Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 08.30 tot 21.30
Vrijdag: 8:30 tot 15:30
Zaterdag: 9:30 tot 15:30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam van Mr. Chadd

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam, 1-op-1 en online via de app

Mr. Chadd biedt on-demand huiswerkbegeleiding aan scholieren en studenten in Rotterdam, de regio of in de Gemeente Rotterdam, die het beste uit zichzelf willen halen of om beter te presteren voor een enkel of meerdere vwo-, havo- en vmbo-vakken.

Of je nou zit op de middelbare school of een mbo-opleiding volgt, de bijlesdocenten van Mr. Chadd in Rotterdam sluiten aan op jouw leerbehoefte. Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen wij zich voorte bereiden op hun startvaardighedentoetsen en heb je als wo-student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) moeite met statistiek, ook dan helpt Mr. Chadd je verder.

Op deze pagina vind je:

Het is belangrijk dat je presteert, maar het is natuurlijk veel belangrijker dat je het beste uit jezelf haalt!

Door middel van onze online huiswerkbegeleiding in Rotterdam krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Huiswerkbegeleiding is dé oplossing voor Rotterdamse scholieren met huiswerkvragen. Wanneer je beter in staat bent om je huiswerk te plannen heb je het op tijd af en blijft er meer vrije tijd over. Daarnaast krijg je meer zelfvertrouwen en is er weinig ruimte voor schoolstress over. De sfeer thuis verbetert vaak doordat de conflicten over het maken van huiswerk niet langer nodig zijn. Huiswerk maken wordt weer leuk met Mr. Chadd. Geen strijd, wel succes. Je zult zien dat de weg van zessen naar achten op je proefwerken en tentamens veel korter is dan je dacht. Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Onze huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Door middel van huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd kun je:
• (Leren) hoe je vragen het beste kunt stellen
• Leren plannen en je overzicht vergroten
• Controleren of je de stof goed begrijpt
• Jezelf op toetsen en examens voorbereiden
Je leert zelfstandig alles uit je schoolresultaten te halen wat erin zit!

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

25 euro per uur
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

20 euro per uur
 • 10 lessen (60 min)
 • 1 maand gratis de Mr. Chadd app
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

Voor iedereen een passend aanbod
 • In overleg

Wat kun je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Rotterdam huiswerkbegeleiding aan, per vwo-, havo- en vmbo-vak of overkoepelend.

  • Heb je geen moeite met specifieke vakken? Maar vindt je het lastig om overzicht te houden en je huiswerk te plannen, kies dan voor Mr. Chadd huiswerkbegeleiding. De Mr. Chadd begeleiders op de app kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kunt.
  • Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan het middel-bij uitstek voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo in de veilige omgeving naar jouw keuze. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.
  • Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.
  • Ben je aan het blokken voor je examens en kan je wel examentraining in Rotterdam gebruiken? Stel de vragen waarop jij vastloopt op de Mr. Chadd-app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kan.

“Onderwijs moet ervoor zorgen dat kinderen hun talenten kunnen ontdekken, dat zij een vak kunnen leren en vooruitzicht hebben op een goede baan.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Rotterdam biedt kansen

Mr. Chadd is moderne huiswerkbegeleiding die leerlingen in Rotterdam helpt het beste uit henzelf te halen terwijl ze sociaal en communicatief ontwikkelen. Binnen 10 seconden is er altijd een deskundige begeleider klaar om elke vraag die gesteld wordt te beantwoorden, ongeacht het tijdstip, vak en niveau. Dit biedt niet alleen lastenverlichting voor het reguliere onderwijs, maar verminderd ook stress voor ouder en kind en helpt elke leerling het vermogen om vragen te stellen te ontplooien.

Onderwijs in Rotterdam zou meer moeten zijn dan alleen scoren.

De selectie van toptalenten in combinatie met een onderwijscultuur die gericht is op het bereiken van hoge prestaties geeft Rotterdam een onderscheidende schoolsfeer. Er wordt een hoge motivatie van de leerlingen verwacht omdat de dagelijkse onderwijspraktijk een grote invloed kan hebben op toekomstige kansen op de arbeidsmarkt. Goede cijfers zijn echter maar een deel van toekomstig succes. Het vermogen om te plannen, overzicht te houden, te begrijpen en het ontwikkelen van een goed zelfvertrouwen zijn minstens net zo belangrijk. Leerlingen moeten dus leren hoe ze moeten leren.
Voor veel Rotterdamse scholieren is huiswerkbegeleiding dan ook een vast onderdeel geworden van het dagelijks onderwijs. In Rotterdam hebben meer dan een kwart van de leerlingen buiten de les om huiswerkbegeleiding en examentraining. Leerlingen in Rotterdam die kiezen voor een kwalitatief goede huiswerkbegeleiding hebben niet alleen hogere cijfers en een betere doorstroming naar hogere onderwijs niveaus, maar hebben meer zelfvertrouwen, kunnen beter plannen en hebben een minder stressvolle relatie met hun ouders.

Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gegeven worden. Het is voor veel aanbieders van huiswerkbegeleiding in Rotterdam daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op het het Lyceum Rotterdam (HLR), Rudolf Steiner College of Erasmiaans Gymnasium zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2019 meer dan 2163 leerlingen en studenten in Rotterdam geholpen om te ontwikkelen en goede resultaten te behalen.

Ouders in Rotterdam geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

 • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

 • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

 • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

 • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

 • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp