Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

Heeft je kind hulp nodig bij het plannen en maken van huiswerk? Mr. Chadd biedt huiswerkbegeleiding in Rotterdam. Onze huiswerkbegeleiders motiveren, helpen met het plannen en ondersteunen in het maken van huiswerk.

Het is erg frustrerend als huiswerk maken niet lukt. In de eerste plaats voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Er kunnen meerdere oorzaken zijn: het ontbreken van structuur, geen discipline of motivatieproblematiek.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Mr. Chadd huiswerkbegeleiding in Rotterdam biedt kansen

Wat het probleem ook is, onze professionele huiswerkcoaches doorbreken het negatieve patroon. Bij Mr. Chadd krijgt je kind de persoonlijke aandacht en begeleiding die hij of zij nodig heeft om de resultaten te verbeteren. De huiswerkbegeleiding kan op locatie in Rotterdam of online worden gevolgd.

Om je kind zo goed mogelijk te motiveren, zetten we ons geheime wapen in: de Mr. Chadd huiswerk-app. Ontstaan er vragen buiten de huiswerkbegeleiding om? Dan kan je kind die stellen via de huiswerk-app op ons leerplatform. Binnen 10 seconden is er contact met onze zorgvuldig geselecteerde vakcoaches, ook ’s avonds en in het weekend!

We beginnen altijd met een intake, zodat we de beste huiswerkbegeleiding kunnen bieden. Wat zijn de grootste knelpunten en waar moeten we aan werken? We stellen de leerbehoefte vast en we maken samen een concreet plan. Ouders ontvangen maandelijks terugkoppeling over de voortgang. Je bent zo altijd op de hoogte.

Dit zijn de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

  • Je kind krijgt meer gedaan in minder tijd
  • Dankzij de huiswerkplanning leert je kind te structureren
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde motivatie en meer plezier

Unieke combinatie van 1-op-1-huiswerkbegeleiding en de Mr. Chadd huiswerk-app

Mr. Chadd biedt meer dan traditionele huiswerkbegeleiding in Rotterdam. Leren begint met vragen. En dankzij onze app kan jouw kind altijd elke vraag stellen. Hiermee stimuleren we het leerproces, en dat merk je al gauw aan de schoolresultaten.

Vragen stellen kan 7 dagen per week, zelfs in de avond. Het maakt niet uit over welk vak het gaat en vragen op ieder niveau zijn welkom. Binnen 10 seconden is er contact met onze zorgvuldig geselecteerde vakcoaches. Liever geen telefoon tijdens het maken van huiswerk, omdat afleiding op de loer ligt? Vragen stellen kan net zo makkelijk via pc of tablet.

Dit zijn de voordelen van Mr. Chadd:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de huiswerkbegeleiding volle focus op structuur en motivatie verhogen
  • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang
  • De huiswerkbegeleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoefte van jouw kind
  • Als ouder heb jij je handen vrij
  • Huiswerkbegeleiding op locatie in Rotterdam en via onze huiswerk-app

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.

De coaches van Mr. Chadd voldoen aan strenge eisen

Alle vakcoaches zijn universitair geschoold. Dat geldt voor zowel de coaches die 1-op-1-huiswerkbegeleiding geven als voor de coaches die uitleg geven via de app. Ze zijn ook allemaal gescreend op vakkennis, didactische vaardigheden en snelheid.

De coaches nemen de tijd om vragen uit te leggen. Ze stellen controlevragen om vast te stellen of je kind de stof echt onder de knie heeft. De coaches zijn een stok achter de deur en zorgen dat er meer wordt gedaan in minder tijd. Ze brengen structuur door wekelijks een duidelijke huiswerkplanning te maken. Zo weet je kind altijd waar hij of zij aan toe is. Door de positieve manier van werken groeit het zelfvertrouwen van je kind iedere individuele les aan huis of online.

Mr. Chadd biedt huiswerkbegeleiding voor alle niveaus en lesmethodes

De huiswerkbegeleiding en huiswerk-app zijn geschikt voor alle scholieren en studenten in Rotterdam. We bieden begeleiding op ieder niveau: vwo, havo en vmbo. Scholieren van het Wolfert College, het Lyceum Rotterdam en het Thorbecke gingen jouw zoon of dochter voor.

Volgt je kind een opleiding aan Albeda of het EuroCollege Rotterdam en heeft hij of zij hulp nodig met een specifiek vak? Ook studenten zijn welkom voor bijles of huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Weet je niet of je kind het meeste heeft aan huiswerkbegeleiding of bijles in Rotterdam? Het verschil is vrij eenvoudig: huiswerkbegeleiding is toegespitst op ‘leren leren’. We brengen structuur aan en helpen bij het maken van huiswerk. Bijles is gericht op het wegwerken van achterstanden in een specifiek vak, zoals wiskunde of natuurkunde.

Als je kind motivatieproblemen of faalangst heeft, is huiswerkbegeleiding de beste keuze. Heeft je kind moeite met een specifiek vak? Dan is bijles waarschijnlijk een betere oplossing. Bijvoorbeeld bijles wiskunde.

Meest gestelde vragen over huiswerkbegeleiding in Rotterdam

Huiswerkbegeleiding van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['homework_assistance_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online huiswerkbegeleiding?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons