fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles in Haarlem van Mr. Chadd

Bijles in Haarlem

Bijles Haarlem voor alle vakken en alle niveaus

Zoek je effectieve bijles in Haarlem? Bij Mr. Chadd zit je goed! Als je kind eenmaal een achterstand heeft opgelopen, is het hartstikke lastig om die zelf weg te werken. Daarom hebben wij een intensief 1-op-1-traject ontwikkeld. In persoonlijke bijlessen aan huis of online geeft een professionele coach je kind de benodigde ondersteuning. Zo verkleinen we samen iedere week de achterstand. Binnen de kortste keren haalt je kind weer goede cijfers.

Moeite met geschiedenis of bedrijfseconomie? De unieke combinatie-bijles van Mr. Chadd helpt jouw kind weer verder. Het bijlestraject bestaat uit twee onderdelen: intensieve 1-op-1-begeleiding en onbeperkt toegang tot ons online leerplatform. Je kunt voor ieder vak rekenen op onze coaches in Haarlem en in de regio Haarlem.

Bijles in Haarlem biedt kansen

Hoe werkt ons leerplatform precies? Heel simpel, eigenlijk: hier kan je kind iedere vraag stellen over ieder vak. Door de duidelijke uitleg van onze universitair geschoolde coaches kan je kind snel weer verder. Zo krijgen de cijfers een flinke boost. Ons leerplatform is te benaderen op een app op de telefoon. Heb je liever niet dat je kind de telefoon bij zich heeft tijdens het maken van huiswerk? Geen probleem: het leerplatform is ook beschikbaar via een laptop, pc of tablet.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Examenstress? Echt niet!

Examenstress veroorzaakt frustraties in het hele gezin. Is er een achterstand ontstaan in dat ene vak? Gaat je kind voor het eindexamen zakken als hij of zij daar een onvoldoende voor haalt? Waarschijnlijk is er nog wel iets aan te doen. Mr. Chadd rekent af met examenstress.
Onze bijlescoach brengt rust en structuur. Samen met je zoon of dochter maakt de coach een planning om naar de examens toe te werken. Alleen al de steun van de bijlescoach geeft de meeste scholieren meer zelfvertrouwen. En door de gestructureerde aanpak van de examenvoorbereiding neemt hun kennis van dat lastige vak per week toe. Exit examenstress!

Kickstart je bijles met Mr. Chadd

Jarenlang bijles volgen is niet meer nodig. Bij Mr. Chadd hebben we een methode ontwikkeld die eenvoudiger en effectiever is.

Bij ons krijgt je kind een vliegende start. Wij combineren 1-op-1-bijles met onze unieke huiswerk-app. In de persoonlijke bijles aan huis of online werken we de achterstanden weg in een motiverende setting. Heeft je kind een vraag buiten de bijles-uren om? Geen probleem: je zoon of dochter kan onbeperkt vragen stellen via de app. Zo blijft de motivatie hoog, ook tussen bijlessen in. Onze gespecialiseerde vakcoaches zijn 7 dagen per week online beschikbaar. Als je kind een vraag stelt, krijgt hij of zij binnen 10 seconden een reactie.

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Na de vliegende start: van bijles naar leerplatform

Presteert je kind beter? Schieten de cijfers omhoog? Top! Dan heeft de 1-op-1-bijles geholpen. Als de achterstand eenmaal is weggewerkt, heeft je kind genoeg aan ondersteuning via het leerplatform. Hier kan je kind via de app iedere vraag stellen. Dat kan via tekstberichten, spraakberichten en foto’s. Doordat we altijd stand-by staan, voorkomen we dat je kind weer vastloopt.

Begeleiding via de app is praktisch en voordelig: het is stukken goedkoper dan bijlessen blijven volgen. En wist je dat je op het leerplatform iedere vraag over ieder vak kunt stellen? Het maakt niet uit welke 1-op-1-bijles je kind gehad heeft. Vragen stellen kan voor alle vakken – van wiskunde en natuurkunde tot geschiedenis.

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

“Onderwijs zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en uitzicht krijgen op goed werk.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Op zoek naar bijles Nederlands? Heeft je kind moeite met scheikunde of economie? Mr. Chadd heeft universitair geschoolde bijlescoaches voor ieder schoolvak. Elke vraag van je kind wordt uitgebreid besproken. Hoe reken je met mol? Wat is het verschil tussen links en rechts in de politiek? Wij zijn er voor elk vak en ieder niveau.

Als ouder of verzorger ben je altijd op de hoogte. Wij geven iedere maand terugkoppeling over de voortgang van je kind. Op die manier heb je inzicht in de stappen die je kind zet met de bijles.

Mr. Chadd staat voor je klaar: offline én online. In Haarlem kun je bij ons terecht voor bijles op elk niveau: vwo, havo en vmbo. Ook studenten kunnen volgen bij Mr. Chadd, bijvoorbeeld als je op het Nova College zit.

Waarom bijles in Haarlem van Mr. Chadd?

De bijles van Mr. Chadd staat voor hoogwaardige ondersteuning. De combinatie van het leerplatform met 1-op-1-bijles is enorm effectief. Buiten de bijlessen om heeft je kind al binnen 10 seconden contact met een coach op het leerplatform.

Als ouder hoef je je geen zorgen meer te maken over de probleemvakken. Onze universitair geschoolde 1-op-1-coaches nemen je al het werk uit handen. Zo is het huiswerk op tijd af en dat scheelt flink wat tijd en frustratie.

Overdag, ’s avonds en in het weekend zijn wij online beschikbaar voor elke vraag. Dat is ons geheime recept om de motivatie hoog te houden. Wanneer je kind ook huiswerk maakt, wij zijn er met één druk op de knop. Het doel is dat je kind weer lekker meekomt in de klas. Alleen zo wordt school weer leuk!

Speciaal geselecteerde coaches van Mr. Chadd

Elke coach bij Mr. Chadd is universitair geschoold. Dat betekent dat ze de lesstof 100% beheersen, waardoor ze vlot en duidelijk kunnen uitleggen. Onze coaches hebben een strenge selectieprocedure doorlopen: hun vakinhoudelijke kennis én didactische vaardigheden zijn van het hoogste niveau.

Onze coaches weten precies hoe ze je kind het beste kunnen helpen. Door hun open en positieve houding durft je kind iedere vraag te stellen, hoe groot de achterstand ook is. Met de heldere uitleg presteert je zoon of dochter snel weer stukken beter.

Hoe ziet een bijlestraject in de regio Haarlem eruit?

Wil je bijles van Mr. Chadd? Wij selecteren een passende coach in de regio Haarlem. De coach begint altijd met een intake en kijkt daarbij naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Daarna maken we samen de planning. Wil je hierbij zijn als ouder of verzorger? Dat kan natuurlijk. In de planning houdt de coach rekening met doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Je kind krijgt door deze stevige basis de bijles die perfect bij hem of haar past.

Heb je meer moeite met bijvoorbeeld het plannen van je huiswerk? Dan is huiswerkbegeleiding misschien wel wat voor jou. Dit bieden we ook in Haarlem aan!

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp