker hun diploma op tijd halen, vaker een vervolgopleiding doen en afmaken en makkelijker een baan vinden.

Leraren in Haarlem willen ook liever kleinere klassen. In een volle klas zijn ze meer tijd kwijt aan orde houden. Leraren hebben tijdens de les minder tijd om aandacht te besteden aan individuele leerlingen. Individuele aandacht zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken. Het inspireert, daagt uit en geeft leerlingen mee wat ze later nodig hebben. Leerlingen moeten de kans krijgen zich breed te ontwikkelen, niet alleen cognitief, maar ook sociaal-emotioneel.

Onderwijs zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en uitzicht krijgen op goed werk..
Onderwijs zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en uitzicht krijgen op goed werk..

– Kim van der Esch, CEO Mr. Chadd

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Haarlem biedt kansen

Het volgen van bijles neemt in Haarlem dan ook sterk toe. De druk om te presteren en behalen van goede resultaten is hoog, maar de grote klassen zonder individuele aandacht sluiten daar niet goed bij aan. Veel in de wereld is veranderd, maar in de manier van doceren en huiswerkbegeleiding geven is sinds de jaren vijftig bijna niks aangepast. Het is verschrikkelijk zonde dat gevestigde aanbieders van huiswerkbegeleiding niet de innovatie en ontwikkeling zoeken. Onderwijs is de basis van onze maatschappij en juist dat is voortdurend aan verandering onderhevig. Zo ook in Haarlem, we krijgen signalen dat er maar weinig moderne mogelijkheden zijn voor huiswerkbegeleiding. Wij weten uit ervaring, en vanuit de wetenschap, dat het veel rust kan geven als kinderen goede begeleiding krijgen, zowel voor ouders als voor de kinderen zelf.

Mr. Chadd is moderne huiswerkbegeleiding dat leerlingen in Haarlem het beste uit henzelf helpt te halen terwijl ze sociaal en communicatief ontwikkelen. Binnen 10 seconden is er altijd een deskundige begeleider klaar om elke vraag die gesteld wordt te beantwoorden, ongeacht het tijdstip, vak en niveau. Dit biedt niet alleen lastenverlichting voor het reguliere onderwijs, maar verminderd ook stress voor ouder en kind en helpt elk kind het vermogen om vragen te stellen te ontplooien.

De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Wat kan je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Haarlem huiswerkbegeleiding aan, per vwo-, havo- en vmbo-vak of overkoepelend.

  • Heb je geen moeite met specifieke vakken? Maar vindt je het lastig om overzicht te houden en je huiswerk te plannen, kies dan voor Mr. Chadd huiswerkbegeleiding. De Mr. Chadd begeleiders op de app kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kan.
  • Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan bij uitstek de tool voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo in de veilige omgeving naar jouw keuze. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.
  • Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.
  • Ben je aan het blokken voor je examens en kan je wel examentraining in Haarlem gebruiken? Stel je vragen waarop jij vastloopt aan de Mr. Chadd app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kan.

 

Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gegeven worden. Het is voor veel aanbieders van huiswerkbegeleiding in Haarlem daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op het Lyceum Haarlem (HLR), Rudolf Steiner College of Erasmiaans Gymnasium zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2017 meer dan 562 leerlingen en studenten in Haarlem geholpen om te ontwikkelen en goede resultaten te behalen.

Ouders in Haarlem geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

  • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

  • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

  • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

  • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

  • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp