Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

Mr. Chadd biedt on demand huiswerkbegeleiding aan scholieren en studenten in Rotterdam, de regio of in de Gemeente Rotterdam, die het beste uit zichzelf willen halen of om beter te presteren voor een enkel of meerdere vwo-, havo- en vmbo-vakken.

Of je nou zit op de middelbare school (Voortgezet Onderwijs), studeert aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), de Hogeschool Rotterdam of een MBO opleiding volgt, de huiswerkbegeleiders van Mr. Chadd in Rotterdam sluiten altijd aan bij jouw behoefte.

Onderwijs in Rotterdam zou meer moeten zijn dan alleen scoren

De selectie van toptalenten en een onderwijscultuur die gericht is op het bereiken van hoge prestaties geeft Rotterdam een onderscheidende schoolsfeer. Er wordt een hoge motivatie van de leerlingen verwacht en de toekomstige kansen op de arbeidsmarkt zijn onlosmakelijk verbonden met de dagelijkse onderwijspraktijk. Goede cijfers zijn echter maar een deel van toekomstig succes. Het vermogen om te plannen, overzicht te houden, te begrijpen en het ontwikkelen van een goed zelfvertrouwen zijn minstens net zo belangrijk.
Voor veel Rotterdamse scholieren is huiswerkbegeleiding een vast onderdeel geworden van het dagelijks onderwijs. In Rotterdam hebben meer dan een kwart van de leerlingen buiten de les om huiswerkbegeleiding en examentraining. Leerlingen in Rotterdam die kiezen voor een kwalitatief goede huiswerkbegeleiding hebben niet alleen hogere cijfers en een betere doorstroming naar hogere onderwijs niveaus, maar hebben meer zelfvertrouwen, kunnen beter plannen en hebben een minder stressvolle relatie met hun ouders.

Onderwijs zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en uitzicht krijgen op goed werk.
Onderwijs zorgt ervoor dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en uitzicht krijgen op goed werk.

– Kim van der Esch, CEO Mr. Chadd

Het is belangrijk dat je presteert, maar het is belangrijker dat je het beste uit jezelf haalt!

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Rotterdam krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Huiswerkbegeleiding is dé oplossing voor Rotterdamse scholieren met huiswerkvragen. Wanneer je beter in staat bent om je huiswerk te plannen heb je het op tijd af en blijft er meer vrije tijd over. Daarnaast krijg je meer zelfvertrouwen en is er weinig ruimte voor schoolstress over. De sfeer thuis verbetert vaak doordat de conflicten over huiswerk maken niet langer nodig zijn. Huiswerk maken wordt weer leuk. Geen strijd, wel succes. Je zult zien dat de weg van zessen naar achten op je proefwerk en tentamens veel korter was dan gedacht.

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Met de huiswerkbegeleiding kun je:
• (Leren) vragen stellen
• Leren plannen en je overzicht vergroten
• Controleren of je de stof goed begrijpt
• Jezelf op toetsen en examens voorbereiden
Je leert zelfstandig alles uit je schoolresultaten te halen dat erin zit!

De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Rotterdam biedt kansen

Mr. Chadd is moderne huiswerkbegeleiding dat leerlingen in Rotterdam het beste uit henzelf helpt te halen terwijl ze sociaal en communicatief ontwikkelen. Binnen 10 seconden is er altijd een deskundige begeleider klaar om elke vraag die gesteld wordt te beantwoorden, ongeacht het tijdstip, vak en niveau. Dit biedt niet alleen lastenverlichting voor het reguliere onderwijs, maar verminderd ook stress voor ouder en kind en helpt elk kind het vermogen om vragen te stellen te ontplooien.

Wat kan je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Rotterdam huiswerkbegeleiding aan, per vwo-, havo- en vmbo-vak of overkoepelend.

  • Heb je geen moeite met specifieke vakken? Maar vindt je het lastig om overzicht te houden en je huiswerk te plannen, kies dan voor Mr. Chadd huiswerkbegeleiding. De Mr. Chadd begeleiders op de App kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kan.
  • Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan bij uitstek de tool voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo in de veilige omgeving naar jouw keuze. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.
  • Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.
  • Ben je aan het blokken voor je examens en kan je wel examentraining in Rotterdam gebruiken? Stel je vragen waarop jij vastloopt aan de Mr. Chadd app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kan.

Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gegeven worden. Het is voor veel aanbieders van huiswerkbegeleiding in Rotterdam daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op het Het Lyceum Rotterdam (HLR), Rudolf Steiner College of Erasmiaans Gymnasium zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2017 meer dan 2163 leerlingen en studenten in Rotterdam geholpen om te ontwikkelen en goede resultaten te behalen.

Ouders in Rotterdam geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

  • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

  • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

  • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

  • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

  • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp